12867
-
#12427 -
#12426 TCR a DTM-el egy hétvégén lesz a Hungaroringen június 16-18 között.
Michelisz Norbi is fog indulni a saját csapatával egy 3. hondával.
Azt is rebesgetik, hogy az Unicorse is indulna hungaroringen az Alfával, egyelőre még meg nem nevezett versenyzővel.
Kiss Norbi épp ráérne, mert nincs kamionverseny... :D -
#12425 "Vivien a verseny első körében elkerülhetetlen balesetet szenvedett, amikor a megpördülő Fábian Vettel eltalálta az autója oldalát. Vivient először a Nürburgringen vizsgálták, majd a helyi kórházba szállították.
Vivien az ütközést követően nagy erővel csapódott a falnak, ezért az intenzív osztályon vizsgálják. Az már biztos, hogy a kórházban tölti az éjszakát, ezért természetesen a második versenyen nem áll rajthoz. Amint tudunk további részleteket, jelentkezünk." :-/ -
#12424 éjjel konkrétan azt álmodtam, hogy norbi az első körben félreáll a fűre. ez már kóros...
-
#12423 megint jól indul a hétvége:
https://www.facebook.com/wtccbloghu/videos/1461733913888382/ -
#12422 wtf :D
-
#12421 Bennani
amúgy ha visszagondolunk, a Forma1 is egy unalmas szar volt egy időben, aztán kitalálták a DRS-t. Ott is mesterkélt előzésekre volt szükség, hogy legalább történjen valami. -
#12420 WTCC is szar, és itt is mennek brozalmas versenyzők, de itt legalább jók is vannak. Csak elég sokan ugy állítják be a TCR mint a mondern túrautózás jövőjet, meg mintha most ez lenne a legjobb. Összeségében semmivel nem jobb mint a WTCC. A TCR-be vannak csaták, igaz, de borzasztó színvonalon. A WTCC-ben való igaz, hogy elég unalmas/szar versenyek vannak, de legalább nem arról szól, hogy ki, hogy üti ki a másikat(jo, Bennani kivétel) meg ki tudja jobban levágni a pályát. -
#12419 Csütörtök:
11:30 – Teszt [60p] (Live timing, fiawtcc.com)
18:50 – Első szabadedzés [60p] (Eurosport Player, élő)
Péntek:
8:15 – Második szabadedzés [60p] (Eurosport Player, élő)
12:45 – Időmérő edzés [40p] (Eurosport Player, élő)
13:45 – MAC3 csapatidőfutam (Eurosport Player, élő)
Szombat:
11:15 – Nyitó verseny [3k] (Eurosport 1, élő)
12:15 – Fő verseny [3k] (Eurosport 1, élő) -
#12418 Nem akarom hű de nagyon védeni a TCR-t, ráadásul én is csak most kezdtem el nézni, de: van kontakt, épp annyi, amennyi kell, azzal szerintem nincs is gond, viszont a levágásban teljesen igazad van, azt én sem értem, hogy pl. Monzában is hogy engedhették... ezt így ebben a formában nagyon nem kéne. Ha a "TCR valami egész brutális gyenge", akkor a WTCC-re nem tudom, milyen jelzőket kellene használni... és nem csak a TC1 óta szar, legalább a Chevy-korszak óta konkétan nézhetetlen, szánalom a köbön. Lehet, hogy TCR-ben öregek mennek és fizetős versenyzők, a WTCC-ben pedig szerinted "jó versenyzők", de előbbiben legalább van verseny, és ha választani kell a 2 szar közül, én inkább arra szavazok. Egyébként meg milyen világbajnokság az, amit noname pályákra visznek, több hetes/hónapos szünetek vannak benne, és több, a bajnoki címre esélyes versenyző is a fordított rajtrácsra alapoz, mert annyira nem történik az egészben semmi?
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.05.21. 10:37:11 -
#12417 -
#12416 Hétvégén BTCC Oulton Park -
rageF #12415 Felraktam a Hungaroringi WTCC magazint.
