12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Minstrel
    Makai György hogy eltűnt, én meg azt hittem pár éve mikor ment ez a NASCAR-ozás, hogy pár év múlva már Nationwide bajnok lesz (haha).
  • Szabi #8420
    pár adat.. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2003,2004 - CLIO KUPA
    Wéber Gábor bajnok mind két évben

2005 - CLIO KUPA
    1 - Makai György - Zengő Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 193
    2 - Wéber Gábor - Zengő Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 172

Kiss Norbert Asztra kupában elkezdett versenyezgetni, 4 versenyt nyert

Wéber ajánlására Michelisz tesztelhet párat, majd benevezik a SWIFT KUPÁBA 2006-ban

2006 - CLIO KUPA
    1 - Kiss Norbert - Proex AMSE - év végi összpontszám 242
    2 - Wéber Gábor - Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 206

2006 - SWIFT KUPA
    1 - Michelisz Norbert - Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 196
    2 - Szelényi Alfréd - Proex AMSE - év végi összpontszám 185

2007 - SEAT LEON KUPA

1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 818
    2 - Wéber Gábor Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 796
    6 - Zengő Zoltán - Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 436
    - Michelisz Norbert Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 0

2007 - CLIO KUPA
    Michelisz Norbert a bajnok, a mezőny 70%-a egy-két versenyre be lett ültetve, hogy ne csak 4 autó legyen a pályán :D

2008 - SEAT LEON KUPA
    1 - Kiss Norbert - IMC Motorsport Egyesület - év végi összpontszám 396
    2 - Michelisz Norbert Zengő Motorsport Kft. - év végi összpontszám 294
    4 - Wéber Gábor Zengő Motorsport Kft. NÉ - év végi összpontszám 196

2008 - SEAT LEON SZUPERKUPA
    Kiss Norbert a bajnok

2009 - SEAT LEON KUPA

Michelisz Norbert megnyeri a négyfös bajnokságot úgy hogy a három ellenfele nem is indult mindegyik versenyen :D

2009 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
    Michelisz Norbert a bajnok

2009 - Formula Renault
    Kiss Norbert a bajnok, összetettben második az együléses formula autóknál

2010 - SEAT LEON EUROPA-KUPA
    Wéber Gábor a bajnok

2009 - SWIFT KUPA
    1 - Kiss Norbert - Procar Motorsport- 97
    2 - Assenbrenner Tibor - Proexsport Kft. - 66
  • Roger6
    Akkor Zengő jó nagy hülye! Félre kéne tenni a rinyálását, ha igazán sikeres csapatot akar.
  • Szabi #8418
    Kiss se azért ment kamionozni mert nem akar autózni... de mivel Zengő nem kedveli és más nagy pályaautós csapat nincs...
  • Roger6
    Én Kiss Norbit nagyobb tehetségnek tartom, de a kamionnal nálam kilőtte a nézettséget. Nem nézem egyszerűen, nem köt le, de drukkolok neki. Micheliszt szeretem az autók iránti alázata miatt, és elég gyors pilóta. Többet néztem őt versenyezni, mint Kisst, de nálam akkor is Kiss a befutó. Hogy ez valóban kiderüljön, vagy megcáfoljanak, össze kéne engedni őket egy csapatban, mellettük a világ legjobbjaival. Nagy show lenne.
  • Dietrich
    egyébként 2006-ban a FIA GT betétversenyeit a ringen (clio, meg nagy túra bajnokság)Kiss Norbi nyerte és ott volt Wéber is a mezőnyben. Michelisz meg akkor kezdte asszem.
  • Szabi #8415
    elég lenne kivinni az autót a ringre és 10-10kör.. meglepődnék ha nem tudná így is legalább ugyanazt a köridőt mindenféle auótismeret nélkül is.. :D
  • Dietrich
    azért keressél rá azokra az évekre mikor mind3-an ugyanabban a bajnokságban indultak és ki nyert...megkapná ugyanazt az autót és megtehetne vele annyi km-t, mint Michelisz eddig, lehet hogy nagyon meglepődnél..
  • bardocz
    Tájékozódj már mielőtt faszságokat beszélsz. Eddig nem volt olyan autó, amivel ha elindult nem a topban lett volna.
  • Szabi #8412

