5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    ...belefáradtam az új előadók keresgélgetésébe, tegnap óta falakba ütközök.
    Most gőzerővel Travis Tritt- et, Martina McBride- ot és Patty Loveless- t hallgatok...no meg Shania Twain - The Woman In Me albumát! Visszatérek a régiekhez...
  • TheDreamingTree
    Na neeee, Elgreco, ennyire nem lehet egyszerű a dolog
  • elgreco
    Ha már a kisembereket kezdik el b...ni a hatóságok az régen rossz, ugyanis nem nagyon fognak olyan embereket találni akinél minden jogtiszta. Hallottam én már olyant is, hogy megvásárolt számítógép konfigurációhoz másolt operációs rendszer lemezt adtak. Erről ennyit!
    A cégeknél kellene először körülnézni.
  • countryboy
    Csak óvatosan...tudtátok hogy egyetlen átírt vagy nem eredeti lemez kárértéke 2500 ft??? Ha van otthon nálad mondjuk 100 írott CD és azt megtalálják egy házkutatás során, akkor a kiadók felé máris fizethetsz 250.000 ft-ot, plusz a büntetést. Van egy ismerősöm, akit 60.000 ft-re büntettek meg 4 db átírt cd miatt. Tehát egyszer van a kiadók kára + a büntetés a per végén.
    Vigyázzatok!
  • elgreco
    szar, hogy utólag nem lehet szerkeszteni a beírásokat:(
  • elgreco
    oldalomon=oldalamon
  • elgreco
    Valahol igazad van Countryboy, ezért akinek kellenek a zenék az küldjön egy mailt és elmagyarázom hogyan müködik a zene az oldalomon.
  • countryboy
    Pontosan mit nem értel?
  • gregorius maxi
    sohase fogom ezt megérteni
  • countryboy
    Elgero Sheriff!

Minden elismerésem, de azért mp3-akat pakolni egy magyar szerverre, mikor erre ugranak a netkommandósok (apeh, mahasz) nem kis bátorságra vall. Helyedben óvatosabb lennék.
  • elgreco
    Még raktam fel egy táncot a honlapomra amit tanultunk! Remélem sikerült a jó zenét feltennem hozzá, ha nem jelezetek vissza.

Kellemes hétvégét!
    elgreco

elgreco's webpage
  • gregorius maxi
    melyik lépés menne hozzá szerinted ?
    van benne egy 2/4 lüktetés, illetve nemtom pontosan milyen :-)
    de jó...
  • KRISZTINA28
    tetszenek a számok a 3. olyan line-dances!
  • KRISZTINA28
    Jó reggelt mindenkinek
    Én lennék a hetedik.Ott a helyem :)
  • gregorius maxi
    tegnap este Gerendás Pétert hallgattam, nem country, de egy isteni finom élő zenei élmény ami feltölt.
    ahhoz, hogy kalapot meg ilyesmit vegyen magyar földi halandó, még mindig jobb a lemenő nap felé orientálódni, de ez a fickó itt van, 1 km-es körzetben folyamatosan tavasz van körülötte mikor játszik... irigylem a barátait.
  • countrygirl
    Rémlik valami a Wiener Stadthalle-val kapcsolatban nekem is!
    Szorgalmasan szavaztam a CMA jelöltekre!!
  • TheDreamingTree
    Ja, és ugye senki nem felejt el szavazni a cmt.com-on a CMA jelöltekre!
  • Old Cowboy
    Na szóval, alátámasztandó korábbi hozzászólásomat a country népszerűségéről Amerikában, íme egy idézet a http://www.roughstock.com/history/garthnew.html honlapról:

"Building on the astounding success of Garth Brooks, Randy Travis, Reba McEntire, Alan Jackson and many others, Country has become the most popular radio format in America, reaching 77.3 million adults--almost 40 percent of the adult population--every week."
    A cikk többi részét ne fírtassuk. De azért az a 40% nem semmi.

Mikor? Nekem mindegy, bármikor ráérek, de ha hatan leszünk 2 kocsi kell, akkor viszont szervezzünk még valakiket.

Keep It Country
    OC
  • TheDreamingTree
    Oh, de igen...
  • elgreco
    Csak nem Shania Twain koncerten voltál a Wiener Stadthalle-ban??
  • kirus
    November 4-e, hivatalos Kirus nap...és én Cross Canadian Ragweed-et hallgatok....
  • Nashville
    Kirus, ez a mai nap a te napod!
  • Nashville
    Bécs? Jöhet! Valami kalap beígérés hangzott el itt ma ... méghogy én megérdemlem

Hogy ne maradjatok ajánlás nélkül, ezt hallgassátok meg (Internet Explorer):
    Just Like Us
    I've Got a Song For You
    Related to the Wrong People

Egy fiatal srác énekli, Johnny Bulford, akinek még fejlődnie kell, de legalább van hangja, nem úgy mint Billy Gilman- nak, aki még csak 17 éves, de már 5 albumot kisajtoltak belőle.
    Vélemények?
  • kirus
    enyi lökött pasit...
    Hiába no, Josh Turnert nem lehet nem szeretni... MY MAN, bár én nem a gitár miatt szeretem
  • TheDreamingTree
    Hmmm, hallgatom ezt a "The difference between a woman and a man"-t (Josh Turner)
    Zseniális.
    FRETLESS BASS rules! Ráadásul kettő is! Csak drága, meg nehéz rajta játszani :(
    Aki ismeri Peter Gabrielt (a zenéjét, persze :), van neki egy Blood Of Eden c. száma. Na ahhoz hasonló "feeling"-je van a dalnak. Ez persze egyáltalán nem von le belőle, sőt.
  • countryboy
    Már hatan vagyunk OC!!!!
  • TheDreamingTree
    Hello! Én is mennék Bécsbe, legalább újra látom a Wiener Stadthalle-t. Van aki tudja miért érdekes ez :)
    Kirus meg akkor is bambanő. Ja nem, bombanő...

smár
    Attila
  • Nashville
    A torrent! Az igaz, majd elmagyarázom! Most mennem kell, hívnak a Countrycsemeték. :)))
  • countryboy
    Kirus a rugalmas, hehe!!! :)

Akkor már vagyunk 5-en! Lassan kisbusz kell !
  • kirus
    Én vagyok a legrugalmasabb. Nekem bármi megfelel csak menjünk :-))
  • kirus
    Nash! Még lógsz valamivel! Mikor pótolod?
  • elgreco
    én is benne vagyok egy vásárlásba ha tudunk egy megfelelő időpontot egyeztetni egymással:)
  • gregorius maxi
    illetve buli lesz, csak én nem megyek
  • gregorius maxi
    bocs, mégse lesz ma mandolinos buli, gerendás petire megyek jazz gardenbe
  • gregorius maxi
    na klikkelgetek még picit
  • countryboy
    winamprádió...szélessávon kitünően, cd minőségben szól.
  • gregorius maxi
    mármint nem tudom tölteni lefelé
  • gregorius maxi
    ez a totalradio nem jön be
  • kirus
    Na tényleg elég :). Egyszerű vagyok mint a faék, és semmi extra. Bombázó meg főleg nem vagyok. Gyere bulizni, és meglátod!
  • gregorius maxi
    szelíd motoros
    szerény bombázó