12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    nem tudom meddig képesek elviselni amit velük szemben tesznek..ennyi pénzből ami erre költenek menjenek inkább V8-ba...
  • hungary27
    Nem épp javuló tendencia? Az utolsó öt versenyhétvégén négyszer dobogón állt Norbi. Az már szinte biztos, hogy több pontot fog szerezni, mint tavaly év végén. Tavaly az utolsó 3 hétvégén mindössze csak három pontot szerzett.
  • Roger6
    Nézd meg D'aste hol van a tavalyi Michelisz BMW-vel. És nem mondhatod, hogy szar pilóta, mert tavaly pl. Michelisz után végzett pont a 7. helyen. Mit nem értesz? Jó hogy váltottak, sehol nem lennének a BMW-vel, hiába hátsó kerék, meg nagy menő autó kopasz senkiháziaknak baszki, nem versenyképes a mezőny első részében. Capieche?!
  • Solt
  • bakkerman
    ebben a belterjes "előre lejátszott" szarban azért megmutatják a fiúk,hogy a magyarokkal nem lehet szórakozni :) Beni 6. helye nekem örömtelibb mint Norbi győzelme,de azért neki is nagy gratula!!
  • RatBaG #8216
    Oxxo Racing Team
    "Sziasztok!
    Pilótáink hatalmasat mentek a második futamban, Norbi győzött, Beni 6. lett!!!

Beszámoló videóval 19.00 körül!

Apró érdekesség - és nem szeretnénk szítani az indulatokat - hogy a 21-es Frankie, aki helyett mi boxutca áthajtást kaptunk, a pole-ból indulhatott, és végül csak egy figyelmeztetést kapott.... Mi meg helyette boxutca áthajtást... És ha Beni megtarthatta volna a 7. helyét, akár meglehetett volna az első két hely a dobogón...

De a lényeg, hogy megmutattuk a Magyar Virtust, és mindkét fiúnak szólt a Magyar Himnusz!!!!"
  • Hecker007
    Már bocs, de Te milyen versenyt nézel?
    A BMW-k sehol sincsenek, a Honda még így is a legjobbak közt van és az is nagy teljesítmény, hogy sokszor a gyári csapatnál is jobban teljesítenek.
    A BMW sajnos egy hulladék ebben a szezonban, nagyon is jó döntés volt lecserélni erre a Hondára a kezdeti problékat belevéve is.
  • Laceee
    Azt nem tudod felfogni, hogy a BMW-vel még ennyi pontja sem lenne !
  • pedobear
    Mit nem tudok felfogni? Azt, hogy tavaly több pontja volt és nem épp javuló tendencia mutat az idei év...

Ilyen utcai Civic meg olyan női autó amúgy is
  • Hecker007
    szerintem csak egy erősebb, jobb motor kéne bele, meg azokat a hibákat ha kijavítgatják amik a mostani szezon közben kijöttek a gépen akkor nem lesz itt gond jövőre, a technikás pályákon így is verték már a Cheviket.
  • Norbi1990
    Oxxo Racing:

"Hatalmasat hibáztak a pályabírók, az FIA BEISMERTE, HOGY HIBÁZOTT, és elnézést kértek Benitől.
    MEGBÜNTETTÉK BENIT, DE ÖSSZEKEVERTÉK A SZÁMOKAT, NEM ŐT KELLETT VOLNA!!!!!!

Az első futamot leintették piros zászlóval, Beni az 5 helyen elvette a gázt, mint mindenki előtte, de mögötte a 21-es Frankie nem fékezett, megelőzte Benit és a Buggyrát. A pályabírók NEM A 21-ET HANEM 12-T MONDTAK BE ELŐZNI!!! Ezért a második futamon a 7., élete legjobb pozíciójában haladó 12es rajtszámú Major Benedeket intették ki BOXUTCA ÁTHAJTÁSRA!!! Beni kijött a 7.helyről, majd a 12.re állt vissza, ahonnan még egyet tudott előzni, így 11.lett... 7 helyett, ami első soros rajt lett volna a második futamon, és több pontot is ért volna! Az FIA a videó felvételek alapján ELISMERTE, HOGY HIBÁZOTT, ÉS MEGOLDOTTÁK EGY BOCSÁNAT KÉRÉSSEL...... Hát köszönjük...Hogy hova tegyék, rátok bízzuk...

Norbi harmadik lett, így a 6.helyről rajtol a második futamon."

A 2. versenyt megnyerte Norbi!!
  • hungary27
    "Sikerült egy harmadik helyet begyűjteni a mai első versenyen ez 12 pont!" - Kiss Norbi
  • hungary27
    http://cricfree.tv/live/live_f1_motogp_free/auto_gp_hungary/5800
  • Roger6
    Hagyjad, nem fogja felfogni a beszűkült agyával ezt az információt, már a szezon kezdetétől látszott ez az agyi szint rajta. Plusz idén több pontja van, mint tavaly ilyenkor, de nem érdekes. Meg talán Zengő Úr jobban ért hozzá, mint pedomaci.

