Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fia wtcc-s most nem jön be, a sjustin tv-s meg fél percenként megáll...😄
!Forza Ferrari!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Per Aspera Ad Inferi.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
viszont a szlovákok odateszik magukat, 1 autóra kiment valami 2 mentõs, meg 2 másik szirénás kocsi, és 3 emelõ járgány 😄
bassza meg lassan kezd a Veszprém meccse így nem lesz vége a kvalinak
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Összefoglalva: a www.fiawtcc.com oldalán, a Calendar gomb alatt találjátok meg az alábbi feliratot: Click for commentary & streaming videos - LIVE. Állítólag itt lesz a közvetítés, kattintsatok ide 15:30-kor. Ha nem mûködik - majd 15:30-tól - akkor mi tájékoztatni fogunk titeket mindenrõl, ok?"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
valahogy máshogy váltanak vissza...
Vagy csak a többieket nem mutatták azokból a kamerákból.
"Pista a bokszutcából: A probléma megoldódott, egyszerûen feldrótozták."
hát ha ez így kibírja, és engedik, akkor örömtáncot fogok járni.
Per Aspera Ad Inferi.
1 hét múlva jobb programok lesznek, mint ezt a szenvedést nézni, hát még fizetni is érte.
Juni Gyuri jelenti:
Szlovákiában az elsõ szabadedzésen a középmezõnyben végzett Michelisz a Hondával, a másik két gyári autó az elejében. Ez még jó is lenne, ha végre megoldódna, hogy valami más gyulladjon már ki az autónk helyett.
Ennek ellenére bíztatónak tûnt a helyzet, mert végre csak azzal kellett volna foglalkozni, hogy állítsuk az autót. Hamar kiderült, hogy merre lenne tovább, a közvetítés képein jól kivehetõ volt, hogy csak a mi autónk hátulja emelkedik el az erõsebb kanyarokban, ami egyben azt is jelenti, hogy, ami hátul magasan van, annak az eleje elöl bele is érhet a gumiba, ez sem segít sokat. Igen, de ez valójában csak egy állítás, ami segít ezen a problémán.
A tûzeset megint a kipufogó felfüggesztése miatt történt, pedig minden úgy lett összerakva, ahogy kérték. Sõt, ez a Mester és Monteiro Civicjét is érinti, de az övék valahogy nem kap lángra, de a probléma ott is adott, idõzített bomba mind a három autó alatt ketyeg. Hát, igen, a kipufogó az meleg, de ez nem lehetett újdonság a tervezõknek.
Ha ezen túllendülünk, akkor végre figyelhetünk a beállításokra. Hogy ez ma hoz e végre eredményt, azt egy pár óra múlva megtudjuk, de addig még van egy szabadedzés.
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
csak, hogy megint ugyanazon a ponton gyulladt ki...
Azért mûszkilag ennyi problémának nem szabadna, hogy legyen
!Forza Ferrari!
Én azért bizakodok! 😊
kezd átmenni undorítóba a dolog.
ha egyenlõek lennének a feltételek akkor nem volna probléma, úgy mint a másik két hondával sem
!Forza Ferrari!
Megint kigyulladt Norbi autója. Ugyanott, mint Marokkóban, a fenéklemeznél...
<#szomoru1>#szomoru1>