12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Norbi1990
    Én Maro Engel helyébe lennék :D
  • Dietrich
    azért lennék a nő helyében :)

• Totti5
    Igen. Csak 1szer megy el a segge és csak egyszer blokkolja az első kerekeket, máris mélyrepülés... életveszélyes, pálne ilyen sebességnél.
  • RatBaG #8178
    Truck Race Red Bull Ring 2013

http://www.youtube.com/watch?v=D5oEC7yjKHc
    http://www.youtube.com/watch?v=Ve0zPteFIKU
  • desigo
    Audi + Walter Röhrl
    legjobb páros ever
  • tipitmi
    nézegettem videókat, és még egy m3-as BMW is "elfogyott" a végére alig bírt kiforogni a motorja
  • tipitmi
    kíváncsi lennék egy 50 lóerős suzuki felbírna e menni rá :D
  • Roger6
    Te azt gondolod, hogy a 29 évem alatt nem láttam még az összes Pikes Peak-es videót? Jó, te profi vagy meg minden, de ha poros meg kavicsos az út, akkor még sokkal szarabb, mintha tudnád, hogy végig murva van.
  • pedobear
    Akkor ezt nézd meg!

• Roger6
    Hát nem tudom, azért por meg kavics elég random szerűen lehet rajta.
  • pedobear
    Ez egy vicc! Végig aszfalt, unalmas alig van benne így kihívás. Gyakorlatilag F1-es autóval végig lehet menni, már nevezhet is valaki és tutti megnyeri.
  • pedobear
    Tavaly ilyenkor mennyi pontja volt Norbinak és most mennyi van?
  • Claptonic
    A Boxutcában pedzegette a Wéber Gabi, hogy valószinüleg ő lesz jövőre a másik Zengő Hondában.
  • Dietrich
    vállcsont törés, borda repedés és 30.000 euros pénzbírság a RB-nak.
  • Dietrich
    szombat
  • RatBaG #8166
  • RatBaG #8165
    Oxxo Racing Team
    "ÉLŐBEN LÁTHATÓ A VERSENY három választható kameraállásból!

Kiss Norbi második helyről, Major Benedek a kilencedikről rajtol 13.05-kor! Az alábbi linken három kamera élő képét lehet nézni verseny közben, két onboard - a második futamon Norbi kamionján lesz!!! - és a pálya kameráit!

http://1truck.tv/index.php?id=1 - a LIVE-ra kettintva!"
  • Dietrich
    mai
  • RatBaG #8163
  • Dietrich
    stream
  • Dietrich
    szombat, vasárnap egész emberi időkben lesznek a V8 versenyek.
    07:35 - 09:15 táv 72-72 kör.
    mivel endurance verseny így lesznek váltó pilóták is akik maguk is vagy volt V8 versenyzők vagy a Dunlop szériában versenyeznek.

Tavalyi versenyek összefoglalói:

• bakkerman
    Patrick Dempsey-nek sincsen semmilyen licensze,mégis ottvan már évek óta Le Mans-on meg egyéb versenyeken :) Pénz pénz

(aki nem tudná,amerikai színész)
  • RatBaG #8159
  • zzeN
    Loeb onboardja Pike's Peak-ről:

Jobb minőségben.
  • Dietrich
    Megérkezett a V8, Townsville-be :)

