Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
jó volt nézni..kanyarban full instabill dögök csak egyenesben lehet menni velük mint GTL vagy rf historix-ban 😊)
ezekkel a verdákkal mennek.

volt európában is FIA History?? néven nem emlékszem pontosan..azon meg a teljes GTL játék felvonult egy verseny alatt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
kár hogy nálunk ilyen csak a Pannoniaringen van :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
3:54-tõl

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
V8 betét versenye a touring car masters (amcsi izom autókkal) és kicsit mókás volt ahogy a tag kiszállt lassan az autóból majd homokkal oltotta a tüzet 😊)

Roger6
Not Bad! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
Idõmérõ, az a fej! 😄

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
mekkora ogre nyúl volt 😄DD felrobbant a lelátó is mikor meglátták.
emélem müller elé ugrik <#eplus2>

és épp most indul az auto gp elsõ futama az eurosport 2-n!

Per Aspera Ad Inferi.

pajti
nyúl a pályán xD

pajti
1:54.900 😄

Szabi
legjobb idõ <#eljen>

Az idõmérõn nem láttam a zengõs boxba, de az FP2-n mutatta õt a kamera, akkor az RML-eseknél volt.

Szabi

Az Alfa Amore foglalkozott vele csak, viszont õk tisztességesen beleélték magukat a Squadra Corse helyzetébe. 😄
RatBaG
Dietrich
elõzményt olvastad?

Totti5
Mit foglalkozzanak vele? ennyi erõvel lehetne V8, WRC, IRC, DTM, SBK, MotoGP, F3 és még 12 sorozatról is hírezni. MotoGP is addig volt felkapott ameddig Talma ott ment. Viszont vannak hazai portálok akik ezekkel foglalkoznak és vannak csatornák akik ezeket közvetítik itthon is.

Nincs ezzel semmi gond, mindent a helyén kezelni. Közmédiába pedig akkor kerülnek ezek be, ha olyan hírértéke van ami érdekli a polgárt. Ezek pedig a magyar sikerek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csabesz6
Amúgy nyilván, minimális lenne a nézettség(i)(igény), ha nem lennénk ott. De ott van a Zengõ csapat 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Dietrich
én már évek óta nem néztem..Farfus borulása Pau-n volt talán az utolsó esemény ill. a SC-nak mikor neki mentek.

de mondhattam volna a hazai médiát is..mennyit foglalkoztak vele 2010 elött és mennyit most? Kivéve mikor Zanardi miatt került szóba.

RatBaG
A vasárnapi program
08:45 – 09:00: WTCC, warm up (Michelisz Norbert) - Eurosport
09:45: Auto GP, 1. futam (Kiss Pál Tamás) - Eurosport 2 (?)
12:35: WTCC, 1. futam (Michelisz Norbert) - Eurosport
13:35: Auto GP, 2. futam (Kiss Pál Tamás) - Eurosport
14:50: WTCC, 2. futam (Michelisz Norbert) - Eurosport

Per Aspera Ad Inferi.

fakk .. akkor arról bizony le fogok maradni ..
kösz

hungary27
12:35 futam már
holnap a közvetítés 12:35-tõl lesz, a futam pedig 13:00-tól?

Szabi
azt ne mond, hogyha Norbi nincs a pályán, te nézed ezt a szart.. nevetséges amit mûvelnek a szervezõk évrõl-évre.. 😄D

na meg a JAS Motorsport is elég fura dolgokat mûvel idén..

Csabesz6
"Zengõék nélkül meg minket sem érdekelne.."
Azért na. 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Dietrich
az meg hogy az Eurosportnak miért fontosabb Snooker ismétlést adni a verseny helyett, ha egyszer nálunk vannak a közvetítési jogok....

nem ez azt jelenti, hogy rajtunk kívûl senkit nem érdekel a WTCC és mi nem vagyunk piac..a snookert meg minden mást is többen nézik..egyszerû üzleti döntés.

