5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1760 Szeretem a SheDaisy-t, a Sweet right here-t rendszeresen hallgatom. Akkor ez is bizti begyün. Kenny fiútól még semmim sincs.........hmhm, majd utána járok.
Amúgy meg elegem van ebből az öldöklésből. Szerintem itt tök jófej emberek vannak. Ne basztassuk már folyton egymást, mert úgy elhúzok innen a picsába.... -
#1759 Vetítés jöhet!!! -
#1758 ...megyek írok nekik egy mailt, pumpálok egy kis Country életérzést a vénájukba Carrie Underwood- al, és Kirusnak a Kenny fiúval, hátha idevetődnek! -
countryboy #1757 na ezt igy akartam: az összes új klipp megvan... -
countryboy #1756 Az összes új klippem megvan, egészen a múlt héten megjelent dalokig. Megint lehetne egy vetítést tartani.
OC és Elgreco, DramingTree hová tűntek?
Fogyatkozunk... -
#1755 Vidéki lány! Te is tudod mi a zörgés, tudod mire kaptam fel'! A te hozzáállásod azért más!
...és nem is kell érteni annyira a Contemporary Country- hoz, azért vagyunk, hogy átadjuk tudásunkat és leírjuk véleményünket. Azért bármibe torkollik a fórumozás, mindig ugyanott kötünk ki, amiről a fórum szól, ez az a mi mozgató erőnk! Természetesen a humor kötelező, de mindennek van egy határa!
Egyébként meg az összetartással kapcsolatban: az élő fórumon szinte mindenki ott volt tőlünk. Az Index Country fórumból is volt egy srác, de még csak arra sem méltatta a kis csoportunkat, hogy bemutatkozzon. Pedig nem voltunk "bezárkózva"! Na, erről ennyit!
Atyavilág! Nem akarok vitatkozni!!! ...de sokszor elkerülhetetlen, ez van -
#1754 hööö ez tényleg odavághat egy modemes kapcsolatnak!
Nagy méret, nagy élvezet!
A mai nap híre, hogy tuti nem fogtok csalódni az új Carrie Underwood albumban! ...de Kenny Chesney is kitesz magáért ebben: "The Road And The Radio"
Lenyűgöző tehetség mindkét előadó, ilyen élményeket szeretnék minden nap!!!
Majd utánanézek a te szöszidnek is holnap! Anita Cochran sem rossz, kíváncsi vagyok Jolie- ra is. -
countryboy #1753 Szóval mégegyszer új SheDAISY album jövő év február 21-én. Az album első kislemeze a héten jött ki, I'm Taking The Wheel címmel.
-
countryboy #1752 hö mekkora egy kép! -
countryboy #1751 Mai információ: új SHeDaisy album jövő év február 21-én!!!
-
Észventura 22 #1750 Szia Vidéki lány ha tetszik a BOJTOJÁN akkor amit ajánlottam biztos be fog jönni. Nézz utána és szerezd meg nagyon megéri.
üdv Joci -
Észventura 22 #1749 Sziasztok és az utolsó amit még közzé tennék annak aki szereti az OLD COUNTRYT ami ugyebár hatamas tudást képvisel.
Classic Bluegrass Live- 1959-1966 term. Earl Scruggs - tól.
Telis-tele van banjo- szólóval. Tehát aki szereti az igazi country az mindenképp töltse le.
Sziasztok
-
Vidéki lány #1748 Komolyan Maxi, te HÜJE VAAAGY!!:)))))))) -
#1747 megtáncoltattad a bácsit rendesen :-) -
#1746 az új linedance tanárbácsi .-) -
#1745 hihi -
#1744 egy kis country... click ide:
http://muglets.com/64II -
#1743 igazad van...
egyébként meg viselkedni sem tudok... de hát bunkó parasztnak születtem...
ha ez amerikában történik és véletlenül kalap meg csizma kerül a lábamra király pasi lennék egyesek szemében :-)
szerintem a jelen helyzetre a bocsánatkérés a legjobb megoldás...
jó ember vagyok, csak kijött belőlem a seggfej valami kis hülye önző dolog miatt...
nem kellene egymást kidobni a kukába csak pusztán egy rossz beszólásom miatt...
a kókuszos sütiből még van... böff....
