5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#2160 milka csoki? -
#2159 nanananana.....
szóval izé... no! -
#2158 Akinek nem tetszik amit hallgatok, az ne hallgassa azt amit én. Ebből következik, hogy ha nem tetszenek neki a zenéim, gondolom nem is kellenek neki a zenéim -
#2157 lövetek egy kis bluegrass rádiót inkább...
abban vér folyik, nem cukros uborkalé -
#2156 De jó kis zene megy a rádióban.... Alison Krauss: Restless -
#2155 be be be be be
nye nye nye nye nye
:-) -
#2154 Ezért Nash pofán ver. Ő is szereti Brad Paisley-t. Oszt még én is megütlek, mert én is kedvelem. Amúgy a micra lehet női autó, de sok pasi vezeti. ÉN MEG NEM ÜLNÉK BELE! GRRRR!És még tundék olyan hasonlatot felhozni, amit nőknek terveztek, de megjárta már pasik seggét is! NNNNNNNNNNNA! -
#2153 végülis olyan mint a nissan micra: nőknek van tervezve -
#2152 rodeos gregorios maximos a tánc neve -
#2151 okés, a 2 hét múlva tuti, legalább már a karácsonyi feeling jegyében lesz a dolog...
veszek anyukámnak is valamit :-)
ő az egyetlen nő aki mindent megérdemel -
#2150 nézz má rá a prividre lécci -
#2149 max. egy forduló táncra... -
#2148 Nekem is csak kb. két hét múlva lenne jó a shoppingolás, maradjunk annyiban, hogy szombaton a linedancen megbeszéljük. Gondolom, hogy mindenki ott lesz:) -
#2147 én tutira benne vagyok! Ne merjetek itthon hagyni! -
#2146 épp nézegetek egy brad paisley videót..
egy szál gitárral nem is nyálas annyira...
csak jó pasi, nem úgy mint én és ezért bassza a csőrömet...
gitár is van pedig.... grrr :-) -
#2145 szombaton el-kap-lak !
-
#2144 Megütlek Teeeeeeeee! Ne provokálj! Ha én akarok valamit...azt nem unom meg. Vagy legalábbis addig nem míg nem kapom meg -
#2143 mennyé
majd megunod -
#2142 én is megyek!
de nekem ez a hétvége nem jó, sőt jövő hétvége sem, utána viszont igen..
hétközben okés, de itt meg kell dumcsizni
azért csak egy munkahely vagy mi :-) -
#2141 Nah, akkor megyek vízumot intézni!
Shopping City Süd:
Megyek - időpont mindegy! Felőlem már 7végén indulhatunk! -
#2140 Kirus!
San Antonio jöhet. Próbáltam jegyet rendelni, de elsőre nem sikerült. Viszont mi újság a Shopping City Süd-del? Nagyon csönd van. Én komolyan gondoltam és mivel nekem az időpont teljesen mindegy, gondoltam, mindenki nyilatkozik róla, hogy tudjunk egyeztetni.
Tehát: Megyek én - időpont mindegy
A többi hattól is várom a nyilatkozatot.
Keep It Country
OC -
#2139 jóvanna... féltékeny is lettem -
#2138 Mindegy, akkor nekifutok egyedül...csak találok odakint egy cowboyt aki elkalauzol -
#2137 oda vízum kell vazze... -
#2136 nyugi :-) -
Montgomery témában, már én is kértem segítséget valakitől, de nem sokra mentem vele. Annyit mondhatok, hogy régen, a 90's években volt feelingje, de a 2004- es albuma a "Letters from Home" nekem nem jött be! Nem adott bele apait-anyait, elvesztette varázsát a fickó! -
#2134 Nash. Tőled vártam volna az infót a Montgomeryről,erre tessék!
Negatív kisugárzás! Ta vagy a közepe a fórumnak!!! -
#2133 hova -
#2132 Hát nekem erre kéne eljutnom! Valaki(k) utitársnak?
Keith Urban & Rodeo -
#2131 Na, rajta leszek, köszönöm szépen. Aztán majd kommentálom hogy mennyire az esetem! Szerintem este belebonyolódom! -
#2130 Kirus, Emmylou Harris-t ajánlanék számodra, kedvenc női előadóm
Legjobb lemezei (szerintem):Luxury Liner, Elite Hotel -
#2129 Szombat táncikálás....már jöhetsz is! Úgyis rég láttalak. Szerintem a gyerkőcök is élveznék!
-
#2128 nekem nagy szívem van! -
#2127 "gyerekeskedsz" = DÜHÖS
Nem is rád gondoltam az érdektelenséggel kapcsolatban, pont ellenkezőleg! Téged még érdekelnek a témába vágó hozzászólások!
Ti már megbékéltetek Greg- gel, nektek is kellett vagy 120 hozzászólás hozzá! Én akkor nem tudtam itt lenni, néha-néha kijön belőlem apránként, de most már lezárva a téma, de tényleg! Egy Line Dance majd megoldja a vitát? Egy részét talán igen, az emberit!
Na, most már megyek is, mert kezd fölöttébb kínos lenni a helyzet!
Keep It Country!
Nash -
#2126 megint meg vagyok találva :-) -
#2125 Mindennek van értéke. Mostmár mindenki ismer mindenkit, nem lehet csak szigorúan countryról beszélni. Nem tudjuk kikerülni. Amúgy meg számomra mindig értékes volt minden hozzászólásod, és az is marad. A litániás véleményed is meghallgatnám, mert ezért szeretlek. Ne durcizz már bakker! Én mindig megnézem az ajánlásokat, és ez így is marad. Csak velem cseszel ki ha gyerekeskedsz és eztán megtartod magadnak a felfedezettjeidet -
#2124 Régebben nagyon igényes voltam a fórumra, de ez lassan, és biztosan kezd változni...
Írtam régebben kb. a 400- adik hozzászólásnál, hogy szinte mindegyik beírásnak értéke van...ezt már egyáltalán nem így gondolom!
Igazságtalan vagyok? Lehet, de ez már egyáltalán nem érdekel!
A további, egy litánia hosszúságú véleményem megtartom magamnak! Tömören ennyi!Ehhhhh! -
#2123 ja és jó reggelt neked is -
#2122 épp a country thang nevű nótáját hallgatom -
#2121 jó reggelt
Mi a helyzet John Michael Montgomery-vel?
Nem olvasok róla semmit,tudtok valamit róla?