Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
panel eltûntetése:
alt+f2 --> gconf-editor (vagy terminálban sudo gconf-editor)
destktop/gnome/session -> itt van egy olyan hogy required_components_list, duplaklikk rá és a panelt távolítsd el
restart után el is tûnik
visszarakni ugyanígy kell
Bazinga!
Másik kérdés, hogy hogy lõtted ki az utolsó gnome panelt? Nekem nem engedi 😞
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
cd-rõl bootolva megy? mert akkor feltelepítve is mennie kéne, kivéve ha elrontasz valamit telepítésnél.
komolyra fordítva a telepítés után elindult, de egy újraindítás után már se kép se hang :S be se bootol meg semmi villog a kurzor de nem reagál semmire, csak a hosszan nyomott power gombra kapcsol ki ez úgy tûnik nem akar nekem összejönni :S :S
virtuális terminál felbontás, vagy ez
Szerintetek egy Asus K52DE laptopon mûködne rendesen az ubi? Azért kérdezem mert ez a laptop hivatalosan csak a win7-et támogatja 100%-osan, ill csak ahhoz vannak driverek hozzá. Jó lenne ha fel lehetne rá varázsolni az ubit rendesen.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[merlinw.org]
wine -al nem akarok szórakozni, mert vagy nem megy, vagy bug -osan fut, vagy ha jól is fut jelenleg, akkor jön egy program update és akkor fog szarul futni... az egyes póker oldalakon lévõ java kliensek meg lassúak és funkciószegények
szal van e olyan pókersite ahol van linuxos kliens?
Bazinga!
- Gparted (root-ként) elindít
- partición jobb klikk, átméretezéz/mozgatás
[merlinw.org]
#/bin/bash
ls /boot/ | grep vmlinuz | sed 's@vmlinuz-@linux-image-@g' | grep -v `uname -r` > /tmp/kernelList
for I in `cat /tmp/kernelList`
do
aptitude remove $I
done
rm -f /tmp/kernelList
update-grub
[merlinw.org]
Egy partición használom az ubuntut, viszont a particióból szeretnék "levágni" egy kb 50 gb-os részt, amire (szégyen-nem szégyen) Windowsot szeretnék rakni. Hogyan kezdjem el, lehetõleg adatvesztés nélkül? 😊
Ne bosszantson már fel, hogy kézzel szedegessem ki állandóan a régi bejegyzéseket...
Bazinga!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[merlinw.org]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Kiválasztasz egy mappát és az abban levõ képekbõl csinál egy xml fájlt, ami megjelenik a háttérkép kezelõben és onnan tudod eltávolitani is.
Ugy vettem észre,hogy az animáció nem megy,tehát én azt 0-ra állitottam.
P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7
[merlinw.org]
(ha fizetnének érte akkor se használnám ezt, elég ronda... 😄)
Bazinga!
meg tudtam szabadulni mindkét paneltõl a segítségével, panel módban használom, nem mint "dock" -ot
nekem bejön, egyszerû és nagyszerû 😊
szkrínsát
az asztalon is hemzsegnek az ikonok 😄
Bazinga!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
[merlinw.org]