Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
jaja, élmény volt látni ahogy körbeautózza mindenki majd Zengõ majdnem elsírja magát

de legalább újra piros zászló.. -.-"

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
jééé mutatták 2 percig Mikeliszt 😄 óóó dejó 😊
Szabi
na mivan egyszerre 2 Honda is megadta magát ?

RatBaG
piros zászló bazmeg, megint elmegy az idõ a semmivel...

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
szépen leparkolt 😄

hungary27
hungary27
hungary27
Az a vicc benne, hogy Monteiro, aki több száz km-t megtett a hondával nem tart elõbbre, mint Norbi. Szerintem teszt nélkül is benne lenne az elsõ 7-ben ha az autó jó lenne. Csak mindig elromlik valami rajta.
Dietrich
én sem várok tõle VB-t szemben egy gyári versenyzõvel aki alapból elõnyben van ha csak a teszt lehetõséget nézzük.

de nekem is ez bassza a csõrõmet:
De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az õ autója nem párásodik, neki mûködik a ventilátor, neki fûti a szélvédõt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??

a csapat már bizonyított a szerelõ srácok többször is. nem bennük van a hiba. a teszthiány meg Norbinak és mérnökének hiányzik..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
eurosport2 adja 10 perc múlva
Szabi
szép idõ van 😄D

gordon 24
Mindenki tudja, miért döntöttek így. De amit írtam az 100%. Soha nem fogja engedni a Honda, hogy a gyári autókkal szemben egy privát nyerjen vb-t.

És emiatt jobb lett volna egy olyan márka, amivel mi "azt csinálunk amit akarunk"

Én nekem nagyon tetszik az autó, és biztos jó is lesz.. De miért van az, hogy Tarquini poleban van, az õ autója nem párásodik, neki mûködik a ventilátor, neki fûti a szélvédõt az elektronika, neki nem esik le a kipufogó bak és stb??

Azért, mert nem olyan az autó.

Ennyi.

Downhill!!

Dietrich
😊))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
pár érdekesebb jelenet a mai V8 versenyekrõl.
megmászatták a falat Reynoldssal..én még ilyet ezen a pályán nem láttam eddig. 😊

ez meg egy durva crash volt fék hiba miatt, de Pye-nek nem lett semmi baja.

De a legjobb talán mikor a 19 éves kölök megszivatta az egyik nagy sztárt Frostyt. 😊)

Szabi
11:45 FIA WTCC - Marrakech, Morocco (Warming Up)

a tegnapi közvetítõ profilját már törölték is 😄

Szabi
"- és miért nem segített ?
-- mert el volt az is romolva..."

nincs több kérdésem :-/

hungary27
Szabi
pontosítsunk... a Honda Magyarország megtámogatta õket egy kicsit... a GM Magyarország meg nem.. 😄

#7241: én már kezdem unni ezt a majd jövõre leszünk jók dumát 😊

bakkerman
azt nem lehet tudni,hogy jövõre mi lesz,vagy akár mi lesz féltávnál,hogy fognak állni az autóval. Majd kiderül,hajrá Norbi!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szabii98
Nem, rengeteget gondolkodtak a Zengõnél, és azért választották a Hondát, mert jönnek az új fejlesztések majd, sokáig tart egy másik autóba bele tanulni, és sokáig tart a beállításokat is kitalálni. Oké, idén talán versenyképesebb a Chevy, de jövõre már nem biztos, és talán csak addigra szokna bele Norbi. Így viszont lépéselõnyben leszünk jövõre, kb 😄

I met God. She's black

bakkerman
elsõ hatban 5 chevy van a táblázaton,persze 1 hétvége után ez még nem mérvadó,de azért látszik,hogy idén is szarrá lesz verve a többi autó. Szóval butaság olyat állítani,hogy pénzkidobás lett volna egy Chevybe beleülni. Jelenleg EZ A pénzkidobás,ami van az autóval...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
RatBaG
kidobott pénz lett volna.

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
"Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben meghúzni egy nagyon szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen.."

Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben, meghúzni egy nagyon szép szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen..

