12867
-
#12467 Jót rajtolt Tassi,de egyébként az első kanyarban már eldőlt,hogy Norbi befogja védeni,egész futamon alapjáraton ment. Kikaparta neki a győzelmet,hazai pályán ennyi idősen ez igy is hatalmas dolog Attinak! Csapatfőnökként Norbi meghuzhat egy ilyet,nem veszélyeztette a franciát,annyira nem volt látványos a feltartás,az meg nyilvánvaló,hogyha nyomta volna akkor 5 másodperccel jön be első helyen... -
#12466 nem azt akartad írni, hogy a főnök elengedte rajtnál, hogy védje a seggét ? :D
nem mintha baj lenne vele, de azért kíváncsi vagyok hogy lessz-e nemzetközi visszhangja a dolognak.. :) -
#12465 Na behuzta Tassi,a fönök masodik lett -
#12464 Atika mekkorat rajtolt :D -
#12463 9:10-től jön az első futam,Norbi poleból indul! -
#12462 Tóth Csaba, Mór Csaba GT4-ezik :D
All Hungarian drivers; Csaba Tóth, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Márk Jedlóczky, Unicorse Team, Alfa Romeo Giulietta TCR, Daniel Nagy, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Norbert Michelisz, M1RA, Honda Civic TCR, Ferenc Ficza, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Anett Gyorgy, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Attila Tassi, M1RA, Honda Civic TCR
és még ez se teljes lista, mert indult Bernula István is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.17. 23:55:57 -
atiwrc #12461 És a Mór Csaba és a rejtélyes 4. Zengős Seattal mi van? -
#12460 Állítólag fennakadt a gáz.
Időmérőre meg az autót nem tudták beállítani, mert nem volt rá idő a probléma javítása után. -
#12459 Hú mennyi beugrós magyar van :D
Azért jó látni, hogy ha nem is mindenki egy Michelisz Norbi, de azért épül a magyar autósport szép számmal. -
#12458 FP2-t nem bírta ki az autó.. :-/ -
S8DJ #12457 Brutálisan néz ki! Remélem azért a versenyeken is meglátszik majd a brutalitás :D -
#12456 Zengő Motorsport
Volt egy célunk.
Az elmúlt időszakban éjt nappalá téve azért dolgoztunk, hogy ezt a célt elérjük.
Azt akartuk, hogy Fecó hazai közönség előtt mutatkozhasson be a KIA-val, lakatosok, fényezők, dekorosok, menedezsdment és a szerelők mindent elkövettek, hogy a Nürburgringen és Salzburgban megsérült autók bevethetőek legyenek a TCR International Series hungaroringi hétvégéjére. Azt akartuk, hogy Anett folyamatos fejlődése érdekében, egy erős mezőnyben gyűjthessen értékes verseny kilómétereket, azt akartuk, hogy Dani technikai hátrány nélkül is versenyezhesssen a szurkolói előtt, azt akartuk, hogy Tóth Csabi elérje célját és kipróbálhassa magát egy rangos nemzetközi sorozatban.
Nehéz volt? Igen! Kicsit belehaltunk? Igen! A nehézségek ellenére megcsináltuk? Igen megcsináltuk!
