Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Viszont lenne itt még valaki aki biztosan tetszene nektek.
Az úriember neve Tony Stampley, egyetlen lemeze jelent meg, Rebelution címmel. Igazi, dögös honky tonk zene, a Boondockban sokat fog szólni, ugye Kirus??? <#pias>#pias>

hol találom a képeket?
:-))
van ami rock n\' roll, van ami nem
Amúgy erre való a munkahely...country rádiót hallgatok, és country fórumban veszekszem...hehe
Mindjárt leütök valakit melóba egy sörösüveggel, jót káromkodom, és tökéletes lesz a kép....redneckgirl
Elgreco,
jóhogy inkább a country-val foglalkozom, mint ... mással (a mh-en)..😊)))
Oroszlán vagy??😊 Basszus, ha nem mondtad volna, és lehetett volna egy tippem, tuti, hogy ezt mondom!😊))
GARTH BROOKS DISCOGRAPHY
Wild West Store
illetve ami a dagadt-disznó fejemhez megy...
papírzacsi lenne végülis a legjobb....
Cowboyok? Hol??<#szeret>#szeret>. Ide velük!! Én úgy láttam hogy van náluk ilyen kalap. Ha nem jössz szombaton, akkor személyesen nem tudjuk megbeszélni a kalap témát, de cserélhetünk elérhetõséget esetleg.
nekiálljunk kitárgyalni a cowboyokat?😊)))
Számûzve leszünk a fórumról, de majd beolvasunk a számûzõknek! Jó?😊)))
jól megboxoltuk így távollétében a meccsét...😊)))
Azért jössz ki jól Countryboy-jal,... fel tudod vele venni a kesztût, mi?😊))
Köszi!😊)))
Amúgy szerintem mindenki belátja hogy másról is szól a country, ez logikus. Ezt is leírtam. Meg azt hogy imádom a cowboyokat hehe

Reméljük egy sör mellett meg tudjátok majd beszélni a dolgokat😊
elgreco-sheriff-békebíró<#vigyor3>#vigyor3>
Sajnálom, hogy most nem leszek ott...😞
Nekem meg amúgy is nagy a pofám <#hehe>#hehe>, szóval ha beszólok, azon nem kõ megsértõdni. Már elõre szólok!!!!
Ha esetleg kell még valami, szólj, aztán megpróbálom elõkeríteni.
és senkivel semmi bajom :-)
leírtam egy benyomásomat a dolgokról, végülis ennyi...
de lássátok már be, ez a country dolog nem csak zene!
akiket ismerek személyesen azoknak életfelfogás inkább, és én például a közelükbe sem érhetek soha emberi minõségben meg lelki tisztaságban...
miért merül ki abban a kommunikáció, hogy leírom, például mit hallgattam tegnap?
vagy hogy ki milyen CD-t adott ki ?
miért OFF minden ami nem hanglemez-promóció ?
OC sértegetésérõl inkább ne is beszéljük, mert az gusztustalan volt... sajna.
Sztem nincs olyan itt, aki ne kedvelne.😊
JAjj, nagyon imádom õket! Fõleg az Alison Krauss-szám a kedvenc!! Gyakorlok szorgalmasan!😊
Nem vagyok sértõdékeny és nem is leszek. Ti se legyetek azok. Nem ezért vagyunk itt.
Ja, Tamás lennék, vagy mi...
Mindegy, a többséggel már találkoztam, aki kedvel annak örülök, aki nem...hát ez van,nem szerethet mindenki. A többiekkel meg lehet talizom szombaton. Ha megkedvelnek örülök, ha nem....hát nem szerethet mindenki.
Amúgy dalolsz a karaoke-számokra?<#nevetes1>#nevetes1>
... és azt már az oviban is tanítják, hogy ha kérdezik a neved, akkor illik bemutatkozni (vagy legalábbis privát-ban)...
sztem nem is neked szólt..😊
Igen ez egy infó gyûjtõhely és a hasonló ízlések találkozóhelye is. Nem feltétlenül kell egy ilyen helyen filozófiai bölcseletekbe bonyolódni...szerintem.
2. azt hiszem nem ismerjük egymást, bennem ne hiányold az érzõ gondolkodó embert, pont ezért.
3. milyen az ha valakibõl megszólal az ember? Belõlem az állat szólogat?
4. nem fogok itt kötekedni, leírtam a véleményem pár sorral korábban, még azt is, hogy én is gyakran off-olok, és imádom a countryval kapcsolatos dolgokat. Ha összeugrunk, azt is priviben. Szívesen megadom az MSN címem.
5. Nincs is öt, tiszta buziság ez az egész
<#vigyor2>#vigyor2>
Amennyiben mégis megbántottam volna érzõ lelked, úgy hívj ki egy párbajra 😊, és ezennel nyilvánosan a FÓRUMON kérek elnézést
sztem ez baromira nem érdekel senkit, hogy milyen kifogásokat hozol fel az ellen, hogy hülyeséget írtál... inkább egy "bocs" lett volna az ideillõ
inkább örülnél, hogy jönnek új emberek...
Timi
a második napirendi pontra pedig csak annyit irnék, hogy hirtelen a semmibõl megjelentek itt emberek, és elkezdtek msn stílusban irogatni...azért ez furcsa volt...a régiek hadd offoljanak már itt, ha úgy akarják....szerintem.
egyébként nagyon szívesen leírnám mennyi közöm van a countryhoz, meg hogyan kerültem a közelébe...
de ez itt elsõ látásra nem egy fórum, hanem egy hanglemezboltnak a promóciós lapja, ami arról szól, hogy mit hallgass, mit vegyél meg, mit szeress...
egy apróságot hiányolok:
AZ ÉRZÕ, GONDOLKODÓ, EMBERT
ha böngészek a neten annyi aktuális infót találok zenészekrõl hogy röhej...
mi a poén abban, hogy beszúrom ide?
nekem a barátaim 90%-a vagy countryt játszik vagy country hallgat...
de még soha senki nem cseszett le engem azért mert az "ember" szólalt meg bennem nem pedig a fanatikus vak rajongó
tudom, hogy jó emberek vagytok, de engem sem darált kutyahúsból csináltak :-)
ha egyszer nincs kedvem halomra CD borítókat beszúrogatni ide, meg az éppen aktuálisan kiadott dolgokat promóciózni akkor nincs kedvem... ennyi...
ettõl függetlenül olvasgatom a dolgokat, mert nagyon érdekes, de írogatni így keveset fogok...
aki meg line dance iránt is rajong azzal úgyis lepacsizunk élõben...
:-)
na puszi mindenkinek
Robi
Countryboy,
1. "Gergely Róbert, alias pacsirtamadár??? a madarakkal vigyázni kell mostanság...
na beszélnénk mi már most itten a zenérõl is???"
szted ez mi, ha nem gúnyolódás?
2. Utána pedig kérdezte Maxi a te nevedet is...
És arról, hogy Kriszta28, Beus75 és Maxi OFF-olt volna ("Mi ez itt kérem? Messengerezünk???Topic szét OFFolva!!! Eh!!!" - Cb.): nézz egy kicsit magadba... brazil szappanoperás beszólás kinek is szólt "régebben"?
Tudod, Poltom, bírom a fejedet, csak nem szeretem, ha mások szemében a szálkát is...
ÜDv.
Timi
Veled gondolom találkozom szombaton. És itt senki nem gúnyolódik, csupa rendes fazon!!!<#nyes>#nyes>
Hagyjuk a személyeskedést itten.
De kell is!!!!
Ez a fórum a legjobb Magyarországon, amely a kortárs country zenével foglalkozik!!!