12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • gordon 24
    Hát igen, pedig lenne mire arcoskodni. Jó hogy ilyen, meg azért valljuk be jól kitalálta ezt az egészet magát. Halál jól megél belőle:-))

• bosco05 #8460
    Nem érzem, hogy lekezelő lettem volna az első hsz-emben, csak leírtam, hogy szerintem miért nincs igazad. Egy szó, sőt egy betű sem utalt sem a személyedre, sem a véleményed lenézésére, nem tudom te mit olvastál. Utána nyilván felkaptam a vizet, amiért ezúton is elnézést, de te írtál paréjul választ...
  • gordon 24
    Sajnos minden az. És gondolom egy ilyen jármű jóval keveebb mint egy wtcc-s gép. Főleg egy gyári honda. Hát kiderül. Én Wéberben nem látom azt az áttörő erőt, hogy akár felvegye a harcot Norbival. De ne legyen igazam. De tuti, hogyha lesz 2-dik honda Wéber fog ott ülni..
  • Roger6
    Visszatérve a témához a hülyézést arra írtam, hogy "nem illik a csapatba Kiss Norbi személye", ehelyett Wébert fogja indítani második autójában. Nem a Michelisz kontra Kiss-re írtam. Szerintem Wéber világszínvonalon azért nem tud maradandót teljesíteni, de nem fogjuk megtudni soha, hogy Kiss mit teljesíteni második pilótaként, szóval valóban értelmetlen erről vitázni.

Elnézést amúgy ha ingerülten írtam, de nem bírom a lekezelő stílust.
  • bosco05 #8457
    Szerettem én akkor is, sosem volt nagyképű, amikor cikizték a riporterek, hogy nem tud versenyezni, akkor is csak mosolygott és azt mondta, hogy mindent megtesz, hogy beérje a mezőnyt. Abszolút egy szimpatikus figura, de nincs benne egyszerűen annyi, hogy ő egy WRC-vel vitézkedjen.
  • bosco05 #8456
    Egyetértek, csak szerintem ez is pénz kérdés. A csapat jó ezt már bizonyították, de gondolom lényegesen olcsóbb, mint egy WTCC, szponzor felületnek pedig elég nagy, ráadásul ha jól tudom az OXXO azért tolja a kamionokat, mert az Energy drinkes cégük előtt már volt egy fuvarozó cég is, ami a mai napig működik...
  • gordon 24
    Hát nem volt egy fényes karrier, mint rally vb. De attól még szeressük:-)
  • bosco05 #8454
    Hát kicsit nehéz volt összerakni, de meglett :D Nem is annak örülök, hogy nekem lett igazam, hanem konkrétan annak, hogy Ken Block még köztünk van :) Nagyobb baj is lehetett volna az ő nemtudásából, de szerencsére megúszta valamelyest, bár a kórházban eltöltött egy kis időt, de inkább ez, mint hogy a következő futamok valamelyikén matricaként szedtük volna össze valamelyik sziklafalról, örülök, hogy megjött az esze.
  • gordon 24
    A remény hal meg utoljára. Legyen így. Ennek a Truck mizériának nem sok értelme. Jó móka, meg ilyenek, de ez egy elég belterjes bajnokság. A Gazdag pocakos lakatosok jól elvannak egymással. Ki kellene törniük onnan.
  • bosco05 #8452
    Hát jó lett volna, ha annak idején a Proextől is veszi valaki a fáradtságot és komolyabban gondolkodik, esetleg az OXXO is átpártolhatna kamionról túrára, meglátjuk...
  • Roger6
    Az piskóta volt ahhoz képest, amit ezek műveltek. UltraZord, Poruljartal meg az alregjeik, na azok az igazán elmebetegek. :)
  • gordon 24
    Mondom, hogy tudod:-)))
  • bosco05 #8449
    azért rf topicban is kaptál párat, hallomásból tudom :)
  • bosco05 #8448
    esetleg arra gondolsz, hogy én akkor szereztem sok mínuszt amikor Ken Blockról vitáztunk? :D Mert olyan volt, kaptam az ívet ott is, aztán csak igazam lett vele kapcsolatban. Azóta is örülök hogy szerencsétlen nem halt meg rally vb-n... Nagyon bírom azt a csókát, de sajnos nagyon gyenge rallypilótának, meg nem is áll jól neki. Konkrétan életveszélyes rá nézve, ha vb-n indul... Sokkal jobban örülök neki, mióta visszatért a saját műfajába, gumikat kerülget és felveszi, plusz ha jól tudom most rallycrossozik, ami tényleg neki való. Látvány, showműsor, benzingőz, ez Ken Block, a rallyt meg rá kell hagyni a hozzáértőkre: Ogier, Loeb, Neuville, Ostberg stb...
  • Roger6
    Pontosan, 2 ember 7 alregjétől (minden egyes hozzászólásomat minden egyes topicban mínuszolták visszamenőleg is), akiket bannoltak azóta (részleteket találsz modi topicban). Off vége.
  • gordon 24
    Tudod te:-)

