Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondaná nekem valaki, hogy hogyan lehet a 3D flasheket behozni???
Nagyon rajta vagyok!!!
Köszi, bb
Ennyi. (Szerintem😊 )
boot.ini szerkesztéssel
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
még egy kérdésem lenne😊
egy usb vinyóra telepítettem próbaként az ubuntut, de majd egy másik gépre fogom tenni, és éppen ezért erre már nincs szükségem, ezért leformáztam az usb vinyón azt a particiót amire telepítettem az ubuntut, viszont a winxp bootolásakor továbbra is felkínálja, hogy ubunturól is bootolhatok, ezt hogy tudnám kikapcsolni? tehát úgy szeretném mint elötte, csak az xp induljon, minden bootmenü nélkül !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kössz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
persze csak szidni akarja a wint..
http://loal.atw.hu
Google elsõ találata a nautilus keresõszóra. 😉
A linux filekezelõje?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
És mikor kell a vistának 2 GB ramnál kevesebb?
😄
Vajon mikor ad ki a májkroszoft élõ CDt, ami Linux alatt fut és windóz telepíthetõ róla??? 😄 😄
Leszedtem a Hardy ISOt, bemountoltam Démonnal, majd telepítettem(kapott 15 GB-ot) 😄 😄
Ahh zsír!!!
Nekem szerencsém van, mert Nvidia vidkarim van, szépen felrakta a zárt meghajtót, meg a többi királyságot 😄
Arról nem is beszélve, h percek alatt kész a telepítés, igaz utána még lehet keresni ezt-azt a Synapticban.. 😄
és mindez ingyen!
Maximális köszönetem a fejlesztõknek!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Milyen tv tuner programot tudnátok ajánlani ubuntuhoz ?
[merlinw.org]
Safe módban feltelepítette, normál módban sehogy sem akarta.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
http://loal.atw.hu
Lenen egy problémám az új ubuntu 8.04-el. Elõször csak szeretnék megismerkedni vele és erre a legjobb alternatívának a wubis letöltést és telepítést találtam. Nem is volt gond, a telepítés teljesen autómatikusan le is zajlott.
Újraindítás után kiválasztottam, hogy az Ubuntu töltõdjön be, a betöltés le is zajlik és amikor elindulna egy fekete képernyõ fogad és nem is tûnik el. Felbontás probléma nem lehet, hisz a monitorom nem kapcsol ki.
Másik oprendeszerem XP.
Valaki tudna segíteni nekem?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Benne van a rendszerben alapból.
Egyébként az indexelés szokott pörögni. Mondjuk elvileg ha használod a gépet akkor nem megy. Óra mellett nagyító ikon.
[merlinw.org]
Nyilván az a legjobb elfoglaltságuk, hogy téged felhívjanak. :CCC
Ne legyél buta pls. :C Amúgy mivan, ha felhívnak? :CCC
Köszi az elõzõ válaszaitokat is
Ok leszokok róla.
Állítsd be a Ctrl+Alt+Del-t a gnome-system-monitor-ra. 😊
ps ax
aztán:
kill
vagy ha tudom hogy a FF rohadt le megint, akkor csak:
killall firefox-bin
Esetleg valami feladatkezelõszerûség mert ctrl+alt+del re semmit se csinált
ubuntu 8.04 alatt van hogy felmegy a processzorhasználat 100%-ra ilyenkor teljesen megfagy a rendszer, rendszerfigyelõ szerint egyik program sem használja a procit 100%-on, ilyenkor ctrl+alt+backspace , valami ötlet? valami konzol parancs a teljes processzek kiiratásához?
köszi
Kattintsatok rá hogy megnézzétek
igy nez ki a toluk rendelt Gutsy CD, szoval tenyleg nem home made kinezetu a cucc
homeless: ha vkit cseszegetni akarok, nem ennyit szolok be. pusztan remelem, hogy rajon, a terminal igenis hasznos dolog, meg ha tobbet is kell a hasznalatahoz tanulni, mintha csak kattintgatna a GUI-n.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
https://shipit.ubuntu.com/login
Ha még nem vagy regisztrálva: "create a new account" linken csinálj magadnak egy accot!
Ezután majd belépve meg kell adnod az adataidat (hogy hova szállítsák, ill. kinek) és hogy milyen Ubuntu verziót választasz! Ezek szerint neked a 64bites verzió kell, tehát teszel egy pöttyöt e mellé:
Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition (64-bit)
Ennyi az egész! 4-tõl 6 hétig írják a postázási idõt, ennél elõbb tuti nem fogod megkapni!
És tényleg teljesen ingyenes, neked semmit sem kell fizetned érte!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
AMD 64 bites verzió
És komolyan full ingyenes?