5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • gregorius maxi
    tök jó rádiót találtam...
    ezen tényleg contemporary country van...
    persze ehhez ti értetek :-)

kukn fm
  • gregorius maxi
    na, nem cikizlek mert leszólnak meg orrbavágnak itt engem a végén :-))
  • gregorius maxi
    háát, irigyellek, nem vág orrba a lengőajtó :-)
  • kirus
    Nekem ennél sokkal szebb seggem van!!! Grrrrrrrrrr
  • gregorius maxi
    a falkiáltó jel után miért tetted be rögtön az arcképed?
  • gregorius maxi
    én meg valami rascall flatts nevű valamit hallgatok...
    nem ismerem...
  • kirus
    Apuci! Valamiért countryboy kapta meg a neked írott e-mailem :)! Nem tanítgatott senki! Neked tartogattam magam!

Sheplers kinyalhatja! Elveszítettek egy fanatikus vásárlót
  • countrygirl
    Húhaaa, ezer éve jártam nálatok! Látom mindenkinek van már valamilyen country cucca, vagy lesz! Ne hagyjátok magatokat, a magyar embernek is kell kalap, meg minden ami kell a country életérzéshez! Nekem nincs, de azért még odavagyok a countryért! Most éppen Martina McBride új albumát hallgatom! KIRÁLY!! Az eredeti számokat nem is nagyon ismertem...szerintem jó ötlet volt felénekelni korábbi country dalokat Martina fantasztikus hangjával tálalva!
    Nashville! Az ajánlatoknak meg igyekszek utánanézni, erre a Carrie-re nagyon kíváncsi vagyok, ha már ennyire bejön neked!
  • Nashville
    Na látod ezt bírom, a párbeszédeket!
    Véleményeket, akár "+" akár "-"! Adjuk ki az indulatunkat is, de az elismeréseket is!
  • gregorius maxi
    menjünk ki repcsivel, világot látunk, veszünk kalapot ilyesmit...
    nehogy má' itt vegyünk, itt akárki tud :-)
  • elgreco
    OC amikor a cuccait rendelte a Sheplerstől Belgiumban élt és nem kelet-európában.
    Sajna ez van!Sheplersnek ezt üzenem:

Nash!
    Kösz a torrent ajánlásokat, Carrie Underwoodnak tényleg szuper hangja van, nagyon tetszik nekem is.
  • Nashville
    hmmmm, olvass vissza egy kicsit újra, mondjuk a tegnapi hozzászólásokat.
    Ha már ők sem tudják bearanyozni a napodat akkor...már csak a sheplers telefonszámát kell megadnod, és úgy letolom őket magyarul, hogy megemlegetik!
    ...ha mégsem lenne sikerem, akkor kérdezd meg OC- t, hogy ő hogyan csinálta, mert neki már jött onnan cucc. Jó kis kalapjai vannak, felpróbáltam párat úgy emlékszem...

Ma reggelre megszereztem Ryan Shupe albumát. Nem rossz, különleges hangzásvilág!
    Azt hiszem Countryboy is játszott a rádióban tőlük egy számot: "Banjo Boy"
    A következő albumfotó sok mindent elárul róluk, vidám fickók:

• kirus
  • gregorius maxi
    aranyér
  • countryboy
    egy régi Whitesnake dal jut eszembe: Is This Love?
  • kirus
  • countryboy
    Ajánlom magamat!!!!
  • kirus
    Akkor találjatok ki nekem is valamit, ami bearanyozza a napomat! A szemét sheplers törölte a megrendelésem.
  • Nashville
    Nem "fedeztem", hanem "fedeztem fel"!
  • Nashville
    Mai ajánlat:Chasen Powell Éppen pár perce fedeztem! :) Nagyon kellemes hangja van, mindenkinek ajánlom, aki szereti a tiszta, dallamos Country- t. Bearanyozta a napomat!

• gregorius maxi
    tegnap banjo és mandolin cincogására ittam a söröm :-)
    szerencsére sok jó zenész van és mindig fő valami a bográcsban...
  • kirus
    Passz! Rendeltemm, kaptam e-mailt, várom hogy mi fog történni! Ha semmi, akkor felkötöm magam! Vagy ha a hegy nem jön Kirushoz....
  • Észventura 22
    Lenne mára is egy nagyon nagyon jo ajánlatom.
    Szerintem mindenkinek el fogja nyerni a tetszését még country boy-ét is.

Robert Earl Keen - Picnic nevű albuma nagyon nagyon érdekes és dallamos zene.
    Nekem tetszik. Ja és NEM KŐKORI ZENE.
  • elgreco
    Kirus!
    Sikerült rendelned a Sheplers-nél? Nekem visszaírtak, hogy az itteni régiós problémáik miatt csak valami bank által jóváhagyott papírt fogadnak el, illetve a faxon leadott és utána a bankszámlájukra utalt összeg után foglalkoznak veled.
    Én is probáltam bankkártyával de nem jött össze.
    Viszont a MrBoots illetve Drysdales-ről rendeltem pár cuccot, ott nem volt gond!

Üdv
    elgreco
  • Nashville
    Kirus most hallgasd a Total Country- t: Josh Turner - Your Man. Senkivel össze nem téveszthető hang!
    Na, most már tényleg lelépek
  • Nashville
    A Total Country- n most megy a M.O- i MOHAA Country rádióban is játszott Shannon Brown - Corn Fed. Lenyűgöző, fel is forrt a vérem! Megyek is mára! Bye!
  • Észventura 22
    Üdv hol szoktak ilyen bulik lenni mert akkor tényleg meg lehet egy találkát beszélni meg legalább buliznánk egy jot egy két pohár igazán jo bor mellett
  • Nashville
    Trisha megy éppen, a nagyszerű albumáról a "Trying To Love You".
    Jól linkeltél!
  • kirus
    már észrevettem
  • kirus
    Shupe! Én csesztem el!!!!!!!!!XM Highway 16

Jól linkeltem be?Vagy jót? Eh tudja a fene
  • Nashville
    Én írtam jól! Ryan Shupe
  • Nashville
    ...na ezért nincs, mert még leírni sem tudom: Spuhe
  • Nashville
    A rádió linkjét esetleg?
    Ryan Shupe- m még nincs. :(
  • kirus
    XM Highway 16! Tök jó volt! Múltkor Ryan Spuhe nyomta élőben...
  • kirus
    Kalap, és öv/nadrágszíj...mit hordanak a csajok. Ja, kalapból hármat, amit soha nem fogok hordani, csak line dance-re...
  • Nashville
    Nagyon jó a srác! Melyik az a rádió?
  • Nashville
    Csizma?
    Szoknya?
    Kalap?
  • kirus
    Egen, rendeltem. Na, majd felteszem! Amúgy Jason Aldean élőben nyomja az általam hallgatott country rádióban! Tyű de jó!
  • Nashville
    Rendeltél? És... belinkeled ide a képet? Ha már a Wanted fotód után a kocsidat is felrakta egy jóakaród! Mi ez már neked!
  • kirus
    Na most elgondolkodtam rajta, hogy a sheplers.com-nál hogyan tudtam volna bevetni bájaimat....Ha ez előbb eszembe jut, spórolhattam volna egy kis pénzt.