Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SitatiS
3<#eljen>

Let the good times roll.

1 tized 😊)

Szabi
én azt nézem amit Csabi linkelt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

oneal1
csak ez a rohadt közvetítés...

fia wtcc-s most nem jön be, a sjustin tv-s meg fél percenként megáll...😄

!Forza Ferrari!

Hol nézitek? Nálam nem megy. 😞

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Szabi
4. <#taps>

RatBaG
még messze az idõmérõ vége, de most láthattam elõször 3 hondát elõl, csak müller rondít bele 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
valami motor problémáról beszélt, kicserélték egy új motorra, aztán visszarakták a régit vagymi, és az is beszart.
Csabesz6
Azt néztem Én is 😄DDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SimaSuna
Boardmannal mi lett?
Szabi
piros ruhás mekkorát eset 😄D

RatBaG
és még ráadásul afrikai munkatempóban és hozzáértéssel dolgoznak.

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
😄 naja...

viszont a szlovákok odateszik magukat, 1 autóra kiment valami 2 mentõs, meg 2 másik szirénás kocsi, és 3 emelõ járgány 😄
RatBaG
az új carbon ajtókat rögtön meg is szemlélhettük.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
nem mutatták miként sikerült ez így neki.

bassza meg lassan kezd a Veszprém meccse így nem lesz vége a kvalinak

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
o'young jól odabaszta a bmwt, pont nem néztem oda. folyton piros zászló van, norbiék még egyszer se tudták jól bejáratni a kocsit...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
http://www.fiawtcc.com/radio

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csabesz6
http://88.80.5.88/c4b00/20130426/vv517aa8501e285192928166-569138.html
😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Firerock
"Zengõ Motorsport
Összefoglalva: a www.fiawtcc.com oldalán, a Calendar gomb alatt találjátok meg az alábbi feliratot: Click for commentary & streaming videos - LIVE. Állítólag itt lesz a közvetítés, kattintsatok ide 15:30-kor. Ha nem mûködik - majd 15:30-tól - akkor mi tájékoztatni fogunk titeket mindenrõl, ok?"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SimaSuna
néztem az FP1-es és 2-t is. fele sõt negyed akkora lángok voltak T és M autójából mint Norbiéból...
valahogy máshogy váltanak vissza...
Norbi1990
Egyébként én azt vettem észre, hogy a gyári Hondákból nem jön ekkora lángcsóva mint Norbiéból.
Vagy csak a többieket nem mutatták azokból a kamerákból.
Dietrich
kezdem azt hinni ez a kipufogó dolog ugyan olyan konstrukciós hiba, mint a V8-ban a Mercinek. Csak ott a rosszul tervezett rendszer nem kigyulladt, hanem a versenyzõ cipõtalpát olvasztotta el 60-80 fokon.

Csabesz6
Köszi, és Neked is Dietrich.

RatBaG
Totalcar.hu
"Pista a bokszutcából: A probléma megoldódott, egyszerûen feldrótozták."

hát ha ez így kibírja, és engedik, akkor örömtáncot fogok járni.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
14:30-kor WSR 3.5 jurón, utána 15:30-kor wtcc kvali honlapon..

Dietrich
V8-ban mechanikai black flag van..lehet ez is olyasmi, hogy az autót ki intik valamilyen hiba miatt?

Norbi1990
Leesett az ablakról a gumiréteg, vagy mi. 1. kanyar elõtt ott volt.
Dietrich
7.lett Norbi

hungary27
Norbi 7.
Szabi
milyen veszélyes mechanikai hibája lehet a 74-esnek ? 😄

Szabi
mi lehet az a Black Orange Flag ? 😄

hungary27
Balyy
15:30

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Dietrich
http://www.fiawtcc.com/

Csabesz6
Qvali mikor kezdõdik?😊

hungary27
mutatták még a boxban volt. de látszott, hogy ki fognak jönni
oneal1
live timing nál miért nincs Norbi a listában?

!Forza Ferrari!

hungary27
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
de jó, hogy ebbõl a szarból csak 3 db van a világon..
1 hét múlva jobb programok lesznek, mint ezt a szenvedést nézni, hát még fizetni is érte.

SimaSuna
jó, oké, de akkor is több ezer ember arcára a cslódottság ült ki amikor meglátta a "lángoló" autót :/
Balyy
Annyira nem rossz a helyzet: 😊
Juni Gyuri jelenti:

Szlovákiában az elsõ szabadedzésen a középmezõnyben végzett Michelisz a Hondával, a másik két gyári autó az elejében. Ez még jó is lenne, ha végre megoldódna, hogy valami más gyulladjon már ki az autónk helyett.

Ennek ellenére bíztatónak tûnt a helyzet, mert végre csak azzal kellett volna foglalkozni, hogy állítsuk az autót. Hamar kiderült, hogy merre lenne tovább, a közvetítés képein jól kivehetõ volt, hogy csak a mi autónk hátulja emelkedik el az erõsebb kanyarokban, ami egyben azt is jelenti, hogy, ami hátul magasan van, annak az eleje elöl bele is érhet a gumiba, ez sem segít sokat. Igen, de ez valójában csak egy állítás, ami segít ezen a problémán.

A tûzeset megint a kipufogó felfüggesztése miatt történt, pedig minden úgy lett összerakva, ahogy kérték. Sõt, ez a Mester és Monteiro Civicjét is érinti, de az övék valahogy nem kap lángra, de a probléma ott is adott, idõzített bomba mind a három autó alatt ketyeg. Hát, igen, a kipufogó az meleg, de ez nem lehetett újdonság a tervezõknek.

Ha ezen túllendülünk, akkor végre figyelhetünk a beállításokra. Hogy ez ma hoz e végre eredményt, azt egy pár óra múlva megtudjuk, de addig még van egy szabadedzés.

SimaSuna
megint....érted..megint.
nem hiszem el, hogy CSAK Norbi szív 😞((
Balyy
Igen ez elég gáz! :S Kíváncsi leszek mi volt a gond!

oneal1
bizakodni bizakodom én is😊

csak, hogy megint ugyanazon a ponton gyulladt ki...

Azért mûszkilag ennyi problémának nem szabadna, hogy legyen

!Forza Ferrari!

Balyy
Szerintem a teszthiány a bajok forrása! Hondáék a héten is teszteltek!
Én azért bizakodok! 😊

oneal1
nagyon faszán átnézték a kocsit a JASnál nem???

kezd átmenni undorítóba a dolog.

ha egyenlõek lennének a feltételek akkor nem volna probléma, úgy mint a másik két hondával sem

!Forza Ferrari!

Balyy
Túraautó Hírblog
Megint kigyulladt Norbi autója. Ugyanott, mint Marokkóban, a fenéklemeznél...
<#szomoru1>

Szabi
Norbi autója megint lángrakapott -.-

Norbi1990
Nem. WTCC hivatalos oldalán lesz Stream.