Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adobe Flashplayer 10.2 preview (32/64bit)
/usr/lib/flashplayer-installer könyvtárba kell másolni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
De jól néz ki,gratula!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
weboldal
[merlinw.org]
[merlinw.org]
* wine 1.3.2 (2010.09.10)
* winetricks (2010.09.04)
* tested on Ubuntu 10.04, 10.10 and Debian 5 and 6
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy én is gondoltam videokártyára, mert szerintem betölt meg minden.
Akkor lehet ez lesz. 😄
Nincs monitor, csak villog a zöld fény, nem jön be rajta semmi. Megy a szervizbe 😄D
[merlinw.org]
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
VMWare Player-ben van VMWare Tools, ami dinamikus felbontást ad (gyak: amekkora az ablak, akkora a felbontása a vendégrendszernek). Illene, hogy legyen hasonló VB-ban is..
[merlinw.org]
Viszont, Virtual box-ban inditom az Ubuntut. A gond csak annyi hogy az amugy 1920*1080-as felbontás helyett csak 800*600-ast jelenit meg. Monitorok-néven megpróbáltam átállítani, de nincs nagyobb képernyõ.
Ebben még vmi kis segítség?
MSI 770-C45; AMD Phenom II x2 550 BE; Gigabyte HD5770 1GB DDR5; Gigabyte Superb 460W Acer 5750 G; i3-2310M; Nvidia GeForce GT 540 M
Nem kell neten keresgélned, van nekünk aptitude nevû csomagkezelõnk és Synaptic nevû szép grafikus felülete a Rendszer/Adminisztráció menüben, tessék használni😊
Vagy terminálban keresel:
sudo apt-cache search eclipse
És telepíted (ez felpakol mindent hozzá, java-t is):
sudo apt-get install eclipse
Ha netbeans kell akkor azt telepítsd, az is telepíti az eclipse-t, java-t, kutyafülét.
Ugyanezt csinálja Synaptic, ott grafikus felületen kattintgathatsz, telepítgethetsz, ami jólesik.
[merlinw.org]
Ujabb problémám van...
Java-t hogy tudok telepiteni (Eclipse-hez kell).
Neten keresgéltem de eddig nem akadtam olyanra amivel sikerült volna megoldani. Ha vki tud segiteni irja meg legyen szives!
üdv.
MSI 770-C45; AMD Phenom II x2 550 BE; Gigabyte HD5770 1GB DDR5; Gigabyte Superb 460W Acer 5750 G; i3-2310M; Nvidia GeForce GT 540 M
#7787: Rajon majd magatol is, amikor a wine elkezd hulyeskedni 😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
sudo update-initramfs -u
sudo update-grub
[merlinw.org]
A lila grafikus betöltõ nincs meg.
valahogy visza lehet varázsolni?<#hamm>#hamm>
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Photo Filtre-t megtanultam, ezért használom azt amúgy más esetekben inkább alternatívákat választok.
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
[merlinw.org]
chmod +x ~/Asztal/SoftonicDownloader_for_photofiltre.exe
ez ugyanaz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Azonban:
- Egyrészt nem biztos, hogy fut - vagy stabil lesz
- Miért akarsz Linux-on Windows-os alkalmazást használni?
- Ott a Gimp, Fotoxx, F-spot, stb ami olyan mint az általad használni kívánt képszerkesztõ.
[merlinw.org]
A fájlon jobb klikk -> tulajdonságok -> jogosultságok fül, majd itt bepipálod a "futtatás engedélyezése" dobozkát. Nem tudom hogyan fordították, szóval csak iránymutató amit írtam. Ezután már mennie kell.
Sziasztok!
Feltelepítettem a wine-t de nem indul el egy windowsos alkalmazás sem. Megnyitom a telepítõt és a fenti hibaüzenetet kapom.
Pénzért hazánkból (jelképes összeg + szállítási díj) sok helyrõl, pl. innen (400Ft/db).
Lehet bögrét és pólót is rendelni😊
(Elírás van az oldalon "Ubuntu 10.04.1 (Jaunty Jackalope) desktop/server" Lucid Lynx helytett, ez ne tévesszen meg)
[merlinw.org]
Azt szeretném kérdezni,hogy magyarországon lehet valahol gyári UBI DVD-t venni? Mert én a 10.04-bõl szeretnék egy eredetit!!!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Másik megoldás a VMWare Player vagy VirtualBox.
[merlinw.org]
Most kezdtem az egyetemet, gazdinfo szakon... mi más mint programozás programozás ...
Ubuntun tanulunk, itthon az asztali gépen viszont Win7 van. Az lenne a kérdésem, hogy tudok e Ubuntut vagy más Linux alapú rendszert futtatni windowsból. Nem igazán szeretnék külön particionálni. Be vagyok rendezkedve a merevlemezre... ezért szeretném így megoldani!
Ha tudtok segíteni kérem írjatok!
Elõre is köszönöm!