Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban a VLC volt a legkönnyebb😊, viszont felraktam a flashplugin-t is, de semmi változás sajnos...
A metacity-t leszedtem egyet és úgy csináltam ahogy írtad, de a kitallózás (telepítés) után nem történik semmi, itt van két kép.
A letöltött zip file és a benne levõ mappa..<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
További segítséget elõre is köszi.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
2.: letöltöd mondjuk a gnome-look.org-ról a csomagolt állományokat, utána System - Preferences - Appearance és kitallózod.
3.: Ez a legegyszerûbb: Applications -> Add/Remove -> Keresõ: VLC. Ha nem találja elsõre, akkor ne kell fent állítani, hogy az összes csomagot mutassa. Asszem ez egy közösség által fenttartott csomag lesz.
Új "hús" vagyok egyelõre, nézzétek el nekem.
Az Opera böngészõbe, hogy tudom feltelepíteni a flash-t, mert nálam az FF nagyon ratyin jelenít meg mindent sajnos.
A metacity témákhoz is béna vagyok, szóval hogyan tudnám ezeket is "telepíteni", mert nagyon szépeket találtam..
VLC playert sem tudtam még feltenni, nekem egyelõre magas ez a terminálos dolog...
Bocs ha túl lámák a kérdések<#falbav>#falbav>
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Kerestem google-n, ez volt az elsõ. Amúgy a felüdítõ igazság az volt, hogy mind a router, mind a vevõ egység egyszerre adta fel (éljen a linksys). Aznap próbáltunk windows alól is fellépni wifire, és vagy sikerült, vagy nem. Többnyire nem. Gondoltuk, hogy firmwire frissítés. Menetközben lefagyott, azóta localhoston keresztül se adminisztrálható. Szóval: El a boltba, vesz új router, vesz új vevõ, s láss csodát, a szerkezet pöccre mûködik.
Eredmény: Egy dual boot-os gép, félig XP-vel, és 40 gigányi ubuntuval. A számítógép használva van:
-Internet
-MSN
-TV
-Audióvagdosás, és telefonra továbbítás.
A szerkezet adatai:
2,2Ghz Celeron proci
512 Ram
Ati Radeon 9550 Videókártya
TV-hez egy pinnacle kártya van használva, pontos típusát most nem tudom, de ha késõbb odajutok, akkor leírom.
A használt wifi vevõ pedig TP-Link TL-WN321G.
Az XP ritkán bootol, User boldog, +1 ubuntus.
Üdv
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hu hu hu huuuuuuuuu
Úgyis meg kell formázni elõbb vagy utóbb.
[merlinw.org]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Lenne egy olyan problémám, hogy ismerõsék gépére tettem 32 bites 9.04es ubit, de valamiért a wifi nem akarja az igazat. Alapból az adaptert sem ismerte fel, de ndiswrapperrel megjavítottam. Most annyi a bajom, hogy látja a routert, meg a környezõ wifi jeleket, de nem tudok csatlakozni a routerhez. A vevõ és az adó is linksys, és WPA a titkosítás. Ötlet?
Mától vagyok ubuntu felhasználó és éredeklõdnék, hogy VLC-t, hogyan lehet letölteni illetve telepíteni alá? Angolul találtam valami leírást de azt nagyon nem vágom. NAgyon megköszönném ha valaki leírná.
Köszi
What about the forests?
Valamit a telepítésnél szúrtál el, mert ha más nem alapértelmezett angol kiosztást beállít a rendszer.
[merlinw.org]
most raktam fel ay ubuntut, de a billentzùyet kiosytàs, enzhònz syìlva syar
talàn t0bbet nem is kell irnom, làtjàtok mi a gondom 😞
hol lehet beallitani, hogz minden a helyen legyen
ekezetes betuk, a nulla nàlam ey \, yz felcserelodve etc...
elore is koszi
What about the forests?
Gratulálok!😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Abi moddolta eztis?😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
[merlinw.org]
infidel
Kmplayer meg nem nyitja meg az ISO-t..
Tudnátok linkelni Egy lejátszót ami lejátszik avi, mkv fájlokat és dvd-t iso-ból ubuntu 9.04 alá?
Eddíg akármilyen progival próbálkoztam egyszerûen vagy kiakadt az oprendszer vagy a film szaggatott...vagy a lejátszóa adta meg magát...
Elõre is köszi...
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200)
CPU #1 IntelPentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2500 MHz
CPU #2 IntelPentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2500 MHz
köszi
Tehát vagy felrakod élesben az ubuntu x64-et esetleg wubival, vagy amélkül, de vmware-ben, virtualboxban, virtual pc-ben NEM fog menni, mert azt a hibaüzit abja majd. Egyébként milyen processzorod is van?
szerk.: Jah látom már másik topikban. Nem tudja a virtualizációt. Tehát marad a rendes telepítés virtuális gép nélkül vagy hagyd az egészet.
szoval. a rendszerem windows7-x64_virtualbox-x64_re
telepiteném az ubuntu-ultimate-edition-2.2-x64.A nyelv
választása után ezt irja ki." this kernel requires an x86-64
CPU,but only detected an i686 CPU. Unable to boot - please use
a kernel appropriate for your CPU.
Az elõzõ válaszokat is köszönöm.