Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ááááááhhhh végem!!!
elgreco, hogy kvittek legyünk, felrakhatnád a Karel Gott-os fotót rólam!!!
elgreco, hogy kvittek legyünk, felrakhatnád a Karel Gott-os fotót rólam!!!
Ugye tudod hogy véged<#violent>#violent><#boxer>#boxer>!<#puszi>#puszi>
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Jah, és dühömben elfelejtettem a jómodor jómadarak! OC, köszönjük a helyet és a lehetõséget. Na és persze nagyon örültem mindenkinek. Aki szeretné megtudni Countryboy és Elgreco végsõ nyugvóhelyét, az priviben érdeklõdhet
Hát elég hosszú lista lenne, 140 nevet és dalcímet leírnom...ne kívánd ezt tõlem!!!!
ÉN EZT A REDNECK WOMAN-t ISMEREM HÉÉÉ!!! TUDOM IS A TARTÓZKODÁSI HELYÉT!!!! GAZDAG LESZEK!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért vér fog folyni! Elgreco..............kinyírlak 😊 tuti. Legalább valami normális képet tehettél volna fel! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ja, meg Countryboy! A tegnap játszott számok listáját valahogy meg lehetne kapni?
Próbáltam megjegyezni az elõadókat, de egy idõ után elvesztettem a fonalat...
Az is jó, ha priviben átküldöd, vagy e-mail-ben, bár szerintem többeket is érdekelne..
Thanx
Próbáltam megjegyezni az elõadókat, de egy idõ után elvesztettem a fonalat...
Az is jó, ha priviben átküldöd, vagy e-mail-ben, bár szerintem többeket is érdekelne..
Thanx
Jó reggelt mindenkinek!
Elõször is köszönet a tegnapi összejövetel szervezõjének!<#worship>#worship>
Szerintem remek volt, végre láttam egy csomó klipet.
Jó, hogy végre arcokat is tudok társitani a nevekhez!
Várom a következõt!
És persze külön köszönet Old Cowboynak, és kedves feleségének, a vendéglátásért!
Na pá, most megyek zenélni kicsit!
Elõször is köszönet a tegnapi összejövetel szervezõjének!<#worship>#worship>
Szerintem remek volt, végre láttam egy csomó klipet.
Jó, hogy végre arcokat is tudok társitani a nevekhez!
Várom a következõt!
És persze külön köszönet Old Cowboynak, és kedves feleségének, a vendéglátásért!
Na pá, most megyek zenélni kicsit!
http://www.origo.hu/filmklub/20051013jessica.html
Hehe! Tudod! Tisztelt hölgyeim, és uraim. Így kezdõdött. Maguk itten nézzék a klippeket.....Mondtam hogy a faluházban nincs pajta!
Te hüle!!! akkor pár csomó kötelet is vinnünk kell magunkkal!
És milyen pajtás elõadásról beszélsz???????
És milyen pajtás elõadásról beszélsz???????
Nekem a pajtás elõadásod priviben jobban tetszett! Esetleg elõadhatnád az öngyilkosos okfejtést!!!
a vetítés oké, de mit adjak elõ??? na neee.....
Jóestét kívánok!
Ismerik a 100 Folk Celsiust??? Akarom mondani Diörks Bentlit? Ja hogy nem! Na majd most megfogják! Ez itten a jövõ!
És most mindenki fogja meg a sörét és igyon!
Köszönöm a figyelmüket 😊
Jóestét kívánok!
Ismerik a 100 Folk Celsiust??? Akarom mondani Diörks Bentlit? Ja hogy nem! Na majd most megfogják! Ez itten a jövõ!
És most mindenki fogja meg a sörét és igyon!
Köszönöm a figyelmüket 😊
Hellotok!
Találtam egy térképet. Ha a Lenfonó megállónál szálltok le a szentedrei HÉV-rõl, pontosan ott kezdõdik a Szntendrei út. Legjobb mindjárt a bal oldalon menni, mivel kissé bonyolult a József A. utcánál az átkelés. Megjegyzés: ne a Country Tanyában kössetek ki, az majd az utána következõ programpont.
Üdv OC - Keep It Country

Találtam egy térképet. Ha a Lenfonó megállónál szálltok le a szentedrei HÉV-rõl, pontosan ott kezdõdik a Szntendrei út. Legjobb mindjárt a bal oldalon menni, mivel kissé bonyolult a József A. utcánál az átkelés. Megjegyzés: ne a Country Tanyában kössetek ki, az majd az utána következõ programpont.
Üdv OC - Keep It Country

