Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legalább újra piros zászló.. -.-"
"Nulla tenaci invia est via"
de nekem is ez bassza a csõrõmet:
De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az õ autója nem párásodik, neki mûködik a ventilátor, neki fûti a szélvédõt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??
a csapat már bizonyított a szerelõ srácok többször is. nem bennük van a hiba. a teszthiány meg Norbinak és mérnökének hiányzik..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
És emiatt jobb lett volna egy olyan márka, amivel mi "azt csinálunk amit akarunk"
Én nekem nagyon tetszik az autó, és biztos jó is lesz.. De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az õ autója nem párásodik, neki mûködik a ventilátor, neki fûti a szélvédõt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??
Azért, mert nem olyan az autó.
Ennyi.
Downhill!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
megmászatták a falat Reynoldssal..én még ilyet ezen a pályán nem láttam eddig. 😊
ez meg egy durva crash volt fék hiba miatt, de Pye-nek nem lett semmi baja.
De a legjobb talán mikor a 19 éves kölök megszivatta az egyik nagy sztárt Frostyt. 😊)
a tegnapi közvetítõ profilját már törölték is 😄
-- mert el volt az is romolva..."
nincs több kérdésem :-/
#7241: én már kezdem unni ezt a majd jövõre leszünk jók dumát 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben, meghúzni egy nagyon szép szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen..
Downhill!!
Ettõl függetlenül, ha kijavítják ezeket a hibákat ütõképes lesz az autó, de Vb-t ezzel õk sosem fognak nyerni az 100%. Nem is engedné a Honda, hogy a privát csapat legyõzze a gyárit.
ha hibának lehet nevezni a váltást csak ezért. Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben meghúzni egy nagyon szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen..
Hát ez van.. Beszoptuk..
Downhill!!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
de itt az autó szétesik, kigyullad és nem tudom még milyen hibák jönnek elõ..miközben az öreg a pole-ba van.
Ugye Monzában a Honda is megdicsérte a Norbit hogy szépen feljött az utolsó helyrõl, na ilyenek kellenek szerintem.
az egy hónapnyi teszt hiányát látjuk, idõvel összeáll majd ez a gép is.
Per Aspera Ad Inferi.
Zemgõ helyébe most csapnék az asztalra amíg nem késõ..a pénzét vihette volna a seathoz vagy vesz egy chevyt..
Zengõéket átkúrták mint szart a palánkon..remélem Lantos továbbra is fikázza a BMW-t majd mint eddig...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
gondolom a holnapi verseny is 75% SC mögött lesz
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Per Aspera Ad Inferi.