12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    és mégis Te baszol rá mindig ifjúság. :)
  • Firerock
    Icc Mikelic! Icc Noobi! :)
  • bosco05 #8499
    csak szívatom az öreget ;)
  • bardocz
    Rossz vicc volt. :D
  • bosco05 #8497
    omg viccvót ottaszmájli :(
  • bardocz
    http://hu.wiktionary.org/wiki/valamennyi
  • bosco05 #8495
    nem valamennyi, hanem az összes :)
  • RatBaG #8494
    WTCC 2013 suzuka

http://www.youtube.com/watch?v=gSXuM0xb5qQ
    http://www.youtube.com/watch?v=OIDLYZFYbAg
  • Dietrich
    Grat a másik Norbinak is, valamennyi hétvégi futam után dobogóra állhatott. :)
  • Dietrich
    Grat Norbinak, sima ügy volt!
    pedig ezt a pályát mindenki utálja még ő is csak ma nem :)

az ugye feltűnt mind a magyar mind a holland zászlót rosszul húzták fel?
  • IXEMGabeo
    congrat
  • Szabi #8490
    Muller megünnepelte a 200.futamot.. -.-
  • Szabi #8489
    Nóóóóórbiiii!
  • RatBaG #8488
  • RatBaG #8487
    http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130921

videó: https://www.facebook.com/photo.php?v=10201436495468087
  • Szabi #8486
    huh

• Szabi #8485
    Kiss Norbi 2. lett

Beni kórházban kivizsgáláson, de úgy tűnik nagyobb baja nem lett
  • Szabi #8484
  • Dietrich
    Norbikkal csak a baj van :D
    kis srácot viszont összetörték most mondja Szujó :( már mint a kamionját.
  • milk4
    Illuminati
  • bakkerman
    olvasták a topikot,és most megmutatják ki a jobb :DD
  • Roger6
    Konteó
  • SimaSuna #8479
    Kiss Norbi - Pole
    Michelisz Norbi - Pole

véletlen? :D
  • bakkerman
    hatalmasat ment Norbi,a Honda hazájában most megmutathatja miújság van :)
  • desigo
    nah ez szép !
  • Akey
    Norbi jobban érzi a pole pozíciót, mint a 10. helyet. Tarquini ábrázata meg akár pontot is érne a bajnokságban.
    Holnap vasszigorral kell oktatni a mezőnyt! Hajrá Norbi!
  • hungary27
    Norbi-é a pole. :)
  • bosco05 #8474
    Én személy szerint nem láttam ilyet, inkább annak tulajdonítanám, hogy kis nemzet a miénk, kis befolyásoltsággal a világra, pláne az autósportra. Micheliszt már tisztelik a WTCC-ben nagyon is, hisz ezért is lehettek ők a Hondások. Kiss Norbit pedig még azért is büntetik, ha szó szerint kib*ssza a pályáról őt álbászéte! Vicc az a sorozat... Év elején eldöntötték, hogy ki lesz a bajnok és ennyi. Nem számoltak Kiss Norbival, de megoldották azért, jött a tipikus FIA rommá büntetés... Szánalmas...
  • bardocz
    Csoda, hogy el agyunk nyomva, amikor a legjobb autóversenzyőink előreengedik a többieket?
  • bosco05 #8472
    Hozzáteszem, nekem nincs vele bajom, sőt kifejezetten élvezem, amikor ilyeneket mondd, de biztos, hogy pl a Renaultnál, ha ezt értették volna nem tapsikolnak :)
  • Dietrich
    de ehhez nem kell menni másik földrészre...mondhatta volna ő is bassza meg az a rohadék belém jött lezúzva az autót és egy jó nagy anyagi kár okozott B+.. és kisípolják. az mennyivel jobb? :)
    ő meg viccesen elmondta. ezért nem lenne semmi baja ezzel a márkát dicséri amivel versenyez és fricskát mond annak aki ellen. :)
  • bosco05 #8470
    ez ausztrália bakker :D más világ, teljesen más... Ez a videó csak egy példa volt... Itt európában akkor őrjönghetsz, ha vagy valaki... Sajnos mi magyarok el vagyunk nyomva a világ minden pontján... Ez van...
  • gordon 24
    :-)) Ez jó ...
  • bosco05 #8468
    Azért a nemzetközi színtéren nem szarozhatod le a másikat :) Kicsit képmutató dolgok ezek tudom én is, de azon a szinten már sajnos így kell, vagy mint látjuk csak kéne :D viselkedni :) Hidd el odafigyel az ember rá, ha eurótízezrekről van szó :) Micheliszt sem kéne félteni egy daráló közepén, mert megállná a helyét, ahogy láttuk is tőle többször, az autót viszont sajnos kell mert drága :(
  • Dietrich
    most ezt ezen az egy videó alapján szűrted le? :D
    más őrjöngött volna a helyében és repkednek a fuck-ok mint itt:

