5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#2360 Hát itt meg mi folyik???? Komolyan, fél napig nem nézek ide, és megint áll a bál...
De hogy szóljunk a lényegről is, nézem naponta, de nem lehet letölteni a CMA-t
:( Sebaj, majd a 3Sat-on.
Amúgy tök jó ez a Dierks :) Most hallgatom az előző lemezét.
-
countryboy #2359 Dedó fórum!
Témák:
.....
????
hehe -
countryboy #2358 zenei témában bármikor hozzászólhatsz...de magánjellegű piszkálódásoknak szerintem a nagynyilvánosság előtt semmi helye sincs. -
#2357 A TÖKÖM TELE EZZEL A GYEREKES ÜZENGETÉSSEL. BAZEG, KEZD ELDURRANNI AZ AGYAM. AKINEK NEM TETSZIK A COUNTRY TÉMA, AZ NYISSON EGY DEDÓ FÓRUMOT! PICSÁBA MÁ'! -
#2356 jó, akkor nem írok ide többet, ha ez segít...
az, hogy ettől ki lesz gazdagabb, ki szegényebb, döntse el ki-ki magának -
countryboy #2355 Lassan már senki sem ír ide...vajon miért maradtak el a többiek??? -
countryboy #2354 Maxi, bár semmi közöm hozzá, de egy megjegyzés: muszáj mindig mindent feltétlenül lereagálnod? Mert ez a három mai megjegyzésed totál felesleges volt. Szerintem. -
#2353 inkább nem piszkítom be a fórumot a véleményemmel...
-
#2352 igen élek és remekül megvoltam nélküled!!!! -
#2351 20 ezer liter folyékony hidrogénnel beszállnék a projectbe...
az odaúthoz elég...
-
#2350 te még élsz?
azt hittem, fellőtted magad a holdba... -
#2349 Hi
...és elhozzák 2006.februárjában lesz a magyarországi bemutató!
YÍÍÍÍHÁÁÁÁ -
countryboy #2348 Hallgatom a Brokeback Mountain című film csodálatos filmzenéjét és nézegetem a CD borító képeit, fotókat a filmből. Hát azt hiszem ez az a film amelyre mindannyian várunk a Suttogó óta. 100 % cowboy életérzés fent a hegyekben...milyen gyönyörű helyszíneken játszódik, te atyaég!
Csak remélni tudom hogy elhozzák a magyar mozikba...
-
Észventura 22 #2347 http://www.cmt.com/artists/az/shelor_sammy/118053/album.jhtml -
Észventura 22 #2346 http://www.cmt.com/artists/az/shelor_sammy/artist.jhtml -
#2345 a magyar ATV-n Randy Travis koncert Most! -
#2344 Jó ideje regisztrált tag vagyok ! Ki hitte volna -
#2343 Hát, a vizsgámat nem tudom odébb tenni, úgyhogy az egyetlen esélyem, ha ráveszlek Titeket, hogy mondjuk 10-kor induljunk (9-től van a vizsgám, max. 45 perc).
Természetesen nincs harag, ha nem :) Akkor majd legközelebb...
-
Beus75 #2342 Kirus!
Biztosan láttad már, de ha mégsem, ajánlom figyelmedbe: www.rodeosport.hu!!! -
#2341 Ez kérdés részedről? :-) -
countryboy #2340 countryboy nem támaszt több feltételt. Megy és kész. Kirus, elviszel??? -
#2339 Én száz százalék hogy megyek. Időpont is jó. Úgysem alszom soha, bár a találkozó helyéről egyenlőre gőzöm nincs. Én tudok menni kocsival. -
#2338 akkor én nem -
#2337 Egy héttel előbb, vagy később a klubnap miatt nem jó.
Egyébként ilyesmire gondoltam:
"December 3. szombat - Indian Dreams / Shopping City Süd (indulás 08.00-kor?)
Biztosan megy:
Marshal/Footloose
THE DREAMING TREE
KRISZTINA
countryboy
stb.
