5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #2320 Van benne az is...de lapoztál már bele, vagy csak alapból fikázod? Van benne más is, ami nem bulvár. Különben sincs más, ami elérhető. -
#2319 full-bulvár... -
countryboy #2318 még egyszer a reklám kedvéért...évi 10.000 ft az előfizetés. megjelenés minden második héten. a megjelenési dátum napján már itt van a postaládában az újság. Még a hülyének is megéri. Egy példány ára $2.99 ha az újságárusnál veszed, ha előfizeted csak $1.00
CountryWeekly -
countryboy #2317 -
countryboy #2316
hehe, ezt a képet azoknak csináltam, akik szomjaznak egy kis countrys sajtóra...alig fértek el a földön -
#2315 szia country-grill :-) -
countrygirl #2314 Dehogy! Nincs harag egyáltalán...kikeveredtünk a dologból! Annyiban hasonlítunk Vidéki lányra, hogy én se Bp-i vagyok.
Ezek a CMA nyertesek elég érdekesek meg kell hagyni! Bár Dierks Bentley-nek és Keith Urban-nak nagyon örülök!! Kár, hogy csak neten lehet majd valahogy hozzájutni a gálához, a 3SAT is vágva szokta leadni a műsort, bár több a semminél! -
#2313 nashol a tévé előtt... :-))
hívd fel a mobilján... -
#2312 Hmmm, érdekesek ezek a CMA nyertesek....többit később, nem akarom senki elől elvenni a 1felfedezés örömét" :)
-
#2311 Fiúk, Lányok!
Fennt van a Walk The Line OST torrenteken, és hát nem tagadom leesett az állam, mennyire jól nyomja ez a Phoenix srác!
Hihetetlen jól megőrizték az eredeti ritmusokat, de az elektromos gitárok adnak bele egy kis 2005-ös hangzást is.Szóval ha lenne kalapom megemelném előttük.
A reese csajszi se semmi.
-
countryboy #2310 az NBC-n a Jay Leno show-ban Garth Brooks a vendég! most kezdődik!!!! -
#2309 Countrygirl nem akartam megvonni tőled neved használatát félre ne érts, csak Gregnek próbáltam segíteni Vidéki lány azonosításában, amire ő maga is rájött időközben. Remélem nincs harag:)
-
countryboy #2308 a neten hallgasd ha érdekel!
bbc 2 nincs itthon...ha nem lehet nézni a portálon, akkor meg kell várnod, mig a 3SAT leadja december közepén. -
#2307 Most hallgatom a Jerry Douglas lemezét...egész kellemes. -
#2306 Welcome Home Countryboy!
Ez mind szép, de van egyáltalán BBC 2 itthon? -
countryboy #2305 A BBC 2 TV pedig 18-án, pénteken adja le a show-t. -
countryboy #2304 Hajnali 1 kor kezdődik a show élőben!!!! -
countryboy #2303 CMA díjátosztó gála New Yorkból élőben a RADIO BBC 2-n!
http://www.bbc.co.uk/radio/
Már most is country műsor megy!!!!!! -
#2302 Hát én már irtam párral ezelőtt, hogy vszinűleg fönt lest torrentben valahol. Szerintem ennél egyszerűbben nem jutunk hozzá :( -
#2301 még mindig nem tudja senki merre van Nash?
NASH -
#2300 a Petit majd elcsalom egy kis privát gittyantózásra megint :-) -
#2299 :-) -
Vidéki lány #2298 19-én pedig Bp fog lemaradni a Riverside-ról...
Ja, lehet, hogy én is, mert épp Bp-en leszek..:( -
#2297 arról, hogy te mindig lemaradsz mindenről, mert minden szar pesten folyik...
igaz, hogy mindig felhívunk meg ilyesmi, de sajnos nem tudsz itt lenni élőben...
ezt akartam mondani végülis... -
Vidéki lány #2296 Láttam, volt egy kis kavarás a nevemmel..:)
Greg,
mire értetted azt, hogy az én életem erről szól? (Mi az "erről"?)
-
#2295 A 2262-2266 közötti hozzászólásaimhoz magyarázat:
Kirus felhívta a figyelmem egy isteni jó nótára, és ezt dícsértem-magasztaltam.
persze ez egyesek számára tisztán olvasható, egyesek számára viszont OFFTOPIC, AC/DC promóció :-)
-
#2294 Keith Urban live
Ezt hallgatom....oltári -
#2293 Hellotok!
Nagyon aktuális: tudje-e valaki, hogy a Country Music Award Show-t, ami ma lesz New York-ban, mikor és hol lehet megnézni, felvenni. A korábbi években a BBC-2 adta felvételről. Tudja-e valaki fogni a BBC-2-t? Jó lenne megszervezni egy találkozót konkrétan ebből az alkalomból. Valaki?
Keep It Country
Marshal -
#2292 sziasztok
Merre van Nash? Rég nem láttam a nevét! -
#2291 alligator... -
countryboy #2290 na megyek mert indul a vonatom Londonba...aztan meg a repulom Pestre... C U later!!! -
#2289 miért nem adták ki az új albumát?
...fogazott? -
#2288 te vagy az én emberem!!!
hhihihi -
countryboy #2287 egy egesz tarat beleeresztenek -
#2286 akarod mondani, egy petront megér?
:-)) -
countryboy #2285 hehe countrygirl, a neved alapjan akar a parom is lehetnel -
countryboy #2284 Mai ajanlatom a meltatlanul mellozott Shana Petrone...masodik lemezet mar ki sem adtak, pedig szerintem nagyon jo hangu es tehetseges a csajszi...akit erdekel, tegyen egy probat...
Shana Petrone -
countrygirl #2283 aha...ezt már tudtam eddig is! Szóval jó lenne, ha máshogy jelentkeznék be?? ÁÁ..azért nem!! -
countrygirl #2282 Mellesleg érdekel még a műsorban Trisha Yearwood, és Carrie Underwood is...de találtam transciptet a CNN honlapján, így az egész interjút el lehet olvasni! -
#2281 Timi= Vidéki lány = másik fórumon countrygirl