ő meg elmondta más szavakkal viccesen amire gondolt. :)

Semmi bajom Michelisszel félreértés ne essék, de amit írsz róla az megerősít abban, hogy nem férfi, hanem olyan nyálgépes jelenség :D
  • bardocz
    Én pont ezért bírom jobban. Ez a figyelünk hogy illedelmesek legyünk dolog nem jön be. Meg legyen agresszív, nem openwheel, hogy vigyázni kelljen rá, mint egy hímestojásra.
  • bosco05 #8465
    Konkrétan ugyanazt végigcsinálta mint a Michelisz, gyakorlatilag ugyanolyan kimagasló eredményekkel. Norbi személye egyébként telitalálat Zengőéknél. Egyszerűen olyan kisugárzása van a srácnak, hogy ránézel és elolvad a szíved :D Tipikusan azzonnal megkedvelhető srác, alázatos, soha egy rossz szava nincs, teszi a dolgát klasszis módon és ez mind mind pénzt hoz a csapatnak. Kiss Norbiról ugyanez már nem mondható el, bár én nagyon bírom mindhármukat.

A példa amire gondolok:

Videó utolsó két mondata :) Ilyet egy versenyző nem mondhat véleményem szerint, mert megütheti a bokáját :) Én mondjuk jót röhögtem rajta és tetszik amikor ilyeneket beszél, de értitek na :D

Mondjuk ha ez WTCC-ben történik és adott esetben még BMW-vel ment volna Kiss Norbi és beleszáll egy Hondás, mondjuk Gabrielle, ezt követően mond egy ilyet angolul a Hondáról, szerintetek milyen tárgyalási pozícióban lettek volna ha mondjuk az azt követő évben épp a Hondával kell leünli egy asztalhoz? Persze ez most csak egy elmélet és mese, nyilván ezek apróságok, de van jelentőségük :)
  • gordon 24
    Igaz persze. Csak akkor is, nekem nem egy olyan huhhh pali nahh :-) Tudom, hogy nyert nem egy nagy bajnokságot csak, csak :-))
  • bosco05 #8463
    Naná! Igazi amcsi amúgy a srác. Kitalált maga köré valamit aztán ragaszkodott hozzá és milyen jól tette! Mondjuk az is hozzátartozik, hogy neki volt miből gondolkodni :D
  • bosco05 #8462
    Wéber Gabi is remek pilóta amúgy, nagyjából ők mindhárman egy szintet képviselnek, csak egyik másik tulajdonságuk különbözik. Gabi nagyon jól menne, ha tudna szerintem. Meg amikor BMW-zett neki nem voltak olyanok a körülmények sem. Gondolj bele, hogy egész nap azért rohansz, hogy legyen egy felirat az autódon aztán versenyzel aztán megint rohansz, az nem ugyanaz, mint amikor felveszed a fizudat és beleülsz a gépbe :)