Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Old Cowboy
Hello Kirus!
Sajnálhatod, hogy még egy kicsit nem tudtatok várni. Végülis az alapi rodeos rendezvény nagyközönségnek sikerült a Country Walking c. táncot megtanítani. Ennek eredményeként ismét növekedett klubunk létszáma.
Üdv OC

Nash, a másik fórumon miért sokkal egyszerûbb egy képet feltölteni és beszúrni???
Nashville
Már mondtam, hogy ha nem tudtok valamit, akkor kérdezzétek bátran Nashville bátyót! <#phone>

Képet az [url] melletti - re kattintással lehet "beszúrni". A kép internetes címét kell beírni.
Mûvelet: az Interneten lévõ képre jobb kattintás/tulajdonságok, na itt van a cím és azt kell kimásolni (Ctrl+C) és a kattintás után (Ctrl+V) és kész is.
Ha a kép csak a gépeden van akkor fel kell tölteni a netre pl. itt: LINK Ez ingyenes és a feltöltés után megjelenik a címe. Azt kimásolod és beilleszed a -re kattintással.
Remélem nem voltam bonyolult.
Gyakorolni itt lehet: HTML gyakorlás

Contemporary Country Music

Endiman
a rádió URL-je: http://38.113.148.139:8046
most épp Brad Paisley danol 😊

Én kedvenc rádióm a Classic Heartland: http://130.166.72.1:8006
itt elég tisztességesen nyomnak Bluegrass-t is

A franc se tudja hogyan lehet beszúrni ide egy képet, mikor URL címet kér...ez f...ság 😊
Ugyancsak ajánlom annak aki még nem ismerné, Jason Sellers-t. Nagyon kellemes hangú énekes, összesen két lemeze jelent meg (I'm Your Man 1997 és A Matter Of Time 1999), '99 óta dalszerzõként találkozhatunk a nevével különbözõ elõadók lemezein. Kedvenc dalaim: Can't Help Calling Your Name, That Does It, That's Not Her Picture.
Egy új Winamp-os country rádió indult el, támogassátok azzal hogy hallgatjátok!

A rádió neve: Country Music USA (128kb) és fõleg a 80-as és 90-es évek dalait játsza.

Nekem bejött!

Old Cowboy
Hello Endiman!
Ugye nem feltételezed, hogy anélkül nyitnék egy linedance klubot, hogy ne tudnék jónéhány táncot? Mindenesetre köszi a tippet. A legközelebbi alkalomra, szeptember 23.-ra feltétlenül gyere el, s gyarapitsd a lelkes csoportunk létszámát. Legalább megtudod mirõl van szó, ha nem is akarsz táncolni.

Ja. És olvasd el, légyszi, a 726-os hozzászólást. Üdv

Endiman
legújabb letöltésem egy Alan Jackson Live concert valami CMA entertainer of the year mûsor 😊
szuper!

Endiman
Old Cowboy!

Csak egy ötlet de mi lenne ha valahogy felvennéd a kapcsolatot itt élõ amerikaiakkal line-dance ügyben? Én egy idõben pl jártam nyelvtanulás végett egy budapesti baptista közösségbe amerikaiakhoz és bizony rendeztek néha olyan tipikus kukorica-lepényes hétvégéket ahol néha felcsendûlt countryzene is.Hátha tudnának keríteni vkit aki adna táncórákat egy lelkes csoportnak.
Csak tipp volt.

TheDreamingTree
Hello, úgy tûnik, itt mindenki csak munkaidõben netezik <#vigyor3>
Jó is az...
Egyébként, nem tudom, ki mennyire van otthon a torrent világban, de én pl onnan elég sok mindent le tudok szedni, mindenkinek ajánlom.. Az Alan Jackson, meg a Trisha Yearwood is már lejött (hogy honnan, miközben még meg se jelent, arról gõzöm nincs, de mindegy) hallgatom szorgalmasan, a Talkin' Song Repair Blues szövegén végig röhögtem...

Vidéki Lánynak: Az az Alison Krauss Live CD tényleg jó - a Ghost in The House vokáljaitól mindig libabõrös leszek- , én is sokszor hallgatom, majd még a DVD-t akarom megszerezni.

Nash: ezen az oldalon nem is találsz nagy neveket, hiszen a CDBaby csak olyan elõadók CD-it forgalmazza, akik független kiadóknál vannak, vagy pedig saját lemezcégük van, mint pl Billy Yates-nek, aki mellesleg az egyik legjobb dalszerzõ Nashville-ben. Tehát ezen az oldalon csak ismeretlen, de sok esetben nagyon tehetséges (és méltatlanul mellõzött) elõadók CD-i találhatóak.
Nashville
Én meg Formációs és Versenytáncoltam, de akkor még se híre, se hamva sem volt a Linedance- nek. Sõt, akkor még egyáltalán nem volt Country zeném. De most...
A Chattahoochee- ra nagyon lehet rázni!

