Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is belekostoltam a 3DS Max-ba és a Blender-be is, igy mondhatom, hogy ebben a filmben rengeteg munkaóra van + a renderelés. Le a kalappal.
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
Ja, egy létfontosságú tutorial a témában:
Az elsõ képünk Blender 2.5-ben.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nézzétek meg a videót (ami egyébként minden téren szenzációs lett), aztán sudo apt-get install blender és hajrá😊)
Mondhatni ennyit a millió forintos Maya-ról és a 3DS-rõl😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Mondjuk én Windows-t is általában egyszer telepítek, mikor megveszem a gépet😊 XP anno 5 évig húzta, Win7-et is megvettem ugyan, de még máig a tavaly júliusi RTM van fent. Minden menthetõ, ha ért hozzá az ember😊
A válaszom tehát: ahogy érzed.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Telepítés:
sudo add-apt-repository ppa:clicompanion-devs/clicompanion-nightlies
sudo apt-get update
sudo apt-get install clicompanion
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Van néhány olyan programom ami GNOME rendszer alatt KDE-ben indul el. pl. VLC player, NetBeans, stb. Ezeket hogy tudnám beállítani, hogy normálisan, GNOME-osan fussanak? A KDE nem tetszik :/
A másikra nem tudom a választ, nincs notim.
Kubuntut használok, olyan problémám lenne, hogy az alsó panelrõl (tálcáról) eltûntek a futó alkalmazások jelei, így nem is tudok már váltani köztük, csak alt-tabbal.
Hogy lehetne visszacsinálni?
A másik dolog, hogy rohadt idegesítõ, hogy a touchpadomnak csak kb. a bal 2/3 része funkcionál rendesen, a maradékhoz mindenféle hülye funkció van rendelve, amit már kikapcsoltam, de akkor ez a fennmaradó rész meg vak, nem lehet rajta pl. simaegérkattintást elvégezni, stb. Ezt hol lehetne visszaállítani?
[merlinw.org]
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
googléba már kerestem de nem találtam .
olyan programot keresek ubi alá amely bootolhato lemezt tud késziteni.
segitséget elõre is kõszõnõm
Egyszer fenn, Egyszer lent.
[merlinw.org]
Lehet ismeritek már, de hátha valakinek jól fog jönni. Boot problémák esetén hasznos kis progi. Be tudja bootolni pl.: a Linux rendszert, miután telepítettél egy Windowst és eltûnik a grub, vagy hasonlók. Lehet vele közvetlenül ISO-t bootolni, így pl.: nem kell kiírni lemezre\pendrivera az ISO-t
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
[merlinw.org]
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Frissíts 10.2-re
Kitömöríted és az /usr/lib/flashplayer-installer könyvtárba másolod, felülírva a régit.
Emellett érdemes a lent írt Chromium 7-re is frissíteni, mert jó cucc.
[merlinw.org]
sudo add-apt-repository ppa:chromium-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install chromium-browser
meg ha kell magyarosítás, akkor:
sudo apt-get install chromium-browser-l10n
ha ezek sem segítenek, akkor tényleg nincs több ötletem <#nemtudom>#nemtudom>
Ez csak egy felvetés: én pl. észrevettem, hogy néhány flash "megáll" Firefox alatt, vagyis szabályosan lefagy (vagy mintha be sem töltené, közben darál a gép, vagy hullaszag), ugyanezt tapasztaltam Opera alatt is. Chromium alatt még ilyen sose volt, úgyhogy átszoktam arra is, veszett gyors a többihez képest 😊 Tudom, hogy a flashplayernek semmi köze nem kéne, hogy legyen a böngészõhöz, de hátha ez a gond...