Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
az idõmérõt nem adja ma az eurosport?? most nézem a programot és nem látom:S

!Forza Ferrari!

SimaSuna
Na megkezdõdött a FP1..
Lt-n nézhetjük...
Szerintem jobb, hogy a mi szerelõink foglalkoznak vele! 😄

www.smart-bus.hu

Szabi
9kor kezd az FP1, de addig is Delta, Echo és Foxtrot a pályán 😄DD
livetiming

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
-.-"

RatBaG
Az interjúnak ez a része kicsit aggaszt:

- Marokkó óta voltál Olaszországban, a JAS Motorsport mûhelyében, vagy most csak az autód ment oda?

- Nem, nem voltam. Csak az autó volt kint KÉT NAPIG. A kinti szakemberek a Marokkóban elõforduló hibákat orvosolták, és utána az autó megérkezett Magyarországra, a zengõs mûhelybe, ahol a fiúk most egy hetet foglalkozhattak vele.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
a lényeg..Michelisz esetében a Hondára ne mondják, hogy fatal error 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
én úgy tudom angol kommentár lesz
Ráadásul mivel 15 percesnek tûnik csak összefoglaló lesz.
Ha minden igaz a fiawtcc.com oldalon lesz stream élõbe az idõmérõrõl ( vélhetõen az ES Player adása kommentár nélkül)

Akkor azt hiszem hazafelé a csajom vezet, haverral meg kóstolunk 😊

Dietrich
olyan szinten, hogy 4 korsó után a 250ccm versenyen nem ébredtem fel a motorok hangjára 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a Brno-i csapolt sör jó 😊)

Hétvégén jön valaki Szlovákiaringre?
Mi hárman megyünk Gyõrbõl vasárnap a futamra. Warmup után indulunk, mert az eurosport is szórakozik... Idõmérõt vasárnap reggel adják a warmup elõtt.
Esetleg aki járt már a helyszínen írhatna pár infót parkolásról, kajálásról, árakról, stb. Köszi

Dietrich
sportklubnak az olasz foci a mindene..ha nem jut pénz autóversenyre akkor nem jut. kb. ez lehet az üzletpolitikájuk.
nekem meg van DS és azért HD-ben egész más mint azon a gyenge képmínõségû SK-n. Már csak az a kérdés ki közvetíti remélem nem a Gyulánk 😄

Ennek most sajnos nem örülök 😞
Hülye foci miatt elbassza az összes autosport mûsorát az sportklub. <#levele><#levele>

DTM idõmérõ élõbe Futam felvételrõl a motogp miatt

Emellett betétfutamok:

Fia F3 Europabajnokság 2 versenyének és idõmérõjének élõ közvetítése.

Volskwagen Scirocco R Kupa idõmérõ és verseny élõ közvetítése

Porsche Carrera Kupa idõmérõ és verseny élõ közvetítése

Szabi
naja, úgy tûnik még az alagútból indulást se engedik... :/
MTV Videótár

Dietrich
mert ez hangzott el ma reggel az M1 sporthírekben.

Szabi
elméletileg a legszûkebb részen is marad másfél-másfél méter, tehát akár megpróbálható és teljesithetõ lehetne, de nem engedélyezik 😄

engedélyt arra kapott, hogy az alagútban felgyorsulhat majd ha kiért azonnal felhúzza a gépet, viszont már azt írják több helyen is, hogy a rakpartról szál fel a parlament elõl

desigo
Besenyei átrepülhetne az alagúton.
Az szép teljesítmény lenne.
Szabi
<#eljen>

Dietrich
Sokan pedzegettétek már korábban is, hogy nem rossz ugyan a Digi Sport kínálata, de azért motorsportok területén lehetne még erõsíteni. Nos, a MotoGP mellett tavaly már láthattátok a GT/F3 Open versenyeit, idén pedig érkezik a Porsche Szuperkupa, ami a Forma 1 betétsorozata.

De az igazi nagy dobás a jövõ héten érkezik...
http://www.dtm.tv/Index/Start/DE/1769

(Haraszti Ádám Facebook bejegyzése)

pedobear

tavalyi

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi
és az... :-/

Dietrich
A sztori egyébként talán még a televíziót is érdekelné
És így meg is van a magyarázat a Duna Tv-re.

hungary27
hungary27
tavalyi link bocs
hungary27
hungary27
<#taps>
Szabi
remélem az nem egy utcai Civic átfóliázva hogy május 1 azzal parádézzon 😄

SimaSuna
Kiss Pál Tomiról van vmi hír?
RatBaG
Gábor Wéber
"Hétvégén Slovakiaring, ugye jöttök?!"

<#wow2>

Per Aspera Ad Inferi.

LaszloLedzenyi
hiszem ha látom<#wave>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Szabi
<#eljen>

Black Ghost
hungary27
Nem tudja valaki, mikor lesz megint WTCC-s felvonulás Budapesten?
Dietrich
Ma lesz BTCC versenyek Doningtonban!

2013.04.21. – 12:30: BTCC – R2: Donington – 1. verseny
2013.04.21. – 15:20: BTCC – R2: Donington – 2. verseny
2013.04.21. – 18:15: BTCC – R2: Donington – 3. verseny
http://ultimate-sport.hu/stream-2/

vagy ahol legutóbb néztük streamen itt

Dietrich
Én pont 10 éve voltam ott motorversenyen. Egyáltalán nem volt a drága jegy most sem az. A benzin a drága meg az autópályadíjak.

hungary27
Norbi1990
tumáccs
gondolkodtam rajta, de a jegyárok nem kedvezõk.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

RatBaG
Dietrich

Szabi
<#eljen>

Dietrich
vagy a Duna tv 😊

Dietrich
Az M1 élõben adja a Hungaroringi, Szlovák és Osztrák WTCC futamokat. legalábbis ma ez hangzott el.

SimaSuna
bazz, fail. Tomi és Norbi 😄
Kiss Norbival kevertem...
SimaSuna
2 Norbi a dobogón 😄
Isten adja meg neki és nekünk ezt a lehetõséget 😊