Nashville
Jót tett ez a kis bunyó! <#hawaii>
Ez tényleg minõségi próba! Szeretem a Winamp- os társításokat. Ha rátalálsz még ilyenekre, akkor jöhetnek, bár ezen az oldalon nagy neveket nem nagyon találtam.
Mikor jelenik meg ez a Billy Yates album? A fickó egyébként a CMT honlapján nem található... Nálam bejön a hangja és a zene is nagyon ott van! <#eljen>

Na, megyek egy kis Jason Aldean- t hallgatni, direkt szüneteltettem, hogy most milyen hatással lesz rám. Eredmény: Átütõ. Vidéki Lány neked is nagyon ajánlom, nagyon megvan Alan Jakson mellett!

Hehe.. én is írtam táncot hozzá anno, amikor megvolt az énekstúdiónk... Fel is léptünk vele párszor, és a közönség nagyon szerette...😊))

Na de azért ha megemberem magam:

BILLY YATES: HARMONY MAN (2005)

NAGGGGYON JÓ, és fantasztikus az összes albuma is!!!!

billyyates-cdhallgatás
Dehát ha nem tudok címet mondani, Nash!

Soha nem hallgattam bele a neten albumokba, mindig tudtam mit keresek igy nem volt rá szükségem!

De tényleg!!! <#nemtudom>
Old Cowboy
Csatlakozom Vidéki Lyányhoz: Alan Jackson Chattahoochee-ja nemcsak kiváló zene, de óriási táncot írtak hozzá. Így a világon az összes country linedance klub napi repertoir-jában szerepel.

Kirus,

dejóóó!!!😊))
Nagyon köszi a segítséget!!!!
Nashville
Címet kértem ecsém! <#nezze>
Te maffiózó! <#boxer>
Elszabadultak az indulatok!<#hehe>

kirus
Tyû de pörög megint a fórum! Jó lenne ha nem ajánlgatnátok ennyi mindent! Minden nap hajnalban fexem le! Most épp Dierks Bentley albumokat töltöttem. Tyû de tetszik.

Vidéki lány, idáig a Nancy S. számot találtam meg, remélem lejön, akkor átküldöm. Keresem a többit...hátha

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

<#banplz>

Csak unatkoztam 😊

ON
<#violent><#gun>
NA, akkor már tudom, mit csinálok a hétvégén üres óráimban...😊)))
Nashville
Letölteni nem tudod, mert a netrõl jön közvetlenül, de az otthoni gépeden is meghallgatható, még lassú sebességnél is a What I Do, amit másodjára ajánlottam. A CD minõségû, csak szélessávon megy.

Tudod, én ezeket itt, a mh-en, a "gyors gépen" nem tudom meghallgatni, mert nincs hangkártya.
Ezek csak ilyen ízelítõk, le lehet õket tölteni, vagy az egész számok?
Nashville
Szívesen!
Brad Paisley új albuma a CMT- n, CD minõségben hallgatható: Time Well Wasted

Köszi a What I do-oldalért!
Nashville
Találtam egyet, de nem a legjobb minõségben hallhatod: What I Do
Én is Countryboy- ra várok, hogy mondjon egy jó címet, amelyik mindig tuti.

Ez nekem is be van írva a naptáramba!😊
Nashville
Igen, azt a klipet láttad. Nagyon eredeti ez a Toby Keith! És a zenéjében sem találni semmi kifogást! Nálam õ az egyik ETALON a szakmában.
Az augusztusi Country Roads- ról lemaradtam, de semmiképpen nem akarok lemaradni errõl:

Nashville
Elvileg Itt, de nekem nem indult el. Ha találok jobbat, akkor belinkelem.

Helyesbítés:

Countryboy vagy Nashville,

Alan Jackson: What I do c. cd-jét hol hallgathatom meg szted?
Ja, másik két örök kedvenc:
Alan Jackson: Chattahoochee (elcsépelt, de én ezáltal szerettem meg)
Midnight in Montgomery (gyönyörûûû!!!)
Countryboy vagy Nashville,

Alan Jackson: Who I am c. cd-jét hol hallgathatom meg szted?
Ja és az örök kedvenc:
Alan Jackson: Chasin' that neon rainbow
Nashville
Ez csak bennfenteseknek lehet meg! Sehol sem találom.