Ez a Honda jó, jövőre pedig kinövi ezeket a hibákat, szerintem komolyan kell számolni vele. BMW jövőre meg úgy néz ki nem is lesz WTCC-ben, szóval jó időben váltottak.
  • Miguel125
    A Chevi idén nagyon jó ez tény, de kitudja mi lesz vele jövőre? A Honda már bejelentette az új autót ráadásul kettőt kap a Zengő! Nem a legjobb idén a Honda ez tény, de Zoliék nem csak 1 évre terveztek.
  • atiwrc
    Elnézést azthittem Kiss Norbiról van szó.
  • Hecker007
    A BMW-vel még itt se tartanának mint most. A sevi mindent üt most, arra kellett volna váltani, DE még sokszor így is versenyben tud maradni, nem rosz ez a Honda azért.
  • atiwrc
    Nem értem ő mit írt.
    Norbi 2012ben 11 hétvége(11x4 futam) alatt (ha jól emlékszem az első két fordulót kihagyták) 98 pontot szerzett.

Jelenleg 4 hétvége után volt a hét elején 123 pontja.
  • pedobear
    Kösz!

Kár volt autót váltani...
  • gordon 24
    De legalább valamit adnak..
  • Dietrich
    sajnos a DS autósportokban nem erős...sem abban amire jogot vett sem abban aki tolmácsolja..
  • gordon 24
    Nem tudom ki volt, de kb a fejem fogtam végig :-)
  • Dietrich
    Vida Pál nyomta nem? vagy nem? :)
  • gordon 24
    Az egy hülye. Volt előtte a Scriocco cup a csávót megforgatják neki megy a falnak. Emberünk:

Huhh a végét elkapták a rendezők valamiért neki ment.

Visszajátszás..

Nem láttam semmit, nem volt előzménye, csak úgy neki ment a falnak.

Kb 4 kamerán mutatták meg, hogy konkrétan keresztbe forgatja a mögötte lévő...

Végem volt rajta..
  • RatBaG #8197
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130713
  • hungary27
    Most 92.
    Tavaly 7 versenyhétvége után 106.
  • pedobear
    röhej..
  • Dietrich
    most volt a DS-on....szpíker:
    az európai formula hányas szériában...." majd kinevette saját magát a hármas szó helyett a hányas-t mondta.
    mondjuk a hányás sem lett volna rossz :D
  • atiwrc
    Ez jogos de legalább akkor egy streamet csinálnának mint ami van az f3 európa bajnokságnál pl, vagy más sorozatoknál...
  • Dietrich
    Mikor először jöttek ezzel az ötlettel akkor kérdeztem és a jogok miatt ezt engedik?....
  • Totti5
    A közvetítésért fizetni kell liszensz díjat. Ennek megvannak a szigorú feltételei. F1 onboard kamerát az FIAn keresztül teszik oda és csak is a TV közvetítésbe látod, amiért a csatornák fizetnek.

Ez egy homemade megoldás lett volna, de mivel nincs rá liszenszük, hogy online követítsék a futamot ezért nem lehet. Ötlet jó volt, de már akkor is sejteni lehetett hogy ez nem szabályos.
  • Szabi #8190
  • Norbi1990
    Akkor a Forma1be sem lesz onboard kamera?
    Vicc!!!!!!
  • atiwrc
    "
    Friss hír, miszerint az FIA nem engedi az élő kamerát az autókba!!!
    A másik linken lesz közvetítés, de Norbi kamerája nem lesz élőben... Azét nézzétek, és szurkoljunk a srácoknak! Bővebben a futam után!
    "
  • Dietrich
    egy belterjes szar ez az egész és pár öreg aki évek óta ott punnyad nem tetszik hogy a magyarok fele annyi pénzből vagy annak a feléből, minimális támogatással jobbat tudnak. ez elég ok, hogy ezek az öregek az FIA-nál panaszkodjanak...ők meg mennek és nézik mit kell nézni.
  • Dietrich
    Ha így folytatja akár lehetsz Te is :D
  • Black Ghost
    Nem, az FIA a szánalmas, és nem Németek inkább franciák, ezektől mást ne várj!
  • bardocz
    Kibaszott szánalmas ez a bajnokság.
  • SimaSuna #8183
    hihetetlen....

fogadjunk azért mert Németeknek kell a pozíció...
  • RatBaG #8182
    FIA, szokásos, röhej...

Oxxo Racing Team
    "Megvan a válasz: most sem értjük!

A kormány maximális eltekerése esetén a kerék éppen eléri az alváz egy részét, s az FIA szerint ez veszélyes. Mondtuk nekik, a Világon nincs olyan pálya, ahol menet közben, bármilyen kanyarban akár csak megközelítheti a kerék ezt a pozíciót, csak a sátorból ki-be parkoláskor. Válasz: tudjuk. Akkor is.
    A pálya biztonságért felelős legnagyobb vezetője is azt mondta, ez azért túlzás. Mindenki más is ezt mondta. Csak az FIA nem. És ők döntenek...

Nincs más hátra, Norbi az utolsó helyről fogja felküzdeni magát, CSAKAZÉRTIS!!! Papíron ők, versenyen MI vagyunk a legjobbak!!!

Hajrá OXXO, hajrá MAGYARORSZÁG!!!!"