• SimaSuna #8156
    pénz beszíl... :D
  • LaszloLedzenyi
    Még ha pénzed is lenne rá, minimum 5-6 év mire olyan liszenszed lenne hogy te azzal elindulhass
  • asifan
    És ez a rendszer nagyon jól működik a BTCC-ben. A súlyozás is máshogy van, az is nagyon jól működik. A szabályváltoztatást is jobban csinálták meg. Vicc, hogy a BTCC-ben legalább 10 különböző típus van a rajtrácson.
  • Roger6
    Köszönöm szépen!
  • nayrobi
    Az első az időmérő alapján, a második az első futam befutója alapján, a harmadiknál pedig fordított rajtrács, de sorsolás alapján döntik el, hogy az első 5-10 közül mennyi fordul, hogy ne tudjanak erre rájátszani.
  • Roger6
    Na de első időmérő alapján, második fordított sorrend, aztán? A harmadik?
  • Dietrich
    olyan mint a WTCC-ben csak itt 3db van :)
  • Roger6
    Elnézést tudatlanságomért, de BTCC-ben 1 hétvége alatt 3 futam van? Vagy félrehallottam netán? Ha igen, akkor ez hogyan van?
  • Dietrich
    a szerelő szinte minden alkatrészre elmondta, tönkrement, felrobbant, elhagytuk :D
  • slr
    olyan szintű találgatások, vaktába lövöldözések vannak hogy hihetetlen :D

Ez a BMW-vel való szenvedés sem értem minek van a cikkben. Szerintem jövőre egy darab BMW sem lesz a mezőnyben. Hülye lenne bárki azzal menni.
    Idén se mentek volna, csak nem volt alternatíva amire változzak volna.

De jelenlegi állás szerint elvben a 2013-as idényzáró hétvégén ezek az autók lesznek:

3db 2013-as Honda
    3db 2013-as Lada (mivel a gyár kijelentette hogy az idei Granta Cup bajnoka beülhet a 3. autóba a záró hétvégén)
    1 vagy 2db 2012-es de 2013-ban átépített Ford (reméljük 2)
    6db Chevi
    6db Seat
    7db Bmw

Namost akkor e hír alapján 2014 első hétvégéjén ezek lesznek:

3db 2014-es Citroen (bár itt korábban 2ről beszéltek, nem tudom miért lett msot 3)
    4db 2014-es Honda
    2db 2014-es Lada

2013-as kocsikból kb 4-5 Seat, kb 4db Chevi, de a fejlesztések miatt csodálkoznék ha a megüresedő 2db nem kelne el a Cheviből.

És ne feledkezzünk meg a 3-3db 2013-as Hondáról és Ladáról.

Ezeket ha nem veszik meg Bmw-sek, és inkább egy rakás pénzt költenek az amúgy harmat gyenge Bmw-re akkor konkréten hülyék.
    Ezt támasztja alá, hogy Shapovalov is mondta hogy több Bmw-s csapat felkereste őket.
    Úgyanígy a Hondákat sem kell majd sokáig árulni...
  • Dietrich
    A helyszínen tartózkodó kollégáknak Marcello Lotti külön sajtóbeszélgetést tartott, ahol részletesen is elemezte az újításokat, a jelenlegi helyzetet, és a várható fejleményeket.

“Jelen pillanatban úgy állunk, hogy lesz három Citroen, és négy, de az is lehet, hogy öt Honda. A Lada csak két autóval készül, mert a terveik szerint 2015-ben bevetik a Priorát. Emellett van egy csapat, amely mögött gyári támogatás is áll, és két autót építhetnek, illetve együtt dolgozunk egy másik gyártóval, amely privát programokat indíthat az új szabályrendszerben. Ezek a következő hét-tíz napban kiderülnek” - idézi Lottit a TouringCarTimes.

További részletek 2014-ről
  • RatBaG #8145
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.488829254530202.1073741838.119702024776262&type=3
  • SimaSuna #8144
    ha nyerek a lottón asszem én leszek az a pilóta :D
  • Miguel125
    Szerintem meg Zengőéken múlik, hogy ki lesz a másik versenyzőjük, illetve azon, hogy mennyi pénzt tud hozni az a második versenyző. Meg lennék lepve, ha a Honda önkényesen valakit benyomna a Zengő csapatba, bár nem elképzelhetetlen. Remélem magyar lesz és teljes szezont futó pilóta és nem ilyen 3 futamot XY ül az autóban aztán két futam kimarad majd megint valaki más....
  • Szabi #8142
    azt írták hogy jövőre lesz 2db 2014es gyári és 2db 2014es zengős honda, az ideieket pedig megkapják privát csapatok, zengőék se mehetnek jövőre az idei autóval