Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maradt még 14 már kevesebb mint a WTCC létszáma. 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A marrakeshi hétvége programja:
Szombat:
10:00 – Első szabadedzés <45p>45p> (Eurosport Player, élő)
12:45 – Második szabadedzés <45p>45p> (Eurosport Player, élő)
16:15 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
17:30 – MAC3 csapatidőfutam (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
17:30 – Nyitó verseny <18k>18k> (Eurosport 1, élő)
18:30 – Fő verseny <21k>21k> (Eurosport 1, élő)
Sajnos Magyarországon a Bundesliga közvetítés miatt az Eurosport 2-n nem megy majd ki adásba az időmérő edzés. TV-s ismétlést vasárnap 8:00-tól találtok az Eurosport 2-n, vagy lehet nézni az Eurosport Playert, ahol mindig minden élő.
Per Aspera Ad Inferi.
Sziasztok!
Várunk mindenkit sok szeretettel a legújabb szimulátoros WTCC bajnokságunkban, ami idehaza elsőként, a 2016-os WTCC csomaggal fut! Megtalálható benne Michelisz Norbi gyári, Ficza Feri és Nagy Dani privát Honda Civicje. A tesztek már zajlanak (szerver is van) , ahol ki tudjátok próbálni az autókat és megnézhetitek, hogy a tavaly a bajnokságba csatalakozott Volvo S60 mennyire tudja felvenni a versenyt a többiekkel. A 7 fordulós naptár csak európai pályát tartalmaz és mindenhol 3 futamot rendezünk majd. Lesz superpole, fordított rajtrács is.
Íme a teljes naptár:
2017. Április 11. (kedd) – Portimao Club Chicane // teszt futam
2017. Április 13. (csütörtök) – Portimao Club Chicane // teszt futam
2017. Április 17. (hétfő) – Brands Hatch Indy // teszt futam
2017. Április 20. (csütörtök) – Brands Hatch Indy
2017. Május 4. (csütörtök) – Norisring
2017. Május 11. (csütörtök) – Zandvoort National
2017. Május 25. (csütörtök) – Lausitzring
2017. Június 1. (csütörtök) – Nürburgring Sprint
2017. Június 15. (csütörtök) – Zolder
2017. Június 22. (csütörtök) – Portimao Club Chicane
Gyertek el, nézzétek meg a tesztfutamokat, ahol semmilyen kötelezettségetek nincs.
> bővebb információk és bajnokság jelentkezés <
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Per Aspera Ad Inferi.
spíleren lesz majd este, de ez akkor is nonszensz, hogy 2017ben ne lehessen a netes élőt nézni...
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://www.fiaworldrallycross.com/article/9507/2017-tv-deals-announced-at
nem tudom felfogni, hogy baszhatnak ki így a nézőkkel. egész évben zéró livestream, csak azért, hogy a tetves vajnatv leadhasson majd egy 5 perces összefoglalót. 2017 van bazmeg!
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezen felül nem hiszem hogy nagyon kellene ilyennel foglalkozniuk, miközben egy hét múlva WTCC....
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
11:35 Első futam => http://tinyurl.hu/6r5d/
13:35 Második futam => http://tinyurl.hu/jamy/
12:45-től meg a Sport 2-n ismétlik az első versenyt, aztán élőbe folytatódik a második 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Ez a STARD ez egy új projekt (szerintem gyári támogatást se kapnak), semmi köze szerintem a kínai bajnokságba lévő autóhoz.
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
WTCC-nek jelen formában befellegzett, biztos gyors és fejlett autók de túl drága és komplex az egész, pl. BTCC 10x látványosabb versenyeket produkált. De gondolom be kellett próbálni, ami becsülendő.
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.03.24. 22:13:18
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként a Kia nem tudom mennyire lesz versenyképes, első szezonja lesz.
www.smart-bus.hu
Amúgy meg miért ne konkurálhatna? 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.03.20. 11:06:36
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A NAP, AMELYEN VERSENYCSAPATOT INDÍTOTTAM
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.03.20. 10:33:59
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu