Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán megtaláltam ezt a Tata-s dolgot. Holnap lesz live stream is elvileg :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.18. 15:42:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.smart-bus.hu
szokás szerint kapott egy kamu büntetést, ezért csak az ötödik helyről indul majd :D
"Nulla tenaci invia est via"
:)
Ribeiro: a piac dönt a WTCC jövőjéről
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Most újíthaton be egy előfizetés a mytv-n a Digi faszsága miatt...
Amire sport csomag előfizum van vagyis azt hittem hogy van... hisz ezek miatt fizetek több ezerrel többet havonta.
Bazd+invitel.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Holott elég sokáig azt állította, hogy nincs közük az ügyhöz. Akkor most mi is van?
Rosszindulatot félre téve. Szeretem ezt a csapatot, és remélem, hogy ez a Panis gyerek elkeni a száját jópár tagnak a mezőnyben. És azt is, hogy Nagy Dani lesz a 2. pilóta.
Downhill!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerk.: mármint a fizetős versenyzőt, nem pont ezt a srácot :D
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.01.31. 18:10:48
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Érdekes, én erről a csapatról és versenyzőről se hallottam még életembe.
És lehet, hogy csak az idő szépíti meg, de mintha Norbi az eurocup-os Seat-tal jobb kört futott volna Monzában 2008-ban, mint a WTCC-sek szélárnyék nélkül. Ha akkor nem volt baj...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szóval a tippem, hogy a TCR kocsikba tesznek egy world engine-t, pár szárnyat és kész az új WTCC. Jöhet vissza a Honda, Lada, Seat, Ford, Peugeot. A Volvo meg csak kénytelen lesz építeni egy TCR vasat.
Így meglenne az olcsó közös bázis, alacsonyan tarthatják a költségeket, nem rondítanak bele a TCR piacába és látványosabb is lehet annál.
Utoljára szerkesztette: Akey, 2017.01.11. 22:21:43
Vagyis inkább azt, hogy mit vár Lanti? Hogy bevezetik a TCN2-t? Vagy egy teljesen más szabályrendszert csak mindenáron utcai kasztniból építsék a versenyautót?
Rallyheart.hu, Formula.hu, Duen, Motorsportal, P1race
Most ennyit találtam amik szerintem említésre méltóak.
Mostanában annyira halott az online magyar autósport szcéna.
Régen volt az autosgyorsasagi.hu meg az autosgyorsasagi.info, de már az utóbbi facebook oldala is halott.
Most csak a Lanti WTCCblog-ja, az Mcsatorna meg a fotura.blog.hu, ami kellő tartalmat szolgáltat.
Tudtok ajánlani valamit ezeken kívük, akkár facebook / twitter csatorna is lehet.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Várunk minden autósport kedvelőt sok szeretettel januártól az Audi TT kupában! A nemrég megjelent 2016-os autókkal fogunk menni két hetente csütörtökönként. 6 európai helyszín lesz és minden fordulóban 3 futamot teljesítünk. Minden további infót >itt< megtaláltok. Várunk mindenkit sok szeretettel!
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2016: 10 to 1
(szerintem SVG fogja nyerni)
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2016: 30 to 21
17:20-tól van ő. Érdemes hallgatni miket mond.
link
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.12.02. 09:58:40