A idõponttal nincs gond😊
"Idõpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
Helyszín: Budakalász
Faluház
Szentendrei út. 9
(Hévvel könnyen megközelíthetõ!)
Belépõ nincs, a helyszínen lehet fogyasztani."
Azt, hogy a HÉV megállójától hány órát kell gyalogolni, az már kérdés. A múltkor valaki kért egy térképet... az sem lenne rossz.
"Idõpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
Faluház
Szentendrei út. 9
Belépõ nincs, a helyszínen lehet fogyasztani."
Azt, hogy a HÉV megállójától hány órát kell gyalogolni, az már kérdés. A múltkor valaki kért egy térképet... az sem lenne rossz.
Contemporary Country Music
Idõpont: 2005. Október 14. Péntek 19.00 óra
Faluház
Szentendrei út. 9
Faluház
Szentendrei út. 9
Old Cowboy, hol található ez a faluház???? Valami közelebbi cím???
Andy Griggs pótolva. Nem mondanám rá, hogy nem tetszik, de nem õ lesz a kedvenc férfi elõadóm. Mindenesetre azért hallgatni fogom.
<#boxer>#boxer> grrrrrrr....ugye tudod, hogy erre most mit válaszonlék, de úri társaságban tiltja a jómodorom..ami nincs is
Adok én neked hímsovinizmust, Kirus!!!!
Azért mert nem említjük meg minden hozzászólásban a neved, még nem kell felkapni a vizet!!! Redneck girl, haha! <#pias>#pias>
Azért mert nem említjük meg minden hozzászólásban a neved, még nem kell felkapni a vizet!!! Redneck girl, haha! <#pias>#pias>
Hímsoviniszta fórum!! És mi van a magamfajta redneck girl-ökkel?
Éljenek a cowboyok, akár urbanisták, akár vidéken élõk! Én éltem vidéken 26 évig, tudom mi a különbség. A lényeg: ugyanazt a zenét szeretjük!!!<#law>#law>
Hello Kriszti!
Ne hagy magad etetni a "városi cowboyoktól". Idézet countryboytól:
"Az ugye tudjátok, hogy a country dalokban ez egyik legtöbbet szidott dolog a rodeó? abszolút negatív dologként emlegetik, hiszen a rodeolovas soha nincs otthon, a felesége elõbb utóbb megunja hogy egyedül van otthon és soha nem alakulnak jól a dolgai. Lásd, halld: Garth Brooks: Rodeo, George Strait: I Can Still Make Cheyenne, Ronna Reeves: Rodeo Man, Chris LeDoux: Silence On The Line, most csak igy pár ilyen dalt fejbõl 😊 "
Lám, ez is csak azt mutatja, hogy nagyon szoros a kötõdése a country zenének a rodeohoz, de a cowboy-élet többi megnyilvánulásához ugyanígy. A country zene nem városi zene. A country = vidék, a vidék viszont a cowboyoké, és az un. "urban cowboy"-ok is a country zenét részesítik elõnyben, mivel azzal tudnak vigasztalódni, hamár nem élhetik a cowboyok életét és nem rodeozhatnak.
Javaslom, hogy nézz körül a www.paci.hu honlapon, ahol a cowboyok és a hagyományos un. "angol" lovasok vitatják meg az élet dolgait. Nagyon jó fejeket talász ott.
Üdv és Keep It Country
Ne hagy magad etetni a "városi cowboyoktól". Idézet countryboytól:
"Az ugye tudjátok, hogy a country dalokban ez egyik legtöbbet szidott dolog a rodeó? abszolút negatív dologként emlegetik, hiszen a rodeolovas soha nincs otthon, a felesége elõbb utóbb megunja hogy egyedül van otthon és soha nem alakulnak jól a dolgai. Lásd, halld: Garth Brooks: Rodeo, George Strait: I Can Still Make Cheyenne, Ronna Reeves: Rodeo Man, Chris LeDoux: Silence On The Line, most csak igy pár ilyen dalt fejbõl 😊 "
Lám, ez is csak azt mutatja, hogy nagyon szoros a kötõdése a country zenének a rodeohoz, de a cowboy-élet többi megnyilvánulásához ugyanígy. A country zene nem városi zene. A country = vidék, a vidék viszont a cowboyoké, és az un. "urban cowboy"-ok is a country zenét részesítik elõnyben, mivel azzal tudnak vigasztalódni, hamár nem élhetik a cowboyok életét és nem rodeozhatnak.
Javaslom, hogy nézz körül a www.paci.hu honlapon, ahol a cowboyok és a hagyományos un. "angol" lovasok vitatják meg az élet dolgait. Nagyon jó fejeket talász ott.
Üdv és Keep It Country
Senki ne aggódjon, Countryboy nem halt meg, csak letelt a munkaideje. Tuti sétál hazafelé <#guluszem1>#guluszem1>. Na jó..ez már az idiotizmusom netovábbja
Miért? Mi a baj városi kávboj? Nem isteníthetlek húsz év házasság, 3 gyerek, és tucatnyi kántrizene után?<#puszi>#puszi> Akarom a jövõ évi Dixicsirkéket<#eplus2>#eplus2>. Arra szeretnék tehenet fejni
A mai nap szerintem csúcsot döntött, de juszt is nem fogom összeszámolni a hozzászólások számát! 

Kirus, ne isteníts!!!! Csak egy földön járó örbön (urban) kovboj vagyok!!!!
Errõl sosem nyitnék vitát. Térdre borulok, és meghajlok NAGYságod elõtt.
Nah igen, jómagam és Kiruska állandó harcban állunk: õ Mozart-ra esküszik, én pedig Beethoven-re! <#rolleyes>#rolleyes>
Igy hamar lekörözzük a másik fórumot. A miénkben több az élet 😊
Countryboy - Kirus tiszta messengert csináltok itt a fórumból!
Ha így folytatjátok akkor megint nézhetek valamit 2000- re. A tüzijáték nem volt elég???
Ha így folytatjátok akkor megint nézhetek valamit 2000- re. A tüzijáték nem volt elég???

BÉjbe, aki annyi lemezt hallott már mint én, az nyugodtan kritizálhat. Gondolkodtam már egy 1989-tõl tartó (akkor volt a nagy countryboom - Alan Jackson, Clint Black, Travis Tritt...) enciklopédia megírásán, rengeteg lemezkritikával....de majd nyugdíjaséveimet szánom erre 😊
Újabb ajánlat: a hölgy neve Shannon Brown. Ugyancsak 1998-ban lett volna egy lemeze, amit el is készített, de a kiadó, ugyancsak az Arista Nashville soha nem adta ki. A DC-n megtalálja aki ügyes, egyébként pedig a hölgy 7 év után az idén egy új dallal jelentkezett, a Corn Fed a héten jelent meg az amerikai rádiókban, album talán jövõre. Tehát Shannon Brown, egy próbát megér!!!
shannon brown bio
shannon brown bio