Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Számítógépem:
Nvidia 6800 128 mb videokártya
Amd sempron 3000+ proci
gigabyte ga-k8ns alaplap
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
[merlinw.org]
Más: Realtek alaplapi hangkártyám van, 5.1-es hangfalrendszerrel. Hogy tudom mûködésre bírni az 5.1-et?
Szerintetek a burgnak meglehet adni valahogy hogy 100Hz-en bootoljon? Felraktam a Radiance témát és így lenne tökéletes 1024-ben.
Másik kérdésem, hogy ubuntu-tweak ablakkezelõben rányomtam hogy "újra" gombra, innentõl fogva az olyan témánáknál is ott az ablak menû gomb amik alapból nem rakják ki és nem tudom eltüntetni (konkrétan a Dichotomy téma).
Köszi
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Ha nem jó, akkor F1, majd a boot sor végére: /casper/vmlinuz noapic nolapic (asszem lehet alsó menübõl is F6? noapic, nolapic, acpi=off.)
Esetleg graphics safe mód (valamelyik menüben, talán F4 vagy F6)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
de az a darkos mondom teccet.
#6528: énis szoktam témázgatni csak nem oprendszert 😄
http://loal.atw.hu
- Telepíti a szükséges csomagokat
- Letölti a legfrissebb wine-t (git)
- Belekalapálja a pulseaudio driver-t
- Lefordítja
- Telepíti az MS VisualC++ runtime-t és DirectX 9-et
(A leöltés (~60M😎 patch-elés, fordítás, stb kb 15percig tart)
Tesztereket keresek😊
- Van-e olyan csomag amit nem telepít magától és szükség van rá?
- Van-e bármi anomália?
WinePulse installer v1.0.1235-5 beta
A binárisok helye: /usr/local/bin
Használata: program-exe-könyvtárában: /usr/local/bin/wine program.exe
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én Wine esetében Trackmania-val, Oblivionnal és pár régebbi W32-es kalandjátékkal szoktam játszani. Azok jól futnak, de az említett Wine oldal alapján van sok sok játék, ami hibátlanul fut.
Winetrick script nagy segítség, lehet vele egy kattintással DX-et, Viusal C libet, stb-t telepíteni, amik kellenek a játékokhoz.
9.10+ esetében a hangproblémák elkerülése végett célszerû a WinePulse verziót használni, a pulseaudio támogatás miatt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Wine - L2
[merlinw.org]
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ha ati kártyád van akkor ati.com ha geforce akkor nvidia.com
Bazinga!
"The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activated AGP for consistancy."
Megoldás?
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ubuntu Tweaks-ben van 4-5 téma repo, kényelmes, gyors, szép😊
[merlinw.org]
de teccik ez a darkos cucc. :p
http://loal.atw.hu
Bazinga!
(Ubuntu-tweak, Webupd8 repo, light-themes + Gnome-looks, Ambience theme)
[merlinw.org]
de ez a ronda xp stílus... 😊 ennél a human százszor szebb 😊
Bazinga!
pdftk nevû progi nagyon kellemes, a cikksorozatokat összefûzöm vele egy pdf-be, pl C, python, stb. ^^
[merlinw.org]
[merlinw.org]