Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alsamixerrel se lehet semmit javítani. Valaki tud egyebet?
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Nézd meg mennyivel jön max. Szakítsd meg,:
majd kezdd el letölteni ezt
Ha a második gyorsabb, mint az elsõ, akkor a DNS szerverrel lesz gond, amin lehet segíteni.
[merlinw.org]
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
It was impressive when Robert Bowling, creative strategist for Call of Duty studio Infinity Ward, paid $500 for a batch of indie games that only cost $85. Then Notch, maker of Minecraft stepped up, with $2000.
Egyébként 1 millió dollár felett jár a jótékonykodás. Aki szeretne akármennyit (1$-tól 1 milliárdig😊) fizetni 5 szuperjó kis játékért, az még 5 napig megteheti.
[merlinw.org]
http://sugo.ubuntu.hu/10.10/html/hardware/hu/jockey.html#jockey-whyproprietary
Egyébként milyen hangkártyád van?
(rendszer->beállítások->hálózati kapcsolatok)
hálókártyákat a:
sudo lshw -C network
paranccsal tudod megnézni
fájl jogosultságot a fájl tulajdonságainál a jogosultságok fülön tudod állítani, már ha te vagy a fájl tulajdonosa. valószínûleg rendszermappába kell valamit bemásolnod, amibe csak a root felhasználó (vagyis a Rendszergazda) másolhat. persze te is másolhatsz/módosíthatsz, egy kis trükkel: terminálban:
sudo cp /mit /hova
ha mindezt grafikus felületen a fájlkezelõben akarod tenni, akkor terminálban indítod a fájlkezelõt:
sudo nautilus
de ne sûrûn használd, mert ilyenkor rendszergazdai jogosultságokkal "garázdálkodsz", amolyan Isten módban 😄, egész könnyen elronthatod az ubit...
Másik kérdés: File premissiont hol bírom állítani? Be kéne valamit másolnom az egyik folderbe, de nem engedi.
sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8
sudo apt-get update && sudo apt-get install pulseaudio-equalizer
basszus gondot equalizerrel is megoldhatod nem tudom mit használsz én mindent VLC vel játszok 😄
alapból van zenelejátszó meg film, de valahogy a VLC-t annyira megszoktam nekem az tetszik.
legjobb ha azt mondod mi nem mûködik és milyen az eszköz akkor googleban már magad is rengeteg dolgot megtalálsz, de vannak néha fennakadások, de azt vedd figyelembe a topicban sem próbált ki mindenki mindent. néha az ubuntu.hu keresõjét is kell használni mert rengeteg hasznos dolog van ott.
aztán a rendszer adminisztráció menüpontot is!
telpítésnél egyébként kérte a bill kiosztást ha jól rémlik kellett volna figyelni.
Magyar bill-t hogy tehetek az angol melle? Mert az angolt tettem alapertelmezettnek.
Driverekkel mit csinaljak? Vagy alapbol benne van?
A hang nagyon csunya. Hol lehet allitani a basszust?
(USB-rõl telepítem)
Így viszont inkább újratettem. Win7 letöröl, feltettem akkor ezt az 50 gigás partícióra. Csináltam egy 1 gigás swapot, valamint volt még ugye egy másik 10 gigás, arra meg böktem egy /home csatolást. van még egy 120 gigás ntfs. 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Nálam pillanatnyilag így néz ki:
link
Ebben az alap telepítésen felül van blender, gimp, inkscape, xara xtreme, avidemux, k3b, googleearth, a Braid meg a Machinarium játék meg még egy csomó apróság amit itt most nem sorolnék fel. Nem valószínû hogy ez komolyabban még hízni fog.
Szóval röviden: A 10 giga elég lesz.
Így jár aki csak ír és nem olvas.
- Egyrészt 100MB semmire sem elég
- Másrészt, ezzel tönkrevágtad a W7 rendszerindító visszaállító funkcióját
- Harmadrészt, írtam korábban, hogy nem kell Swap partició, létre lehet utólag hozni fájl szintû lapozót.
[merlinw.org]
Nem. Nem is igen fognak.
[merlinw.org]
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"