Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
- Megint érzem a benzinszagot, jön be az üzemanyag! Nem hiszem el!
- Bírd ki, valahogy négy kör van!
- Ok, de elment a mûszerfal is!
- Megszoktuk, nyomd a gázt!
másrészt akkor még nem mutattak belsõ kamerás felvételt.
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.zengomotorsport.hu/egy_unneplos_nyolcadik_hely_ebben_minden_benne_volt
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
mikor a baleset megvolt rögtön átkapcsoltam a dunára és mondták, hogy Norbi szólt a csapatnak, hogy a pálya bizonyos pontjain instabillá vált az autó. nyílván sérült a jobb hátsó felfüggesztés..mire a mérnöke azt válaszolta maradjon kinn és menjen amíg az autó bírja.
kibírta.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.tenke.hu
EDDIG! most már csak egy kis plusz motorerõ kéne, hogy az egyenesekben se lógjon meg a chevy.
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
www.smart-bus.hu
nem akarok bunkó lenni, de hirtelen úgy meglepõdtem.
Per Aspera Ad Inferi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
a youtube-os csatorna elérhetetlen itthonról, digi meg felvételrõ adja.
vki ki tud segíteni?
nem ezen múlik.
Per Aspera Ad Inferi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Nulla tenaci invia est via"
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu