Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem hallottál valami jó zenét,és szeretnéd velem megosztani.... Megkérdezhetem mióta hallgatsz country zenét? Ha visszaolvastál, akkor bizonyára láttad, hogy a kezdetekben mindenki bemutatkozott, megkérdezték a többiek, hogyan és mikor került kapcsolatba a country zenével.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
visszanézegettem ezen fórum hozzászólásait
:-)
érdekes sok szempontból
:-)
érdekes sok szempontból
van ami rock n\' roll, van ami nem
Naná hogy jó! Én tudom, mit szeretsz, béjb!
Bébi este már nem tudtam meghallgatni a Ryan Shupe: Banjo Boy számot, de most ment a rádióban. Ez jóóóóóóóóóóóóó<#nevetes1>#nevetes1>
Inkább a torrentes megoldásra kattanj rá, az az igazi. Ott még csak egy számot találsz, a DC- n csak a "megasztáros" élõ fellépései vannak, és azok nem a legtökéletesebbek (túl vannak hajszolva a fiatalok, úgy mint nálunk).
Egy próbát azért mindenképpen megér. Ha "megjelenik" az elsõ albuma, majd szólok!
Egy próbát azért mindenképpen megér. Ha "megjelenik" az elsõ albuma, majd szólok!

Contemporary Country Music
Jaja, meg a Fairchild csaj és a KISSSSSSS MEEEEEEEE, I JUST WANNA BE TOGETHEEEEEEEER
Azért én megnézem Nash ajánlását
Azért én megnézem Nash ajánlását
Kirus-Kirus, ezt a hazugságot!!! <#puszi>#puszi>
Neked Gretchen kell és nem Carrie!!!
Neked Gretchen kell és nem Carrie!!!
Majd ma este rákattanok. Azért nem csak a kemény dolgokat szeretem<#crazya>#crazya>
természetesen te csak már összefolynak a betük😊
Mindjárt rákeresek a hölgyeményre is, de közben felraktam a linedances képeket a netre amiket OC küldött nekem.
Tehát aki kiváncsi a képekre az kattanjon a következõ linkre
Mindjárt rákeresek a hölgyeményre is, de közben felraktam a linedances képeket a netre amiket OC küldött nekem.
Tehát aki kiváncsi a képekre az kattanjon a következõ linkre
Hogy kirõl is van szó? Carrie Underwood az amerikai Megasztár gyõztese, akirõl ITT olvasható egy kis ízelítõ magyarul (Countryboy- nak köszönhetõen).
Ma délelõtt hallottam elõször azt a bizonyos számot és az óta többször is. 😊)) Lenyûgözõ, mindenkinek ajánlom!
...és a nagyszerû lemez, amit már annyira várok:
KATT A KÉPEKRE:

Ma délelõtt hallottam elõször azt a bizonyos számot és az óta többször is. 😊)) Lenyûgözõ, mindenkinek ajánlom!
...és a nagyszerû lemez, amit már annyira várok:
KATT A KÉPEKRE:
Az nem olyan biztos, eddig minden csirke szám bejött, ha gyors volt, ha lassú (különben sem influenzásak) haaahaha fahumor, viszont az én következõ ajánlatom nem Rock- os hangvételû, amit te szeretsz, de remélem otthon vagy torrent témában, mert akkor meg is hallgathatod a hamarosan megjelenõ lemezérõl (nov. 15) a "Jesus Take The Wheel" számot.
na, most mi? Countryboy vagy én? ...végül is, én is egy Countryboy vagyok hmmmm...
Countryboy várjuk jelentkezésedet!
OC, kösz a képeket, nemsokára felteszem valahova és a linket felnyomom a fórumra
OC, kösz a képeket, nemsokára felteszem valahova és a linket felnyomom a fórumra
szerintem se...
<#puszi>#puszi> Ja, az új Dixie-tõl lehet nem leszel elájulva!
Ez nagyon jó volt Kirus!
Jól helyre raktad a témát, ezért cserébe ajánlok valakit, akit ma fedeztem fel... erre még a Line Dance- re orientálódott Elgreco- nak is félre fog csúszni a cowboy kalapja!
...egy órán belül itt vagyok...
...egy órán belül itt vagyok...
Egy kis ízelítõként a Dixie Chicks rajongóinak: a szombati mûsoromban lejátszásra kerül a csajok új dala, az I Hope (Katrina Charity).
