12867
-
#8822 mondjuk Marokkó vagy Makaón?
WTCC: Lottit leléptetik -
#8821 És az interjú
Kaptál már meghívást az új Honda tesztelésére? És ha igen, akkor mikorra? (Serfőző János)
– A tervek szerint január 16-án gurul az első 2014-es Honda WTCC-s versenypályára. Én akkor még biztosan nem vezetem majd, ha minden jól alakul, március elején tesztelhetem először. Reményeim szerint akkor már ráadásul a saját kocsinkat. -
#8820 A Norbi-féle kasztni gyártása tehát megkezdődött, tehát ha minden jól alakul, január végére, február elejére elkészülhet a csupasz váz. Innentől számítva még egy hónap, mire kész állapotba kerül a Zengő Honda, azaz valamikor március elején gördülhet ki a JAS műhelyéből. Onnantól számítva pedig kerek egy hónap lesz még a szezonkezdetig, tehát marad lehetőség a tesztelésre. Imádkozzunk, hogy ne legyen csúszás, mert amint láthatjátok, egy versenyautó építésénél csak úgy röpködnek a hetek. -
#8819 mintha valami olyasmit nyilatkozott volna Norbi, hogy márciusig nem ül az új kocsiba. Most vagy a korábban linkelt rádió nyilatkozatban, vagy valamelyik online interjúban olvastam hasonlót. -
#8818 passz, gondolom Zengőék idén se nagyon tesztelgetnek majd az új autóval.. :-/
viszont az oldalszoknya meglepően szélesnek tűnik :D -
Blum #8817 Tesztek mikor is kezdodnek?
Nem kene ennek az autonak egy kicsit osszerakottabb alapotban lennie mar? -
#8816 reméljük VB esélyes :D -
#8815 na ez vajon milyen járgány lesz ? :D
-
#8814 Paddock jeggyel együtt kb. 15K a jegy egész hétvégére a DTM-re, elővételben.
-
#8813 Hazaért a zengős Civic
Az elmúlt hónapokban több találgatás is napvilágot látott az autó jövőjéről, ám most kiderült, a javítást nem a Zengő Motorsport fogja elvégezni. A felújítása anyagi terheinek elosztása pedig valószínűleg titok marad a nyilvánosság számára, és ezzel nincs is semmi baj. -
#8812 Na most lebukott, Varga Úr! Kicsi a világ :D -
#8811 sejtettem ,hogy nem fog működni,mind1 itt a link -
#8810 -
mondjuk az érdekes, hogy a citroen kb év eleje óta tesztelte az autóját, ezek meg így hirtelen bejelentik, hogy indulnak :D -
#8808 Slade Gives New Clipsal 500 Format Thumbs Up
Alexandre Prémat leaves Garry Rogers Motorsport -
#8807 magyarul is :)
Új csapat és márka a WTCC-ben!!! -
S8DJ #8806 jó hírek :)
Onyx squad born out of the ashes of Arena for 2014 WTCC bid -
#8805 Úúú, köszi! Munka mellett hallgatom a közvetítést. 24 versenyző 1 mp-n belül, hát ez óriási! -
#8804 Köszi :)
VSR nyert :P -
#8803 -
#8802 Grat neked, hogy Micheliszt lenyomtad :))
zengő már biztos érdeklődik ki ez a srác :))))) -
#8801 LIDL-ben karácsony elött, dobozos simbin játékok (GTR2, Race 07, GTL stb.) 999Ft volt. -
#8800 Én masterses vagyok, szal örülök is meg nem is!
Mindenesetre, amit másodikon a Norbival csináltatok, azt tanítani kéne, gratula!
Összetettben elsők lettetek(?), másodikon a top 10 tele volt a V.S.R-s kocsikkal. -
#8799 basszus, lesz erről valami video?
természetesen estére már elfelejtettem, hogy ezt nézni kéne... -
#8798 Jó volt, én láthattam a seggét első versenyen, és a visszapillantóba az utolsó körbe a 2. versenyen :D -
#8797 thx. azzal pár éve szemeztem még a media marktban, nem is tudom talán 4-5 ezer ft lehetett. Látom steamen kőkemény 3 euro :D -
#8796 Race of Leagues 2013 VSR vs HROC vs GTR-Masters:
Norbi:
Q: pole
R1: 1
R2: 2 (nagyon jó volt)
-
#8795 írtam Race 07 egész pontosan STCC2 - Volvo 850 -
#8794 valamilyen simbin lehet -
#8793 Race 07 -
#8792 halottas kocsik :D
amúgy ez milyen játék? -
#8791 Köszönöm! -
#8790 igen a mastersnél. link -
#8789 de szerintem a Mastersnél hiszen régen ott volt Wéberrel együtt. -
#8788 számít az? mindenki őt akarja legyőzni szerintem :D -
#8787 Melyik ligában? -
#8786 Michelisz ma szimezik és itt lesz látható 20:00-tól. -
#8785 A Pannonia Ringre érkezik Júlis 4-5 között a FIA DMV TCC mezőnye!
Artega GT, 5x Mercedes SLS GT3, Corvette GT3, Ford GT GT3, Lamborghini Gallardo GT3, Ascari 1 GT3, Viper Competition -
#8784 -
#8783 Szerintem kikellene próbálni elférni egymás mellett ebben a topicban. nem ragaszkodni ahhoz a tételhez, hogy melyikbe milyen motor van (egyébként a V8 gyakorlatilag lehetne egy széria autó bajnokság is fel spanolt V8 motorokkal mert Holden, Ford Falcon, Nissan Altima, Mercedes-Benz E63 AMG az emberek tudnak venni, de nyílván ezek spéci versenyautók, becsövezve pont olyanok mint a gyári WTCC-sek olyat nem fog venni de külsőre megegyezőt tud. A szabály rendszer mindenhol olyan amilyen...
V8 supercars egy baromi jó dolog, én is nagyon szeretem, nézni az összefoglalóit. De egyrészt rohadt korán van másrészt pedig az a hétvégi 3/2 futam, azzal az iszonyat távval amit mennek sok embernek ha nem igazi fanatikus nagyon sok. Nekem is.
idén a V8-ban szerintem több volt a 2x30 perces sprint verseny mint a teljes WTCC bajnokságban, (de ennek utána kellene nézni) ami nem vált be jövőre más lesz szerencsére Ettől még a V8 szabályait is FIA emblémás papírra írják.
Nah egy a lényeg, próbáljatok megférni egymás mellett.
Engem nem zavar ha valaki csak WTCC-ről ír (vagy nem ír) de őt se zavarja a V8. Mivel az MTVA fogja adni a DTM futamait nyílván arról is többször lesz szó mint eddig volt. Az is lesz akit érdekel lesz akit nem.
"Amúgy bocs hogy nem írunk a WTCC-ről. Elég nehézkes, úgy hogy épp nincsenek versenyek"
Mikor verseny volt akkor sem volt sok írás erre céloztam, ha Norbi 0 pontot hozott akkor meg főleg.
Azt hittem ezt nem kell magyaráznom...természetesen írni lehet holt szezonban is pláne most, hogy új autók, új gyártó érkezik vagy régebbi szereplő tér vissza (volvo). Lenne miről írni ha nem is naponta.