Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy, jobban várom a szezont, mint az F1-et pl 😄 ami elég vicces szitu 😄 már nagyon várom a szombat délutánt
I met God. She's black
Idõmérõ - 2013 Monza
Eurosport 2.
Szombat 15:00 - 15:45
Warm up - 2013 Monza
Eurosport 2
Vasárnap 09:30 - 10:00
1. futam - 2013 Monza
Eurosport 2
Vasárnap 14:45 - 15:45
2. futam - 2013 Monza
Eurosport 1
Vasárnap 17:00 - 18:00
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mellesleg, ha változott volna a szín, akkor nem narancs-feketében mászkálna az összes csapattag. ismét újragyártani az összes ruhát/overált az idei feliratokkal azért elég meredek lenne.
Per Aspera Ad Inferi.
sõt, még az 5-s rajtszámban is...mert a Honda...
Per Aspera Ad Inferi.
ha 20perc alatt újraépítették a BMW elejét...nagyon nem paráznék 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kedves rajongó füleink! Szegezõdjetek a Class Fm-re, valami nagyon fontos dolog törént ma!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"A hétvégére elmegyünk Monzába. Ha gondoljátok, megnézhetitek, mit csinálunk:
Idõmérõ - 2013 Monza Eurosport 2.
2013, március 23. 15:00 - 15:45
Warm up - 2013 Monza Eurosport 2
2013, március 24. 09:30 - 10:00
1. futam - 2013 Monza Eurosport 2
2013, március 24. 14:45 - 15:45
2. futam - 2013 Monza Eurosport 1
2013, március 24. 17:00 - 18:00"
Per Aspera Ad Inferi.