Egyébként én is jó pilótának tartom Kiss Norbit. De amit beszéltek itt egy ideje az a lényeg. Hiába jó valaki, ha nincs sponzori háttér, vagy egy olyan ember aki mindent megtesz érted. Pl Zengő.

Sajna ma van Zengő Zoli aki ebben a közegben mozog, és szinte ő van egyedül, így aki vele nincs jóba....:-)

Wéber Gabi, jó pilóta, de én is jobban el tudnám képzelni abba a Hondába Kiss Norbit.
  • bosco05 #8445
    hogy jön ide Ken Block? :D
  • gordon 24
    És Ken Block mit szól ehhez? :-)))))
  • bosco05 #8443
    Azért nagy általánosságban elég jól mutatja a dolgokat :) A +50 sem véletlen ahogy a -50 sem az... Van aki használja, van aki nem. Azért a 974 mínusz csak jött valahonnan ;)
  • Dietrich
    A véleményed minőségére a pontok szolgálnak,

ezt ne hozd fel, mert mikor bevezették kapásból -5-ön álltam mert az olyan jó dolog volt, hogy hülyülésből/heccből negatívba nyomtak valakik :D
    viszont +50 most néztem...akkor szidok még valamit és meglesz a 100 is :D
  • bosco05 #8441
    De egyébként jó, odafigyelek rád, tessék mit értettem félre? Szerintem nem lehet többféleképpen értelmezni amit írtál, de hajrá. Magyarázd el nekem légyszíves. Te mire gondoltál, amikor lehülyézed Zengő Zolit szmájlik nélkül. Mire gondoltál, mint "rinyálás"? Zengő sosem rinyált, egyszerűen nem illik bele a képbe Kiss Norbi, én pedig megindokoltam, hogy szerintem miért. Lehet, hogy nincs igazam, amit leírtam az csak egy vélemény, de mond el mit értettem félre. Kérlek magyarázd el, ha már 8 éve tag vagy, aminek egyébként semmi köze ehhez. Ha már itt tartunk egyébként én már akkor itt voltam amikor ezt a szart még supergamez-nek hívták, csak a másik regemhez tartozó e-mail cím szarrá ment, de ez egyébként is lényegtelen mert nem attól vagy nagy ember, hogy hány éve regisztráltál. A véleményed minőségére a pontok szolgálnak, amiben te finoman szólva is szarul állsz hozzám képest, de mind1 is.
  • bosco05 #8440
    Csak annyit írok -50
  • Roger6
    Igen, ezért vagyok 8 éve tag, mert troll vagyok. Valószínű. Nem értetted amit írtam, válaszoltál valami tök mást, erre azt írod, én nem értem. No comment.

