Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Videóklipp õrültek! Ha a következõ linkre kattintatok, több mint 1000 videóban választhattok!
country videók
country videók
Sziasztok!😊
Kész lettek az USA-beli képek.. Hát, a tanulság: ha legközelebb ilyen helyre megyek (<#confused>#confused>), akkor digi-gépet kell vinnem, vagy legalább olyat, ami zoomol. Terri Clarck nagyon picike a képen, bár én tudom, hogy õ az, szerettem volna többet megosztani veletek belõle/róla.
A szándék megvolt... Azért, ha nálam lesz egyszer a kép, bescannelem és felteszem netre... legalább ennyit mutassak belõle...😊
Szép napot mindenkinek!
Pussz,
Timi
Kész lettek az USA-beli képek.. Hát, a tanulság: ha legközelebb ilyen helyre megyek (<#confused>#confused>), akkor digi-gépet kell vinnem, vagy legalább olyat, ami zoomol. Terri Clarck nagyon picike a képen, bár én tudom, hogy õ az, szerettem volna többet megosztani veletek belõle/róla.
A szándék megvolt... Azért, ha nálam lesz egyszer a kép, bescannelem és felteszem netre... legalább ennyit mutassak belõle...😊
Szép napot mindenkinek!
Pussz,
Timi
Szívesen Elgreco! Ezért vagyunk, hogy segítsünk egymáson. Minden ajánlatot meghallgatunk, sokat el bírunk viselni.
Ha van még ausztrál vagy amerikai, akkor bátran nyomjátok, mert a széles látókör mindenkinek jár!

Ha van még ausztrál vagy amerikai, akkor bátran nyomjátok, mert a széles látókör mindenkinek jár!

Contemporary Country Music
Nashville, Countryboy!
Köszönöm az ausztrál ajánlásokat, sikerült is reggel óta 3 Adam Brand és 5 Adam Harvey lemezt letöltenem, most vannak hallgatás alatt😊Elsõ benyomás nagyon pozitiv.

Köszönöm az ausztrál ajánlásokat, sikerült is reggel óta 3 Adam Brand és 5 Adam Harvey lemezt letöltenem, most vannak hallgatás alatt😊Elsõ benyomás nagyon pozitiv.
Az igazi countryzene rajongóinak ajánlom George Jones új lemezét, A Hits I Missed & One I Didn't címût....kompromisszumok nélküli, vérbeli honky tonk album, csupa klasszikus dal friss adaptációban az elmúlt 40 évbõl....csak így tovább, good ol' George!
Thanks, majd utána járok. Kell egy kicsit az Old Country kollekciómat is bõvíteni. 😊
Én utánnanéztem!
Õ is 2003-ban távozott, mint Johnny bácsi.
weboldala
Letöltöttem pár számát, és valóban Õ az ausztrál Johnny Cash.
Õ is 2003-ban távozott, mint Johnny bácsi.
weboldala
Letöltöttem pár számát, és valóban Õ az ausztrál Johnny Cash.
Hello Nashville! Nekem van. Slim Dusty, a nagy öreg, az ausztrál Johnny Cash. Nagyon népszerû Ausztráliában. Sajnos már Õ sincs közöttünk, néhány éve halt meg. Viszont Magyarországon, valamikor a 90-es évek elején, pontosan nem tudom mikor, megjelent egy lemeze, címe: "Slim Dusty - Válogatás". Szerintem, aki Johnny Cash-t szereti, annak nem lesz idegen ez az ausztrál "stockman" (amerkaiul cowboy). Lemezeinek száma: nagyon sok, nézz utána. Üdv OC
Ki tud valamit errõl a hölgyrõl?: Kasie Smith Nem találok tõle zenei anyagot. Ismerek egy pöpec csávót lehet, hogy õ ismeri... 

és ha már Ausztrália, akkor:
Adam Harvey!!!!!
Adam Harvey!!!!!
Hi fórumlakók!
Egy nagyszerû elõadót ajánlok ma is nektek, Adam Brand - nak hívják az úriembert.
…na lám, megint egy ausztrál. Úgy látom jelentõsen hozzájárulnak a Country zenei élethez a földnek eme részén is. Ott is nagy hagyománya van a mûfajnak, láttam róla egy mûsort a Travel Chanel- en. Ha nem tudtam volna, hogy Ausztráliában „járunk”, azt hittem volna, hogy Amerika. Így kellene terjednie Európában is ennek a láznak.
Ajánlott számok meghallgatásra: „Big Old Car”, „When The Needle Hits The Vinyl”, "I Did What" a többit derítsétek fel ti.

Egy nagyszerû elõadót ajánlok ma is nektek, Adam Brand - nak hívják az úriembert.
…na lám, megint egy ausztrál. Úgy látom jelentõsen hozzájárulnak a Country zenei élethez a földnek eme részén is. Ott is nagy hagyománya van a mûfajnak, láttam róla egy mûsort a Travel Chanel- en. Ha nem tudtam volna, hogy Ausztráliában „járunk”, azt hittem volna, hogy Amerika. Így kellene terjednie Európában is ennek a láznak.
Ajánlott számok meghallgatásra: „Big Old Car”, „When The Needle Hits The Vinyl”, "I Did What" a többit derítsétek fel ti.

