Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Szevasztok!
A versenyek alatt amikor a versenyzõk listáját mutatják, néhány név mellett kékkel van kiemelve az aktuális helye.Tudja valaki,hogy ez mit jelent?

Isten áldja a pogányokat!

ladarevolution
A nevezési listából elég egyértelmû, hogy Kozslovszkij fog menni 😊
morocco entry list

Remélem jobb lesz 😊

Dietrich
vagy Aleshin 😄D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Végén még Petrov itt fog kikötni 😄
hungary27
biztos vigyázni fog, mert találnak helyére gyorsan valakit.
bakkerman
ha elsõ hétvégéjén nem töri totálkárra az autót akkor már megérte beültetni csucsukáló helyére

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
orosz-orosz
gyakorlatilag tökmindegy

I met God. She's black

RatBaG
LOL

Gábor Wéber
"Ahogy az várható volt, Dudukalo helyett Kozslovszkijt nevezte a Lada Marrakech-re."

Per Aspera Ad Inferi.

OFF: "Hill, Hakkinen a régi Shumi...amikor nem pénzrõl szólt a verseny, meg a fenti utasításokról."
Hillnek Villeneuve, Hakkinennek Coulthard, Schumachernek meg Barichello volt a vízhordója. Ha ironizáltál, akkor bocs.

ON: Hungaringára a Civic 60 kilóval könnyebb lesz a Cruze-nál. Majd én arra leszek kíváncsi.
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
off
én megnéztem ma az indycar versenyt. ég és föld volt a kettõ..Penske kijelenti nála nincs TO mikor Castroneves megelõzte a tavalyi bajnokság 2. Powert..utána megnézem a F1-t és Brawnál megint a régi gusztustalan ferkós reflexek dolgoztak 😄D
Vettel leszarta a fõnökét. Tökös volt mint anno Talmácsi, na de amit utána kaphatott zárt csapat megbeszélésen... 😄D

WTCC-t sajna nem láttam.

ladarevolution
TouringCarTimes.com-on azt írják, hogy Thompson autója nem javítható, ezért új karosszériát kap, míg a második számú autó javítható.

Amúgy Shapovalov azt mondta, elvileg azért akarta megelõzni Norbit Dudukalo, hogy a következõ körben Thompson szélárnyékát ki tudja használni.

Kicsit túlzásba esett Norbi elõzésénél...

SimaSuna
ha jól láttam Norbi mögött volt szélárnyékban, ott ugye a tempó másabb. Szerintem ez Õ benézte...
Roger6
Hát amúgy nem lepõdnék meg rajta. Nem is értem, hogy mi a jó büdös francot akart ott? Ráadásul idõmérõ, számomra teljesen érthetetlen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gordon 24
Hólánc szöges gumi ott a Ring had szóljon😊)

Downhill!!

Norbi1990
Mégis hol teszteljen? Ott is hó lesz a következõ pár napban 😄
SimaSuna
nemtudom, de komolyan az ami ott megy egy vicc.
nem szidni nem ócsárolni akarom, de szánalom már..
vissza kell hozni a 80-90s éveket. Hill, Hakkinen a régi Shumi...amikor nem pénzrõl szólt a verseny, meg a fenti utasításokról.

na de ON.
ez a WTCC futam is káosz volt. Norbiéknak, Huffynek, Ladáéknak...
remélem azért a Lada megmutatja a foga fehérjét 😊
desigo
off

mi botrány lett volna ha ezt az F1-en a Redbullosok is eljátsszák..
SimaSuna
ladarevolution
Amúgy én azt néztem tegnap hogy van egy 3. kész Lada is.

Thompson ugyanis amivel tesztelt télen és amivel ment 1 héttel Monza elõtt franciaországban az nem az a kocsi amivel Monzában most ment.

Tehát a tesztelõs autója megvan még külön. Épen 😊

SimaSuna
a Ladára vártam, hogy mit fog mutatni fejlesztésben.
Erre Dudukalo elintézte. Sajnáltam,hogy nem tudták megmutatni :/
ladarevolution
Thompson szemszögébõl pár érdekesség Monzából:

szektor és köridejei a rövidre sikerült hétvége során egy képen

Érdekesség, hogy az idõmérõ Q1-ében az elsõ (akkor még nem tudta hogy utolsó is) mért köre a hétvége legjobb köre volt tõle.

A Q2 végén kigurulva a kiflibe hajlott autóval, pedig még ezt is felülmúlva szintén a hétvége legjobb körét tette össze úgy, hogy az összetört autóval a hétvége során saját magához mérten a legjobb második és harmadik szektort autózta.
Nem semmi a csávó 😊

Emellett apróságok hogy pl:
- az FP1-en az elsõ szektorban csak Müller tudta megelõzni Thompson részidejét 0.061 ezreddel.
- az FP1-en minden szektor végsebesség mérõpontnál csak Chevrolet ment gyorsabban Thompson Ladájánál. (6., 3., 4. legnagyobb sebességû volt a Lada)
- Q1-ben Thompson végsebessége szintén igen magas volt. A harmadik szektorban a Lada megelõzte az egész mezõnyt egyetlen mért körébõl. (elsõ szektorban 3., másodikban 7. leggyorsabb volt)

Hondák szektoridejeibõl az látszik, hogy a lassabb részekben jobbak, pont a Lada "fordítottja".
A következõ marokkói pálya még a monzainál is gyorsabb, annál tökéletesebben Ladának fekvõ pályát el se lehet képzelni.