Annyira utállak Kircsi, hogy arra nem is lett kitalálva smájli itten, megpróbálom a legdurvábbat beszúrni! <#szeret>#szeret>
Mellesleg, ajánlom meghallgatásra Ray Herndon tavaly megjelent elsõ korongját, a Livin' The Dream-et. Igazi, dögös country album!!!
Mellesleg, ajánlom meghallgatásra Ray Herndon tavaly megjelent elsõ korongját, a Livin' The Dream-et. Igazi, dögös country album!!!
Senki ne értsen félre, semmi bajom a westernnel, a lovasokkal, bármilyen countryhoz kapcsolódó témával. Legyen az csizma, vagy kalap, ló, esetleg lovasa (ellenük fõleg nincs kifogásom, illetve fõleg akkor nem ha pasik), tanyák, és hangszerek. Imádok én is mindent. De ez volt idáig az EGYETLEN country zenéhez köthetõ fórum. Jó lenne ha így is maradna. Egyrészrõl, mert itt legalább van is pár ember, aki ért a country zenéhez, pl.: felkérdezheted 10 évre visszamenõleg, és nem fog elakadni. Másrészrõl, a paci.hu-n minden egyéb lovas-western témával lehet foglalkozni. Én is rendszeresen olvasom azt a fórumot is, jófej emberek, jó témákkal.
Sokszor nem lehet kikerülni az OFF-ot, mert sok dolog kapcsolódik a countryhoz, de azért itt nagyon igyekeznek a fiúk, hogy mindig legyen valami új a nap alatt, amit lehet hallgatni.
Na, és most mindenki engem fog utálni
<#fejvakaras>#fejvakaras><#puszis>#puszis>
Sokszor nem lehet kikerülni az OFF-ot, mert sok dolog kapcsolódik a countryhoz, de azért itt nagyon igyekeznek a fiúk, hogy mindig legyen valami új a nap alatt, amit lehet hallgatni.
Na, és most mindenki engem fog utálni
<#fejvakaras>#fejvakaras><#puszis>#puszis>
Na ajánlom mindenkinek Garth Brooks visszatérõ kislemezét, a Good Ride Cowboy-t. Bár 2001-ben Garth hivatalosan is bejelentette, hogy felhagy a lemezkiadással, szerencsére ezt nem tartotta be. Ha minden igaz és nem lesz csúszás, az új album még ez idén a boltokba kerül, november 22-én a Lyric Street kiadó gondozásában. Várjuk!
A szombati Moha Countryban elhangzik a fent említett dal!!!!
A szombati Moha Countryban elhangzik a fent említett dal!!!!
igazad van
rendbe vagyok rakva, tudom mi a szabály, ehhez tartom magam ezután :-)
rendbe vagyok rakva, tudom mi a szabály, ehhez tartom magam ezután :-)
Milyen szombati rodeos dolog? Mi az a rodeo egyáltalán<#nyes>#nyes>! Na, kérem az ajánlásokat, az új cd-imet már szarrá hallgattam!
Hello.
OFFolok egy picit: Krisztina, megy az Azureus-dolog?
ONolok is egy picit: pontosana hánykor, meg hol lesz a szombati táncmulatság?
OFFolok egy picit: Krisztina, megy az Azureus-dolog?
ONolok is egy picit: pontosana hánykor, meg hol lesz a szombati táncmulatság?
most minek kötekedni! arról kell írni, amirõl a topic szól, a többit privátban kell elküldeni...ennyi...ha én operátor lennék, szórnám ki az embereket!!! <#boxer>#boxer>
Halló, halló!!! <#ejnye1>#ejnye1> eddig nem üres frázisokról szólt a fórum, tartsuk a tradíciókhoz magunkat új fiú! Van mirõl írogatni, egyelõre csak olvass, ha jobbat még nem tudsz!
Megvárom míg lemegy a nap, de ha nem tudod szombatig átküldeni akkor természetesen jó lesz kinyomtatva is😊))
a zenérõl beszélgettünk illetve rodeóról meg egyéb dolgokról, de hát csak vissza kell olvasni
ezt a szelet be kell fogni...mert ez igy nem lesz jó, kérem szépen!!! a zenérõl tessenek itten beszélgetni!!!
Mi ez itt kérem? Messengerezünk???
Topic szét OFFolva!!! Eh!!!
Topic szét OFFolva!!! Eh!!!
a szombati rodeós dolog is érdekel...
bár oda is elmegyek...
egyszer..
bár oda is elmegyek...
egyszer..
Biztosan akad valakinek otthon a gépén linedances fényképe az Árbócos klubhelyünkrõl. Szeretném ha nekem is elküldenétek õket a :[email protected]
e-mailre.
e-mailre.