Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A versenyek alatt amikor a versenyzõk listáját mutatják, néhány név mellett kékkel van kiemelve az aktuális helye.Tudja valaki,hogy ez mit jelent?
Isten áldja a pogányokat!
morocco entry list
Remélem jobb lesz 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gábor Wéber
"Ahogy az várható volt, Dudukalo helyett Kozslovszkijt nevezte a Lada Marrakech-re."
Per Aspera Ad Inferi.
Hillnek Villeneuve, Hakkinennek Coulthard, Schumachernek meg Barichello volt a vízhordója. Ha ironizáltál, akkor bocs.
ON: Hungaringára a Civic 60 kilóval könnyebb lesz a Cruze-nál. Majd én arra leszek kíváncsi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
én megnéztem ma az indycar versenyt. ég és föld volt a kettõ..Penske kijelenti nála nincs TO mikor Castroneves megelõzte a tavalyi bajnokság 2. Powert..utána megnézem a F1-t és Brawnál megint a régi gusztustalan ferkós reflexek dolgoztak 😄D
Vettel leszarta a fõnökét. Tökös volt mint anno Talmácsi, na de amit utána kaphatott zárt csapat megbeszélésen... 😄D
WTCC-t sajna nem láttam.
Amúgy Shapovalov azt mondta, elvileg azért akarta megelõzni Norbit Dudukalo, hogy a következõ körben Thompson szélárnyékát ki tudja használni.
Kicsit túlzásba esett Norbi elõzésénél...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem szidni nem ócsárolni akarom, de szánalom már..
vissza kell hozni a 80-90s éveket. Hill, Hakkinen a régi Shumi...amikor nem pénzrõl szólt a verseny, meg a fenti utasításokról.
na de ON.
ez a WTCC futam is káosz volt. Norbiéknak, Huffynek, Ladáéknak...
remélem azért a Lada megmutatja a foga fehérjét 😊
Thompson ugyanis amivel tesztelt télen és amivel ment 1 héttel Monza elõtt franciaországban az nem az a kocsi amivel Monzában most ment.
Tehát a tesztelõs autója megvan még külön. Épen 😊
Erre Dudukalo elintézte. Sajnáltam,hogy nem tudták megmutatni :/
szektor és köridejei a rövidre sikerült hétvége során egy képen
Érdekesség, hogy az idõmérõ Q1-ében az elsõ (akkor még nem tudta hogy utolsó is) mért köre a hétvége legjobb köre volt tõle.
A Q2 végén kigurulva a kiflibe hajlott autóval, pedig még ezt is felülmúlva szintén a hétvége legjobb körét tette össze úgy, hogy az összetört autóval a hétvége során saját magához mérten a legjobb második és harmadik szektort autózta.
Nem semmi a csávó 😊
Emellett apróságok hogy pl:
- az FP1-en az elsõ szektorban csak Müller tudta megelõzni Thompson részidejét 0.061 ezreddel.
- az FP1-en minden szektor végsebesség mérõpontnál csak Chevrolet ment gyorsabban Thompson Ladájánál. (6., 3., 4. legnagyobb sebességû volt a Lada)
- Q1-ben Thompson végsebessége szintén igen magas volt. A harmadik szektorban a Lada megelõzte az egész mezõnyt egyetlen mért körébõl. (elsõ szektorban 3., másodikban 7. leggyorsabb volt)
Hondák szektoridejeibõl az látszik, hogy a lassabb részekben jobbak, pont a Lada "fordítottja".
A következõ marokkói pálya még a monzainál is gyorsabb, annál tökéletesebben Ladának fekvõ pályát el se lehet képzelni.
Majd kiderül mi lesz... 😊
Per Aspera Ad Inferi.
Új autó..
Új autó neki...
Nulla teszt......
Régen ment elsõ kerekessel....
Mit vártak mégis az emberek? szezon második felében talán el lehet majd várni dolgokat ha maga a Honda jó...
ilyen kevés teszt kilométer után nem tudom mit várnak az emberek,az is nagy szó hogy mind3 honda beért a célba,fõleg a Norbié,szinte null kilométerrel jött ide,az utolsó pillanatban összerakva
szerintem ez a 8.hely is bõven több mint amit várhattunk tõle...
2012 Monza 6 pont
2013 Monza 4 pont
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"Nulla tenaci invia est via"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egyenesben simán letolják a Hondát Chevik. Nyilván nem jó de ott még hatványozottabban ez lesz, mint Monzában.
Ami viszont a szektoridõkbõl látszik, hogy a gyors részeken bizony inkább a Lada lesz veszélyes a Chevikre két hét múlva.
Müllerre nem is mer õ veszett gyors, de a többire igen.
Bár Monzában is csak Thompson volt Müller közelében a leggyorsabb elsõ szektorban 1.5 tizedre, míg a többi Chevi olyan 2-3 tizedre, Hondák lemaradva Müllertõl 0,5 tizedre egy szektoron belül.
Ami még látszott az elsõ szabadedzés köridejeibõl sé szektoridejeibõl, hogy Míg a Hondák viszonylag jól összerakott köröket mentek (minden körük szektoraik kb azonosak) addig Thompsonnak nem nagyon volt tiszta köre. Magyarul mindig másik körében volt 1-1 szektor a legjobb, nem tudott összerakni 1 kört amiben pont mindegyik jó lett volna.
Ez egyrészt pech, másrészt lehet a forgalom számlájára is írni.
Ha Thompson abszolút szektoridejeit összetesszük és így kihozzuk az elvben teljesíteni képes legjobb kört, akkor Müller mögött van a 2.-3. hely környékén idõben.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Lada hû de jó és VB lesz idén, de egy szinten van a Hondával (Dudu még qrva lassú +1sec Thompsonhoz) de a gyors pályákon mint például pont Marokkó, okozhat nagy meglepetést még a Lada.