Gyertek ki a Hungaroringre, szurkoljatok a Zengő Motorsport pilótáinak, buzdítsátok a magyar versenyzőket! -
#12455 -
#12454 Szombat:
Eurosport 1 - 09:00 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország, Edzés (élő)
Digisport 2 - 10:35 - F3, Hungaroring, 1. futam (élő)
Eurosport 1 - 11:30 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország (élő)
M4 - 11:40 -DTM Hungaroring - 1. időmérő (élő)
M4 - 14:30 - DTM Hungaroring - 1. futam (élő)
Eurosport 1 - 14:45 - Le Mans 24 órás verseny Franciaország (élő) (végigadják vasárnap háromig)
Digisport 1 - 15:05 - F3, Hungaroring, 1. futam (élő)
Vasárnap:
Eurosport 1 - 15:00-ig - Le Mans 24 órás verseny Franciaország (élő)
Digisport 2 - 11:00 - F3, Hungaroring, 2. futam (élő)
M4 - 11:45 - DTM - Hungaroring - 2. időmérő (élő)
Sport 1 - 13:45 - TCR-sorozat, Hungaroring 11-12. futam, (élő)
M4 - 15:05 - DTM Hungaroring - 2. futam (élő)
Digisport 2 - 16:55 - F3, Hungaroring, 3. futam (élő)
Digisport 1 - 20:10 - Autósport ECONova Rali, 1. futam
Eurosport 1 - 20:30 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország, Best Of
Eurosport 1 - 22:30 - FIA Rali Európa-bajnokság, Ciprus, Áttekintés -
#12453 ja, valami rejtélyes erő vonzza oda őket. -
#12452 Nem láttam egyik balesetet sem, de a második VW is ott hátul a hosszú kanyarban verte neki ugye? Nem megy a srácoknak ez :D
-
#12451 huff felkente magát a szalagkorlátra ugyanott, mint tassi meg ficza... -
#12450 Szörnyű, nem kell engedi ilyen körülmények közt a futást.... -
#12449 http://index.hu/sport/motorsport/2017/06/11/btcc_turaauto_tomegbaleset_ketten_is_komaban/ -
#12448 Feri videó -
#12447 videó -
#12446 -
#12445 -
Nyiri #12444 Tassi Attila ilyen befizetős versenyző? Mármint hogy a szülök fizetnek (szponzor) hogy versenyezhessen? Nem leszólni akarom a tehetségét csak feltűnt a nagy tassi.hu felirat az autón és kíváncsi lettem. -
#12443 http://tcr-series.com/index.php/news/item/tassi-escapes-from-heavy-shunt-at-the-salzburgring -
#12442 Minek ez a bohockodas? Ettol nem lesznek izgibbel a futamok,max azon lehet majd izgulni ki pukkan bele a falba,vagy kit kurnak meg hatulrol lenduletbol -
PacsutaTibi #12441 No meg a féktáv :) -
#12440 kíváncsi leszek, milyen visszasorolások lesznek a jokerről. valaki tuti falban köt ki...
-
#12439 naja, ígérgetés az van bőven, aztán majd év végéig csak elkészül.. remélem nem kellet előre fizetni az autóért... :D -
#12438 Kiáról semmi hír még. Biztos jól sikerült az autó. Zengő örülhet :D -
#12437 alakul a tcr mezőnye
-
Nyiri #12436 Egyet értek. Ha Volvo behúzza szerintem a Honda kijelentheti hogy a legnagyobb lúzer -
S8DJ #12435 -
#12434 -
#12433 na ja, de azért a 3 gyártó közül a honda ült fel a szopórollerre egyedül. a citroen másfél évig bütykölte a gépet a rájuk szabott szabályokkal, hogy aztán kiguruljanak a terminatorral, a volvo is magában készült egy évig, és mindkettőnek nagy előny, hogy legalább a motor már önmagában ütős.
a honda meg a bajnokság közben, évről-évre próbál valamit kicsikarni úgy, hogy szinte be volt fagyasztva az egész a szar szabályok miatt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.27. 15:14:33 -
#12432 Ha a Volvo év végén bajnok lesz biztos lefosom a bokám,de szerintem a Hondánál is a fejesek,mert akkor 100%-ig bebizonyosodik,hogy valamit irtó szarul csinálnak már évek óta. És bőven van realitása,hogy Catsburg vagy Björk megcsinálja. -
#12431 mennyivel izgalmasabb/értékesebb lehetett volna a bajnokság, ha 3 éve is kb ilyenek lettek volna az erőviszonyok... ehelyett nézhettük évekig, ahogy a citrom gyakorlatilag elcsalta az egészet.
kár, hogy pont az első helyről rontotta el a rajtot norbi, bár szerintem a pálya meg catsburg kombinációja amúgy is ezt az eredményt hozta volna. azon azért meglepődtem, hogy mindháromszor simán visszaverte huffot az egyenesben. -
#12430 Elkúrta a rajtot... -
atiwrc #12429 Na akkor csak kiderült hogy a GT Open sorozatos hétvégén nincs nekik hely, bár fura, hogy a most hétvégén spa-ban rajtoló TC Open sorozatjuk rajtját "több tényező miatt" elhalasztották Paul Ricardra. Kicsit sajnálom hogy nem akkor lesz, mert a dtm talán vonz elég embert, viszont így a gt open nem biztos hogy fog.
Most van 3. Hondája a M1RA-nak, vagy valahonnan akarnak szerezni egy harmadikat?
Norbit láttuk a nagy futamon egy Castrol dekorossal, de én úgy sejtem az a Tassi kocsija lehetett, hiszen pont a nagy futam után változott neki a dekorja olyan Hell-es-re. -