Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STCC-be sem kímélik egymást 😄

FB lapjukon is volt stream ha jól rémlik, szerintem ott is fent van.

A Race1-et azért nem láthattad, mert egy darabig a leintés után nem volt elérhető, talán valami zene miatt letiltotta a YT.

RatBaG
Ügyes volt a srác végig, korát meghazudtolóan versenyzett... 😊

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Igen, megcsúszott. Esetleg 1 körrel tovább bírta volna Cominit tartani, ha nem csúszik meg 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ingy2
Full verseny nincs fent valaho? Dódoztam lemaradtam (YT csatornán még nem láttam fent)

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Nem is értem! 😄 A végén csúszott is keresztbe nem? Vagy csak a kép csalóka? 😊

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Ennél jobban nem sikerült volna sehogyse 😄
Emelem kalapom! 😊

www.smart-bus.hu

Szabi
jó kis verseny volt, csak így tovább, jó volt látni ahogy küzdött végig a helyért 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Kis csávó milyet rajtolt! 😄DDD

www.smart-bus.hu

Szabi
omgwtf 😄DD

Köszi!

www.smart-bus.hu

Szabi
17:15-kor keződik a Sport2-n a TCR Spa-i első versenye

STARD CEO Michael Sakowicz told TouringCarTimes: “Unfortunately, there was a delay from the manufacturer, and we didn’t make it in time for Spa-Francorchamps, which is sad. However, we are planning to introduce the The Cee’d TCR in Salzburg (on June, 11th).”
http://www.touringcartimes.com/2017/05/03/international-series-debut-for-the-kia-ceed-tcr-delayed/
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.05. 06:40:25

Az ADAC TCR-ben sem indultak a magyar KIA-k Bokta Team( régebb nevezési listán LP Winners Motorsport), de ha jól rémlik más KIA sem volt ott.
A TCR Iberico-ban viszont ment egy szóval a fejlesztő STARD már legalább egyet megépített és eladta.....

Totti5
De hát mennek, csak még nem azzal a márkával. Seat amúgy is igen jó autó.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi

Mikor fejezik be a szenvedést? Nekem már unom ezt a magyar virtusos baromságot. Ha nincs pénz nincs pénz. Lehet hazajönni.

Norbi1990
Spába nem kapnak TCR Kiát Zengőék. Ficza marad a Seattal egyelőre.
Itt a monzai WTCC magazin.
Norbi1990
Hungaroringi hétvégén ha marokkói lennék, akkor tuti nem vinnék zászlókat meg ilyesmiket 😄
Majd biztos lesz kva anyázás mint az elhíresült videóba ahol Müllert nem szerették 😄
RatBaG
bennaninak a 2. futam rajtjánál is sikerül belemennie norbiba. ha kitöri a jobb hátsóját, a hungaroringen tuti karóba húzták volna...

Per Aspera Ad Inferi.

"El tudom fogadni, hogy nem látott engem" Naja gondolta, ha nem látja maga előtt, sem a visszapillantóban akkor biztos felülről előz!😄

RatBaG
bakkerman
5 rajthelyes buntetes,az igen! Ezt a tevehajcsart egy eletre elkene tiltani minden motorsporttol,maximum otthon az rfactor ele ulhetne le

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ingy2
Vagy BTCC, az legalább izgalmas is<#idiota>

bmwcrash
Mondjuk az is egy vicc, hogy milyen gyengék ezek a WTCC-s autók...WEC-ben IMSA-ban ilyeneknél vagy még ennél nagyobb kontaktok után ugyanúgy mennek tovább még a jóval szofisztikáltabb ( és elméletileg törékenyebb) prototípusok, a GT-kről nem is beszélve.
Peppus
Mindig ez van, fontos helyzetekben hibázik, és szerencsétlenkedik.. Esélytelen így a VB cím..

