Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kirus: mindenért countryboy a hibás???? Azért téged sem kellett nagyon marasztalni!
Szerintem a szeptember 17-ei Duna Plázás buli mindenkinek elérhetõ egy kis kedvcsináláshoz a line dancehez. Gyertek el, remélem lesz elég látnivaló és érdekesség.
Kedves OC,
már nagyon vártam ezt a beszámolót! Hányan is voltatok akkor végül?
A Footloose Dancers nagyon jó, hangzatos név, és hát még1 elõnye van: nem vész kárba az inged!😊))))
Hány táncot tanultatok és milyen táncokat?
már nagyon vártam ezt a beszámolót! Hányan is voltatok akkor végül?
A Footloose Dancers nagyon jó, hangzatos név, és hát még1 elõnye van: nem vész kárba az inged!😊))))
Hány táncot tanultatok és milyen táncokat?
Hellotok!
Egy kis összefoglaló, avagy kezdeti nehézségek:
Nehéz dolgom volt. A technika nem úgy mûködött, ahogy kellett volna. Erõsítõ kiiktatva, csak a keverõn keresztül szólt a zene. Magamat is buzdítva, díszletképpen kitettem a déli zászlót (western szimbólum) a falra, hogy némi feelinget hozzak a rideg falak közé. Izgultam, hogy egyáltalán el jön-e valaki, mivel a 19.00-ra hirdetett idõpontban még nem volt ott senki. Lassan kezdtek szállingózni a táncosok, de mivel egy nagyobb társaság még jelezte, hogy úton vannak, nem kezdtük el. Beszélgettünk, ismerkedtünk, söröztünk. Közben szólt a talpalávaló country muzsika.
Elõször is köszönöm mindazoknak, akik eljöttek elsõ önálló linedance partinkra. Nem voltunk sokan, de akik eljöttek nem bánták meg, sõt nagyon is jól érezték magukat. Voltak akik idõben elmentek (a záróra 22.00), de többen még maradtunk, így még néhány – a jelenlévõk számára „új” - táncot is bemutattunk Ilával (feleségem).
A körbeadott és kitöltött kérdõívek alapján az derült ki, hogy szükség van egy önálló linedance klubra. Az általam javasolt „The Footloose Dancers” klubnév általános sikert aratott. Az oktatás idõpontjáról még lehet vitatkozni, úgy 40%-a a résztvevõknek elõnyben részesítené a hétköznapokat, míg a 60%-a a hétvégék mellett szavazott. Szerintem akár mindkettõ bejöhet, ha létszámban elérnénk azt a határt, ahol már érdemes megosztani a társaságot, az átjárhatóságot természetesen biztosítva. Rajtam nem múlik, szívesen csinálom bármikor.
A tulajjal történt egyeztetés eredménye, hogy a legközelebbi idõpont Szeptember 23. péntek. 19.00 óra.
Jó lenne, ha még többen el tudnátok jönni. A klub alapítás dátuma szeptember 7., de azokat akik ott lesznek a legközelebbi találkozónkon még bevesszük az alapító tagok sorába.
Kirus és countryboy nem kellett volna meghátrálni néhány szúnyog miatt, amiket egyébként a késõbb kitett riasztó gyertyák elüldöztek. Megjelenéseteket azért köszönöm.
Keep It Country
OC
Egy kis összefoglaló, avagy kezdeti nehézségek:
Nehéz dolgom volt. A technika nem úgy mûködött, ahogy kellett volna. Erõsítõ kiiktatva, csak a keverõn keresztül szólt a zene. Magamat is buzdítva, díszletképpen kitettem a déli zászlót (western szimbólum) a falra, hogy némi feelinget hozzak a rideg falak közé. Izgultam, hogy egyáltalán el jön-e valaki, mivel a 19.00-ra hirdetett idõpontban még nem volt ott senki. Lassan kezdtek szállingózni a táncosok, de mivel egy nagyobb társaság még jelezte, hogy úton vannak, nem kezdtük el. Beszélgettünk, ismerkedtünk, söröztünk. Közben szólt a talpalávaló country muzsika.
Elõször is köszönöm mindazoknak, akik eljöttek elsõ önálló linedance partinkra. Nem voltunk sokan, de akik eljöttek nem bánták meg, sõt nagyon is jól érezték magukat. Voltak akik idõben elmentek (a záróra 22.00), de többen még maradtunk, így még néhány – a jelenlévõk számára „új” - táncot is bemutattunk Ilával (feleségem).
