Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ha valaki mégis a "Google a barátod" szöveggel akarna jönni, ne fáradjon...
elõre is köszi annak, aki segít!
sudo apt-get install compiz-fusion-bcop compiz-dev build-essential libtool libglu1-mesa-dev libxss-dev libcairo2-dev git-core
mkdir ~/compizplugins
cd ~/compizplugins
git clone git://anongit.compiz-fusion.org/fusion/plugins/animationaddon
cd animationaddon
make
BUILD_GLOBAL=true sudo make install
cd
sudo apt-get install compiz-fusion-plugins-unsupported
most már mûködik rendesen viszont a home-ban most ott van a compizplugins mappa. Ezt törölhetem<#kerdes>#kerdes> (totál amatõr linux user vagyok...<#idiota>#idiota>)
infidel
(Ha nem rootként telepítetted, és/vagy telepítéskor nem kért root jelszót, akkor a home-ban van minden összetevõje)
[merlinw.org]
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Továbbra is tartom eddigi egyetlen észrevételemet, hogy pár ablak animációt kivettek...
infidel
gpg --export --armor 2ED6BB6042C24D89 | sudo apt-key add -
De ha felteszed ubuntu-tweak-et getdeb-rõl, abban harmadik forrásként választható, és az elintézi a hitelesítést is
A hibás repository-kat konzolban sudo apt-get update -el láthatod rendesen. 404-eseket ki kell dobni, az egyéb bajos dolgokat meg általában hitelesítés vagy pillanatnyi szerverprobléma okozza
[merlinw.org]
infidel
infidel
De talált 2 frissítendõ file-t amiket felrakott viszont csak annyi változást vettem észre, hogy kevesebb lett a választható ablak animáció...
infidel
Micsoda remek ember <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
deb http://ppa.launchpad.net/compiz/ubuntu jaunty main #Compiz Fusion
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Zid: jo neked, en nem tapasztalam olyan hu de jelentos gyorsulast, mint arrol sokan beszamoltak, bar azert teny, hogy valamivel gyorsabban bootol. Mondjuk az is igaz, hogy egy 4 eves p4-estol ne varjon csodat az ember 😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Sebaj, újratelepítés, akkor már ext4-es fájlrendszer. Emberek, nem tudom hogy placebo hatás-e, de csak úgy hasít most az ubuntum (bár eddig sem volt rá panasz). Megszoktam, hogy bootolásnál egy kenyeret azért meg tudok kenni nyugodtan, hát most már nem (pedig nagyjából már vissza vannak pakolva azok a progik amiket használtam a korábbiban is)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Szerezz másik telepítõ cd-t. Vagy rossz a gép cd-olvasója.
Más gépen elindul a telepítés a CD-rõl.
BIOS-ban be van állítva, hogy legelõször CD-rõl bootoljon...
Esetleg egy Floppyt indítólemeznek nem kellene bevonni a programba?
Win alatt hibátlanul mûködik.
Illetve az Ubi egyik partíción (NTFS) 133Gb szabad helyet lát, Win 140Gb-t mutat, mitõl ez az eltérés?
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
fel szeretném tenni az Ubuntut egy régebbi laptopra, de sajnos nem tud bootolni az Ubuntu Cd-jérõl, meg USB-rõl sem. Egy Win 98 van fent rajta... Hogy lehetne mgoldani, hogy feltegyem rá a Linuxot?
Jah, Google-ban rákerestem, de semmi segítséget nem találtam, az angollal meg picit hadilábon állok! 😊
Ne haragudjatok a hülye kérdések miatt! Igaz, én meg keresni nem igazán tudok! 😛
[merlinw.org]
Tudsz-e arról, mikor lesz megint használható a yutubos lejátszás?
Egyszerûen mindentõl kiakad, megáll a kép, rendesen kifagy a hang, a felirat...
Ez itt a panaszkodás helye... 😞
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Magyar Mandriva 2008 vagy 2007-at keresek, amit lehet telepíteni bootból, mint a Windowst.
Tudtok valami linket hozzá?
Köszi 😊
😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mellesleg google elsõ oldala az "ubuntu dvd wubi" keresõszavakra megoldotta volna a problémádat 1 perc alatt 3 nap helyett😊
[merlinw.org]
Ne haragudj, de abban kétszer is említettem... :S
"The Wubi version that ships with the CD/DVD only allows to boot the CD (it's called "cdboot" for a reason) in order to help people booting without having to edit the bios."
[merlinw.org]
leszedtem a CD-s változatot az Ubuntu 9.04-bõl, azon bejön a windows mellé telepítés funkció, a DVD-s változatnál nem!
Gondoltam, megosztom veletek, hátha valakinek segíthetek ezzel!
infidel
Torrentek letöltése közben kb. fél-1 óránként megszakad a DSL kapcsolatom. Nincs routerem, simán adsl modem-mal csatlakozok. Transmission és Deluge klienst is kipróbáltam, mindegyikkel ugyanaz a tapasztalatom. Mit lehetne tenni ennek a problémának a megoldása érdekében?
infidel
Mondjuk ez régebben volt <#buck>#buck>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[merlinw.org]