Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
WTF
most csak marokkóról beszél, vagy a jelenlegi helyzetrõl is? <#wilting>
http://youtu.be/fY39JiJ5iYc?t=1m44s

Per Aspera Ad Inferi.

Ryder159
Nem baj, legalább egy dobogós hely van...

elment a szervó <#gonosz3>
basszuskulcs <#rinya>
Sippie
Hát ez hihetetlen...
Picit lehetne agresszívebb Norbi...

www.smart-bus.hu

Sippie
na lássátok milyen jó ez a BMW, há mé kellett váltani <#idiota>
Ez a közvetítés vazze... csak a lényeget nem látni...

www.smart-bus.hu

Sippie
így elbaszni a rajtot :/
LaszloLedzenyi
Ez a szabály nincs már asszem, a Q2 elsõ 10 fordított sorrend van a R2-n

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Rászóltak vagy sem, nem volt esélye elõzni, tehát nem is csinálhatta volna másképpen! 😊

www.smart-bus.hu

Dietrich
R2

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Rászóltak ne elõzd meg Mikeliszt mert a F2-ben elöle indulhatsz 😊
van amikor valakinek fontosabb a pontgyûjtés mint a dobogó..nem szeretem Mullert de el kell ismerni jól csinálta most.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
öröm volt nézni, hogy a chevy nem tudta csak úgy legyûrni a hondát, utána meg le is maradt. mondjuk ez a pálya valamiért a civiceknek kedvez, de akkor is...

Per Aspera Ad Inferi.

Ryder159
Ez igen. 2. futam után vendégem egy sörre 😄

Ez már kellett! Vége a tesztnek, elindult a szezon, meg Norbi alatt az autó is! Grat!
Szép volt! Grat Norbi <#eljen><#taps><#worship>
Sippie
Na ez szép volt 😊
Sippie
Itt meg videón is látható, 54-nél 😄
Dietrich
http://www.fiawtcc.com/photogallery/list/id/150/sort_type/3
a 2. lapon van a kép 😊

bakkerman
aztakurva 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich

Szabi
WU-nak vége.. <#worship>

Norbi tolta neki rendesen, többiek kevésbé, de talán megvan a versenysetup... remélem kibírja a járgány a két futamot 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
ejj mekkorát fékezett Mikelic 😄

szerk:
Munnich is majdnem ment Chilton után 😄

Dietrich
azért milyen szar lehet taposod a féket, de a fû meg a slick olyan párost alkot mint a korcsolya pálya, a fal meg csak egyre közelebb jön 😊

Szabi
Chilton csúnyán falat fogott :-/

viszont Norbi az elsõ 😊

Szabi
elindult a WU

Dietrich
Huff 10 helyes büntit kapott, mert az ellenõrzés során az autó hasmagassága nem felelt meg így õ a 17. helyrõl indulhat, Monje a múltkori ütközése miatt Thompsonnal kapott 5 rajt helyes büntit így õ a 21. helyrõl rajtolhat.
O'Young autóját pedig megpróbálják összerakni a versenyre.

Dietrich
Gábor Wéber
Jó estét, rövid leszek, de fontos: Norbi ma nemcsak 3. lett az idõmérõn, de holnap - az ígéreteknek megfelelõen - teljesen szabad a verseny a három Honda között!

Dietrich
elég kemény volt

o'Young esése: link
desigo
Egy szlovák pályán hiányzik a rutin?
heee <#confused>
hungary27
Sippie
LOL 😄
Szabi

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
*ajtók 😄D

Sippie
és tényleg, így már megvan. Hát a jó k. anyját 😄
Szabi
megvolt az új autók elsõ éles töréstesztje 😄

zzeN
Az ütközést is megnézném azért:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Norbi1990
Pedig Muller volt a nagyobb köcsög 😊
Tarquini foghatta arra, hogy elfékezte a dombot, viszont Muller direkt pöckölte ki.

Itt a full verseny
15:20nál Tarquinis eset.
18:50nél Muller.
hungary27
Jó szoros lett az eleje 😊
Sippie
uhh arra már nem emlékeztem, a Tarquinis eset maradt meg, hogy rohadt volna le a lába ott 😊
Norbi1990
Igen, Tarquini az elsõ helyrõl nyomta ki a pálya elején a domb utáni féktávon. Utána késõbb Muller a célegyenesre vezetõ kanyarban, és õ magyarázott.
Sippie
az nem tarquini volt? Vezetõ helyen megtolta a bömöst, aztán magyarázott hogy mit kellett volna Norbinak csinálnia.
TG Gida
Szoros az tuti.Norbinak észnél kell lenni,hogy Müller ne tolja le.

Isten áldja a pogányokat!

Norbi1990
Remélem a problémák holnap elkerülik Norbi Hondáját és probléma mentes lesz a futam.
Bár egy kicsit félek Mullertõl hogy kibassza Norbit mint tavaly.
Csabesz6
Nekem az behalt, "túl sok nézõ az országból" limitre hivatkozva, de a hivatalos honlapon lévõ tökéletes volt😊 Nem is hiányzik a kommentár, sokkal élvezetesebb így. Hallasz minden, szívnek kedves mechanikai zörejt.

Gratula Zengõéknek és Norbinak, szép volt😊! Elég szoros az eleje...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SimaSuna
rájuk / ránk is fér már a sok rossz után! 😊
RatBaG
zengõ zoli hogy ünnepelt már a 3. hely miatt is 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.