Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egy "normális felmatricázott linux-mintás cd" lesz!! ez tuti, mert a 7.10-et is így kaptam meg! 😊
plusz még kapsz 4 matricát is grátiszba!! 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Kösz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
sudo apt-get install ntfs-3g
- ezután /etc/fstab -ba beírogatod az ntfs particiókat így:
/dev/sda1 /media/winC ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.UTF-8 0 0
/dev/sda2 /media/winD ntfs-3g defaults,locale=hu_HU.UTF-8 0 0
stb..
- majd a fent megadott könyvtárakat létrehozod. (pl: /media/winC)
- ujraindítod a gépet és fel lesznek mountolva az ntfs particiók
- nem árt semminek
További infó: Google: ntfs-3g
a dev logika:
sda - primary master (sda1 elsõ partició, sda2 a második, stb)
sdb - primary slave
sdc - secondary master
sdd - secondary slave
De van valami ntfs tools synapticban ami beírogatja az fstab-ba. Aztán lehet 3g is megcsinálja, nem tudom. Nekem mindig automatikusan bemountolta telepítés után.
[merlinw.org]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Na pá
ezt a terminalba???
És ettõl az xpnek amit látni akarok a partíción nem lesz baja??
És akkor mit is kell pontosan írni a terminalba?
Mindig ez a hibaüzenet, ha rákattintok az "intézõbe" a lemezre:
"Nem csatolható kötet!"
"A kötet nem csatolható"
[merlinw.org]
-nem kellett apicot tiltnom a kernelbe
-a mégnagyobb csoda nem vágott ki a 64bites verzió már a bootnál
-de a legnagyobb meglepetés hogy zavar nélkül megy a compiz a kockától a lötyögõ ablakokig elkezdve minden
így már élvezhetõ a linux
Mondjon nekem pls valaki egy jó media player nevét ami tud videót meg codecet hozzá help
Kösz
SrAta
A gép egy P4 3Ghz / 2GB RAM / SB audigy1 / és valami régebbi Ati (nem ismerem õket, de a GF6-os idõszakból van)
Elõször Gutsy-t telepítettem rá lemezrõl, majd rálöktem a saját konfigjaimat, beállítgattam, feldobtam pár kisebb/nagyobb, kényesebb programot, frissítettem a rendszert, végül ráküldtem Hardyt.
A telepítés minden rekordot felülmúlt, 8 órába tellett, de közrejátszott az is hogy ebbõl 3-4 óra a letöltéssel telt a terhelt szerverek miatt. Persze vastól is függ, de azért nem gyenge idõ.
Lényeg, hogy csodával határos módon kivételesen minden a helyén maradt. Ment az X, ment minden. Kernelközeli dolgokhoz persze kell a buhera (pl VMware-hez), de minden más okénak tûnik. Sok idõm nem volt még vele foglalkozni, de ami szembetûnõ volt így elsõre az a
+ normális képernyõ klónozási lehetõség
- Firefox 3.0b5-öt teszi fel (nem tudom mi a francnak...)
- Azureus 3.05b (megint egy béta...)
+ Compiz gyorsabb lett (sokan úgyis ettõl kapnak magömlést)
- mplayer bugos (compiz alatt fagy, nélküle meg lassú és mindenfélét pöcsöl a desktopon)
- mkisofs-ot remove-olta telepítés végén, még nem tudom mit tett fel helyette
- gnome commander még mindig úgy néz ki mint egy rakás kaksi (krusader ugyan klassz, de nem szeretek Gnome alatt KDE libeket használni..)
Ezek voltak a felszínes elsõ blikkes dolgok, a többit majd átnyálazom.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Persze ha rám hallgattok és perpill minden rendben a Gutsy-tokkal, akkor vártok Hardy-val legalább júniusig.
[merlinw.org]
Értõ kezekben!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Sapphire-os, Ati-s Compiz telepítés és konfig millió helyen le van írva netszerte és igen kell hozzá terminál. De Nvidiánál is kell. Terminál szeres része a linuxnak, nélküle többnyire csak "átlagfelhasználózni" (azaz annyit tud, amennyit a grafikus felület) tudsz a Linuxal.
[merlinw.org]
2. Olvass utána
3. Hardy, mint írtad holnap jön ki, ergo nem tudjuk.
4. Ne a compiz miatt telepíts linuxot. Ha amiatt akarod akkor ott a Vista. csilivili és nincs terminál. Úgyis ki fogod kapcsolni a csilivili effekteket pár nap/hét után...
[merlinw.org]
PLS help
Akkor ez a linux támogatja a procimat: AMD Athlon 64 X2 4200+
És a videokártyámat: Sapphire X1950GT???
Tehát a compiz fog futni és lesznek effektjeim meg 4 asztalom mindenféle mahinálás nélkül tehát terminálba írogatás meg zárt driver kárty vagy mi nélkül(valami zárt valami...)
Kössz
SrAta
de leírom gondosan a dolgokat.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
thx
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
Sose rendeltem még meg így mindig webrõl töltõttem le és írtam ki,azért kérdem csak.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Request an Ubuntu CD
Türeleeeem😊
[merlinw.org]
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Lehet tudni,hogy mikor is lesz 8.04 ?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.