A körbeadott és kitöltött kérdõívek alapján az derült ki, hogy szükség van egy önálló linedance klubra. Az általam javasolt „The Footloose Dancers” klubnév általános sikert aratott. Az oktatás idõpontjáról még lehet vitatkozni, úgy 40%-a a résztvevõknek elõnyben részesítené a hétköznapokat, míg a 60%-a a hétvégék mellett szavazott. Szerintem akár mindkettõ bejöhet, ha létszámban elérnénk azt a határt, ahol már érdemes megosztani a társaságot, az átjárhatóságot természetesen biztosítva. Rajtam nem múlik, szívesen csinálom bármikor.
A tulajjal történt egyeztetés eredménye, hogy a legközelebbi idõpont Szeptember 23. péntek. 19.00 óra.
Jó lenne, ha még többen el tudnátok jönni. A klub alapítás dátuma szeptember 7., de azokat akik ott lesznek a legközelebbi találkozónkon még bevesszük az alapító tagok sorába.
Kirus és countryboy nem kellett volna meghátrálni néhány szúnyog miatt, amiket egyébként a késõbb kitett riasztó gyertyák elüldöztek. Megjelenéseteket azért köszönöm.
Keep It Country
OC
És a line-dance? Vagy a kezdést sem vártátok meg?
Hozzáteszem hogy én maradni akartam. Mindenért countryboy a hibás. Persze a bocsánatkérés részemrõl is áll!! Biztos hogy ez a helyszín fog maradni?
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Mi elmentünk Kirussal, de a szúnyogok szabály szerint elüldöztek minket. Nem lehetne azt a tavat elvinni onnan??? Még a kocsiban sem lehetett megmaradni, úgy támadtak mint akik még soha nem szívtak vért. Persze ez nem mentség amiért nem köszöntünk el és úgy léptünk le, ezer bocsánat Old Cowboy-tól!!!!
Ja, igen!😊
A Line-dance klub engem is érdekelne!😊
Milyen volt, kik voltak, milyen zene volt, stb. stb.
A Line-dance klub engem is érdekelne!😊
Milyen volt, kik voltak, milyen zene volt, stb. stb.
Mai ajánlat: Van Zant testvérduó akiket jelöltek a CMT honlapján a contry duo of the year kategoriában is. Itt a link ahol megnézhetitek a jelölteket. Brad Paisley szerintem tarolni fog.
Milyenre sikerült az elsõ linedances party?
Üdv
elgreco
Milyenre sikerült az elsõ linedances party?
Üdv
elgreco
Sziasztok!
Nagy kérésem/kérdésem lenne:
country zenei alapokra lenne szükségem (karaoke-file-ok). Tudom, hogy van számos karaoke-lap, ahonnan le lehet tölteni ezt-azt, csak az a baj, hogy amit én keresek, seholsem találom. Ezek a következõk:
Alisson Kraus: When you say nothing at all
Sheryl Crow: Strong enough (to be my man)
Nancy Sinatra: These boots are made for walking
I wanna be your cowboy sweetheart (nem tudom pontosan, kinek a száma)
Ha esetleg megvan vkinek, vagy tudja, hogy honnan lehet ingyen letölteni, nagyon megköszönném, ha írna...
Köszi,
Timi
Nagy kérésem/kérdésem lenne:
country zenei alapokra lenne szükségem (karaoke-file-ok). Tudom, hogy van számos karaoke-lap, ahonnan le lehet tölteni ezt-azt, csak az a baj, hogy amit én keresek, seholsem találom. Ezek a következõk:
Alisson Kraus: When you say nothing at all
Sheryl Crow: Strong enough (to be my man)
Nancy Sinatra: These boots are made for walking
I wanna be your cowboy sweetheart (nem tudom pontosan, kinek a száma)
Ha esetleg megvan vkinek, vagy tudja, hogy honnan lehet ingyen letölteni, nagyon megköszönném, ha írna...
Köszi,
Timi
Nem, az Keith Urban. Nem tudom, hogy lehet, hogy egy ausztrál country-t játszik.
Hm, milyen jó ez a Patty Loveless szám (Dreaming My Dreams With You), imádom a 3/4-et 😊
Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden elõadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.
Tankx
Hm, milyen jó ez a Patty Loveless szám (Dreaming My Dreams With You), imádom a 3/4-et 😊
Lenne egy kérésem/kérdésem a társasághoz:
Mivel még új vagyok country-zenében, nem ismerek minden elõadót...még. Szóval, ha tudnátok ajánlani egy-két nevet, akit feltétlenül meg kéne, hogy ismerjek, megköszönném. Ja, és inkább maiakra gondolnék, mint Brad Paisley, Sara Evans, szóval erre a contemporary coutry-ra, ahogy vki nevezte.
Tankx
igen, ez az! de a Timelifemagyar honlapján mindenbe bele lehet hallgatni!