És nem az első eset, hogy lenézel embereket, akikkel nem egyezik a véleményed.
  • bosco05 #8438
    Ezt legutóbb is lehetett látni, amikor Norbinak a mezőny végén kellett vegetálni, hogy ne vállaljon felesleges kockázatot. Ezek azok a dolgok, amelyekre Kiss Norbi vérbeli autóversenyzőként szerintem képtelen, vagy nagyon nehezen lenne rávehető :) Amúgy tényleg felesleges ezen vitázni, mert egy mezőnyben kéne menniük, hogy tudjuk mi a jelenlegi helyzet. Régen hol az egyik nyert hol a másik. Ha Znegőék két Hondázni fognak, akkor tuti Wéber Gabi az első számú jelölt, a kérdés megint a pénz!
  • bosco05 #8437
    értem én, sőt tudom :) a vége felé már szelídebben ment és tényleg halál pontos a srác... szerintem az a centi amit írtál lehet hogy mm valójában :D de amíg mondjuk egy Michelisz féltette a kocsit már ott, addig Kiss Norbi szart bele, ha előzésről volt szó :) Amikor te láttad szerintem már a mezőny előtt ment így nem nagyon volt kontakt :D Azt tudom, hogy Kiss Norbi agresszívabb pilóta volt mindig is, mint Michelisz és ez nem is feltétlenül baj, ha mondjuk egy olyan csapatban tudna pl WTCC-ben indulni, ahol nem számít a pénz, lásd pl gyári Honda, de Zoliék kitépik a hajukat ha egy lököst kell cserélni, mert nincs píz sajnos :(
  • Dietrich
    Szóval inkább én nem tudom ti mit néztetek korábban, de biztos.

nem a kamiont írtam, mert a ringről meséltem olvasd el még1x :) kamiont nem nézem nekem elég a sport1 összefoglaló is mikor adják.
    nekem bőven elég ha V8-cal ébredek és IC-vel fekszek, közte kézilabdázok :D
  • bosco05 #8435
    Veled nem foglalkozom életem hátralevő részében, mert gyakorlatilag már csak egy büdös nagy troll vagy.

@Dietrich: Szerintem csak lehet, hogy több pontot szerezne! Michelisz rengeteget fejlődött itt a WTCC-ben és szerintem bőven beérte Kiss Norbit, ha nem hagyta már le.

"Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna." - Hidd el egy ilyen kvalitású pilóta mint a Kiss Norbi ezt tudja kezelni... De itt is úgy kezdte, hogy beült, aztán onnan ismertük meg futamokon, hogy az a kamion lesz az (akkor még sok volt a fehér és sz*r volt a stream), amelyiknek nincs eleje se hátulja :D . Pedig a többiek is kamionnal mentek. Szóval inkább én nem tudom ti mit néztetek korábban, de biztos.
  • RatBaG #8434
  • Hecker007
    Egyébként meg nem teljesen mindegy? Kiss Norbi nem fog Zengős kocsiba ülni mert Zengővel nem bírják egymást, ennyi. Biztos megvan ennek az oka és ha egy ilyen versenyen nem jön ki egymással a pilóta és a csapatfőnök esetleg az egész csapat akkor csak szívás van verseny közben, után.
  • Roger6
    XDDD Ilyen szar sablon visszavágást: "te nem érted, nem tudok mit tenni". Ovi szint, komolyan. Mondjuk tőled ez nem az első eset.

Visszavágok, mert ÉN nem értem. Valóban arra értettem a hülyét, amire te gondoltál az írásom után Zengő Úrról? Vagy TE nem érted azt, amit írtam Kiss Norbi és Zengővel kapcsolatban? Jelentem, az értelmezési gondok nem nálam vannak.

Ovi vol.2.

