12867
-
#8662 -
#8661 kikalapálják,aztán mehet el alig használt ,keveset futottként :) -
#8660 gondolom ebben erősen belejátszott az, hogy ezt az autót eladták volna másnak és azt kiegészítve ott legyen az új időben...most meg költhetnek rá, hogy eltudják adni. -
#8659 "semmi felelőtlen dologba ne menjen bele, ne sérüljön meg, csak a biztosra menjen és kímélje meg az autót a nagy károktól"
Szerintem meg igenis versenyezzen maximálisan a tudásának megfelelően !
Ha kímélni akarják az autót akkor ki se álljanak vele a boxból. -
#8658 Jogos, én sem értem minek kellett az Ázsai kupás szarságot bevágni a WTCC-be. Csak azért hogy 30+ autó legyen a mezőnyben? Még szerencse, hogy ez az utolsó verseny, így a csapatoknak nem kell összetörniük magukat hogy rendbetegyék a kocsikat. -
#8657 1 crash: Norbi hibázott azzal, hogy a belső ívet választotta. ott csak rázárhatnak abban a kanyarban és utazó onnantól az autójában. Tök jó, hogy Zengő a Duna tv-nek a futam elött azt nyilatkozta, hogy semmi felelőtlen dologba ne menjen bele, ne sérüljön meg, csak a biztosra menjen és kímélje meg az autót a nagy károktól...
2 crash: ennyi kapócs zsókát egy rakáson VB futamon én még nem láttam :) nem elég, hogy lassúak, de nem hogy a sárga zászlót nem ismerik vagy a full course yellow + SC-t...de még csak a red flag jelentésével sem voltak tisztában. teljesen nevetségessé teszik a szervezők magukat ilyen döntésekkel..ennek az ázsia kupának van lét eleme, de nem egy VB futamon! menjenek utána aztán takaríthatják a romjaikat éjfélig, de ne basszák szét a teljes szezonban indulók versenyét.
szerintem. -
#8656 jövőre teljesen új autó, ez meg totálkár gyanús.. költségvetésbe hiányozni fog az a pénz amiért ezt eladhatták volna.. -
#8655 Ott állni az autóval keresztben miközben érkezik a mezőny mögötted.
Nem lehet egyszerű...
-
#8654 LOL dunán nézem, ez vicc :DDDDDD -
#8653 én valahogy nem lepődtem meg -
#8652 Kabaré volt...
Norbi meg csúnyán elbaszta. -
#8651 pff -
#8650 igen ez megvolt, de a hang kb perceket késik így inkábba a kínai hablaty :) -
#8649 közben találtam egy nézhetőt(hang nagyon csúszik)
http://www.livestream365.com/hu/fia-wtcc-macau -
#8648 nekem sincs sajnos... viponlájnon nézem a kínai hablatyot... -
#8647 nincs valakinek egy jó stream-je? -
#8646 hangulatos ez a Honda vonat.. csak kár hogy nem mehetnek mért kört.... :-/ -
#8645 huh, hogy ömlik a füst a Seat-ból :D -
#8644 link (angol) -
#8643 1 óra múlva indul az időmérő (WTCC), tud valaki livestream-et? -
#8642 -
#8641 2. lett Norbi, Huff mögött -
#8640 elkezdték a szabadedzéseket..vannak egy páran ;)
Macau -
#8639 Norbi nem tud szélárnyékot adni, mert lemaradnak a többiek -
#8638 Viszont akkor Norbinak kéne a szélárnyékot adnia egy darabig és ez lehet hogy az Ő tempóját is visszafogja :/ -
#8637 mondjuk amikor a második autóról beszél, ott azért figyelembe kéne azt is venni, hogy időmérőn a szélárnyék sokat segíthet, és könnyebb úgy ha van egy konkrét csapattárs, akivel ezt meg lehet beszélni. A gyári hondások nem biztos hogy szívesen vállalják ezt a szerepet mindig :D -
Blum #8636 rutracker.org-on regisztralj,utana behozza neked is. -
slr #8635 ha rákattintok a linkre ez az oldal jön be és nem jön le semmi -
slr #8634 a linkelt oldalon hova kell kattintani, hogy a konkrét torrent linket le tudjam szedni?
lehet én vagyok béna, de nem jöttem rá -
#8633 http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/11/10/michelisz_norbert_interju/ -
Blum #8632 Lassan 3TB anyagot huztam le onnan,semmi bajuk sincs. Jol karbantartott,megbizhato oldal. -
#8631 Itt nem néztem, magyar oldalon (ncore, majomparádé) nincs fent én csak arról tudok nyilatkozni, ilyen orosz akármikről én nem töltök semmit, meg se szívesen nyitom őket, ki tudja mennyi meg milyen vírus van rajta. -
#8630 -
Blum #8629 Pedig fentvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2182119 -
#8628 Nincs fent sajnos. Csak a 2013-asok vannak. -
#8627 majd megdobják őket +100 kilóval :) -
#8626 Bele nyomtak egy kazal lovét és 1 éve gyúrnak erre... szerintem alázás lesz.. dögunalom mint a rallyban -
#8625 én is ettől tartok, többi gyártó első évében nem alkotott nagyot, ezek meg tuti új chevyt hoznak a mezőnybe... :D rohadt franciák! -
slr #8624 torrenten nem tudnád megnézni hogy fent van-e a 2009-es Oscherslebeni hétvége? (Q és R1, R2)
sehonnan nem tudom leszedni, pedig érdekelne :(
ha privátban küldenél torrentlinket az is jó lenne. -
#8623 aztán majd pislogunk ha ladák úgy mennek, mint a rakéta...