Alan Jackson nagyon bejön, tuti nem fogom megunni.Már van tõle egy Greatest Hits,és a What I Do (2004) albummja 😊
Na végre úgy tûnik megtaláltam azt a mai country-ban amit eddig hiányoltam.Õ az ausztrál?
Alan Jackson nagyon bejön, tuti nem fogom megunni.Már van tõle egy Greatest Hits,és a What I Do (2004) albummja 😊
Na végre úgy tûnik megtaláltam azt a mai country-ban amit eddig hiányoltam.Õ az ausztrál?
Nem hallottam még ezt a hírt. <#szomoru2>#szomoru2>
Ismerõs a téma, amikor a brutalitás eluralkodik egy kapcsolatban. pl. Withney Houston stb...
Szegény Mindy...nem tudom, hogy innen van- e visszaút. Nagy kár érte!!!
Ismerõs a téma, amikor a brutalitás eluralkodik egy kapcsolatban. pl. Withney Houston stb...
Szegény Mindy...nem tudom, hogy innen van- e visszaút. Nagy kár érte!!!
Contemporary Country Music
Azt is tegyük azért hozzá, hogy Mindyke karrierje 1999 óta hagyatlik, sõt már szóba sem állnak vele a lemeztársaságok. Harmadik és negyedik albuma óriási bukás volt és nyilván ezt is nehezen viselte-viseli el.
Nashville, Mindy McCready-rõl nem tudom, tudod-e, hogy augusztus 29-én lecsukták, többszöri drog és alkoholelvonú kúra után megszegte a törvényt mert engedély nélkül hagyta el TN államot. Floridában elcsípték és bezárták. Szóval az énekesmadarad egy drogos, alkesz, gyógyszereken élõ picsa lett és miért???
A pasija miatt, aki üti veri, egyszer majdnem halálra folytotta, stb....De akit érdekel a sztori itt a link:
http://www.eonline.com/News/Items/0,1,17252,00.html
A pasija miatt, aki üti veri, egyszer majdnem halálra folytotta, stb....De akit érdekel a sztori itt a link:
http://www.eonline.com/News/Items/0,1,17252,00.html
Erre Gondoltál? :LINK <#smile>#smile>
...de az Alan Jackson irányról le ne térj! ...mert az vezet a Contemporary Country- hoz! <#papakacsint>#papakacsint>
...de az Alan Jackson irányról le ne térj! ...mert az vezet a Contemporary Country- hoz! <#papakacsint>#papakacsint>
howdy again 😊
Hosszas keresgélés után végre le tudtam tölteni azt a 6cd-s TimeLife Classic Country válogatást amit éjjelente hírdetnek a tv-k agyba-fõbe.
szerintem igazi kincs, valóban digitálisan felújitott és nagyon élvezetes.
Ha vhol neten ráakadtok, ki ne hagyjátok, kötelezõ darab, ami a zene gyökereitõl indul!
Hosszas keresgélés után végre le tudtam tölteni azt a 6cd-s TimeLife Classic Country válogatást amit éjjelente hírdetnek a tv-k agyba-fõbe.
szerintem igazi kincs, valóban digitálisan felújitott és nagyon élvezetes.
Ha vhol neten ráakadtok, ki ne hagyjátok, kötelezõ darab, ami a zene gyökereitõl indul!
Hellotok!
Nagy nap a mai. Indul az elsõ országosan meghírdetett, de nem agyon reklámozott linedance klub.
Elérhetõséghez lapozzatok vissza. Köszi Nashville-nek segítségéért.
Gyertek minél többen.
Üdv
OC
Nagy nap a mai. Indul az elsõ országosan meghírdetett, de nem agyon reklámozott linedance klub.
Elérhetõséghez lapozzatok vissza. Köszi Nashville-nek segítségéért.
Gyertek minél többen.
Üdv
OC
...és nem feledkezzünk meg, Faith Hill - Fireflies albumáról sem! <#papakacsint>#papakacsint>
Nálam pozitív élmény az album!

Nálam pozitív élmény az album!

Hellotok!
Mai ajánlatom egy szintén nagyszerû énekesnõ, aki 1996- ban kezdte pályafutását: Mindy McReady. + 1 LINK
Egyedi hangja van, érdemes megismerkedni vele! <#eljen>#eljen>
Ízelítõnek: „For A Good Time Call”, „Maybe, Maybe Not”, „I Just Want Love”, „What If I Don't”, „You'll Never Know”, „It Ain't A Party”.

Szép napot, jó (idõ)töltögetést!
Mai ajánlatom egy szintén nagyszerû énekesnõ, aki 1996- ban kezdte pályafutását: Mindy McReady. + 1 LINK
Egyedi hangja van, érdemes megismerkedni vele! <#eljen>#eljen>
Ízelítõnek: „For A Good Time Call”, „Maybe, Maybe Not”, „I Just Want Love”, „What If I Don't”, „You'll Never Know”, „It Ain't A Party”.