Lada kupa Hungaroringi versenyén elindult és nem győzték kivenni az alkatrészeket a kocsijából hogy ne tudjon gyorsan menni, mert úgy alázta a mezőnyt amikor előszőr beült az autóba... :D
  • Firerock
    Én se feltétlen sorolnám ide. Az oké hogy a kamionversenyben aminek valljuk be nem túl nagy a színvonala bennevan az első 5-ben. De ez azértki kicsit más színvonal.
  • Roger6
    Erre gondoltam én is természetesen.
  • RatBaG #8409
    akkor forrás helyett bővebben?
  • Szabi #8408
    de ez még régi történet, azóta versenyzett már zengős Seat-al is :D
  • Nightt
    Nem kivanom megnevezni, Norbihoz kozeli ember.
  • Roger6
    Forrás?
  • RatBaG #8405
    http://worldtouringcars.com/2013/09/18/elfogyott-a-penz-nykjaer-kiszall/
  • Nightt
    Nem szeretik egymast, szerintem ezert nem fog soha Zengos autoban versenyezni.
  • Dietrich
    Gabin kívül pedig nem nagyon látok most olyan magyar pilótát, aki anyagilag és szakmailag is megfelelő lenne, értsd: van elég támogatója, és egyből versenyképes lenne egy ilyen űrtechnikával.

Kiss Norbit vajon hova sorolja? Mindkettőbe?...
  • RatBaG #8402
    http://worldtouringcars.com/2013/09/17/zengo-zoli-a-masodik-autorol/
  • RatBaG #8401
    BTCC 2013 - Round08 Rockingham

http://www.youtube.com/watch?v=_SuQyvHk6wI
    http://www.youtube.com/watch?v=3nohaZ3fktc
    http://www.youtube.com/watch?v=E4D8jJ3s3Pc
  • RatBaG #8400
  • RatBaG #8399
    WTF! most meg nincs blokkolva a dtm.
    http://www.youtube.com/watch?v=1fyLXK7mOFI
  • Dietrich
    vasárnap:
    05:35 - 09:15 /161 kör
  • Dietrich
    v8 stream
    http://www.viponlinesports.eu/motorsports/176369/1/v8-supercar-sandown-500-qualifying-race-1-live-stream-online.html
  • RatBaG #8396
  • Dietrich
    Közel a megállapodás, amely nyomán az RML hat 100%-ig új Chevrolet-t építhet jövőre!!! Ezzel 16-ra nőne az friss technikák száma.
  • RatBaG #8394
  • Dietrich
    még a stúdióba is KPT mondta ezek az igazán jó versenyzői szempontból kihívó pályák a szintkülönbségükkel és bár nem mondta ki, de egyértelműen célzott a szar tepsi Tilke fosokra, hogy azok nem jelentenek nekik kihívást...
  • Dietrich
    suzuka? azon az ótvaros vonatozós foson mennek megint? mert akkor kár annyira várni. semmi nem történik azon a vonalvezetésen, mert nem történhet..ha a F1 vonalán mennek az más.
  • Blum
    Nekem nem tetszik,na. Ez van.

Suzukat jobban varom.
  • dave9004
    nem izgalmas pálya?
    nézd meg rajta a nascar v az indycar ideji futamát :)
  • Blum
    Jol versenyzett Norbi,Muller ellen gyonyoruen vedekezett,meg 20 kor alatt se elozte volna meg.
    Velemenyemet tovabbra is fenn tartom,egyaltalan nem egy izgalmas palya de a jo eredmeny miatt elviselhetove valt. :)

Zengo Zoli a verseny vegen a magyar zaszloval toporogva valami tunderi volt :D
  • Sippie
    érdekes, pont ők akik a nascart élvezik... :D
  • Dietrich
    A tavalyi vonatozást idén a jenkik megmutatták mennyire díjazzák ha a lelátókra gondolok...több volt a jegyszedő mint a néző.
  • Szabi #8386
    durva hogy milyen gyakran hal be a kijelző :D
  • RatBaG #8385
  • N o N a m e
    ha Nash nem tartja fel ott Müllert akkor Norbi lecsúszik a dobogóról, de szépen védekezett, nem gondoltam volna hogy így beér. :D
  • RatBaG #8383
    na ez gyönyörű védekezés volt!
    bár szerintem most müller tényleg higgadtabb, máskor simán kilökte volna.

kár, hogy huffot nem bírta maga mögött tartani az elején, akkor simán levadászta volna bennanit.
  • Szabi #8382
    ritkán unalmas verseny volt, csoda hogy nem aludtam el, viszont Nóóóóórbiii!! Nóóóórbiiii!!!