Én meg ezt az albumot várom nagyon!
A Country Királynõ megnevezés már nem csak Shania Twain privilégiuma, Sara Evans legalább annyira megérdemli (sõt)!!! Nem gyõzöm eleget hallgatni pl. a Restless albumát, annyira pumpálja a Country vért.
A Country Királynõ megnevezés már nem csak Shania Twain privilégiuma, Sara Evans legalább annyira megérdemli (sõt)!!! Nem gyõzöm eleget hallgatni pl. a Restless albumát, annyira pumpálja a Country vért.
Megvan DVD-n a Jamie O'Neal koncert. Elsõ blikkre csalódás. Túlságosan popzene. Sehol egy steel. 😞
jó kis tippek, elgreco! 😊
Reményeim szerint ott leszek a 14-ei találkozón.
Joe Nichols-tól a : The impossible, She only smoke when she drinks, Joe's bar címû számokat ajánlanám meghallgatásra. Remélem a címeket jól írtam be, ugyanis melóból írok, nincs elõttem a lemez😊
Joe Nichols-tól a : The impossible, She only smoke when she drinks, Joe's bar címû számokat ajánlanám meghallgatásra. Remélem a címeket jól írtam be, ugyanis melóból írok, nincs elõttem a lemez😊
www.countryweekly.com
Lehet hírlevélre regisztrálni!
Nashville, kiváló angoltanulási lehetõség!😊
Lehet hírlevélre regisztrálni!
Nashville, kiváló angoltanulási lehetõség!😊
Már el is indítottam a "Man With A Memory"- t. Valahogy eddig elfeledkeztem róla. Tényleg jó!
... mellesleg ez a Greg Kaczor... csak nem magyar-vér folyik ereiben?😊
Terri Clark-ról:
Marital status: Engaged to road manager Greg Kaczor; they will be married September 17, 2005 in the Canadian Rockies.
Vki talált már újabb infokat erre vonatkozólag?😊
Marital status: Engaged to road manager Greg Kaczor; they will be married September 17, 2005 in the Canadian Rockies.
Vki talált már újabb infokat erre vonatkozólag?😊
Hát nem mondom, egy karácsonyi forgatagban tuti nem tudnálak kiszúrni.
De majd egyszer
, remélem Okt. 14- én jössz az élõ fórumra.
De majd egyszer
, remélem Okt. 14- én jössz az élõ fórumra.Contemporary Country Music
Végre egy ajánlat!
Jó lenne még egy pár, mivel hamarosan hónap vége és még van szabad gigám a havi keretbõl!
A John Michael Montgomery- s cikkemre válasz? Nehogy lefordítsd, csak egy két mondat érdekel, pl. hogy hol tart most.
Jó lenne még egy pár, mivel hamarosan hónap vége és még van szabad gigám a havi keretbõl!
A John Michael Montgomery- s cikkemre válasz? Nehogy lefordítsd, csak egy két mondat érdekel, pl. hogy hol tart most.
Ja, bocsi!😊
Azt hittem, hogy ott álltatok egymástól 3 m-re és nem tudtátok, ki a másik..😊)))
Azt hittem, hogy ott álltatok egymástól 3 m-re és nem tudtátok, ki a másik..😊)))
Október 25....
Én már nagyon várom ezt a lemezt....

Countryboy, Elgreco,
nem is voltatok messze egymástól!😊) Hihi..
Észventura,
a napokban nézegesd a postaládádat (az igazit) figyelmesen!
nem is voltatok messze egymástól!😊) Hihi..
Észventura,
a napokban nézegesd a postaládádat (az igazit) figyelmesen!
Nini, ott vagyok a kép bal alsó sarkában 😊
Most néztem utána a daloknak, és tényleg az Old pop in an oak címû számra táncoltunk de viszont otthon próbálgattuk a lányommal és a Cotton-eye Joe címû számra is nagyon jók a tanított lépések.
Nem a színpadon táncoltam, lent voltam az amatõrök közt😊 Ha sikerül belinkelni a képet, akkor a kép jobb alsó részében fekete kalappal.