Szép napot, jó (idõ)töltögetést!
countryboy szerint belefér...
Najó, mostmár nem bírom cérnával! Valaki hallgassa meg: Mojo Gurus: Baddest mothers son. Izlésficamom van?<#conf>#conf>
Countryboy: Yeeeeeeehaa. Szeretném, ha jegyzetelnél is. Jó lenne egy kis promoció valamelyik szombati Civil Rádió adásban, ha a téma nem nagyon off.
Ja. A tulajjal most vetettem egy rendes CD lejátszót, mivel másolt CD-met nem tudta lejátszani. Keverõje, erõsítõje, hangfalai vannak. Jó lenne még egy mobil mikrofon. Arra godoltam, hogy a fejemre akasztom és tánc közben tudom magyarázni a lépéseket. Ha valakinek van és tudna hozni legalább a szerdai napra, annak nagyon tudnék örülni.
Köszi
OC
Ja. A tulajjal most vetettem egy rendes CD lejátszót, mivel másolt CD-met nem tudta lejátszani. Keverõje, erõsítõje, hangfalai vannak. Jó lenne még egy mobil mikrofon. Arra godoltam, hogy a fejemre akasztom és tánc közben tudom magyarázni a lépéseket. Ha valakinek van és tudna hozni legalább a szerdai napra, annak nagyon tudnék örülni.
Köszi
OC
Jaj Istenem, de jó ez a lemez!!!!
Jon Randall - Walking Among The Living
Jon Randall - Walking Among The Living
Old Cowboy: countryboy is elmegy szerdán, csakhogy tisztelét tegye az elsõ alkalom miatt 😊
Még jó hogy erre. És mondtam hogy már megjavultam!! Nem kell cinkelni<#nevetes1>#nevetes1>
Erre gondoltál?: Brad Paisley
Nem akarom jókedvünket lehangolni, ezzel a LINK- el, de engem is mélyen érintenek a New Orleans- i borzalmas események. Nem csak azért, mert szeretett zenénk szülõhazája Amerika...gondolom, minden jóérzésû embert elborzasztanak a TV- ben látható képsorok. Tegnap láttam egy összefoglalót...<#szomoru2>#szomoru2>
Én is már épp javasolni akartam nekik egy telefonszámcserét!😊))))))))
köszi Nash, add át üdvözletem Mr.Tasy-nak!
Én már megjavultam, és nem OFF-olok <#kuss>#kuss>! Eskü!
Micsoda csetelések kérem szépen! <#nyes>#nyes>
Countryboy! Nézzed csak!: MOHA Country Végre ott van, ahol lennie kell... <#eljen>#eljen>
Countryboy! Nézzed csak!: MOHA Country Végre ott van, ahol lennie kell... <#eljen>#eljen>
mennyi lett itt az OFF téma 😊
Ne tudd meg!!! Gyere bébi, fagyizunk meg minden!<#crazya>#crazya>
kirus, neked nagyon sok jópofa ismerõsöd lehet! lehetek egy közülük? 😊
Nagyon pöpec, mint egy pöpec csávó ismerõsömnek! Mindenesetre elég mázlis és kötetlen!!!
a jobb munkahelyeken lehet ilyet csinálni 😊
Milyen munkahelyed van neked Kirus, hogy leplezetlenül tudsz ilyeneket csinálni???😊)))
<#fejvakaras>#fejvakaras>hát aztat meg honnan tudjam, mikor nincs meg<#nemtudom>#nemtudom>? Nasville biztos tudja<#help>#help> Ez most még hozzám képest is érthetetlen nem????
melyik az a negyedik album?
Ja, amúgy a 4-ik albumot nem sikerált megtalálnom. De már kettõt meghallgattam és jó nagyon. Szerintetek a fõnököm kiakad, hogy egész nap toll-papírral a kezemben jegyzetelem a totaly countryról hogy melyik számot töltsem le otthon?<#nyes>#nyes>
countryboy otthon pöffeszkedik és hallgatja az új Patty Loveless albumot. Elsõ hallásra a kedvenc a címadó dal, a Dreamin' My Dreams...pöpec!
Az okt.14-it próbálom intézni!😊)))
CB,
hát jóhogy itt ülünk a gép elõtt, hétfõ van, "dolgozunk"!😊)))))))))
Puszi mindenkinek!
Timi
CB,
hát jóhogy itt ülünk a gép elõtt, hétfõ van, "dolgozunk"!😊)))))))))
Puszi mindenkinek!
Timi
Nálam a ház elõtt megáll a HÉV?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>