Zengõék nélkül meg minket sem érdekelne..

Szabi
csoda hogy a vasárnapi történésekre vettek közvetítési jogot.. inkább annak örüljünk..

na meg ez hazai futam, ha valakit annyira érdekel mennyen ki drukkolni és támogassa az FIA-t 😄D

az meg hogy az Eurosportnak miért fontosabb Snooker ismétlést adni a verseny helyett, ha egyszer nálunk vannak a közvetítési jogok....

Dietrich
már megint? 😊)
nem bírja elviselni, hogy nem kellett az MTVA-nak...

Norbi1990
Gyulám is kiakadt a fészbukon:

"A Hungaroringen Michelisz Hondája és az ellenfelek autói, a Duna TV-n pedig egy 1959-es western fegyverei durrogtak. Megint nem láthattuk élõben a tévében, ahogy Magyarországon, a Hungaroringen, egy magyar versenyzõ sikert ér el egy világbajnoki futamon. Nem baj, szarni rá, ez csak egy második hely volt és csak az idõmérõn. Ez kit érdekel?"
Akkor volt valaki akinek ment, Slovakiaringi idömérõvel nem votl gond simán felvettem, a hungaroringi fp1re nem volt idöm, fp2-t felvettem simán. Vártam az idömérõt hang ugyan már volt hallotam, a wtcc fõcimét is, mondom akkor f5( az fp2nél is így kellet.) na és onnantól behalt minden 😞

<#nyes>

Én ezt kapom most... "A videó feltöltõje nem tette elérhetõvé videóját az országodban." fasza... DTM qual😞

RatBaG
ja, ha volna.
a youtubeos stream meg Magyarországról nem elérhetõ.
verjem bele...

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
azért a digin HD-ben egész más képi látvány látvány a DTM, mint azon a szutyok SK-n..

SimaSuna
ezen paráztam én is, hogy hátra milyen gumik mennek, mert pár kör és defekt lesz..de eddig nem...
RatBaG
én is csak lestem fél szemmel, hogy második, harmadik, aztán lecsúszott negyedik, hatodik helyig. tarquini kijött, egybõl odavert, áááh. na norbi keni neki utolsóként, megy mint a fene, de úgy tûnt, elfékezte kétszer is, erre bedurran a második helyre!
még meg kell szokni, hogy az elsõ kerekeseknél folyton füstöl a hátsó gumi. a slovakiaringen is be voltam tojva végig, hogy tönkre vágja a gumijait, de utána feltûnt, hogy a másik két honda is ugyanúgy füstölte a gumikat 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
én korán rá mentem így végig tudtam maradni 😊
meg van a rutin már az indycar miatt 😄

Csabesz6
Hivatalos oldalon nekem teljesen jó volt. Coronel igazi f@sz, okosan szélárnyékozott 😊)
Norbinak grat, komolyat ment, de az a Chevy+Muller még mindig beteg kombó. Holnapra nagy hajrá!

Dietrich
kérdés holnap mit tud kezdeni a chevy erõ fölényével..de Muller átadhatná az elsõ helyet 😊

Hondák kipipálva, szép volt Norbi!!!
SimaSuna
a justin kiirta, hogy az országodból a nézettség elérte a maximumot, fizess elõ...
aztafakszt 😄
Balyy
Ja brutál kör volt! 😊
(az eurosport, a lájvtájming meg a dzsásztintévé monnyon le 😄)

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

SimaSuna
szorítottam is a seggemet, hogy Top3ban benne legyen 😄
RatBaG
aztakurva ez milyen utolsó kör volt! 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
2. <#worship>

RiCSi1234
Jajj de széééép volt.. 😊 <#pias><#pias>

GTA V (*.*)

Szabi
Norbi az elsõ!!!
(aki megkezdte a mért körét 😄D)

Szabi
juhé, végre wtcc-s hang van 😄

Dietrich
ez a lada egy rakás fos...

Dietrich
akkort megtelt a kb. 300 hely
nekem megy..