12867
-
#8141 az a baj, hogy a JAS és a Honda nem adná el szvsz.
meg nem abba a krva fociba kéne a pénzt ölni...
Michelisz - Wéber
Michelisz - Kiss
Michelisz - Csuti Laci? :D
páros...bár még Kis Pál Tomit is megnézném...
de lehet a JAS és a Honda mást igazol le.. -
#8140 az oxxo meg kéne vegye az idei hondát :) -
#8139 én Kiss Norbit raknám bele, aztán 1 év múlva megnézném Michelisz elött vagy mögött lenne. Azért nem kis előnye van km-ben Michelisznek.
De mivel nem én döntök így lehet majd a Honda mondja meg ki ülhet az autóba :D
-
#8138 alapesetben wéber, de kiss norbival is megnézném, szerintem brutál lenne a team. -
#8137 szerintem semennyire, nem érdemes az ilyen okoskodokkal foglalkozni :D -
#8136 Zengőék oldalán volt egy komment...
"Mattheusz Borsos Ennyire ne legyetek már amatörök,meg kell csinálni aztán feltenni a repülöre 1 napon belül ott van ès kész!"
vajon Zengő Zoli helyében a srác mennyire lenne ideges?...
-
#8135 Vajon Norbi mellé ki jön? Wéber Gabi? vagy valaki más?....bár ez a jövő zenéje...most Argentína a fő szem és alkatrészi pont... -
#8134 menunek sokkal jobban örülnék, de attól tartok, hogy megint müller kapja a segge alá a zsíros gyári pozíciót... -
#8133 a másik meg Mullernek kellene lenni, ha már elhangzott lantoséktól, hogy tapasztalt WTCC-s lesz.
feltéve ha francia pilótában gondolkodnak...de ott van szabadon Menu. -
#8132 igen -
#8131 ő lesz a Citroen egyik versenyzője? -
#8130 "SIKERÜLT!!!
Zengő Update:
Sziasztok! A csapat egyik fele úton van hazafelé, a másik fele pedig pakolja a motyót és a végén Roncsi-szant a konténerbe." -
#8129 Feladat adva van. Lehet másoknak megdönteni az új csúcsot. -
#8128 -
#8127 http://www.zengomotorsport.hu/hu/roncsi_szan_irany_argentina_lapot_huztunk_19_re -
Claptonic #8126 Komolyan leaszfaltozták a Pikes Peaks-t? Gáz. Attól még szépet ment. -
#8125 Tavaly már végig aszfalt volt, nem? Legalábbis úgy emlékszem.
Amúgy így tényleg veszített a varázsából, de azért 20km-es hegyi felfutás az nem egy gyakori dolog, szóval még mindig jó. -
#8124 Nem volt nehéz mivel már az egész pálya aszfalt, tavaly még volt murva is, így slickel gondolom idén mentek először.
Az meg nagyon sokat hoz. -
#8123 na majd jövőre láthatjuk a WTCC-ben is mekkora ász :) -
#8122 Az már igen! -
#8121 Aztajókurvaeget, ekkorát mikor javítottak utoljára? :DD -
#8120 "Loeb megdöntötte a Pikes Peak International Hill Climb világrekordját!
8 perc 13.878 mp alatt teljesítette a 19.99 km-s szakaszt, több mint 1,5 perccel megjavítva Rhys Millen 2012 -es rekordját (9:46.164)"
-
#8119 jó kép :D
Amúgy jah, az utcai versenyeket alapból lehetne törölni a picsába :D -
#8118 pont az előbb olvastam valamelyik cikkben, hogy mennyire okos ötlet volt pont egy utcai versenyt betenni a tengeren túli futamok elé...
-
#8117 Futam előtt pedig pont az járt a fejembe, hogy milyen jól elkerülték a balesetek eddig Norbit, meg ő is stabilan vezetett... erre pont nekivágódik a falnak, és ráadásul jó pechesen :/ -
#8116 ennél rosszabbkor nem is történhetett volna. -
#8115 http://www.zengomotorsport.hu/hu/dramai_dontes_nincs_masodik_futam_es_talan_nincs_argentina_sem -
#8114 http://www.zengomotorsport.hu/a_betonfal_kemenyebb_volt_mint_norbi_vege_a_hetvegenknek -
#8113 Coronal a kis rafkós, most látszik hogy meglökte Bassenget. -
#8112 jöhet a +60 kiló :D -
#8111 4 chevy. broáf. -
#8110 szerencsétlen Basseng :D -
Claptonic #8109 Engsler... -
#8108 mikor oriolát berakták mögé, már éreztem, hogy baj lesz... :( -
#8107 lassításból látszódott, hogy a bal hátsó kerék megdobta az autót..tehát valami lehetett alatta... :/ -
#8106 ohh nemar :/ -
#8105 -
#8104 én ezt nézem, angol, gagyi kép, de legalább stabilnak tűnik :D -
#8103 *stream -
#8102 Steam van valakinek esetleg? Bár bízom a #radioban.