Kamionozás előtt meg nem tört zúzott, szóval ekkora baromságot is rég hallottam, hogy a kasztnis versenyzést a kamionversenyzéssel hasonlítod össze.
  • Dietrich
    Kezdjük ott én Kiss Norbit tartom a legjobb magyar zárt kasztnis versenyzőnek az aktív versenyzők között.
    Jelenleg a több megtett km miatt Michelisz lenne a jobb, HA holnap beülne egy másik hondába Kiss.
    Az, hogy mi volt régen az mindegy teljesen más történet már más autókkal.
    Viszont amennyiben megkapná ugyanazt az autót és megtehetne vele ugyanannyi km-t Kiss Norbi minden pénzem feltenném rá, hogy a pontversenyben Michelisz elött végezne.
    Ezzel nem azt mondom, hogy Michelisz rossz versenyző csak kettejük közül melyik a jobb.
    Hogy Te mit láttál nem tudom, de amikor én láttam akkor nem ment neki senkinek, nem lökött ki senkit mert túl agresszív lenne...még azt is néztük a ringen, hogy centire ugyanott vette az íveket az 1-es kanyarban :)

Azért a kamionos belterjes bajnokságban mások meg a garázs elött mentek neki szándékosan, kis cserkész ő ott erőszakosság tekintetében :)
    "Tört zúzott!"
    Azért nem mindegy az sem, hogy addig max. 1 tonnás autókkal versenyzett ez meg 5 tonna.
  • bosco05 #8430
    Azért lehetett látni Kiss Norbit korábban... Nem csak úgy kitaláltam, hogy szerintem milyen versenyző... Aki figyelte miket művel a pályán, az tudja milyen :) Szerintem nem sok a ha, főleg "HA" :D megnézzük, hogy kezdte a kamionversenyzést :) Tört zúzott!
  • Dietrich
    túl sok a ha az meg nem játszik a sportban :)
  • bosco05 #8428
    Szerintem mindent amit írtam alátámasztottam, de ha nem sikerül értelmezni nem tudok vele mit tenni
  • RatBaG #8427
    http://www.zengomotorsport.hu/senki_nem_erti_de_megint_verseny_lesz

A hétvége menetrendje magyar idő szerint:

2013.09.20., péntek:
    06:30 – 07:00 teszt

2013.09.21., szombat:
    02:00 – 02:30 1. szabadedzés
    05:00 – 05:30 2. szabadedzés
    08:30 – 09:05 Időmérő edzés (Eurosport élőben közvetíti)

2013.09.22., vasárnap:
    01:50 – 02:05 Bemelegítő edzés (Europsporton 06:45 felvételről)
    07:15 – 08:15 1. futam, (Eurosport, Duna élő)
    08:15 – 09:15 2. futam, (Eurosport, Duna, élő)
  • Roger6
    Csak mosolygok, mennyire kiforgatod az ember szavait.
  • bosco05 #8425
    Az ősellentét már a Proex vs Zengő időszakban kialakult :)
  • bosco05 #8424
    Kiss Norbi régen talán ügyesebb volt mint Michelisz, DE!

Zengő Zoli szerintem messze van a hülyétől, látva mit hozott össze ÉS!

Bár én is jobbnak tartom Kiss Norbit a múltat nézve, szerintem vele ez nem sikerült volna, mert túl agresszív és sokkal többször keveredett volna kalamajkába véleményem szerint, ami igen csak elvékonyította volna Zengőék amúgy sem vastag pénztárcáját... Michelisz Norbi sokkal higgadtabb, nyugodtabb versenyző és mint látjuk Zolinak lett igaza, hosszú távon sokkal kifizetődőbb az ő személye szerintem, ráadásul, most már ő is kellően agresszív, elég csak visszanézni a legutolsó futamot..
  • SimaSuna #8423
    szétcseszték itthon a dolgokat...mindenki menekül ki :/

Cigi megmondta itt és és sok más helyen is..csak a pénz pénz :/
  • Szabi #8422
    osztrák E30 kupán versenyezget, de igen, sok biztatónak tűnő pilóta "tűnt el" :-/