Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök Nash hogy ilyen lelkes vagy!!! Andy Griggs nekem is nagy kedvencem '99 óta...de õ pont nem honky tonk-ot játszik, hanem contemporary country-t. Ez egy teljesen más vonal, ami a 90-es években tûnt fel, a honky tonk viszont egészen Hank Williams-ig nyúlik vissza az 50-es évekbe.
Mindy McCready-vel nincsen duettje, csak demo-kat énekeltek együtt, még mielõtt Andy híres lett elsõ albumával.
Mindy McCready-vel nincsen duettje, csak demo-kat énekeltek együtt, még mielõtt Andy híres lett elsõ albumával.
Itt vagyok újra, mert még egy ajánlást meg kell ejtenem, de feltétlenül!
Andy Griggs az elõadó neve és szédületes ahogy énekel. Erõsen bõvül az eddig ismeretlen, de most már nagy kedvenccé vált elõadók száma. Úgy látom a Honky Tonk vonal nagyon meghatározó a Country zenében. Ez az én igazi stílusom, na meg persze minden más kortárs Country ágazat. 😊
Kedvencek tõle, pl.: "Hillbilly Band", "This I Gotta See", "My Kind Of Beautiful", "No Mississippi", "The Road To Lasting Love", "Practice Life (With Martina Mcbride)"... húúú ezek bitang jók!!! Hogy fogom feldolgozni ezt a rengeteg pozitív stresszt?
Úgy olvastam, hogy énekelt egy duettet Mindy McCready- vel. Na, arra is kíváncsi lennék, de eddig még nem találtam meg.

Andy Griggs az elõadó neve és szédületes ahogy énekel. Erõsen bõvül az eddig ismeretlen, de most már nagy kedvenccé vált elõadók száma. Úgy látom a Honky Tonk vonal nagyon meghatározó a Country zenében. Ez az én igazi stílusom, na meg persze minden más kortárs Country ágazat. 😊
Kedvencek tõle, pl.: "Hillbilly Band", "This I Gotta See", "My Kind Of Beautiful", "No Mississippi", "The Road To Lasting Love", "Practice Life (With Martina Mcbride)"... húúú ezek bitang jók!!! Hogy fogom feldolgozni ezt a rengeteg pozitív stresszt?
Úgy olvastam, hogy énekelt egy duettet Mindy McCready- vel. Na, arra is kíváncsi lennék, de eddig még nem találtam meg.

Contemporary Country Music
... Aaron Watson a neve. Jó kis Honky Tonk zenét játszik!!!
Pl.: "I Don't Want You To Go", "Heaven Help The Heart", "Some Never Will", "Wrangler Butts", "The Right Place"...

Pl.: "I Don't Want You To Go", "Heaven Help The Heart", "Some Never Will", "Wrangler Butts", "The Right Place"...

Remélem nagyot fog alkotni, és nem lesz olyan mint a "szellem albuma". Te biztos tudod mire gondolok...
Szeretem Terri- t, és látom már nem is kell sokat aludni az album megjelenéséig (nov. 1).
Szeretem Terri- t, és látom már nem is kell sokat aludni az album megjelenéséig (nov. 1).

Hellotok!
Nashvill: Köszi a képet. Ez a felvétel már a vége felé volt, amikoris "magánoktatást" folytattam a késõn érkezetteknek.
Vidéki lány: Miért van az, hogy még a divatot is szégyen követni? Amerikában biztosan nem lennél feltünõ jelenség ilyen szerelésben, de miért baj a feltünõség. Ha valamit el akarsz terjeszteni, tenni is kell érte valamit. Mi lenne, ha rap-et, funky-t, stb-t. hallgatnál csak azért, mert a többiek is azt teszik. Hol lenne a COUNTRY?
Egyébként nagyon csinosak a hölgyek.
Üdv OC
Nashvill: Köszi a képet. Ez a felvétel már a vége felé volt, amikoris "magánoktatást" folytattam a késõn érkezetteknek.
Vidéki lány: Miért van az, hogy még a divatot is szégyen követni? Amerikában biztosan nem lennél feltünõ jelenség ilyen szerelésben, de miért baj a feltünõség. Ha valamit el akarsz terjeszteni, tenni is kell érte valamit. Mi lenne, ha rap-et, funky-t, stb-t. hallgatnál csak azért, mert a többiek is azt teszik. Hol lenne a COUNTRY?
Egyébként nagyon csinosak a hölgyek.
Üdv OC
Na, divatba jöttem!😊)))
Végrevégre!😊
Bár mondjuk, még akkor is hülyén néznének rám, ha felvenném a kalapomat... az tuti... Úúúúúúúúúúúúúgy szeretnek kritizálni az emberek!
Végrevégre!😊
Bár mondjuk, még akkor is hülyén néznének rám, ha felvenném a kalapomat... az tuti... Úúúúúúúúúúúúúgy szeretnek kritizálni az emberek!
...basszus, ezek nem is olyan kicsik. Van még tanulnivaló nekem is. <#nevetes1>#nevetes1>
Holnap fog megjelenni az album, de szerintem is szédületesen jó az All Jacked Up. Gretchen hozta a formáját papírforma szerint. Minden elismerésem neki!