Ingy2
Ezért nem lesz bajnok, hiába gyors, versenyhelyzetben nem gondolkodik. 😞

Totti5
Nagy hiba...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
majdnem belebasztam a távirdát a képernyőbe.
9 kör tehát max 20 perc és kell a k*rva reklám...
Szabi
csak azt nem értttem, hogy egy 9 körös versenyből miért kell 3 körön át saját magát reklámozni a csatornának... -.-

SimaSuna
Ez az ETCC "izgalmasabb" volt most mint a WTCC 😊
Norbi1990
Eddig sem volt az a hűbele balázs, hogy mindenhova berakta a gépet ahol látott egy kis helyet. Marrakesbe ugye nem igazán volt esély sem előzni. Majd a versenyeken meglátjuk monzába lehet előzni. Időmérőn van amikor nem adja ki a kör sajnos.
bakkerman
Nem szeretnék rosszindulatú lenni,mert nagyon birom Norbit,amióta bekerült a WTCC-be követem a pályafutását,óriási példakép,meg rohadt jó pilóta,de szerintem nála mostmár ki fog jönni a "baba effekt". Röviden tömören,ahol eddig átengedte a gépet teszem azt 120-al,ott mostmár nem fogja annyival,ahol eddig belement a centizésekbe,a dupla vagy semmi féktávokba,ott mostmár nem fog. Mérlegelni fog folyamatosan,és visszább vesz. Ami nem baj! Apa lett,ez az életben a legnagyobb öröm,plusz mostmár vállalkozása is van,saját csapat,mindene megvan már. De annyira jó lenne már végre azt látni a szezon utolsó futamán,a tévé képernyőjén,hogy "Norbert Michelisz WTCC World Champion"....<#crazya>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
hát így nehezen lesz micheliszből világbajnok, ha folyton megbicsaklik az időmérőn, monteiro meg kihasználja az összes helyzetet.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
A 2017-es monzai WTCC hétvége programja:

Péntek:

14:15 – ETCC, első teszt <45p> (Live Timing, fiaetcc.com)
15:15 – ETCC, második teszt <45p> (Live Timing, fiaetcc.com)

Szombat:

9:00 – WTCC, első szabadedzés <45p> (Eurosport Player, élő)
9:55 – ETCC, szabadedzés <45p> (Live Timing, fiaetcc.com)
12:00 – WTCC második szabadedzés <45p> (Eurosport Player, élő)
14:00 – WTCC időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:25 – WTCC MAC3 csapatidőfutam (Eurosport 2, élő)
16:00 – ETCC időmérő edzés ❤️0p> (Live Timing, fiaetcc.com)

Vasárnap:

9:00 – ETCC, első verseny <9k> (Eurosport 2, élő)
10:00 – ETCC, második verseny <9k> (Eurosport 2, élő)
12:00 – WTCC nyitó verseny <9k> (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCC fő verseny <11k> (Eurosport 1, élő)

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
2 hét múlva lesz a verseny.
Ezen a héten csak a kvalifikáció megy ami alapján bekerülnek az emberek a versenyre.
Sippie
azigen... jövőhéten hungaroring? wow! 😄

ez izgalmasabb mint a rendes WTCC <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2017.04.23. 22:31:55
RatBaG
raceroom stream a hivatalos wtcc csatornán. wtf <#idiota>
https://www.youtube.com/watch?v=kHSVls_2hCw

Per Aspera Ad Inferi.

Itt a marokkói WTCC magazin. Igaz kicsit megkésve. 😊
Szabi
hétvégén kezdődne a hazai bajnokság.. 😄

Érdekes....<#fejvakaras>

Rustaviban az időmérőn Kajaia 0.593al előzte meg Tassit és nem volt semmi BoP változtatás.
Itt meg Homola 0.583al volt a harmadik (első nem opeles) Valente előtt. Ja és úgy hogy itt hoszabb pályán mennek 32mp-el hoszabb egy kör....

Az előző futam után még sírtak az opelosok, hogy jó lenne felülvizsgálni a BoP-ot, hogy ne menjenek ilyen nagy súllyal.
De valamit akkor csak jól csinált az Opel, ha ennyire büntetik őket, bár még az eredményeiken nem nagyon látszik. Jó futam volt a mai, én inkább online nézem Youtube-on angolul.

Jah, az még kimaradt, hogy a Technikai szabályokba is elég érdekesen van leírva, hogy mikor, hogyan lehet success ballsztott, és BoP-ot változtatni.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2017.04.15. 17:17:42

Szabi
Sport 2-n adják most a R1-et 😊

Norbi1990
Opel 1-2 volt a időmérőn.
Most elkezdtek balanszolni az 1. verseny előtt, hogy az opelek motorjainak erejét 95%-ra csökkentsék. Szép munka TCR! 😄
Forrás.