12867
-
#8541 Ez izgalmasabb szerintem. Csak kevesebb a fejhajtás, így másképp éli meg az ember. -
#8540 én nem nézem pedig van Digisportom..egyszerűen borzalmas minden túra bajnokság a V8 után számomra. -
#8539 kb :D -
#8538 a DTM futamok is olyan izgalmasak lennének mint az F1? vonatozás másfél órán keresztül? :D -
#8537 -
#8536 Audi, merci eléggé tol a magyar gazdaságba és a sportba is gondolom úgy voltak vele megérett az idő a visszatérésre. :)
de ez csak kérdésként merült fel.. -
#8535 was?
jó volna. -
#8534 Ab in den Süden: Ungarn und Spanien vor DTM-Rückkehr? -
#8533 azért ez volt az igazi a profikkal :)
-
Debilon #8532 talán Larko csinált egy összesítést, hogy hábny autón mennyi és milyen sérülések keletkeztek, nem volt gyenge lista :D -
#8531 jaja..."azt hitted már mindent láttál autóversenyben, gyere az aranypartra" vagy hogy mondták a szpíkerek :D
és ez még csak a rajt volt utána nem maradt egy ép autó sem a 28-ból :D -
Debilon #8530 jó verseny volt :D -
#8529 bezzeg 2010-ben a világ egy adott pontján nem arcoskodott csak csendben tűrte ahogy kiderült nem ő szarta a spanyol viaszt Menuvel egyetemben :p
mondhatni totál beégtek..a nem V8-as pilótákkal szemben pl. Bourdais.
de ez a videó nem róluk szól csak ez a verseny volt az ;)
-
#8528 azért az a kamion bajnokság még a wtcc-hez képest is egy lóf*sz... -
#8527 Totál egyetértek, én is utáltam Tarquinit, aztán mostmár inkább Müllert küldeném el a halál f*szára :D Főleg amikor lökdösi ki maga körül az embereket, és meg se büntetik, mert ő a Müller... szerencsére azóta Norbi is elismert pilóta lett, és nem szivathatják már kedvükre. Ezt még Kiss Norbinak is el kell érnie, reméljük jövőre már őt is elismerik... kezdve mondjuk a tetü FIA embereivel :D -
#8526 Ha egy Tarquini tud olyat mondani, hogy nem értem Norbi hogy megy ilyen gyorsan, ha hibátlan kör megyek akkor se tudnám megközelíteni, akkor egy Müller is kinyöghetne egy bocsánatot... Az a pasas el van szállva magától és teljesen unszimpatikus... Tarquinit egyébként egyre jobban csipázom, annak ellenére, hogy régen rohadtul gyűlöltem. Nem csak azért van ez, mert hondás, hanem azért mert ő nézi mi történik körülötte. Látja, hogy Michelisz egy ügyes srác, a Zengő team fejlődik és Gabrielle változtatott is a stílusán Norbiékkal szemben, sőt ahogy néztem Coronellel is jobb a viszony, szóval az öreg legalább tiszteli azokat akik letettek valamit az asztalra, szemben Müllerrel, aki elröppen attól, hogy 5x jobb autóval VB címet szerez, utána meg csodálkozik, hogy miért nem kiáltja ki senki hősnek... -
#8525 Már miért ne tudná mondani?
Ő nem hibázhat? Ugyan olyan versenyző mint a többi, csak ő azt hiszi bármit megtehet mert már 4 vb címet nyert. -
#8524 Igaz, de azt ne várjuk el egy négyszeres bajnoktól, hogy azt mondja, " bocs amiért neked mentem ". -
#8523 van olyan inside rész amiben a Zengö csapatot mikrofonozták be? -
#8522 Nem is tudta, hogy mellette volt?
Akkor mér lepődik meg, hogy belemegy? Visszapillantót kéne használni Müllerke. -
Solt #8521 Szemét csigazabáló köcsög... rühellem... -
#8520 Norbi mostanában tökösebb :) Szépen meg is mondja a világbajnoknak, hogy pajtás nem mögötted voltam hanem melletted :D -
#8519 Azért Mullernek küldenék egy "jó édes anyukádat" innen a messzi Magyarországról!
(Inside WTCC ~24 perc) -
#8518 http://worldtouringcars.com/2013/09/25/hihetetlen-taktikazas-a-jas-nal/
-
#8517 miért neked mennyi argentin pesod van? -
#8516 Lopeznek 20 forintja sincs... -
#8515 inkább a Lopez gyereket kellett volna megkeresni, hátha tud valami komoly szponzort is hozni magával. Kár hogy más csapat már bejelentkezett érte -
#8514 Második videón látszik, hogy Müller nem direkt csinálta szerintem. Belenézett a jobb tükörbe, akkor még nem volt ott senki, majd elkezdett jobbra sorolni és durr, közben megérkezett Michelisz. Bár, direkt vagy nem direkt csinálta az mindegy, itt ő volt a hibás. -
#8513 http://worldtouringcars.com/2013/09/23/mi-tortent-norbival-videokkal/ -
#8512 http://worldtouringcars.com/2013/09/23/weber-gabi-a-masodik-hondara-hajt/ -
#8511 most sem mondtak semmit..úgy voltak vele Szujóék megtették F1 elött ők már minek mondanák :p -
#8510 vagy Michelisz dobogóiról se szoktak hírt adni...UNDORITÓ,hányinger a két csatorna amit lead "hiradó" néven. -
#8509 hol írtam, hogy soha?
de most tényleg véletlen láttam.
amúgy meg Wheldon haláláról tudtak napokig mondani valamit, Gyulám szépen ki is elemezte Dario Franchitti halálát, aki azóta is köszöni szépen és jól van (ezen a hétvégén éppen 21-én gratulált McNish polehoz) de hogy kinyerte az Indy 500-at 2012, 2013-ban azt hiszed érdekelte a retket? -
#8508 értem, tehát soha nem nézed.. de miért nem láttad a hírt róla.... -
#8507 :D legalább azt nem hagyták ki akkor, vicc egyébként, hogy a legnézettebb csatornákon a híradóban annyit nem nyögnek el hogy mit érnek el a srácok egy-egy versenyen :( de a sok "celeb" szemetet nyomatják éjjel nappal... -
#8506 én se akartam nézni csak beállítottam a tartalék csatornát (mindigtv) a nagy digitális átállásról ha gond lenne a digikábellel :D
pont akkor mondták és mutatták most..legalább elmondták Kiss Norbi dobogón végzett a futamokon. -
#8505 Ezért nem nézek én tv-t :D ilyen szennycsatornákat meg főleg nem. -
#8504 a híradóban -
#8503 tetves retek klubnál röhtön hír, hogy Major benedek beton falnak ütközött...de akkor hol volt hír mikor nyert..
hpgy rühellem ezt a tetves bagázst... -
#8502 omg, miért basznék rá? :D nem is látod mit írtam D: