Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
RatBaG
komment:
"Whoever produced this video knew their target audience perfectly."

😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Nissannal legalább próbálják a gyenge motort updatelni a Mercedes eddig nagy blama, Perth-re ígért a gyár egy motorerõ fejlesztést.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ha erre sem tudnák a jenkiket kicsábítani a versenyekre akkor semmivel. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Orbán vihetett volna MOL csekket is pár 100 milláról, ne csak jó pofizzon...Zengõéknek is.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Emlékeim szerint amiket hallottam ilyen olyan videokban elhangzok információk szerint nem csak A meg B motort létezik hanem vagy egy kicsit jobban megpiszkált A a Hahn-nak(nevezzük most A+ -nak).
Tavaly Norbi a saját fejlesztésû kamionba megkapta az A motort. Az idei éven ezt a kamiont(amin télen azért fejlesztgettek) vezeti Major Benedek, de neki csak B motor lesz benne.

A Norbi fog menni Hahn tavalyi kamionjával amibõl vélhetõen kivették az A+ motort és kap egy A motort bele(Ha jól tudom év végén minden motort visszakerül a MAN-hez felújításra).

Hogy mi lett a másik (vagy másik kettõ?) tavaly épített saját építésû kamionnal azt nemtudom.

Ami érdekes hogy a spoilerezés a Benedekén is a Hanh féle lett és nem csak az elsõ lökös hanem a hátsó rész is.
(Pedig nekem bejött nagyon a tavalyi morcosabb kinézet):

Hahn 2012:

Norbi 2012:

Nogaro Teszt Norbi és Benedek 2013:

Norbi1990
Csak motort kapták meg úgy tudom.
A kamiont saját maguk fejlesztik.
Szabi
nem, a kamionját 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
végülis a kisgyerek Norbi tavalyi autóját kapja meg? Tudomásom szerint Hahn autójával megy majd Norbesz,ezért kérdem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
kis fáziskéséssel, de...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
RatBaG
remélem bejön nekik ez az év.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ha csak valami õrült, titkos fejlesztésben nincsenek a 2014-es szabályoknak megfelelõ autóval, akkor a BMW-tõl elköszönünk a szezon végén.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Frosty rövid tõ mondatokban elmondta a véleményét a vasárnapi kvali után..kisípolva. 😄

szombat

vasárnap

LaszloLedzenyi
Jogos, de végre megnézett valami mást néhány kétballábas majom focistán kívül, hátha kapnak egy kis szponzorpénzt ezután<#nemtudom>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Totti5
Úgy viselkedett mint egy laikus, mert az is a témában. Nyilván nem néz kamion versenyt.

"Knorr-Bremse új gyárának alapkõletételénél beült csapatunk versenykamionjába, majd beindította"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
kell ezt kommentálni?
én kicsit kellemetlenül érezném magam...
Dietrich
hol a mitfárer..ez zárt pálya...
PP

Dietrich
megint oktatott a 19 éves kölök..de most hazai pályán ráadásul.

RatBaG
kicsit szürreális...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
https://www.v8supercars.com.au/v8live/live

RatBaG
RatBaG
ne legyen igazam, de így hogy a két gyári honda is rommá tört, a drága JAS team megint nem fogja megadni a kellõ figyelmet a zengõs hondának...

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
ez bitang jó kép lett 😊
RatBaG
úgy tûnik, norbi a totalcarban csapat majd:

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
WTCC idõrendje a Hungaroringre és a betétfutamokra.

Dietrich
ezeknek aztán baromi sok köze van a túraautózáshoz...már mindent kitalálnak 1 nyomorult elõzésért..

pajti
hungary27
"Jön az állítható hátsó szárny és a lágy gumi a DTM-ben. Az idei szezontól lesz az autókon DRS és már 2 másodperces távolságból lehet aktiválni. Nem lesz külön DRS zóna, csak annyi a megkötés, hogy egy kör alatt egyszer lehet használni. A pilóta a pálya azon részén használhatja, ahol akarja. És lesz két gumi keverék, jön egy lágyabb verzió is."
Svenhassel
Ajánlom minden kétkedõnek egyébként:
Norbi blogja

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Svenhassel
Norbi:
"Nem csak mi, hanem a JAS Motorsport is rosszul érzi magát a sok hiba miatt. Tényleg látszik rajtuk, hogy jelenleg mindent megtesznek azért, hogy három egyenrangú versenyzõjük legyen három egyenrangú autóban."

Nem hinném ,hogy ezt írná, ha nem lenne igaz...

Manó313
Ma lesz az ES-on Inside magazin, hátha abban mondanak valamit.

\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"

SimaSuna
2011, 2012ben kint voltam, idén is kimegyek.
Azt az ottani érzést semmi nem pótolhatja 😄
Õ is ember azért, nyilván ideges! 😊 De ezt kontrollálni és higgadtnak maradni azért nem mindennapi teljesítmény! 😊

Elõre ezt nem lehetett tudni, gondolom minél több éles kilométert akartak megtenni.

Én nem terveztem, hogy kimegyek a ringre, mert dolgozom akkor, de ezek után megpróbálom kivariálni, hogy ott lehessek. Ez az EMBER minden támogatást megérdemel!!! A sors meg majd visszaadja úgyis amit elvett... 😊

www.smart-bus.hu

SimaSuna
Mikor bejött a boxba, az üzemanyag miatt, a kameraman ment Norbihoz, látni lehetett, hogy eldurran az agya hamarosan, és igazából meg se (mert) tudott szólalni.

- ennek a futamnak nem volt értelme, egy Szlovák / Hungaroring-es teszt jobb lett volna (az ÉN meglátásom szerint)

persze ezt elõre nem tudhattuk...
Azért le a kalappal Norbi elõtt! Hihetetlen, hogy milyen alázattal és nyugalommal veszi tudomásul ezeket a dolgokat... elképesztõ mentális ereje van.

www.smart-bus.hu

SimaSuna
jó, hát te kérted 😄
az, hogy nem elégít ki, sz egyéni szoc 😄
RatBaG
igen, ezeket láttuk mind, nincs benne új infó.

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
SimaSuna
a JAS darabjaira szedte az autót...megy a vizsgálódás.
Ömött az üzemanyag a csomagtartóból...

katasztrofális volt ez a hétvége is. 1 Honda sem ért célba... 😞
RatBaG
lassan jöhetne már valami hosszabb összefoglaló zengõéktõl is a hétvégérõl.
most vagy áll a bál a színfalak mögött... vagy csak lusták írni.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
hungary27
Svenhassel
Orrba szájba ömlött belõle a benzin...

RatBaG
ezek szerint az az eldeformálód, megpörkölõdött tank mégse lett kicserélve, meg is adta magát.

Per Aspera Ad Inferi.