12867
-
#8782 Ez anno only WTCC topik volt(!), ill. volt külön BTCC is.
A 2009 és 2010-es BTCC szezont, gordon 24-el szinte napra készen végigkövettük, majd 2011 áprilisában jött egy ötlet hogy vonjuk össze a kettőt, és egészítsük ki még további 3 európai sorozattal, ETCC, STCC, DTC (ezt ugye scandinavian touring car championship néven idővel összevonták), valamint a DTM. A DTM csak a múltja, ill. európai gyökere miatt hagytuk meg, hiszen a Touring megnevezésen kívül (V8-al együtt) köszönő viszonyban sincs az előbb említett sorozatokkal. Más motor, más váz, más szabályrendszer, only RWD.
Tegyetek egymás mellé egy WTCC és egy DTM-es BMW-t, vagy majd a Volvo WTCC ill. V8-as verzióját, utóbbiak az én szememben inkább GT mint sem túraautók, a DTM sem véletlenül tárgyalt a japán Super Gt-vel.
A topik összevonás lényeg az S2000 szabályrendszerre épülő pályaverseny sorozatok egy topikba való tömörítése volt. Viszont időközben ez is módosult, a britek NGTC-nek, a svédeknél ami a TTA után maradt jobb nem is beszélni, a VB-n meg majd jövőre meglátjuk mi lesz.
Szóval a hangsúly széria közeli autók (ami az S2000-es homologizáció lényege) versenyzésén volt, de sajnos ez mostanra szinte teljesen megszűnt, amit én őszintén sajnálok. -
#8781 Ezt minek kell be írni amikor több mint 2 órája nem volt poszt? Vagy nem volt elég? lol -
#8780 Szerintem nyugodtan abbahagyhatnátok a flamet :( -
#8779 látod még ezt az egyszerű dolgot is sikerült félreértelmezned -
#8778 -
#8777 Csak azt likelem amit írtál.. kommentár nem kell hozzá..
"és máskor csak akkor ugass be, ha tisztában vagy azzal, hogy mi a probléma"
Mint mondtam a kedves családodnak!:) -
#8776 ok... -
#8775 Értelmezési gondok nálad is vannak úgy látom. Olvasgasd kicsit, próbáld meg értelmezni, felfogni #8763 . Aztán ha megvan, akkor rájössz hogy baromira nem ugyanarról beszélünk, szóval jó lenne ha nem flamelnél :P
#8773: Valóban a stílus maga az ember. És te más családjának a fikázásával nagyon szép ember lehetsz ;) -
#8774 Személyeskedésen kívül bármi normális érvet fel tudsz hozni vagy csak ezt a retardált köpködést tudod csinálni?
A kamionos matyi is be volt téve, meg volt róla szó nem egyszer mégse sírt érte senki, pedig annak aztán tényleg semmi keresni valója itt, míg a V8 túraautó tehát Tuoring Cars-ba tartozik ergo simán lehet róla beszélni és összehasonlítani bármelyik másikkal. BTCC-ről STCC-ről ETCC-ről meg alig esett szó és miért? Mert nincs egyikben se magyar pilóta! Pedig ezek a szériák is ide tartoznak, nem mellesleg a BTCC sokkal színvonalasabb mint a WTCC még se nézi szinte senki, a WTCC-t ugyanígy nem nézni pár emberen kívül a kutya **sza se Norbi nélkül...
Ha ezeket képtelen vagy feldolgozni akkor folytasd a fröcsögésed máshol inkább... -
#8773 Nálunk a kutya ugat, nálatok gondolom az egész család...rátapintottál a lényegre de gondolom sok minden mást nem tudsz tenni(érv nulla) csak azért írtam megint mert már lementél alfába.....
ui: a stílus maga az ember!! kellemes ünnepeket:) -
#8772 nem nézné HA...
meg ha a nagyanyádnak töke lett volna, akkor ő lett volna a nagyapád. De mivel a HA nem játszik, ezért megnyugodhatunk hogy idehaza csak többen nézik, mint a V8-at. -
#8771 tartóóóózik? igen tartóóóóóózik...
és pont te beszélsz arról, hogy ki fogyatékos? :D Előbb próbálj meg szöveget értelmezni szerintem, és máskor csak akkor ugass be, ha tisztában vagy azzal, hogy mi a probléma. -
#8770 Te meg rommá flémeled a topikot a sírásoddal, szerinted ez nem unalmas?
