Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép volt Norbi <#worship>#worship>
"Nulla tenaci invia est via"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Látszatra nincs behalva az oldal de a lajátszoba csak forog a kör, FP1-el semmi gond nem volt.
Megint nem lesz az idömérõ felvéve 😞

Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hétvégén Austin amit 22:15-tõl lehet nézni majd nem hajnalban 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az egy speciális hûtés az overál alatt. mivel nekik nincs menetszél mint az ow versenyzõknek így oldják meg azt, hogy a kabinban a 48 fokot!! valahogy kibirják.
persze volt mikor elromlott ez a hûtés például Prémat esetében 2x is akkor szárazjeget öntöttek be az autóba. De volt, hogy nem bírta tovább bement a boxba és szó szerint kiájult az autóból! nagyon komoly hõ képzõdik abban az autóban ha a külsõ hõmérséklet eléri a 28 fokot. Ausztráliában az pedig nem ritka dolog. 😊
Mercedes pl. konstrukciós hibát vétet a kipufogó elvezetésével és Holdsworth cipõjének a talpa szó szerint elolvadt. na ott sem 48 fok volt már.
Rob Huff Facebook:
"This weekend in Salzburg I shall be adding a new element to Wtcc, I shall be commenting from inside my race car live on Eurosport.......get the bleeper ready guys!"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egy kérdés: Jól értettem hogy viselnek egy "pólót" a tûzálló ruha alatt amiben vizet keringetnek hogy hûtse a pilótát? Múltkori közvetítésben nem értettem miért van mellettük egy jéggel teli doboz, gondolom e miatt😊
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.oxxoracing.com/hu/index.php?main=tovabbi&cikk=20130516
ez meg a WTCC program:
Május 18, szombat:
09:00-09:30 Elsõ szabadedzés
11:45-12:15 Második szabadedzés
15:00-15:35 Idõmérõ edzés (vasárnap 8:30 felvételrõl, Eurosport)
Május 19, vasárnap:
08:45-09:00 Bemelegítõ edzés (08:45 Eurosport)
12:50- Elsõ futam - 12 kör (12:30 Eurosport)
13:50- Második Futam - 12 kör (13:30 Eurosport)
Per Aspera Ad Inferi.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
http://topgearhungary.blogspot.com/
www.smart-bus.hu