.-) -
countryboy #1742 MaxiMus k28 Kirus & CB -
#1741 Ezt mostmár jómagam is osztom. Üssétek agyon egymást, aztán kész.
A csajszira rákeresek -
countryboy #1740 Talán nem itt kellene intézni a magánjellegű sérelmek megvitatását és egymás elküldését a poklok poklára. -
#1739 elhúzhatnál már!!!! -
#1738 a szőke picsák leszerepeltek nálam... tényleg buták mint a seggem... -
countryboy #1737 Mai ajánlatom a 2001-ben feltűnt Jolie & The Wanted. Sajnos azóta el is tűntek, de az I Would és a Boom! nagy slágerek voltak. Jolie-nak nagyon jó hangja, szívesen hallanám még a jövőben.
-
#1736 jó hírem van:
nem írok ide többet
megvan a saját fórumom ahol szeretnek , régóta odatartozom...
no meg ott ismernek is milyen ember vagyok...
minden jót... :-) -
#1735 így születnek a gitárok
-
#1734 vannak már elérhető új linedance képek szombatról? -
#1733 van msn-ed ? -
#1732 NEKEM MEG TEGNAP VOLT SZAR KEDVEM, DE UTÁNA MEG HIRTELEN PÁR ÓRA MÚLVA OLYAN JÓ KEDVEM LETT, HOGY RÖHÖGTEM MINDENEN....
a faszom a caps lockba -
Vidéki lány #1731 Basszus, Nash... ide tényleg csak az jöhet, aki ért a Contemporary Country-hoz?:( Mert akkor én most elköszönök, ugyanis baromira nem erősségem ez a téma... én csak - úgy általában - a country-t szeretem és linedance-elni... úgy, ahogy GregMaxi..:( Sőt - kövezz meg OC -,de ma pl. kifejezetetten bluegrass-t szeretnék hallgatni (olyan ex-Kentucky Publix- stílusban), mert kicsit sz.. kedvem van..
-
#1730 nem tudsz megbántani, meg szerintem jó ember vagy...
írhatsz amit akarsz, azért van ez a szar kitalálva... -
#1729 -
Észventura 22 #1728 The Earl Scruggs Revue - Anniversary Special Volume 1 (1975)
És itt egy másik albuma ami ismét ma jött le ezt még érdemesebb meghallgatni.
Üdv mindenkinek -
Észventura 22 #1727 Ezzel én is egyet értek ha kifogy akkor inkább tekerek egy dinamót ami termeli az áramot és ugy hallgatom az idők végezetéig tovább amig el nem romlik a lejátszo de akkor sem lesz baj mert veszek egy újjat
-
#1726 NYÍREGYHÁZIAK VAZZE! OTT IS VAN ÉLET!!! -
#1725 ISMERED A LÓKÖTŐKET? EZEN BUKTÁL KI IGAZ??? -
#1724 Benéztem a fórumba, de nem fogott el a hozzászólási vágy! Lehet, hogy Line Dance- elsz, de még mindig nem ütöd meg a szintet ecsém! A "vicceidtől" herótom van, unalmas és szánalmas!
...így elb.szni Magyarország legjobb Contemporary Country fórumát...
A messengert neked találták ki. Sehol egy normális, témábavágó hozzászólás!
Neked nem itt van a helyed! Ezen a helyen az orgazmusod meg végképp nem érdekel senkit sem!
Ha megsértődsz öregem, az sem érdekel, nálam egy hozzászólásban jött ki a vélemény, amit nem is akarok tovább ragozni! -
#1723 a bluegrass annyira fel tud engem tölteni energiával, hogy egy fürdőgatyában felszaladok a himalájára, csak az mp3 lejátszóból ki ne fogyjon az elem :-) -
Észventura 22 #1722 Köszi elég hogy má ketten vagyunk akinek nagyon tetszik.
-
Észventura 22 #1721 Nem tudom hogy hol ősrégiek ezek mert minden évben koncerteznek.
Sőt még az eladott lemezek is ott vannak a toppon köszi....