12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich
    szerintem egyszerű lehet a magyarázat.
    Michelisz a F1 alatt szakkommentárkodik cserébe csak az MTVA-nak adhatnak exlusive telefon interjút Zengőék vagy elsőként az MTVA-val beszélhetnek.
  • atiwrc
    Nekem úgy rémlik tavaly vagy tavaly előtt még az Eurosportosok is felhívták Zengőéket a két futam között, vagy legalább Csuti Laci beszélt/sms-ezgetett vele. Feltűnt nekem is hogy idén nincs ez.

Bár itt a lentebbi hszekben szerintem arról volt szó, hogy az insideba több riport legyen velük...

Számomra sokszor volt idén hogy Lantiék nagyon kalandoztak, másról beszéltek a közvetítések közben és fontos dolgokat nem vettek észre hogy mi is történt éppen akkor a pályán, az előző években ezt nem éreztem.
  • Dietrich
    Ennyiből legalább jobb volt a Duna Tv, mert ott mindig hívták őt telefonon.
    Amikről Lantosék csak találgattak arról Zengő konkrétan beszélt.
  • Sippie
    jaja, én is kérdeztem korábban hogy nincs-e véletlen valami rész ahol ők vannak, de ugye Zengönél az is problémás, hogy elvileg nem valami jó angolos :) Mondjuk a csapat többi tagjával attól még foglalkozhatnának, meg nekünk is fordítanak mindenféle nyelvről, szóval egyszer lehetne fordítva is :D
  • bakkerman
    jövőre az Eurosportnál csinálhatnának több riportot is a csapattal,meg Norbival,azért mostmár eljutott oda mind a csapat,mind Norbi hogy nem egy szürke kisegerek,és az élmezőny tagjai. Idén már untam hogy mindig csak a Chevyseket tolták,meg Huffot,Monteirot...
  • Dietrich
    jó fej a Zengő ilyen téren és benne van a hülyülésben, átverésben is. :)

• bakkerman
    "A Norbi sokat fogyaszt" :DDDDD
  • Dietrich
    3 sorba? akkor már nem is érdekelne a bajnokság ;)
  • bosco05 #8694
    Ja, ezzel nekem kell szopnom :D Bezzeg ha három sorba összefoglalhatnám, de ha egyszer nem lehet...

Ha esetleg érdekel valakit a hétvége:
    első futam
    második futam
    harmadik futam
  • Dietrich
    Hétvége apróságai..lantos nem unatkozna miről kellene írnia ;)
    szombat

külön a nagy baleset. szerencsére nem lett Courtneynak nagyobb baja csak az autónak amit nem is tudtak vasárnapra összerakni, Prématnak sem.

vasárnap 1. futam

vasárnap 2. futam
    http://www.youtube.com/watch?v=MzvVdOSx0Ls

nem csak a Williams kereke tud elszabadulni.
  • Hecker007
    sufnituning rulz :D
    Viccet félretéve ez még nagyon koncepciónak tűnik, be fogják tudni ezt fejezni?
  • slr
    A nyomtávval nem spóroltak :DD

