5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Nashville
    Főleg, ha hallanád is! Ha elsajátítanád a "torreádor" (ez csak álnév) technikát, már élvezhetnéd!
  • Nashville
    ...érdekes megközelítés, de legalább meghallgattad! Változol Greg! Előnyödre!
    Az index fórumban kérdezted Timitől, hogy szerinte utálunk-e itt téged. Az én válaszom: Nem.
    Hallgasd csak meg azokat az előadókat, amiket gyorsan lekapart itt Kirus! Művelődjél! Tényleg nem bír magával az ember, ha őket egyhuzamban hallgatja. Igazi nagymenők! ...és én még szerényen kiegészíteném a sort Travis Tritt- és Toby Keith- el, csak úgy vaktában lövöldözve természetesen!
  • kirus
    Nash, viszont a Big&Rich ellen semmi kifogásom, ha ez megnyugtat
  • kirus
    Te dög, meghallgattam az albumot, és nekem ezek voltak belőle a hallgathatóak. Nem hiszem hogy leadok egy rendelést erre a CD-re countryboynak! Hihi! Műveljem a füled? Tetszettek a tegnapi zenéim?
  • gregorius maxi
    ma este is művelhetnéd a fülem... :-)
    képzeld, megyek ma délután meghallgatni egy igazi komoly custom-built hangtechnikát...
  • gregorius maxi
    mosd ki a füled :-) az a "fiddle in the middle" egy rágógumireklámban talán elmenne háttérzenének :-)
  • kirus
    Ray Scott és Josh Turner után hallgatok egy kis Dierks Bentley-t, egy kis Keith Urban-t, egy kis Brad Paisley-t, aztán egy kis Hanna McEuent, Pinmonkey-t, Gretchent, Shelly Fairchildot, Little Big Town-t........és csak pörgök és pörgök. Egyszerűen nem bírok magammal!
  • gregorius maxi
    na én hallgatgatom, a "bad habits" nóta az egy lightos 12 bar blues...
    ez ilyen zenei standardokon/figurákon lovagoló csákó szerintem, ami nem jelent rosszat, de semmiképpen sem maradandó...

a "fiddle in the middle" -ben meg szerintem effektel megy le a hangban olyan mélyre...
  • Nashville
    Az igazi bariton, azért más! De azért az ember hangulata változik időnként.
    Gondold csak el, több órányi Josh Turner és Ray Scott hallgatása után jól jön majd egy kis nyugodtabb hangzásvilág, hogy lecsillapodj. Te sem pöröghetsz állandóan!
  • kirus
    Nyah, én meghallgattam. A Whole lotta you nekem is tetszett, ezen kívül még az Another fine mess, és a Fiddle in the middle. Egész jó kis zenék. De nekem mondjuk Ray Scott hangja jobban bejön...
  • Nashville
    Mégiscsak van egy új előadó, akit rögön le is tesztelhettek, de
    Hallgassatok bele az albumjába itt: Michael Lee Austin A "Whole Lotta You" száma és a "Horse In Texas" tökre CMT- s időszakot idéző hangulat! A belehallgatás minősége nem CD minőség, de kivehető a tehetséges hang, ami ennél már csak jobb lehet majd az albumán, legalábbis remélem!

De véleményeket kérek, mert nem leszek ilyen rendes csávó legközelebb! Hallgatásba fogok fordulni válasz híjján! Ki ne próbáljátok! ...és ez nem fenyegetés!
  • kirus
    De hülye vagyok....így kép alapján...vajon milyen is lehet
  • kirus
    Pörgős, vagy light-os? Mert feleslegesen inkább már nem is keresek rá
  • Nashville
    Ez a Big & Rich album fenomenális! Ki ne hagyja egy Country őrült sem! Őrület, amit művel a két srác az új albumon!

• Endiman
    Merle Haggard bácsi kiadott egy új cd-t és pont olyan a hangja mint 30 évvel ezelőtt
    Ez a fószer nem öregszik.
    Chicago Wind
  • kirus
    Hihi! Tudtam hogy nem fog bejönni. Mondjuk nekem sem a legnagyobb kedvencem, de a refire lehet tombolni...meg száguldozni ezerrel. Bár az ő albumuk az én CD gyűjteményemben sem szerepel
  • Nashville
    Chance: I came to drink: Cowboy Trotty színtű rapelés van benne, de meg lehet hallgatni. Hangulat kell hozzá, meg egy csapat szórakozni vágyó fiatal!
    Egyszóval, ha Country- t akarok hallgatni, nem az ő lemezüket fogom feltenni!
  • gregorius maxi
    majd segítek :-)
  • kirus
    Igyexem rájönni a mozgásra is, de ma sok a melóm!

Drágám te meg vigyázz magadra az úton, és ne feledd az ajándékomat!
  • Nashville
    Milyen színes lett a fórum!
    Mindenki logójához gratulálok! Érdekes, hogy több, mint 1900 hozzászólásig meg sem fordult a fejünkben a változtatás! Pedig a változás gyönyörködtet!
    Így sokkal jobban átlátható a fórum, hogy kinek milyen beszólásai vannak, voltak, ráadásul ez visszamenőleg is érvényes!

Kirus, ez a Pacis cucc nagyon menő! Ez igazán Kirusos! ...már csak a lónak kellene mozognia...hihihi...
    Amit ajánlottál tegnap, most nézek utánna, mindjárt jövök...még pár perc és új Big&Rich album tulajdonos leszek! Jeeeeeeeeeeeeeeee!
  • gregorius maxi
    én meg ma hallgatom amiket tegnap este is hallgattam :-)
    tök jó a hangulat, süt a nap :-)
  • kirus
    Még nem volt időm utána járni a Carrie Underwood nevü hölgyeménynek. Mindenesetre most hallottam a Jesus Take the Wheel című számot tőle....nekem annyira lagymatag. Bocsi fiúk, ha öngyilkos akarok lenni, előtte párszor meghallgatom ezt a számot. Azért beszerzem az albumot...hátha bejön
  • TheDreamingTree
    Ha már igy off-oltuk az amúgy is off kijelentésemet :)
  • TheDreamingTree
    Én inkább egy vajas-juharszirupos amerikai palacsintára gondolok...
  • gregorius maxi
    mmmmmmmmm okés.... :-)
  • kirus
    Én egy sonkás-hagymás-mindentbele rántottát kérnék
  • TheDreamingTree
    a végén még én is nekiállok valamit összeütni...
  • TheDreamingTree
    Látom, mindenkinek sok ideje van
  • kirus
    Serifhez méltó
  • elgreco
    mit szóltok az én új logómhoz??? olyan sheriffes nemde????
  • kirus
    Éljenek a csajok!!!
  • kirus
    [IMG][/IMG]
  • kirus
    ezt nem hiszem el, reggel még ment
  • kirus
    [IMG][/IMG]
  • kirus
    picsába
  • kirus
    Jiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa
  • gregorius maxi
    mi van te keresztanyu!
  • kirus
    Nyah, végre! Ez mán jobban kirusos. Nash! Megnézted már a dalt amire azt mondtam, hogy neked nem fog bejönni?
  • gregorius maxi
    krisztáét magamra vállalom :-)
  • KRISZTINA28
    Na így már jobb :)