5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#1880 most hozzak fel ellenpéldákat?
:-) -
countrygirl #1879 OK! Csak levontam a következtetéseket! -
countryboy #1878 és szerény is! láttatok már szerény bombázót??? :) -
#1877 Mosom kezeimet! Én aztán nem vagyok jó csaj! Bárki helyből überel!! -
countrygirl #1876 Azért remélem már képben vagytok..Látjátok ezért jó, hogy ritkán írok! -
countryboy #1875 Kirus! Bombanő! :) De most már téma lezárva!!!!! :) -
countrygirl #1874 Kirus! Te aztán nagyon jó csaj lehetsz, visszaolvasva a régebbi hozzászólásokat, sokszor vagy téma! Jó lehetett a country forum találkozó! Kár, hogy nem tudtam ott lenni! -
countryboy #1873 4! még valaki? -
#1872 Miért? Volt olyan beírás, hogy gregorius maxi-t kivéve, mert ő nem jöhet? Én azért nem veszlek be, de jöhetsz:)) hehe -
#1871 hááát ha bevesztek... .-) -
countryboy #1870 ammár 3! még valaki? -
#1869 Hát én is azt hittem, hogy skizofrén lettél :) -
countryboy #1868 én me'ek! -
#1867 KIRUS MEGY! HA ITTHON HAGYTOK....HÁT NAGYON GONOSZ TUDOK LENNI! MIKOR INDULUNK??? -
Vidéki lány #1866 Sziasztok!:)
Majdnem személyiségzavarom lett, amikor megláttam countrygirl beírását... uis a másik fórumon én vagyok a countrygirl..:))))) -
#1865 Hellotok!
A vásárlási gondok megszüntetése érdekében javasolnám, hogy alkalmas közeljövőbeli időben tegyünk közös látogatást Bécsben, a Shopping City Süd-ben az Indian Dreams nevü, rengeteg westernes árúkészlettel rendelkező árúházban. A közös utazás csökkentheti az utazási költséget, arról nem is beszélve, hogy az itthoni árak töredékéért lehet vásárolni. Ki van benne????
Keep It Coutry
OC -
#1864 mivel minden este van valami így inkább élőzene mint az otthoni plafon tévém pl. nincs is .-) -
countryboy #1863 Te Maxi, töltesz te egyáltalán otthon estét? Vagy mindig vagy valahol (csak otthon nem)? -
#1862 ma este is mandolin fog cincogni a fülembe, már látom előre...
:-) -
countryboy #1861 Hát ami azt illeti, eléggé felpörögtek a hozzászólások...1860...lassan beérjük a másik fórumot :)
Csak lehetnék már többen...még mindig csak max 10-en irogatunk ide...kiba***tt agymosott egy ország! -
#1860 oldalakon keresztül megy a semmi...
ehhez képest az én offolásom tömény country enciklopédia! -
#1859 Anyám! Ha ezt Nash látná, leszúrná magát! Hihi! Tényleg full gáz -
#1858 robi néven is vannak parasztok (pl. én)
a gergely róbert meg elmebeteg egy képződmény...
ezek csak nevek -
#1857 de most miért?
dögöljek meg ha valami párhuzamos!!!
de az tényleg agyhalál!
nézz má bele!
:-)) -
#1856 Akkor bemutatkoznék: Krisztina a böcsületes nevem! Köszi bébi! -
#1855 a saját topikok között a "krsizti topikja" a legdurvább
agyhalál... -
countryboy #1854 Buzeráns...és az egész bandája. Nem is értem miért csípik őket. -
#1853 Na mostmár aztán foglalkozzunk inkább valami/valaki mással. Ne a kirus seggivel, és egyéb testrés(z)eivel. Nem szeretem Rascall csákót. Egyfolytában azt az idióta skint nyomják tőle a rádióban. Olyan a hangja mint egy nőnek -
countryboy #1852 Kirus anatómia fórum nyílt a SG-n. Jöttök??? -
#1851 ezért több puszit kapsz holnap -
#1850 1. kirusnak nem csak a segge szép
2. az a rascall akármi nekem se túlzottan jött be, csak épp az ment a radión...
3. ha rajtad keresztül vesszük meg ami köll angliábul akkor megszűnik az ok amiért ki kell menni...
4. azért szeretek én utazni ám :-)
5. a 4. pont a 3. hoz tartozik gondolatilag -
countryboy #1849 semmi baj Kiruska! -
#1848 bocsi -
countryboy #1847 1: Tiltakozom! MO nem Kelet-Európa! KÖZÉP!!!
2: Rascal Flatts: a legnyálasabb countrybanda a Marshall Dyllon után. Utóbbiak megbuktak, Rascal-ék sajna nem.
3: Kirusé a legszebb segg!!! Aki ezt megkérdőjelezi, velem (CB) gyűlik meg a baja!
4: Senkinek nem írtam soha CD-t, egyszerűen kaptál egy válogatás lemezt, amit magamnak csináltam, de már nem kellett.
5: Jövő kedden megyek Angliába. HA valakinek kell valami onnét, most szóljon!
UFF
-
#1846 Jó helyen kapisgálsz! Csak így tovább!
Ha a Winamp rádióját hallgatod, akkor a Total Country- t ajánlom, azon jó nóták vannak. -
#1845 Szia Countrygirl!
Tényleg régen jártál felénk, remélem tapasztalat szerzéssel teltek hónapjaid!
Nekem is tetszik Martina kisasszony új lemeze a Timeless! Van egy ún. Target Edition kiadása, aminek a végén még van 4 szám amit a "sima" lemez nem tartalmaz. Erről a kiadásról a "Walk On By" nagyon jó! Most is éppen azt hallgatom...
Meglátod, Carrie nagyot énekel! Szerintem nyugodtan beállhat Martina mellé!
Kíváncsi vagyok mi lesz a vélemény. -
#1844 ausztria vagy london...
london reppentyűvel persze
jegy ócsó, aludni is van hol (eddig volt)
bécs meg csak megyek-jövök lenne...
Nashnak én is hoznék kalapot, mert megérdemli :-) -
#1843 Mikor és hová? Én nyitott vagyok egy kis külföldi vásárlásra, főleg ha olyasmit találni, amit itthon nem kap meg senki. Egye fene, hoznék Nash-nek is egy kalapot :)) -
#1842 hol veszel végülis kalapot? menni kellene külhonba szakadni pár napra... -
#1841 nyasgem!
Nekem meg írt régebben countryboy egy cd-t, most azt hallgatom melóba. Van rajta egy szám, amit neccesen tett rá, mert elég érdekes. Nekem bejött, nemtom még miért nem ajánlotta itt, vagy csak nem emléxem? Nash meghallgatod? Chance: I came to drink