-
#12414 Haven meg Neal nagy formák:D -
#12413 ezt meg kommentátorok miatt érdemes megnézni :D
https://youtu.be/FiJSZda4nVk -
#12412 jót csatázott szabó fulinnal, aztán csúnya vége lett...
-
#12411 Katasztrófa ez az év,Monteironak oda is lehet adni a cimet -
#12410 szidhatjuk a tcr-t, etcc-t, aztán nézzük meg a kamionosokat. hát kik ezek a kutyaütők, roncs derby. :DD
https://youtu.be/rTgh5d76Ov0
https://youtu.be/L9Y_xIxP7z4 -
ManoNegra #12409 Most néztem az ismétlést, Huff ellopta a show-t itt a Hungaroringen, nagyot ment! -
#12408 Ja, micsoda fantasztikus széria ahol mindenki úgy löki a másikat ahol tudja, és nem az, hogy 1x-1x levágják a pályát, hanem konstans nem fordulnak el kanyarokban hanem kvázi padlógázon vagdossák le azokat. Arról nem is beszélve, hogy szerintem nincs még egy olyan sorozat ahol ilyen borzasztó alacsony színvonalon van a mezőny.(talán még az ETCC) Kiégett öregek, vagy fizetős versenyzők alkotják a mezőny 90%-át. WTCC is szar a TC1 óta, de ott legalább mennek jó versenyzők, de az a TCR valami egész brutális gyenge.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2017.05.14. 14:55:38 -
#12407 michelisz nullázás, és bennani első hely... fantasztikus hétvége!! -
atiwrc #12406 TCR-ben sem gyenge a Honda, jókat is rajtol Tassi de nem tud azért annyira elnyúlni a Seatoktól és annyira nincsenek a mezőny fölött mint ahogy a Riklis Hondák ETCC-ben, pedig úgy tudom ugyanazon Bop alapján megy a két széria.
Vagy lehet hogy csak a TCR-t nézik és azt nem nézik hogy ETCC-ben mindenkit lever a Honda.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.14. 13:10:48 -
#12405 Na majd talán jövőre -
#12404 -
#12403 Ez az okádék WTCC-ről nem mondható el :DDDDDDDDDD Behányok, a TCR nevezhető túraautózásnak, ez viszont viccnek is rossz
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.05.14. 12:42:51 -
#12402 Ez a Michelisz de szerencsétlen... -
ManoNegra #12401 Tényleg nagyon jó ez a TCR. -
#12400 Nem láttam túl sok TCR futamot eddig, de amiket láttam, azok mind nagyon szorosak voltak. Ha jól számolom, akkor a TCR-ben 10 autógyártó van, a WTCC-ben 4. Hogy a francba lehet, hogy a TCR-en a leintésnél is majdnem olyan közel vannak egymáshoz az autók, mint a rajtnál, a WTCC-ben meg nagyon ritka az efféle szoros befutó, meg úgy egyáltalán a verseny?! Még ha márkakupa lenne, akkor megérteném, de így... -
atiwrc #12399 Volt F1 stream is az m4sport.hu, illetve ott van ugyebár a mediaklikk/ m4-élő.
Én meg az m4sport.hu-ról akartam rögzíteni az időmérőt hátha este nem adnak mindent erre hallom a Szujó is beszél közbe, de hogy mi a francnak jó ez honlap megoldás hogy görgetem le a lapot(itt nézd élőben a wtcc-t link) és totál más focihíreket vagy pl éppen az itt nézd az f1-et lapot oda is betölti.....
A Ficzát éreztem hogy sok volt kicsit, mert a levágás után még talán még1-et előzött azzal a lendülettel, de gondoltam a black-white-al el lett intézve. Esélye nem lett volna vissza adni mindekinek a helyet mert a Leopard racinges kocsi már sérülten bóklászott a pályán. Pedig pont elég lett volna következő sikánig csak maga mellé engedni, vagy éppen előtte menni, akkor talán nincs bünti.