És igen a WTCC-t a kutya nem nézné szinte ha nem lenne benne Norbi, mert egyébként egy rakat szar az egész, mint szinte minden ami FIA... -
#8769 Egyébkét be is fejezhetjük mivel tök értelmetlen... de be van linkelve egy motorsport calendar a fejlécbe amiben pl V8 is van:D
részemről tombolhatsz tovább bye bye.. -
#8768 Te valami értelmi fogyatékos vagy? Ha nem akkor értelmezd az általad olvasott szöveget!
Tehát csakhogy felfogd én nem írtam V8 topicról hogy van vagy nincs!!
Hanem arról hogy ez nem WTCC topic? ez megvan vagy menjek mélyebbre?
Tehát nem érdekel hogy valaki ezt posztolja hogy mit csinált és mikor.. hanem ami a topicra ki van írva?
El tudod olvasni? TOURING CARS!!!!!! ebbe bele tartózik a V8???
köszönjük bloodsteve -
#8767 "A v8 nak van külön topikja igen! Én csináltam :-)) Hogy miért? Azért mert ez a topik a kezdetektől fogva a wtcc-é volt."
köszönjük Emese ismét -
#8766 Köszönjük a te produkciódat is.... V8 az touring car egyébként.. neked idáig sem sikerült eljutnod.. ez nem WTCC topic hanem egy gyűjtő, simán csinálhatsz egy WTCC topicot és ott höböröghetsz hogyha V8-ról írnak...
szívesen -
#8765 köszönjük Mr. Read-only júzer -
#8764 Amit te hisztizel itt az is baromi unalmas.... -
#8763 legyen V8, leszarom, átgörgetem. De hogy van olyan egyén, aki nem bír ki két hetet anélkül hogy lefikázza a WTCC-t, és mellette elmondja hogy bezzeg a V8 milyen istenkirály, mert ötezer lóerős, meg a pilóták szarrá aláznák a sumahert is, a WTCC meg szarszeméthugy... az már baromira unalmas. -
#8762 Ezt írtam én is, de nem látom, hogy pl én hol szapultam volna bármit is :D Papa néha elragadtatja magát, de na, korral jár :D -
#8761 A v8 nak van külön topikja igen! Én csináltam :-)) Hogy miért? Azért mert ez a topik a kezdetektől fogva a wtcc-é volt. De mivel elég sokan szeretünk más fajta tura autós bajnokságot és ugye sokan írogattunk ide minden egyéb bajnokságról így át lett nevezve Touring Cars nak.
Amibe bele tartozik, a V8 a BTcc, wtcc, stcc, és sorolhatnám..
Szóval annak sincs értelme hogy kiüldözzétek innen a V8 asokat, mert az is ide való.
Viszont annak sincs értelme, hogy mindig valamilyen téren szapulva vannak azok a sorozatok amik szintén ide valóak..
V8 supercars egy baromi jó dolog, én is nagyon szeretem, nézni az összefoglalóit. De egyrészt rohadt korán van másrészt pedig az a hétvégi 3/2 futam, azzal az iszonyat távval amit mennek sok embernek ha nem igazi fanatikus nagyon sok. Nekem is.
Nah egy a lényeg, próbáljatok megférni egymás mellett.
-
#8760 csak a szokásos flamed... mitől van tele az egész topic v8-al? volt egy kis eszmefuttatás, párhuzamot vontunk páran a btcc-vel a wtcc-vel meg a v8-al... Ti miről beszéltek úgy amúgy? Ahelyett hogy szétoffoljátok a topikot el is olvashatnátok és rájönnétek, hogy a fele topik azzal van tele, hogy sírtok, hogy a V8 nem ide való, miközben pedig rohadtul nincs igazatok... Igen a V8-nak van külön topikja, mert lett csinálva neki? Ettől ki van tiltva mindenhonnan? Meg se lehet említeni? Grow up pls... -
#8759 akkor törölhető a V8 topik?
Amúgy bocs hogy nem írunk a WTCC-ről. Elég nehézkes, úgy hogy épp nincsenek versenyek. -
#8758 De a V8-al van teli az egész topic..
senki nem tltotta meg, hogy írj a WTCC-ről. Vagy esetleg nincs mit írni róla mert unalmasak a futamok? És ez kinek a hibája? A miénk?
Nem érdekel téged a V8 oké..használd az egérgörgőt nekem minden nehézség nélkül megy, ha olyat látok ami nem érdekel.
