5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Van benne az is...de lapoztál már bele, vagy csak alapból fikázod? Van benne más is, ami nem bulvár. Különben sincs más, ami elérhető.
  • gregorius maxi
    full-bulvár...
  • countryboy
    még egyszer a reklám kedvéért...évi 10.000 ft az előfizetés. megjelenés minden második héten. a megjelenési dátum napján már itt van a postaládában az újság. Még a hülyének is megéri. Egy példány ára $2.99 ha az újságárusnál veszed, ha előfizeted csak $1.00

CountryWeekly
  • countryboy
  • countryboy

hehe, ezt a képet azoknak csináltam, akik szomjaznak egy kis countrys sajtóra...alig fértek el a földön
  • gregorius maxi
    szia country-grill :-)
  • countrygirl
    Dehogy! Nincs harag egyáltalán...kikeveredtünk a dologból! Annyiban hasonlítunk Vidéki lányra, hogy én se Bp-i vagyok.

Ezek a CMA nyertesek elég érdekesek meg kell hagyni! Bár Dierks Bentley-nek és Keith Urban-nak nagyon örülök!! Kár, hogy csak neten lehet majd valahogy hozzájutni a gálához, a 3SAT is vágva szokta leadni a műsort, bár több a semminél!
  • gregorius maxi
    nashol a tévé előtt... :-))
    hívd fel a mobilján...
  • TheDreamingTree
    Hmmm, érdekesek ezek a CMA nyertesek....többit később, nem akarom senki elől elvenni a 1felfedezés örömét" :)

• Endiman
    Fiúk, Lányok!
    Fennt van a Walk The Line OST torrenteken, és hát nem tagadom leesett az állam, mennyire jól nyomja ez a Phoenix srác!
    Hihetetlen jól megőrizték az eredeti ritmusokat, de az elektromos gitárok adnak bele egy kis 2005-ös hangzást is.Szóval ha lenne kalapom megemelném előttük.
    A reese csajszi se semmi.

• countryboy
    az NBC-n a Jay Leno show-ban Garth Brooks a vendég! most kezdődik!!!!
  • elgreco
    Countrygirl nem akartam megvonni tőled neved használatát félre ne érts, csak Gregnek próbáltam segíteni Vidéki lány azonosításában, amire ő maga is rájött időközben. Remélem nincs harag:)

• countryboy
    a neten hallgasd ha érdekel!
    bbc 2 nincs itthon...ha nem lehet nézni a portálon, akkor meg kell várnod, mig a 3SAT leadja december közepén.
  • TheDreamingTree
    Most hallgatom a Jerry Douglas lemezét...egész kellemes.
  • TheDreamingTree
    Welcome Home Countryboy!

Ez mind szép, de van egyáltalán BBC 2 itthon?
  • countryboy
    A BBC 2 TV pedig 18-án, pénteken adja le a show-t.
  • countryboy
    Hajnali 1 kor kezdődik a show élőben!!!!
  • countryboy
    CMA díjátosztó gála New Yorkból élőben a RADIO BBC 2-n!

http://www.bbc.co.uk/radio/

Már most is country műsor megy!!!!!!
  • TheDreamingTree
    Hát én már irtam párral ezelőtt, hogy vszinűleg fönt lest torrentben valahol. Szerintem ennél egyszerűbben nem jutunk hozzá :(
  • KRISZTINA28
    még mindig nem tudja senki merre van Nash?
    NASH
  • gregorius maxi
    a Petit majd elcsalom egy kis privát gittyantózásra megint :-)
  • gregorius maxi
    :-)
  • Vidéki lány
    19-én pedig Bp fog lemaradni a Riverside-ról...
    Ja, lehet, hogy én is, mert épp Bp-en leszek..:(
  • gregorius maxi
    arról, hogy te mindig lemaradsz mindenről, mert minden szar pesten folyik...
    igaz, hogy mindig felhívunk meg ilyesmi, de sajnos nem tudsz itt lenni élőben...

ezt akartam mondani végülis...
  • Vidéki lány
    Láttam, volt egy kis kavarás a nevemmel..:)

Greg,
    mire értetted azt, hogy az én életem erről szól? (Mi az "erről"?)

• gregorius maxi
    A 2262-2266 közötti hozzászólásaimhoz magyarázat:
    Kirus felhívta a figyelmem egy isteni jó nótára, és ezt dícsértem-magasztaltam.
    persze ez egyesek számára tisztán olvasható, egyesek számára viszont OFFTOPIC, AC/DC promóció :-)

• kirus
    Keith Urban live
    Ezt hallgatom....oltári
  • Old Cowboy
    Hellotok!

Nagyon aktuális: tudje-e valaki, hogy a Country Music Award Show-t, ami ma lesz New York-ban, mikor és hol lehet megnézni, felvenni. A korábbi években a BBC-2 adta felvételről. Tudja-e valaki fogni a BBC-2-t? Jó lenne megszervezni egy találkozót konkrétan ebből az alkalomból. Valaki?

Keep It Country
    Marshal
  • KRISZTINA28
    sziasztok
    Merre van Nash? Rég nem láttam a nevét!
  • gregorius maxi
    alligator...
  • countryboy
    na megyek mert indul a vonatom Londonba...aztan meg a repulom Pestre... C U later!!!
  • gregorius maxi
    miért nem adták ki az új albumát?
    ...fogazott?
  • gregorius maxi
    te vagy az én emberem!!!
    hhihihi
  • countryboy
    egy egesz tarat beleeresztenek
  • gregorius maxi
    akarod mondani, egy petront megér?

:-))
  • countryboy
    hehe countrygirl, a neved alapjan akar a parom is lehetnel
  • countryboy
    Mai ajanlatom a meltatlanul mellozott Shana Petrone...masodik lemezet mar ki sem adtak, pedig szerintem nagyon jo hangu es tehetseges a csajszi...akit erdekel, tegyen egy probat...

Shana Petrone
  • countrygirl
    aha...ezt már tudtam eddig is! Szóval jó lenne, ha máshogy jelentkeznék be?? ÁÁ..azért nem!!
  • countrygirl
    Mellesleg érdekel még a műsorban Trisha Yearwood, és Carrie Underwood is...de találtam transciptet a CNN honlapján, így az egész interjút el lehet olvasni!
  • elgreco
    Timi= Vidéki lány = másik fórumon countrygirl