Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi OFF témát!!!??? Beszél itt még valaki a zenérõl???? <#dumcsi>#dumcsi>
Rajtam mikor leszel? JAJ! <#wow3>#wow3> ezt privátban akartam!
Most pénteken lesz? Ez komoly? :-)
ez már erõsen privát kategória <#wink>#wink>
Ha én vagyok a csúcs, akkor milyen lehet túl a csúcson??? <#hamm>#hamm>
Tim Rushlow (aki a Little Texas énekese volt) énekli a She Misses Him címû dalt, a Tim Rushlow (2001) címû albumon található meg ez a felvétel.
a Van Morrison dalt rengetegen feldolgozták, amire te gondolhatsz az a következõ elõadó:
Emilio - Life Is Good (1995)
Az utóbbi években más nem dolgozta fel a country mûfajban ezt a dalt.
Emilio mellesleg egy nagyon jó mexikói country énekes, két albuma jelent meg, a fent említett, és az It's On The House (1996).
a Van Morrison dalt rengetegen feldolgozták, amire te gondolhatsz az a következõ elõadó:
Emilio - Life Is Good (1995)
Az utóbbi években más nem dolgozta fel a country mûfajban ezt a dalt.
Emilio mellesleg egy nagyon jó mexikói country énekes, két albuma jelent meg, a fent említett, és az It's On The House (1996).
Ja igen kifelejtettem valamit!Kellemes!
HI
Kérdés.
Ki énekli a "Have I told you" címû Van Morrison átdolgozást?
és ki énekli a "She misses him" c. számot?
Segítenétek?
Kérdés.
Ki énekli a "Have I told you" címû Van Morrison átdolgozást?
és ki énekli a "She misses him" c. számot?
Segítenétek?

Hö!
Kirus ha egyszer felfedez valamit...az nagyon fel van fedezve...az unalomig! <#finom>#finom>
Kiruska, fedezd fel ezt is:
James Otto: Days Of Our Lives (2004, Mercury Records)
Kirus ha egyszer felfedez valamit...az nagyon fel van fedezve...az unalomig! <#finom>#finom>
Kiruska, fedezd fel ezt is:
James Otto: Days Of Our Lives (2004, Mercury Records)
Hehe! Köd elõttem, köd utánnam! Bár, a rejtõzködés nem nagy erõsségem, de remélem sikerül leráznunk a serifet! Ja, péntek óta kb ezerszer hallgattam meg Brooks&Dunn My heart is lost to you címû számát....
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Jeff Bates
Video 1
Video 2
Shannon Brown akit a múltkor Countryboy ajánlott. Neki még nincs albuma, csak egy ki nem adott lemeze, amit már megszereztem. 😊 Most van valami a levegõben, majd meglátjuk!

Video: Cornfed
Video 1
Video 2
Shannon Brown akit a múltkor Countryboy ajánlott. Neki még nincs albuma, csak egy ki nem adott lemeze, amit már megszereztem. 😊 Most van valami a levegõben, majd meglátjuk!

Video: Cornfed
Contemporary Country Music
Tánc nem volt csak vetítés, de ahogy olvashattad szuper volt! Old Cowboy tiszteletbeli Line Dance klubtagnak avatott minket egy piros mintás kendõvel. 😊
Sziasztok!😊
Sajnálom, hogy nem lehettem ott pénteken a "vetítésen". Jó, hogy tettetek fel képeket, így legalább legközelebb be tudlak benneteket azonosítani!😊
Volt tánc is? Ki kapott kedvet hozzá?
E hét pénteken ki jön line-dance-elni?
Szép hetet és éljétek túl a hétfõt!
ÜDv.
Timi
új kedvencem (csak most kaptam meg, le vagyok maradva): Alan Jackson What I do c. albuma... Nagyon line-dance-es számok vannak rajta!!😊))
Sajnálom, hogy nem lehettem ott pénteken a "vetítésen". Jó, hogy tettetek fel képeket, így legalább legközelebb be tudlak benneteket azonosítani!😊
Volt tánc is? Ki kapott kedvet hozzá?
E hét pénteken ki jön line-dance-elni?
Szép hetet és éljétek túl a hétfõt!
ÜDv.
Timi
új kedvencem (csak most kaptam meg, le vagyok maradva): Alan Jackson What I do c. albuma... Nagyon line-dance-es számok vannak rajta!!😊))
...ja igen, elfelejtettem mondani Elgreco sheriff, hogy egy ilyennel menekülünk, míg te a lovadat felnyergeled <#nevetes1>#nevetes1>:

Most, hogy megint géphez jutottam, szeretném én is megköszönni Old Cowboy- nak és élete párjának nagylelkûségét, hogy befogadta csapatunkat a Western házába és hogy a nagyszerû ruházati kellékeit örömmel megmutatta.
Jó volt veletek beszélgetni és a videókat is más volt így társaságban megnézni.
Kirusnak is köszönet, hogy mindent megpróbált annak érdekében, hogy elérjem a vonatot (félelmetesen jól vezetett a csajszi!
)...csak azoknak a rendõröknek ne tetszett volna annyira a kocsija...nehéz ilyen verdával észrevétlenül elhúzni mellettük.
Jó volt veletek beszélgetni és a videókat is más volt így társaságban megnézni.
Kirusnak is köszönet, hogy mindent megpróbált annak érdekében, hogy elérjem a vonatot (félelmetesen jól vezetett a csajszi!
Három kedvenc ausztrál énekesem, 2005-ben a Nashville-i Fan Fair-en.
Catherine Britt (akitõl néztük a klippet, 19 éves szöszike), Michael Carr - aki élvezte, hogy a felesége nincs otthon és azt csinál amit akar - illetve Aleyce Simmonds.