Majd kiderül mi lesz... 😊

RatBaG
rofl

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Dudukáló helyére lehet, hogy más versenyzõt hoznak már Marrakeshtõl.
hungary27
Beállításnál be lehet állítani, hogy honnan-tól ne mutassa.
bosco05
neked nem kéne egy új reg? elég idegesítõ mindig lenyitni a hszeidet
hungary27
Mi mindent megteszünk 😄
bakkerman
ennyi a lényeg. Én egyébként pozitívan látom a dolgokat,és reálisan gondolkozva ha Tarquini alatt is jó lesz az autó,akkor a Norbié is jó lesz,és 3-4 hétvége után szerintem összefog jönni egy dobogó!

RatBaG
SimaSuna
Hungaroringre telt házat kívánok 😄
meg DOBOGÓT! 😄
hungary27
Hungaroringen szerintem így is jól fog szerepelni.
SimaSuna
ha lenne lehetõsége Szlovákiaringen kicsit tesztelni, úgy 2-3 napot. Én azt mondanám, hogy élmezõnyben lehetne. 😊
Jacek
Így van nálam ezzel is magasan felül múlta az elvárásaimat!
Új autó..
Új autó neki...
Nulla teszt......
Régen ment elsõ kerekessel....
Mit vártak mégis az emberek? szezon második felében talán el lehet majd várni dolgokat ha maga a Honda jó...

kemszi2
tavaly is ez volt monza után,csak akkor Norbit meg a csapatot alázták sokan...
ilyen kevés teszt kilométer után nem tudom mit várnak az emberek,az is nagy szó hogy mind3 honda beért a célba,fõleg a Norbié,szinte null kilométerrel jött ide,az utolsó pillanatban összerakva
szerintem ez a 8.hely is bõven több mint amit várhattunk tõle...
pedobear
ezt

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Igen ez elnéztem sajnos.

2012 Monza 6 pont
2013 Monza 4 pont

Csabesz6
Thx 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bakkerman
pontszámokat írja,nem a helyezést

hungary27
Akkor a hungaroring második futamán 25. lett? Ez csak a szerzett pontokat írja, nem a helyezést.
Roger6
Hm... Azt hittem a végeredmény számít, ami az év végén derül ki. Vagy ha focimeccs közben valaki rúg egy gólt, az már gyõzött is nálad?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pedobear
Tavaly Norbi 2. és 4. lett a BMW-vel.
Idén 8. és egy nullázás. a Hondával.

Szabi
"The grid for Race 1 is based on qualifying results, with the top twelve positions awarded according to the results of Q2, and the remaining positions according to the results of Q1. On the grid for Race 2, positions from 11th downwards remain the same, while the first ten positions are reversed."

"Nulla tenaci invia est via"

Csabesz6
Aham, és akkor miért O'Young indult az élrõl a másodikon? Ja hogy az idõmérõ elsõ tízesét (8?) fordítják meg?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szabi
idõmérõ

Csabesz6
Azt lehet tudni, hogy idén mi alapján alakul ki a 2. futamok rajtsorrendje? Mert ugye Norbi 8. lett az elsõ versenyen, de utána nem az elejérõl indult az állórajtnál.<#whatever>

Ryder159
EBBEN a dokumentumban benne van minden, közepe után az elsõ futam köridõi...

ladarevolution
Örülnék neki, de szerintem Marokkó pont hogy nem a Hondának fog kedvezni.

Egyenesben simán letolják a Hondát Chevik. Nyilván nem jó de ott még hatványozottabban ez lesz, mint Monzában.

Ami viszont a szektoridõkbõl látszik, hogy a gyors részeken bizony inkább a Lada lesz veszélyes a Chevikre két hét múlva.
Müllerre nem is mer õ veszett gyors, de a többire igen.

Bár Monzában is csak Thompson volt Müller közelében a leggyorsabb elsõ szektorban 1.5 tizedre, míg a többi Chevi olyan 2-3 tizedre, Hondák lemaradva Müllertõl 0,5 tizedre egy szektoron belül.

Ami még látszott az elsõ szabadedzés köridejeibõl sé szektoridejeibõl, hogy Míg a Hondák viszonylag jól összerakott köröket mentek (minden körük szektoraik kb azonosak) addig Thompsonnak nem nagyon volt tiszta köre. Magyarul mindig másik körében volt 1-1 szektor a legjobb, nem tudott összerakni 1 kört amiben pont mindegyik jó lett volna.
Ez egyrészt pech, másrészt lehet a forgalom számlájára is írni.
Ha Thompson abszolút szektoridejeit összetesszük és így kihozzuk az elvben teljesíteni képes legjobb kört, akkor Müller mögött van a 2.-3. hely környékén idõben.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Lada hû de jó és VB lesz idén, de egy szinten van a Hondával (Dudu még qrva lassú +1sec Thompsonhoz) de a gyors pályákon mint például pont Marokkó, okozhat nagy meglepetést még a Lada.

desigo
nagyon jól néz ki <#eljen>
Szabi

hungary27