• Miguel125
    http://wtccblog.hu/2013/11/19/wtcc-oriola-a-citroennel-kopogtat/
  • bakkerman
    Oriola egy unszimpatikus forrófejű spanyol pénzeszsák,tipikus példája annak,hogy a spanyol cégek fűnek-fának adják a lóvét a motorsportban,ha egy picike kis tehetsége van. Ha Michelisz Norbi mögött is ennyi pénz lett volna 19 éves korában,mint most van a spanyol mögött,akkor kimerem jelenteni hogy már WTCC világbajnok lenne (persze privát értékelésben már az volt,de az más)
  • Norbi1990
    Oriola amit egész szezonba elért, nálam a Makaói hétvégén lerombolt mindent.
  • Sippie
    ja én azt hittem a citroen is ad ki úgy autót mint a honda a zengőnek. Hát ha csak gyári citroenek lesznek, akkor Oriola nem kicsit egoista ha úgy gondolta hogy majd őt választják Müller, meg Loeb mellé :D Annyit azért még szerintem nem tett le az asztalra, bár igaz hogy Lopez is csak 1 versenyen villantott. Na majd kiderül
  • Dietrich
  • Miguel125
    Gyári programba bekerülni tehetség ill. némi szponzor alapján lényegesen olcsóbb mint privát csapatba bevásárolni magad. Hondánál Tarquini és Monteiro is fizetésért megy, Loeb és Müller is azért fog versenyezni, tavaly amikor még az RML gyári csapat volt ott sem fizettek Menuék az autóért. Gyári csapatba nem kell bevásárolnod magad, mert ott van pénz, viszont baromi nehéz oda bekerülni.
  • Sippie
    gyári citroen olcsóbb lenne mint az új cruze? és ha nem válik be az új citroen, évközben mibe ül át?
    amúgy speciel alá még egy trabantot sem adnék :D
  • Miguel125
    Oriola kijelentette, hogy vagy citroen vagy szünet 2014-re. Új cruze-ra nem tudja összerakn a pénzt.
  • bakkerman
    de lehet évközben szerzett valami pénzes argentín céget,és így kapna egy Citroent
  • bosco05 #8681
    Na akkor erről maradtam le :D Menu nagy favoritom Norbi és Coronel után, örülnék neki, ha indulna, de már nyilatkozta, hogy nem fog...
  • LaszloLedzenyi
    Nem véletlenül tesztel asszem már 2x a citröennel,bár én inkább tapasztalt pilótát választanék, pl Menu
  • bosco05 #8679
    Az a Lopez aki nagy nehezen csak egy hazai hétvégére tudta összekaparni a pénzt? Lemaradtam valamiről?
  • LaszloLedzenyi
    Nem hiszem, nincs túl sok új autó már, konkrétan csak 2 db RML Cruze. 4 Honda megvan, 3 Lada megvan, 2 Citröen megvan 1 még kiadó, és eddig 4 cruze ( Valente és Chilton +Bamboo 2 autóval) már megvan. Igazából 2 autóért versengenek 10+-an és olyan csapat mint az All Ink akinél nem igazán számít a pénz nem tud autót szerezni. Én szerintem a megmaradt 2 cruzet Oriola-Coronel fogja vezetni, a maradék 1 citromot pedig lopez fogja tekerni.
  • Firerock
    Nem lehet hogy csak autót cserélnek?
  • LaszloLedzenyi
    Boardman se
  • Sippie
    a második versenyen dádá, az első versenyen kapott fél percet vagy mit.
  • hungary27
    szóbeli figyelmeztetést kapott, ha jól tudom
  • hezi
    Kapott büntetést Oriola?
  • S8DJ
    D'aste se lesz ott jövőre.
  • S8DJ
    Remélem az 50 millió körüli lesz a végleges ára :/
  • Dietrich
    Milliók mennek el a Hondára

'50-90 millió forintba kerülhet a Zengő Honda helyreállítása."
  • kemszi2
    akkor adjuk vissza úgy hogy bedöglik rajta minden:D szivárog az üzemanyag stb XD
  • Dietrich
    akkor ez egy jó nagy cumi..költhetik a másra szánt pénzt.
    lehet jobb lett volna nem elmenni ;)
  • Sippie
    az nem vészes, akkor benzinfolyós, kigyulladós, kijelzőhibásra kell csak megjavítani
    :D
  • S8DJ
    Csak bérelték az autót. A Hondának vissza kell adni úgy, ahogy megkapták.
  • bakkerman
    hasznaltautot érdemes lesz figyelni :DDDDDD
  • SimaSuna #8664
    titok ötvözi...
  • milk4
    Jövőre kivel/mivel fog Coronel indúlni?