Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Keith Urban - Golden Road <#eljen>#eljen>
OFF:
Bon Jovi - Slippery When Wet <#eljen>#eljen>
Nickelback - The Long Road <#eljen>#eljen>
ON:
Tim McGraw - Greatest Hits <#eljen>#eljen>
Contemporary Country Music
:
Egyszer láttam egy talk show- ban, nagyon szimpatikus kis nõ és amikor kieresztette tiszta hangját (minden zenei kíséret nélkül), a stúdió beleremegett (én is).
Nálam éppen az ellenkezõje érvényesül! ...különben is egészséges emberpéldányként akkor minek gyüjtögetném a videókat olyan szorgalmasan.
Na, még egyszer ne borzold fel így a kedélyeket!
Vagy pl. Eminem...attól az embertõl már önmagában is meghalhatnékom van...
Na pá
By the way: Cowboys 33 Eagles 10 <#taps>#taps>
Country és az öngyilkosság
Az orvostudomány terén a zsûri idén Steven Stacknek ítélte a díjat, aki a country zene és az öngyilkosság kapcsolatát vizsgálta. A kutató szerint a country számok témái (családi viszály, reménytelen szerelem, alkoholizmus, munkától való elidegenedés) táptalajai az öngyilkos gondolatoknak.
A kutató azt vizsgálta, hogy van-e valamilyen kapcsolat a rádiókban játszott country zene mennyisége és a felnõtt fehér lakosság öngyilkossági rátája között az USA 49 államában. A kutatás eredménye szerint azokban az államokban, ahol az átlagnál több countryt játszanak a rádiókban, több fehér vet önkezûleg véget életének.
Na már most!
Egy pillantás a Billboard legfrissebb TOP POP CATALOG listájára, ami ugyebár egy pop-rock katalógus lista. Ki vezeti???
top pop catalog chart
Csókoltatlak én is!<#law>#law><#law>#law>
és még egy ami majd okt.25-én fog (hivatalosan):
Egy jelzés velük kapcsolatban:
, errõl tudnotok kell, hogy mi a teendõ.<#hawaii>#hawaii>
Valahogy így kezdõdött nálam:26- os hozzászólás, Febr. 20…akkor még nem gondoltam ezt a sikert!
A Linedance- t a legnehezebb összehoznom, annak más technikai oka is van…
Egyébként a múlt héten csütörtökön csak Old Cowboy- ért és társaságáért volt bekapcsolva a TV- m. Nagyon jók voltak. Remélem ebbõl az egész táncikálásból egy szervezet fog kinõni...még az is lehet, hogy egyszer Nyíregyházán lesz egy linedance tánctanár, feltéve, ha egy kicsit jobban összeszedi magát! <#wink>#wink>
Nash tényleg ravasz volt, de a lelkesedését figyelve ezen nem is csodálkozom.
Remélem nem felejtettétek el, hogy most pénteken Budakalászon lesz a találkozó!!!!
Legközelebb jössz a line-dance klubba???
https://supermario4ever.wordpress.com
Jubilálunk!!!
Nashville tüzijáték (java futtatókörnyezet kell hozzá, Azureus használók elõnyben, ott már alapból telepítve van). Lehet kattintgatni a képre is.
Akinek nincs java, az se maradjon ki az élménybõl!
Köszönöm mindenkinek a részvételt és hogy gondolataitokat megosztottátok szûk táborunkkal.
Amúgy már meszereztem, úgy ímmel-ámmal jött az anyag, néha 500- al is (már mint B/s -al).<#vigyor3>#vigyor3>
Jó elõadó Shane Stockton is! Várom visszatáncolásukat az "iparba", Keith Harling- al és George Ducas- al együtt!
Képzeljétek, vasárnap fájt a bokám, a derekam, a lábujjam, minden, úgy széttáncoltam szombaton!!! Annyira jó volt, köszi OC, mindent és lehet, hogy a következõre is vhogy elmegyek! Akkor majd megpróbálok több country-s stílusjegyet magamra ölteni, meg azt hiszem, viszek jegyzetfüzetet is, mert keverem nagyon a táncokat!😊)))
A Salsa-t nem tudom keverni semmivel! Az utolérhetetlen, utánozhatatlan és annyira jó táncolni, hogy már otthon is próbálgattam. Imádom a latin zenét és nagyon szeretek arra táncolni is.
Szóval, akik még nem voltak, jöjjenek!!!😊))
Üdv., puszi,
Cg. (Timi)
a Banquet 400 elõtt. Nem semmi a hölgy<#taps>#taps>. (És most nem csak az énektudására gondoltam...)
Pá
by the way: Go Dale Junior!
Amúgy nem tudom hol keresed, de én megtaláltam több embernél is <#smile>#smile>
Shane Stockton nehéz ügy, de hamarosan meglesz. Hiába, a kuriózumokért meg kell dolgozni...