Egyébként meg a V8-nak legalább annyira van köze ehhez a topichoz mint a BTTC-nek!
A DTM-nek a legkevesebb..semmiben nem hasonlít egy túra autóra, de még csak utcán sem fog szembe jönni veled, mert prototipusok. -
#8757 De a V8-al van teli az egész topic... És ez rajtatok kívül senkit nem érdekel... Van saját topicja úgytudom. -
#8756 Haverunk csinálta a topicot megkérdezzük mire gondolt? Komolyan lemennyünk oviba? A V8 ugyanúgy TC mint a DTM meg bármi... Semmi bántót nem írtunk, SŐT!!! kifejezetten örömömet fejeztem ki hogy fejlődik a sorozat... -
#8755 igen, pont te vagy, aki folyton ide jár, és fikázza a WTCC-t. Sok értelme van... vagy nem pörög a V8 topik?
#8751: Zárójeles részt is el lehet olvasni -
#8754 Két Cruze a ROAL motorsporté, Coronel és Chilton vezetnek. -
#8753 amennyire én tudom ott lesz -
#8752 Coronel nem lesz 2014-ben..vagy van más hír? -
#8751 Szerintem nem írtam semmi bántót a wtcc-vel kapcsolatban, csupán leírtam a valós viszonyokat. Nem kell megsértődni a valóságon :S Különben is ez itt TC topik nem WTCC, másrészről szurkolok a WTCC-nek, főleg Norbi és Coronel miatt... -
#8750 Honda: fontos volt Norbi motorcseréje -
#8749 igen mindig ez a vége mikor a tényekre nincsenek ész érvek :)
Nagyobb betűkkel meg az, hogy Touring Car... -
#8748 oké, a V8-nak is megvan a topikja, engem meg az nem érdekel. Mint látod a bannerban WTCC, BTCC, STCC, DTM, meg esetleg itt hírezünk az Oxxosokról. A V8-at istenítsétek már máshol... -
#8747 azért ez fajta VB eléggé kiröhögtette magát már idén is...2x.
ez azért eléggé gáz...igaz a F1 is megtette magával 1x... -
#8746 Hát jahh! Ebben van igazság. Mondjuk pl BTCC nívosabb sorozat is mint a WTCC. De hát mindegy. Majd lesz ez másképpen is. :-) -
#8745 Persze nem is vitatkozom azzal hogy a WTCC világbajnokság, viszont csak itthon beszélnek róla sokat... Persze a médiában megjelennek a kötelező cikkek, de pl volt egy műsor ahol a Müller azért nyekergett, mert úgy sem ismerik meg saját hazájában, hogy bemutatkozik... Ergo nulla a nézettsége a WTCC-nek és ez fedi a valóságot. Össze is hasonlították Loeb-el, na róla már tudja mindenki hogy a WTCC-ben versenyez :D Egy kört nem ment még versenyben de többen ismerik mint a sokszoros bajnokot... Ebből is lejön, hogy míg a WRC pl nézett világbajnokság, addig a WTCC (sajnos) nem az... De mondom szerintem jó az irány és olyan nevek mint Loeb csak segítik a népszerűsítését. Nem szabad fennakadni a világbajnokság szón, az csak egy kifejezés... Egyelőre még a DTM is népszerűbb ennél, de még a BTCC is szerintem :D -
#8744 Jó de az akkor is egy világbajnokság! Ha azt nézed a Nascarnak nagyobb a nézettsége mint az f1-nek világ tekintetben. Mivel Amerikában minden 2 dik ember nézi ezért világ viszonylatban nagyobb a nézettsége. De miről beszélnek többet? M az elfogadottabb..
Szóval persze meg lehet közelíteni innen is, de egy f1 vagy egy wtcc még is világbajnoki sorozat és nem egy nemzeti bajnokság.. -
#8743 azon az egy kontinensen nagyobb nézettsége van a v8-nak mint a wtcc-nek a világon :) felhívnám a figyelmeteket arra, hogy rajtunk magyarokon kívül kb senki nem néz wtcc-t :D nálunk is nagyrészt csak Norbi miatt van néző... Ettől függetlenül jó irányba halad a sorozat és most hogy a Citröen is jön a Honda mellé mindenképpen népszerűbb és elterjedtebb lesz, de nem mostanában fogja utolérni mondjuk a V8-at nézettségben :)