Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg nem erõsített információk szerint, Tarquini huszonnégy hellyel került hátrébb és 6 ezer eurós büntetés kapott. Közben Michelisz Norbi - teljesen vétlenül - tizenkét helyes és 3 ezer eurós büntetést kapott, ezzel a versenybírák elérték, hogy holnap igazán izgalmas lesz a futam. A gyors versenyzõk a lassúak nyakára esnek majd. Hogy ez biztonsági szempontból mennyire lesz jó, azt most hagyjuk. Nehéz most ennél okossabbnak lenni.

hungary27
Holnap majd vezetnek pár körig, aztán mennek a gumifalba. <#idiota>
Norbi1990
<#idiota>
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Norbi1990
Chilton volt.
Szabi
hátulról telibevágták így csak 13. lett 😞

Black Ghost
3,30 perces felvezetõ kör és nem szól senki, hát ilyet se láttam még! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
hungary27
Coronel nem fog örülni
Muller az ász!?
Black Ghost
vagy az Chilton volt?
Black Ghost
ekkora idiótákat, a komplett mezõnyt beszopatja Muller!!
Szabi
Chilton mekkora arc <#taps>

szép volt Norbi <#worship>

Szabi
Norbi R2 rajtra pályázik ? 😊

hungary27
Thomson sisak nélkül lazán 😄
Szabi
f1 style.. gumik semmit nem érnek 😄

seat látványosan kanyarodott 😄

Totti5
kabaré amit mûvelnek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

LaszloLedzenyi
tényleg elég kalóz <#fejvakaras><#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Szabi

Szabi
Norbi a 3. helyrõl indul 😊

elméletileg itt lesz livetiming

Szabi
20:37.. :/

lac coo
Neki is volt ülése ! 😄DD Hogy öv van-e azt nem tudom ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
egy defekt szétbszta az autó alját -.-"

Megy valakinek az a nyamvadt fiawtcc.com-os stream?

Látszatra nincs behalva az oldal de a lajátszoba csak forog a kör, FP1-el semmi gond nem volt.

Megint nem lesz az idömérõ felvéve 😞

Norbi1990
Mert csak 1 ülés van a kamionba?? 😄
RatBaG
1:04-nél a balfasz Ganxsta miért nincs bekötve? 😄DDDD

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
zzeN
Végre amelyik nézhetõ idõben van, gondolom majd beszúrtok streameket😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
jaja Adelaide.
hétvégén Austin amit 22:15-tõl lehet nézni majd nem hajnalban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
sárga alatt ezt értettem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN
Emlékszek az Adelaide futam alatt, amikor a cipõjét hõálló fóliával és szikszalaggal körbetekerték😄 Pár éves futamokat nézve YT-n láttam 50 fok körüli belsõ hõmérsékletet is, nem lehet egy leányálom😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RatBaG
vagy safety car.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
felvezetõ körben vagy sárga alatt, nem?

Dietrich
így van. néha rajt elött van verseny után a kamera néha mutat egy vastag csövet ami felül a bukónál megy be.
az egy speciális hûtés az overál alatt. mivel nekik nincs menetszél mint az ow versenyzõknek így oldják meg azt, hogy a kabinban a 48 fokot!! valahogy kibirják.
persze volt mikor elromlott ez a hûtés például Prémat esetében 2x is akkor szárazjeget öntöttek be az autóba. De volt, hogy nem bírta tovább bement a boxba és szó szerint kiájult az autóból! nagyon komoly hõ képzõdik abban az autóban ha a külsõ hõmérséklet eléri a 28 fokot. Ausztráliában az pedig nem ritka dolog. 😊
Mercedes pl. konstrukciós hibát vétet a kipufogó elvezetésével és Holdsworth cipõjének a talpa szó szerint elolvadt. na ott sem 48 fok volt már.

RatBaG
az, amit ír.
majd dumálnak vele menet közben, ahogy btcc-ben is szoktak.

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
Ez ugyan mi lesz?
Rob Huff Facebook:
"This weekend in Salzburg I shall be adding a new element to Wtcc, I shall be commenting from inside my race car live on Eurosport.......get the bleeper ready guys!"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zzeN
Ismételten nem csalódtam a marketingjükben😊

Egy kérdés: Jól értettem hogy viselnek egy "pólót" a tûzálló ruha alatt amiben vizet keringetnek hogy hûtse a pilótát? Múltkori közvetítésben nem értettem miért van mellettük egy jéggel teli doboz, gondolom e miatt😊

Dietrich

Dietrich
Kiváncsi leszek a kamaszra.

RatBaG
bakkerman
ejj de szép ajándék lenne szülinapomra egy Norbi pódium ismét 😊 De inkább legyen kettõ! 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
hétvégén indulnak a kamionok is:
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130516

ez meg a WTCC program:

Május 18, szombat:
09:00-09:30 Elsõ szabadedzés
11:45-12:15 Második szabadedzés
15:00-15:35 Idõmérõ edzés (vasárnap 8:30 felvételrõl, Eurosport)

Május 19, vasárnap:
08:45-09:00 Bemelegítõ edzés (08:45 Eurosport)
12:50- Elsõ futam - 12 kör (12:30 Eurosport)
13:50- Második Futam - 12 kör (13:30 Eurosport)

Per Aspera Ad Inferi.

Minstrel
mennyire más ábrázata volt😊 köszi

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
<#nyes>

Black Ghost
Dario Franchitti

pedobear
Ezt nem teljesen értem. Elvileg a BMW-k minimum +5kg-os súlyt kapnak a hátsókerék hajtás miatt. Idén máshogy van ez vagy csak a cikk pontatlan?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Minstrel
Ki az aki 0:11-tõl látható? Aki épp húzza le a tûzálló maszkot.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Persze más, de aszfalton nagyon jó a csóka... 😊

www.smart-bus.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.