Downhill!!

gordon 24
Amikor kiderült, hogy Honda én 90% ra vettem, hogy ez a kocsi sosem lesz olyan mint Tarquinié és Monteiroé. És ez így is lesz. Hiába mondják zengõék, hogy de igen. Nem.. Motogp-ben és rengeteg sportban láttuk már ezt. Minden hulladékot ebbe raknak minden kiforrott jót a másikba.

Ettõl függetlenül, ha kijavítják ezeket a hibákat ütõképes lesz az autó, de Vb-t ezzel õk sosem fognak nyerni az 100%. Nem is engedné a Honda, hogy a privát csapat legyõzze a gyárit.

ha hibának lehet nevezni a váltást csak ezért. Én is azt gondolom, hogy egy Chevy kellett volna ebben az évben meghúzni egy nagyon szereplésben bízni, majd az új szabályok után kitalálni mi legyen..

Hát ez van.. Beszoptuk..

Downhill!!

Svenhassel
Csak bele kell gondolni, hogy a hibák nagy része (fék, kipufogó) elõjött volna a teszteken. Szépen kijavították volna õket és a versenyen máris kevesebb gond lett volna. De nem volt teszt...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Dietrich
már ne is hagyják ott nem ezt mondtam..de Zengõnek valamit tennie kell mert ez így nem oké.

Dietrich
a teszt hiánya a vezetésnél és a setupnál köszön vissza.
de itt az autó szétesik, kigyullad és nem tudom még milyen hibák jönnek elõ..miközben az öreg a pole-ba van.

Norbi1990
Szerintem, most már nem kéne otthagyniuk a Hondát. Ha jól mennek ezekkel a hibákkal együtt is akkor jövõre is kapnak támogatást a Hondától és megkapják õk is az új autót.
Ugye Monzában a Honda is megdicsérte a Norbit hogy szépen feljött az utolsó helyrõl, na ilyenek kellenek szerintem.
RatBaG
mindkettõ zsákutca, még mindig ez volt a legjobb választás.
az egy hónapnyi teszt hiányát látjuk, idõvel összeáll majd ez a gép is.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
csak ezzel Norbiéknak jövõre esni fog a népszerûség mind a szurkolóknál, médiánál és végül a szponzornál, ha ilyen kudarcokról fog szólni minden hétvége.
Zemgõ helyébe most csapnék az asztalra amíg nem késõ..a pénzét vihette volna a seathoz vagy vesz egy chevyt..

bardocz
Az olasz cuccok ilyenek, ugyan úgy néz ki, az egyik mûködik, a másik nem. Meg gondolom picit nagyobb erõforrást fordítanak az õ kocsijukra, hisz az a gyári csapat.
Sippie
És annak a retkes Tarquininek a kocsijával vajon miért nincs probléma?
bardocz
JAS-nak köszönhetjük, nem a Hondának. Mugen csinálná a kocsikat, akkor nem lenne ilyen probléma. Kibaszott olaszok.
hungary27
Svenhassel
Ha megnézitek Norbin kívül még vagy 3-4-en jártak hasonlóan. Szóval benne van a pakliban. Ugyan úgy, mint ahogy tavaly Norbi BMW-jében is elromlott a lengéscsillapító a második futamon.

Dietrich
Honda viszont ha így folytatja nem okoz gondot az embereknek hol nézzék majd a májusi Hungaroringi versenyt.

Szabi
sztem végül megkapták az egyik tavalyi autót :'DD

Dietrich
nagyszerû volt a Hondához igazolni erre az évre..jövõre új szabályok miatt úgyis új autó kell..
Zengõéket átkúrták mint szart a palánkon..remélem Lantos továbbra is fikázza a BMW-t majd mint eddig...

Svenhassel
Lengéscsillapító, remek...

hungary27
Ez az egész egy rom.
zzeN
Meg sem lepõdök...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Svenhassel
Na most mi romlott el szerintetek?

ehh.. red flag

gondolom a holnapi verseny is 75% SC mögött lesz

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

RatBaG
na, kint van norbi, ez már valami.

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Az lesz botrány, ha a Honda nem tud adni benzintankot 😊
RatBaG
ez botrány bazmeg

Per Aspera Ad Inferi.

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

RatBaG
Sippie
ja okké, mert én is kerestem eurosport honlapján is, meg a upc mûsorfüzetében de csak kerékpárt láttam, úgyhogy jó hogy benéztem ide 😄