Gretchen Wilson is on vocal rest right now, or you’d have heard her give a big “Hell Yea!” at the news her sophomore CD, ALL JACKED UP, sold over a quarter million copies its first week, debuting at #1 on the country album chart with 263,550 albums sold last week, enough to place it at #1 on the overall Top 200 chart as well, besting debuts by Sheryl Crow, Three 6 Mafia, and Toni Braxton.
Juhé!!!! Rögtön a Billboard 200-as poplistájának elsõ helyén nyitott az új Gretchen CD, lekörözve a nagy neveket!!!! Bár már õ is elég nagy név...csak nem nálunk...
NEW GARTH SINGLE/ TRIBUTE TO LEDOUX OUT TODAY
Anderson Merchandisers has engaged Lyric Street Records to promote the Garth Brooks/Wal-Mart Stores, Inc. project exclusively at radio.
"'Good Ride Cowboy,' Garth's tribute to Chris LeDoux, was made downloadable to radio today and by mail to the balance of stations tomorrow. It’s the first single released since Garth teamed up with Wal-Mart as the exclusive source of his material. The single precedes a previously announced box set to be released soon.
Ezek szerint Garth mégsem hagyta abba???? Új kislemeze lesz, amely Chris LeDoux munkássága elõtt tiszteleg...és hamarosan lesz tõle egy box-set is, amelyen idáig kiadatlan dalai lesznek megtalálhatók. Ez jó hír!
Mint ahogy számítottam rá, életem eddigi legnagyobb koncertélményében volt részem. Aki ezt kihagyja, bánhatja. Fergeteges egyéni teljesítmény, a gitártudás fenomenális, a közönségben lévõ csajok bombázók, a hangtechnika csillagos ötös, a dalok nagyon erõsek, az egész koncert úgy ahogy van, leírhatatlan, ezért meg kell nézni!!!!
Ja, hogy mirõl is beszélek???

Ez az, ami rocknak túl dallamos, countrynak viszont túl rockos.
Az alábbi cikkrõl meg annyit, hogy azért úgy tûnik, õk sem tudják pontosan.
Shania Twaint contemporary country-hoz irják, miközben sok más helyen meg country-pop stilusba sorolják. Szóval végül is a lényeg, hogy ha tetszik, akkor hallgasd, a többi csak mese.
Sziasztok érdemes olvasgatni. Csekély angol tudás kell hozzá.
😊
A Corrs nem country, és nem is kacérkodott vele soha, egyszerûen belecsempészik a zenéjükbe az ír folk zenét (ez ugyebár nem countryzene, a hegedû vagy hurdy-gurdy senkit se tévesszen meg!).
A Cross Canadian Ragweed stílusának legpontosabb leírása igy hangzik: rebel-rousing alt-country.
The Corrs - Home
Tudom, nem country (vagyis az, csak egy másik...😊, de ne legyünk szakbarbárok 😊
Szerintem baromi jó, szerencsére megint akusztikusra vették a figurát.
Csak egy tipp.
Pá
Utolsó lemezét 1997- ben adta ki és ez is csak a második volt. Újra itt van egy kétlemezes hatalmas tehetség, akirõl nem tudni miért hagyta abba. Nagyon nagy kár érte!!!
Élményeim a CMT- s idõkbõl származnak.
Egy pár kedvenc tõle: „Teardrops”, „In No Time At All”, „Hello Cruel World”, „Lipstick Promises”, „Every Time She Passes By”… Fantasztikusak!!!
Azért még mindig bízok a „feltámadásában”! Kevin Sharp is visszatért 7 év után, ez év július havában, bár részemrõl kevesebb elismeréssel.
Ja, és az ajánlások tekintetében nem kell megkérdeznetek kezelõorvosotokat! <#nevetes1>#nevetes1>
Keith Harling és Shane Stockton most van beszerzés alatt, majd vélemény következik…
Ezeket az elõadókat egyáltalán nem ismertem régebben, itt figyelem fel rájuk.
A Cross Canadian Ragweed- el és Drew Womack- al is itt találkoztam elõször. Annyira nem tudtam még belemerülni a hallgatásukba, de elsõre nem rosszak. Persze egyáltalán nem közelítik meg nagy kedvenceimet, pl. Travis Tritt, Toby Keith, Alan Jackson, David Lee Murphy, Brad Paisley, Dwight Yoakam, Kenny Chesney, hogy csak egy pár férfi elõadó nevet emeljek ki a nagyon hosszú sorból. Egyszóval tart a felderítéses idõszakom.
Összefoglalva: a legnagyobb Country feeling- et az újak közül Aaron Watson és Andy Griggs hozta, õk igazán remek elõadók!
Még egy köszönetet is elsütök gyorsan, neked Countryboy! Tökjó, hogy az ajánlásaimat fogod a countrys szenzoraiddal és kiegészíted hasznos infókkal. Na, ennyit a dícséretrõl, ez nem az én asztalom, inkább ajánlok még egyet. <#nezze>#nezze>