...
...
...
...
Ide írjátok fel a neveteket, legyen komplett a lista.
Hol és mikor találkozzunk? Javaslat részemről: 08.00/Bathyány tér.
THE DREAMING TREE: nekem is megfelel.
KRISZTINA: korán van, de megfelel
countryboy: nem lehetne korábban? De ez is megfelel.
stb.
...
...
A végén lesz egy listánk, amihez mindannyian megpróbálunk alkalmazkodni.
Keep It Country
Marshal
-
#2336 Akkor előbb ? -
countryboy #2335 Egy héttel később már december 10, akkor engem már nem engednek sehova...PLIIIZ!!! -
#2334 Aznap vizsgázom... :(
NEM LEHETNE EGY HÉTTEL KÉSŐBB ?
PLIIIIIZ!!!
-
countryboy #2333 Hehe, fizu előtt 2 nappal...de azért bevállalom. Max majd folyik a nyálam.
Most bontottam ki Carrie Underwood CD-jét. Van benne egy piszok nagyon poszter...ez a nő igazi bombázó. Viszont nagyon hasonlít a hangja egy ugyancsak nagy reménységnek tűnő - de aztán a süllyesztőben kikötött csajszihoz. Őt úgy hívják hogy Meredith Edwards, debütáló lemeze 2001-ben jelent meg Reach címmel a Universal kiadónál. Nagy kiadó-nagy remények-nagy hang, oszt nem lett a csajból semmi. Remélem Carrie-vel nem ez fog történni.
-
#2332 én tuti megyek -
#2331 Hellotok!
December 3. szombat - Indian Dreams / Shopping City Süd (indulás 08.00-kor?)
Biztosan megy:
Marshal/Footloose
...
...
...
...
...
...
Ide írjátok fel a neveteket, legyen komplett a lista.
Hol és mikor találkozzunk? Javaslat részemről: 08.00/Bathyány tér. Én sajnos nem tudok kocsit bevállalni, mivel még nincs rendszámom. Az utat ismerem, voltam már az üzletben. Üzemanyag költségeket javaslom 10 L/100 KM/kocsi/utas paraméterekben elosztani. Szerintem hagyjunk arra is időt, hogy, aki mást is szeretne vásárolni, körül tudjon nézni.
Konkrét hozzászólásokat várok! Legyen teljes a lista!
Keep It Country
Marshal/OC
-
#2330 illetve 11...
van 10 ujjam... -
#2329 nem az a lényeg... producer lennék, nekem is lenne vagy 10 csinibabám... -
Vidéki lány #2328 Hát Jessica-t kifejezetten úgy tettem volna bele a klipbe, hogy vmi állatjó hangú néger énekesnő vagy vmi piszokjó (ámbár nem ilyen plazacica külsejű) country-torkú csaj énekelne mögötte, Jessica meg csak tátogna,... ja, és interjúkat se adjon!:) Ő csak ilyen kirakatbaba.
Shania: na, ő még női szemmel is szép... (és a hangjáról még nem is beszéltem...)
-
#2327 jó csaj az :-) -
Vidéki lány #2326 Ja, Shania Twain-t, meg lovaggá üti Kanada! -
Vidéki lány #2325 Idézet a VIVA-tv-ből:
"JEssica Simpson: These boots are mad for walking" c. száma óta tudjuk, hogy western ismét trendi!...'"
Na, lányok, fiúk! Trendik vagyunk!:))))
(csak ne Jessica ébresztett volna rá!!!:)))) -
#2324 okés, várunk szeretettel :-) -
Észventura 22 #2323 Hy greg 26 megyek pestre majd hivlak ezüggyel kapcsolatban addig is éjen Shammy Shelor -
countryboy #2322 a weblap hozzá sem hasonlítható ahhoz, amikor a valódi újságot tartod a kezedben. -
#2321 a sztárokról az az info oldal az egész jó (star stats vagy mi)
no meg a történeti részek is, bár azokat még átrágom...
...rámfér :-)