Elgreco, melyik táncos vagy te? Old Cowboy- t ismerem már a Metro újságból.
Egyetértek Old Cowboy-al, hogy a "profi" elõadóknak nem sok közük volt az autentikus linedance-hez, igaz csak az utolsó csapatot láttam.
Továbbá idegesítõ volt az is, hogy a szervezõknek vagy az áruház vezetõségének nem jutott eszébe, hogy egy büfét(sörrel, üditõvel, szendvicsel) felállítson ott lent a vízesés körül. Én meg az ismerõseim akikkel voltam, biztosan megittunk volna gy két hideg sört<#nevetes1>#nevetes1>
Légyszíves jelezzétek ha még vannak képek valahol a buliról.
Továbbá idegesítõ volt az is, hogy a szervezõknek vagy az áruház vezetõségének nem jutott eszébe, hogy egy büfét(sörrel, üditõvel, szendvicsel) felállítson ott lent a vízesés körül. Én meg az ismerõseim akikkel voltam, biztosan megittunk volna gy két hideg sört<#nevetes1>#nevetes1>
Légyszíves jelezzétek ha még vannak képek valahol a buliról.
Hellotok!
Gondolom mindenki nagyon várja tõlem a beszámolót. Az igazság az, hogy én viszont a résztvevõktõl várnék némi keresetlen szót. Mint tudjátok, nekem nem volt választásom. El kellett fogadnom a forgatókönyvet, vagy kimaradok az egész rendezvénybõl. Ezt viszont nem szerettem volna. Már csak azért sem, mert nagyon furcsa kép alakulhatott volna ki a Duna Plaza közönségében a country-ról, a linedance-rõl a látottak után. A kb. ¾ óránként „profi” táncosok által betanult és elõadott negyed órás, Madonna számra írt – egyébként mutatós - koreográfia, - mely inkább volt színpadi tánc -, köszönõ viszonyban nem volt sem a country-val, sem a linedance-szel. Nagyon sajnáltam volna, ha a „produkció” elterelte volna az autentikus irányból az általam nagyon preferált linedance-et.
Itt mondok köszönetet azon lelkes klubtagjainknak, akik szabad idejüket feláldozva, ellenszolgáltatás nélkül – mint jómagam -, a linedance szeretete által vezérelve, a maximumot nyújtva, kitettek magukért és megvédték a linedance becsületét.
A nagyérdemûnek betanított táncok:
1.) Freeze (Wher’m I Gonna Live? – Billy Ray Cirrus) (az alaptánc)
2.) Country Walking (Old Pop In The Oak -. Rednex)
3.) Canadian Stomp (Any Man Of Mine – Shania Twain)
Néhány képünk már van, de remélem a rendezõ cégtõl sikerül további „profi” képeket kapnunk elsõ „nyilvános” fellépésünkrõl:
http://kep.tar.hu/devil_girl/50137656/15901909#2
Ne feledjétek, pénteken 23.-án 19.00-tól klubfoglalkozás.
Keep It Country
OC
Gondolom mindenki nagyon várja tõlem a beszámolót. Az igazság az, hogy én viszont a résztvevõktõl várnék némi keresetlen szót. Mint tudjátok, nekem nem volt választásom. El kellett fogadnom a forgatókönyvet, vagy kimaradok az egész rendezvénybõl. Ezt viszont nem szerettem volna. Már csak azért sem, mert nagyon furcsa kép alakulhatott volna ki a Duna Plaza közönségében a country-ról, a linedance-rõl a látottak után. A kb. ¾ óránként „profi” táncosok által betanult és elõadott negyed órás, Madonna számra írt – egyébként mutatós - koreográfia, - mely inkább volt színpadi tánc -, köszönõ viszonyban nem volt sem a country-val, sem a linedance-szel. Nagyon sajnáltam volna, ha a „produkció” elterelte volna az autentikus irányból az általam nagyon preferált linedance-et.
Itt mondok köszönetet azon lelkes klubtagjainknak, akik szabad idejüket feláldozva, ellenszolgáltatás nélkül – mint jómagam -, a linedance szeretete által vezérelve, a maximumot nyújtva, kitettek magukért és megvédték a linedance becsületét.
A nagyérdemûnek betanított táncok:
1.) Freeze (Wher’m I Gonna Live? – Billy Ray Cirrus) (az alaptánc)
2.) Country Walking (Old Pop In The Oak -. Rednex)
3.) Canadian Stomp (Any Man Of Mine – Shania Twain)
Néhány képünk már van, de remélem a rendezõ cégtõl sikerül további „profi” képeket kapnunk elsõ „nyilvános” fellépésünkrõl:
http://kep.tar.hu/devil_girl/50137656/15901909#2
Ne feledjétek, pénteken 23.-án 19.00-tól klubfoglalkozás.
Keep It Country
OC
Elgreco,
az tök jó! Ahhoz képest, hogy elsõ - nem country- és lórajongóknak célzott - tánctanítás volt... már, ha jók az infoim.
az tök jó! Ahhoz képest, hogy elsõ - nem country- és lórajongóknak célzott - tánctanítás volt... már, ha jók az infoim.
Próbálj itt szemezgetni: 3 Sat Music A Country Roads mûsorát nem látom októberben. 
Egy hónapban csak egyszer, sajnos...
Itt a link: Country Roads
Karácsony tájékán volt már Dixie Chicks is!
Itt a link: Country Roads
Karácsony tájékán volt már Dixie Chicks is!
Hány táncos volt? (Úgy értem, akik beálltak line-dancelni)

Az tökjó lett volna.