Catherine Britt (akitõl néztük a klippet, 19 éves szöszike), Michael Carr - aki élvezte, hogy a felesége nincs otthon és azt csinál amit akar - illetve Aleyce Simmonds.

OK, rajtam nem múlik, a szárazfa befér a kocsiba :-)
Szia STRING!
Na akkor már csak dobos kell, meg egy énekes -feltéve, ha Te nem szeretnél, persze-, és legközelebb már mehet a zenélés (én basszusgitározom).
Na akkor már csak dobos kell, meg egy énekes -feltéve, ha Te nem szeretnél, persze-, és legközelebb már mehet a zenélés (én basszusgitározom).
Sziasztok!
Most regisztráltam erre a fórumra a tegnapelõtti esti összejövetel hatására. Eddig csak a másik country fórumon voltam aktív regisztrált tag (Tibor100), így találtam rátok.
Köszönet a péntek estéért kedves Old Cowboy és Countryboy, kár hogy nem tudtam egész végig maradni. Rég láttam és hallottam (mikor még volt CMT a kábelhálózatokon) ennyire friss és magával ragadó klipgyûjteményt. Remélem lesz folytatása, akár rendszeresen is. Mondjuk leginkább az igazi élõzenét szeretem, néha magam is pengetem a gitáromat, de az igazi NAGYOK elõadása mindig lenyûgöz még így konzerv formájában is. Jó lett volna, ha kicsit bõvebben is hallhattunk volna az elõadókról, de ezt pótlandó a mai nap úgy érzem rádiót fogok hallgatni...
Krisztina, ígértem neked valamit, de az email címed nem látható az adataid között. Ha elküldöd, hogy hova címezzem, akkor küldöm.
Szép napot mindenkinek
ST
Most regisztráltam erre a fórumra a tegnapelõtti esti összejövetel hatására. Eddig csak a másik country fórumon voltam aktív regisztrált tag (Tibor100), így találtam rátok.
Köszönet a péntek estéért kedves Old Cowboy és Countryboy, kár hogy nem tudtam egész végig maradni. Rég láttam és hallottam (mikor még volt CMT a kábelhálózatokon) ennyire friss és magával ragadó klipgyûjteményt. Remélem lesz folytatása, akár rendszeresen is. Mondjuk leginkább az igazi élõzenét szeretem, néha magam is pengetem a gitáromat, de az igazi NAGYOK elõadása mindig lenyûgöz még így konzerv formájában is. Jó lett volna, ha kicsit bõvebben is hallhattunk volna az elõadókról, de ezt pótlandó a mai nap úgy érzem rádiót fogok hallgatni...
Krisztina, ígértem neked valamit, de az email címed nem látható az adataid között. Ha elküldöd, hogy hova címezzem, akkor küldöm.
Szép napot mindenkinek
ST
Na sziasztok
Még nem volt alkalmam elmondani,hogy jól éreztem magam veletek. és örülök,hogy megismerkedtünk.Minden szuper volt.
Még nem volt alkalmam elmondani,hogy jól éreztem magam veletek. és örülök,hogy megismerkedtünk.Minden szuper volt.
Blaine Larsen.
Nézelõdök, nézelõdök a DC, és kit találok?
Hello Kirus!
Köszönöm a John Mayer-Brad Paisley klipet!
Hello Kirus!
Köszönöm a John Mayer-Brad Paisley klipet!
...egyébként nincs még egy ilyen jó fórum a környéken! Köszönöm a tegnapi napot nektek Country rajongó társaim!<#eljen>#eljen>
Countryboy, Elgreco nektek annyi!
Úgy látom barátaim, vérdíj van kitûzve fejünkre! Figyeltétek, hogy két fickó milyen jó színben van feltüntetve?!
Kirus látom, te már elkezdtél edzeni, nekem meg nagyon jó sírásó ismerõsöm van, beszélhetek vele. Majd megdumáljuk!
Úgy látom barátaim, vérdíj van kitûzve fejünkre! Figyeltétek, hogy két fickó milyen jó színben van feltüntetve?!
Kirus látom, te már elkezdtél edzeni, nekem meg nagyon jó sírásó ismerõsöm van, beszélhetek vele. Majd megdumáljuk!
Mi a manó! Õket is ismerem!!! Az egyikük miért dupla vérdíjú????
Nem baj, jövõre remélem meglátogattok Nashville-ben!!! 😊
Nem baj, jövõre remélem meglátogattok Nashville-ben!!! 😊
Újabb két veszélyes embert keresünk!!
Vigyázni velük mert nagyon veszélyesek, Old Cowboynál még fegyver is lehet!

Vigyázni velük mert nagyon veszélyesek, Old Cowboynál még fegyver is lehet!

ezt a másik egyént is ismerem! tudom hol lakik!!!! GAZDAG LESZEK! Én leszek Clint Eastwood! Begyûjtöm õket, mind!!!!
cool!!!
A fotó meg zseniális. De azt a párbajt látni akarom. OC biztos kölcsönadja a pisztolyait...Fogadni kinél lehet?