Tassi tényleg jól ment, ha az első körben meg tudta volna előzni az olaszt, lehet hogy magyar himnusz szólt volna a dobogón....
Az ETCC-be Zengős dupla pole van ;) Az oroszoknál pedig a Ladások dupláztak, bár jó kérdés hogy arra most miféle bop vonatkozik, hisz bop teszten nem voltak....
A YT-nál nem csak a magyarok töbsége tud "értelmeset" alkotni. Az Alonso Indcar teszt alatt csak úgy pörgött a chat, csak kár hogy végig gp2 engineztek, kb 100-ból egy értelmes mondat ha volt...... -
#12398 -
#12397 Az egy dolog, de Vervisch ugyan miért nem kapott büntetést. ott vágta le a pályát ahol tudta. Lehet, hogy a WTCC is rossz, de ez a sorozatnak nevezett valami simán alulmúlja. -
#12396 "The many investigations that followed the first race ended up in only one driver being penalised: Feren Ficza.
The young Hungarian was given a 10-second time penalty for gaining an unfair advantage. In fact Ficza’s Zele Racing SEAT León cut through the first chicane during the fourth lap of today’s Race 1 and moved up a couple of places in the process.
Ficza eventually finished in fifth position, but the penalty dropped him down to tenth. "
-.- -
#12395 Oriola nemtom mit panaszkodik, féktávon cikázott. -
#12394 Ezek tényleg ennyire buták lehetnek? Vagy csak fogadásból?
Mindegy is... A TCR legalább jó, és még van szurkolni is van kinek... mondjuk a chat csak a szokásos :D
-
#12393 -
#12392 most keresztbe tett az m4, mert f1-wtcc ütközéskor tv-n eurosportot, streamen meg forma 1-et szoktam nézni, de most ott is a hungaroringet streamelték. majd megnézem torrentről az f1 időmérőt, vagy ha unalmas, akkor ki is hagyom. persze pont most lett alonso 7.!, :D
úgyhogy a tcr-t néztem most youtubeon.
azzal akartam kezdeni a kommentem, hogy michigami vezeti a mac3-at. wtf, agyrém a honda. ehhez képest mostanra a volvok is majdnem célba értek, és kb 4 másodperccel lassabbak... HÁT MI FOLYIK GYÖNGYÖSÖN?! -
#12391 naja, zseniális ez a F1, WTCC, TCR, ETRC egy időben.. mindegyik FIA rendezvény.. nemhiszem el, hogy nem lehetett volna külön időpontokra rakni őket.. :D
sajnos WTCC-t néztem Q2 végégig, de ezekszerint TCR-t kellet volna.. -
#12390 csak a szokásos, már csak legyintek. értem én, hogy mindig a maximumra hajt, de így sose lesz belőle VB.
érdekes módon a volvok szinte meg sem érezték a +80 kilót, meg a technikás pályát.
a tcr viszont odabaszott, volt egy kis tassi-oriola kakaskodás, pepe még mindig egy pöcs... :D -
#12389 most megint ezt miért kellet ? :-/
egy biztos második rajthely helyett,bekoczkáztatott egy talán top 5-öt, erre mindkét versenyen csak a 6. helyről indulhat... -
atiwrc #12388 A hétvége TV-s és netes néznivalói:
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499772&sid=f0fcda4db2e229ec8e356b29fdd5cbf0#p499772
Röviden:
F1, GP2, GP3, PSC, WTCC, ETCC, ELMS, MLMC, WSR3.5, TCR Int., (talán) ETRC, F-E, BES, BGTS, FR2.0, LSTE, TCR Asia, (talán)GT Asia Indycar, Nascar, JF3, TCR Rus.+RTCC(SP, TC Light, Junior, National), WSBK, WSSP, WSSP300, SWGP, WRX, RX2, ERX-S1600, ERX-TC.
(Elnézést, hogy több topicba berakom csak nehogy azért ne lásson valaki valamit, mert pont azt a topicot nem olvassa...)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.12. 22:04:49