Emlékszel? Régebben megelõztelek a David Lee Murphy ajánlással. Éppen most akartam beilleszteni Amanda fotóját. Most visszakaptam. 😊
Nekem is tetszik a csajszi! Néhol Katrina Elam különleges és egyedei hangtónusát fedezem fel énekében, fõleg a „Walk Away” számában.
Nekem is tetszik a csajszi! Néhol Katrina Elam különleges és egyedei hangtónusát fedezem fel énekében, fõleg a „Walk Away” számában.
Én nem most fedeztem fel - már ismertem '98 óta....akkor jelent meg a Wilkinsons elsõ albuma 😊
CG: Jövõ nyáron vagy õsszel ha összejön.
Az a véleményem a Gretchen albumról, hogy a legjobb honky tonk album, amit évek óta hallottam nõi énekesnõtõl. 5 csillagot neki!
Igen, az usacd-tõl. Hát 4 hét volt, ami elég elszomoritó, mert fél éve még 10 nap alatt megjöttek a CD-k, de mostanában vhogy ráérõsebbre veszik a figurát <#ejnye1>#ejnye1>
A Time Well Wasted-rõl még annyit, hogy elõször meglepett egy sor a boritóban az Ode De Toliet c. szám vokáljairól. Csakhogy ilyen cimû dal nem volt a lemezen... Aztán kiderült, hogy létezik valami Bonus CD-s verzió (nem tudom, hol), azon van rajta. Úgyhogy irány a torrentreactor.net , és hajrá<#vigyor3>#vigyor3>.
Amúgy az All Jacked Up albumról valakinek van még véleménye?
A Time Well Wasted-rõl még annyit, hogy elõször meglepett egy sor a boritóban az Ode De Toliet c. szám vokáljairól. Csakhogy ilyen cimû dal nem volt a lemezen... Aztán kiderült, hogy létezik valami Bonus CD-s verzió (nem tudom, hol), azon van rajta. Úgyhogy irány a torrentreactor.net , és hajrá<#vigyor3>#vigyor3>.
Amúgy az All Jacked Up albumról valakinek van még véleménye?
CB,
Jól emlékszem, hogy mondtál vmi olyasmit, hogy mész Texas-államba vmikor? (ilyesmi rémlik..) Mikorra tervezed?
Jól emlékszem, hogy mondtál vmi olyasmit, hogy mész Texas-államba vmikor? (ilyesmi rémlik..) Mikorra tervezed?
CG,
Nem ismerem, de ezek a rádiók egykutyák. Ahol én voltam Minneapolisban, ott pl. a K102 a menõ county adó. A séma ugyanaz, sok reklám és kevés zene.
Nem ismerem, de ezek a rádiók egykutyák. Ahol én voltam Minneapolisban, ott pl. a K102 a menõ county adó. A séma ugyanaz, sok reklám és kevés zene.
Countryboy,
te ismered ez a K100-rádiót?
te ismered ez a K100-rádiót?
Ugyancsak fantasztikus lett az új Sheryl Crow album (Wildflower), a hölgy sokszor kacérkodott már a countryval, és ezen az albumon is van egy kis áthallás a rock és a country között. A Perfect Lie egy tökéletes dal, szerintem a legjobb az albumon, de az I Don't Wanna Know is elég ütõs.
Poverty Plainsmen: Good To Go....húúúúú de jó dal !!! Ez az én zeném!
Hiába, olyan jól esik egy ilyen bannert beilleszteni.
"The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury" találtam is róluk valamit, majd délután jön a vélemény, ha az "ég" is úgy akarja. 😊
"The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury" találtam is róluk valamit, majd délután jön a vélemény, ha az "ég" is úgy akarja. 😊
Gary Allan: Tough All Over....félelmetes!!!!
Ugyancsak jól sikerült kis country-pop album lett a Wilkinsons énekesnõjének, Amanda Wilkinson elsõ szólólemeze. A csajszi hangja nagyon tetszett mindig is, és így szólóban jobban kijön mint amikor a család állandóan háttérvokálozott neki. Kedvencek: No More Me And You, Hearts Open Slowly, The Art of Letting Go.
Az USA CD- tõl rendelted meg? Mennyi idõ alatt jött meg? Ugye jó érzés eredetit a kézben tapogatni. Nekem is van részem eme élményben, igazi "amerikás" nyomatú Tim McGraw és Billy Dean!
Én még nem figyeltem meg, hogy melyik CD hány perces, persze minnél több annál jobb.
Én még nem figyeltem meg, hogy melyik CD hány perces, persze minnél több annál jobb.
Te Nash, majdnem mindegyik rádió bannerje így néz ki 😊))
Egy ajánlat Kanadából:
The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury
Az együttes második albuma, amelyre 6 évet kellett várni, de megérte! Már az elsõ album is nagyon tetszett, te ez aztán még azon is túltesz. Kár hogy nem tudnak kitörni hazájukból, mert nagyobb hírnevet érdemelnének!
Egy ajánlat Kanadából:
The Poverty Plainsmen - Lup Of Luxury
Az együttes második albuma, amelyre 6 évet kellett várni, de megérte! Már az elsõ album is nagyon tetszett, te ez aztán még azon is túltesz. Kár hogy nem tudnak kitörni hazájukból, mert nagyobb hírnevet érdemelnének!
A weblap teteje is már elég ígéretesen néz ki! 😊
Jöhetnek a Terri Clark- os koncertfotók is. 😊
Jöhetnek a Terri Clark- os koncertfotók is. 😊
Ha vkit érdekel a toledói country-rádió, itt a weblap címe:
www.k100country.com
Jó böngészést!😊
Pusz,
Timi
Ui: OC még nem tette fel ide:
OKTÓBER 8. LINEDANCE-KLUB - a szokásos helyen! Én megyek (végre)!😊)) <#taps>#taps>
www.k100country.com
Jó böngészést!😊
Pusz,
Timi
Ui: OC még nem tette fel ide:
OKTÓBER 8. LINEDANCE-KLUB - a szokásos helyen! Én megyek (végre)!😊)) <#taps>#taps>
Hát nem azért, de nekem ez az All Jacked Up album jobban tetszik<#taps>#taps>, mint a Here For The Party... Pedig az is jó volt... Az egyetlen amit nem értek, hogy miért csak 40 perc körüli lemezeket csinálnak manapság. Persze vannak kivételek, de ez is csak 41, a HFP meg 37 volt. Rendben, a minõség a lényeg, de a JÓ minõségbõl a sok csak még jobb lenne...
Sziasztok! Ez az alwayscountry tényeg jó! Ja, meg végre megjött a Time Well Wasted. Baromi jó. A végén a dumálás sem semmi. Nem 100%-ot értek belõle, de amit igen, már azon is folyamatosan röhögök...
"...Now she can kiss my backstage pass!" <#vigyor3>#vigyor3>
"...Now she can kiss my backstage pass!" <#vigyor3>#vigyor3>
Egy órája hallgatom, de eddig mindegyik tetszett. Elsõ hallásra Clay Walker, Eddy Raven akiket mélyebben fel fogok deríteni. Van itt örökzöld is pl. Alan Jackson - Chattahoochee. Húúúúú Mandy Barnett - Baby Don't You Know is itt van, nagyon kellemes! Két albumom is van tõle, érdemes megismerni.
Egyébként a másolást nem komolyan gondoltam, nem vagyok rászorulva, valahogyan úgyis megszerzem amit akarok (apró segítséget azért természetesen elfogad az ember). Meg kell dolgozni érte ennyi az egész. Amúgy se fossza meg senki se magát a zsákmányszerzés örömétõl. 😊
Egyébként a másolást nem komolyan gondoltam, nem vagyok rászorulva, valahogyan úgyis megszerzem amit akarok (apró segítséget azért természetesen elfogad az ember). Meg kell dolgozni érte ennyi az egész. Amúgy se fossza meg senki se magát a zsákmányszerzés örömétõl. 😊
Újabb 24 órás country rádió a neten! Mûsorvezetõkkel, programokkal, ezidáig a legjobb amit hallottam.
http://www.alwayscountry.net/
http://www.alwayscountry.net/
Hagyjatok már a másolással, fõleg itt a nagy nyilvánosság elõtt 😊 Nem hallottatok arról, hogy egy igazi fan csak eredetit vásárol? Ha pedig nincs rá pénze, letölti! De nem másolja! 😊<#beka3>#beka3><#gunyos1>#gunyos1>
...gondolom, biztonsági másolatot nem készítesz belõle más részére. Pedig nagyon megfontolandó pl. földrengés vagy bármilyen természeti csapás esetére, ha van egy másolat Magyarország másik végében.

Nálam prímán mûködik...de minek nézzem, ha ezek már megvannak DVD-n? 😊
Tényleg jó kis link, de nekem olyan lomhán megy az egész. Operával még a player teszt el is indul, de a klipet nem játsza le. Internet Explorer- el pedig a regisztrációt kéri, Firefox- al el sem indul.
Megpróbálok regisztrálni aztán majd meglátom. Tényleg elég bõséges a választék.
Most egyelõre a CMT honlapján élvezkedem, mivel a sebességemet felemelték a duplájára, így már nem szaggat. <#eljen>#eljen>
Megpróbálok regisztrálni aztán majd meglátom. Tényleg elég bõséges a választék.
Most egyelõre a CMT honlapján élvezkedem, mivel a sebességemet felemelték a duplájára, így már nem szaggat. <#eljen>#eljen>
videoból, csak megint nem figyeltem 😊