Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
https://youtu.be/FiJSZda4nVk
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://youtu.be/rTgh5d76Ov0
https://youtu.be/L9Y_xIxP7z4
Per Aspera Ad Inferi.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2017.05.14. 14:55:38
Vagy lehet hogy csak a TCR-t nézik és azt nem nézik hogy ETCC-ben mindenkit lever a Honda.
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.14. 13:10:48
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.05.14. 12:42:51
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Én meg az m4sport.hu-ról akartam rögzíteni az időmérőt hátha este nem adnak mindent erre hallom a Szujó is beszél közbe, de hogy mi a francnak jó ez honlap megoldás hogy görgetem le a lapot(itt nézd élőben a wtcc-t link) és totál más focihíreket vagy pl éppen az itt nézd az f1-et lapot oda is betölti.....
A Ficzát éreztem hogy sok volt kicsit, mert a levágás után még talán még1-et előzött azzal a lendülettel, de gondoltam a black-white-al el lett intézve. Esélye nem lett volna vissza adni mindekinek a helyet mert a Leopard racinges kocsi már sérülten bóklászott a pályán. Pedig pont elég lett volna következő sikánig csak maga mellé engedni, vagy éppen előtte menni, akkor talán nincs bünti.
Tassi tényleg jól ment, ha az első körben meg tudta volna előzni az olaszt, lehet hogy magyar himnusz szólt volna a dobogón....
Az ETCC-be Zengős dupla pole van ;) Az oroszoknál pedig a Ladások dupláztak, bár jó kérdés hogy arra most miféle bop vonatkozik, hisz bop teszten nem voltak....
A YT-nál nem csak a magyarok töbsége tud "értelmeset" alkotni. Az Alonso Indcar teszt alatt csak úgy pörgött a chat, csak kár hogy végig gp2 engineztek, kb 100-ból egy értelmes mondat ha volt......
The young Hungarian was given a 10-second time penalty for gaining an unfair advantage. In fact Ficza’s Zele Racing SEAT León cut through the first chicane during the fourth lap of today’s Race 1 and moved up a couple of places in the process.
Ficza eventually finished in fifth position, but the penalty dropped him down to tenth. "
-.-
"Nulla tenaci invia est via"
Mindegy is... A TCR legalább jó, és még van szurkolni is van kinek... mondjuk a chat csak a szokásos :D

úgyhogy a tcr-t néztem most youtubeon.
azzal akartam kezdeni a kommentem, hogy michigami vezeti a mac3-at. wtf, agyrém a honda. ehhez képest mostanra a volvok is majdnem célba értek, és kb 4 másodperccel lassabbak... HÁT MI FOLYIK GYÖNGYÖSÖN?! <#wilting>#wilting>
Per Aspera Ad Inferi.
sajnos WTCC-t néztem Q2 végégig, de ezekszerint TCR-t kellet volna..
érdekes módon a volvok szinte meg sem érezték a +80 kilót, meg a technikás pályát.
a tcr viszont odabaszott, volt egy kis tassi-oriola kakaskodás, pepe még mindig egy pöcs... :D
Per Aspera Ad Inferi.
egy biztos második rajthely helyett,bekoczkáztatott egy talán top 5-öt, erre mindkét versenyen csak a 6. helyről indulhat...
http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=499772&sid=f0fcda4db2e229ec8e356b29fdd5cbf0#p499772
Röviden<#buck>#buck>:
F1, GP2, GP3, PSC, WTCC, ETCC, ELMS, MLMC, WSR3.5, TCR Int., (talán) ETRC, F-E, BES, BGTS, FR2.0, LSTE, TCR Asia, (talán)GT Asia Indycar, Nascar, JF3, TCR Rus.+RTCC(SP, TC Light, Junior, National), WSBK, WSSP, WSSP300, SWGP, WRX, RX2, ERX-S1600, ERX-TC.
(Elnézést, hogy több topicba berakom csak nehogy azért ne lásson valaki valamit, mert pont azt a topicot nem olvassa...)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.05.12. 22:04:49
Szombat
13:18 - 13:45 WTCC
15:25 - 15:50 WTCC
23:50 - 01:05 WTCC
Vasárnap
12.30 - 13:30 WTCC
16:16 - 17:27 WTCC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
chiltonon tényleg mindig lehet röhögni. :D
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy érdemes megnézni a másik videót is. 2. futam belső kamera. Hajtűben előz de az előtte haladó nem figyel és szűken beléfordul, a bal futómű sérül az autó egyenesbe szitál utána, DE rezzenéstelenül TÖVIG nyomja a gázt amíg lehet. Szóval nem szívbajos, se nem ügyetlen.
Hogy milyen technikai hiba volt a felvezető körös kiesése, meg ki tudja. Tudjuk? vagy csak egyértelműen feltételezzük hogy Ő volt és nem az autóval valami.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Péntek:
13:00 – ETCC, első teszt <45p>45p> (Live Timing, fiaetcc.com)
14:45 – ETCC, második teszt <45p>45p> (Live Timing, fiaetcc.com)
Szombat:
9:00 – WTCC, első szabadedzés <45p>45p> (Eurosport Player, élő)
10:30 – ETCC, szabadedzés <45p>45p> (Live Timing, fiaetcc.com)
11:30 – WTCC második szabadedzés <45p>45p> (Eurosport Player, élő)
14:00 – WTCC időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:00 – WTCC MAC3 csapatidőfutam (Eurosport 2, élő)
15:45 – ETCC időmérő edzés <30p>30p> (Live Timing, fiaetcc.com)
Vasárnap:
9:00 – ETCC, első verseny <12k>12k> (Eurosport 2, élő)
10:00 – ETCC, második verseny <12k>12k> (Eurosport 2, élő)
12:30 – WTCC nyitó verseny <12k>12k> (Eurosport 1, élő)
13:30 – WTCC fő verseny <15k>15k> (Eurosport 1, élő)
Per Aspera Ad Inferi.