Nálam most ezek a nyerõk:
Alisson Kraus & Union Station: dupla cd-s koncertfelvétel
Brad Paisely: Alcohol
Toby Keith: As good as I was once (azt hiszem, ennek láttam a klipjét a 3sat-on és nagyon tetszett)
Terri Clark: She didn't have time (és a Little Gasoline... csak az már régebbi)
Nashville
A CMT- t már egyáltalán nem lehet fogni Európában. Ez a régió nem tudja, hogy mi a jó, mi kell az embereknek. Hmmm azok a régi szép idõk...

Vidéki lány! Amerikában tudtad fogni az adót? Nem is mondtad.

Nashville
Dehogy is bonyolítom túl. Sok órás munkánk fekszik az ajánlatokban, de kinek van ideje mindig visszalapozni...pedig megéri. <#papakacsint>

...meg amúgy is végre elértem a célomat, hogy nem kell kimásolgatni a címeket amit beírsz. <#nyes> Végre linkeltek Endiman- nal együtt! <#eljen>
Ha már így belejöttél akkor nyomjál már légyszi olyat is, ahol az albumokba frankó minõségben bele lehet hallgatni, nem csak 20 kbps- os bitrátával.
A CMT honlapján is elõfordul a CD minõség (128 kbps), de ritkán.

Van egy "Házi Feladat": Na ebbe tessenek belehallgatni: PISTOL Kiben nem forr a Country vér, ha meghallgatja a számot? Fantasztikus ez a Trisha Yearwood. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy varázsló!!!
Az egész album lenyûgöz, hallgassátok meg itt: Jasper Country

Nemsokára 13. -a és megjelenik! Hajrá Trisha!

Endiman
kétkategóriában is jelölik Alan jackson-t a CMT Awards-on. Nem semmi

Lehet budapesten fogni valahogy a CMT-t mûholddal?

Vagy ha ez nem jó lista, akkor ajánlom ismét a kedvenc oldalamat, ahol egészen 2001-ig visszamenõleg meg lehet tekinteni a legfontosabb CD megjelenéseket.

alegjobbalbumok
Nashville, túlbonyolítod 😊))

Itt van ez a link, 3209 kortárs country CD (persze egy-két kivétel akad közöttük), ebbõl érdemes szemezgetni!

countrycd
Nashville

Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden elõadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.

A Contemporary Country- ról (Kortárs Country) szól a fórum, azért vagyunk odáig (meg vissza)! 😊
Jó a kérdés, kérés: Akkor egy pár nevet mondok, akiket elõzõleg már ajánlottam, amúgy sem árt felfrissíteni a memóriánkat. 😊 Egyébként akartam készíteni egy összefoglalót, hogy könnyebben át lehessen látni az ajánlásokat. Belinkeltem volna a hozzászólásokat, ahogy eddig csináltam, de sajnos az odalakat nem növekményesen számozzák (mindig az aktuális oldal az elsõ). Ha ezen majd változtatnak, akkor elkészítem a belinkelést, de addig is TheDreamingThree, ÕKET ajánlom figyelmedbe:
Travis Tritt, Toby Keith, Jason Aldean, Katrina Elam, Dwight Yoakam, Dierks Bentley… na tõlük szerezd be az összes albumot, ez elég lesz egy jó idõre. Majd szólj, ha készen vagy. 😊

Egyébként, ha visszalapozol, akkor az ajánlásokat könnyen megtalálod, mert fotókkal illusztráltuk nagy részét.

Sok sikert!

Ui: természetesen még van ajánlat a tarsolyomban 😊

Dean Miller: Platinum (Koch Records, 2005) <#eljen>
Na csak jók vmire az ilyen unalmas munkanapok... kinyomtattam a dalszövegeket és most tanulom ezerrel, hogy ha egyszer meglesz a karaoke-alap, tudjam már rendesen addigra a számokat...😊)))(Most épp Alison Krauss: When you say nothing at all van soron... a vokált meg hozzáképzelem...😊)))
Nashville,

átérzem a problémát!😊)
Én is az okt.14-re készülök, de ha addig egy line-dance is bejön, az csak jó!😊
Nashville
Én is nagy élvezettel olvasom a beszámolót! Remélem az egyik ilyen táncikálásra egyszer én is eljutok. Az okt.14- ei talira vagyok ráhangolódva, de még az is nehézségekbe ütközik. Még oda csak-csak eljutok, de vissza...utolsó vonat stb. könnyû a Pestieknek...

Nem baj kirus, én értettem, hogy nem nekem szólt..😊))
Amúgy én is nagyon akartam (volna, ha nem hétköznap lett volna...)
kirus
Mindig félrenyomok...........eh Ez Old Cowboynak ment volna! Tényleg sajnálom én nagyon készültem. És countryboy, még jó hogy én nem lehetek hibás<#nyes>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu