Ubuntu Linux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szeretnék majd elõször Linuxot használni, kell valami tûzfal és vírusírtó az Ubuntuhoz? Routerem nem lesz.
Köszi,
Arcor
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
Nem a jobbklikkes open width-re gondoltam, hanem ami a tulajdonságokban van. Onnantól kezdve társítja az összes azonos típusú állományt a kiválaszott programohoz.
Rövid trailer
A világ bemutatása
Ez tényleg annyira rohadtjó, látványos, egyedi megjelenésû, újszerû játékmenet, szórakoztató, olykor van benne kihívás, le is köt. Tökre örülök, hogy ez a fejlesztõcsapat ilyen egyedi és kreatív cuccot hoztak létre, és hogy ezt elérhetõvé tették linuxra. Bevallom, a demo utána lewarezoltam, mert addikt lettem, de nekem annyira bejön, hogy már csak a linux támogatása és a fejlsztõk elismeréseként is meg fogom vásárolni. :]
Olvasmányos írás a Linux történelmérõl, a kezdetektõl napjainkig. Most végeztem vele, érdekes. (72 oldal PDF)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
http://loal.atw.hu
Gyorskérdés: hogy tudom beállítani egy .sh állománynak, hogy ne kérdezzen rá az Ubi, hogy futtatni vagy megnyitni (pl szövegszerkesztõvel) akarom, hanem auto futtatja. De csak azt az egyet, a többinél ahol nincs beállítva semmi, ott továbbra is kérdezzen rá.
Amúgy World of Goo kötelezõ játék aki még nem ismerné. 😊
[merlinw.org]
- Megjelent magyarul a Full Circle magazin #27
- Buglistát kipofoztam a fejlécben (Oldalletöltésenként, ill. 3 percenként frissül).
- Kicsit átrendeztem a fejléc menüt, valamint bekerült a games/playonlinux illetve a full circle link
- VLC 1.0.2
- Vuze 4.2.0.8
- Pidgin 2.6.2
- Cedega 7.3.2
[merlinw.org]
Apropó, nem tudtok egy jó NES emulátort ubuntura? Fceux-et, gfceux-et próbáltam (azokat töröltem le most), de elég rosszak voltak, pörgették a procit, meg villogott itt-ott a kép... Keresgéltem, de mindenütt fõként ezt ajánlották, hátha ti tudtok egy jót...
スラッグ
Ezért <és korábbi tanácsod/tok hatására>és korábbi tanácsod/tok hatására> lecsorgattam az 1CD-s gzubuntu-t.
Most a célom az, hogy ne kelljen CD/DVD-zni, mert az egyik gépben van meghajtó, a másikban nincs - berhelni meg sem idõm, sem erõm.
Arról nem is beszélve, mennyire kényelmesebb egy USB.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
" * A 1GB USB flash drive (aka thumb drive)
* An Intel Atom processor
* At least 384MB of RAM
* Learn how to install UNR for Windows and Linux users"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
<Ügyes 😊>Ügyes 😊>
"Ezt olyan csomagra értem, amit manuálisan fordítottam be, és a synapticban nem látszik"
Amit nem csomagkezelõvel telepít, azt eltávolítani sem tudja vele. Kézzel telepítesz, kézzel törölsz. Nem mindig kényelmes, viszont jobb mintha lenne registry<#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Gyors segítség a jó segítség: 1GB-os pendrive-ra hogy tudom rámûteni úgy a xUbuntu 9.04-et, hogy az telepítõképes legyen?
Bocsánat, ha evidens dolgot kérdezek...
- Ubuntu (Karmic Koala) 9.10 alpha 6 megjelent (ez az utolsó alfa).
- Ubuntu (Lucid Lynx) 10.04 LTS bejelentve. Desktopra 3 év, szerverre 5 év support lesz. LTS kiadásként elsõsorban a stabilitás és a támogatottság kerül a középpontba, a jövõ áprilisi verzióban.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyéb: hogy tudok "uninstallálni"? Ezt olyan csomagra értem, amit manuálisan fordítottam be, és a synapticban nem látszik
スラッグ
Kicsit régi. Bár, én is a Feistyvel kezdtem 😊
Nem rossz könyv ez, de ami benne van, azt próbálgatással meg google-lel is össze lehet szedni.
Jelszó: www.ebooksdb.com