5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • kirus
    :-) de jóóóóóóóóóóóóóóó vagyok! Megy az e-mail!
  • Vidéki lány
    Kirus!!!

Pontos labda nálad!!:)))) Ennyire kiismertél x db hozzászólásban?:))))))

Nem gáz.. én is szívesen linedance-elnék!:))) De "vegyük észre, hogy" Szegedről sokkal jobban megoldható lenne infrasturkturálisan és logisztikailag mondjuk a dec. 16. (péntek) vagy 17. (szombat)... ???:)))))
    (és mellesleg akkor épp Bp-en lenne amúgy is "dolgom";)...:))))

Nem tudtok még a country-s szilveszterről??? Na, ha megkapom a szórólapját, elküldöm! Kirus, e-mail címedet mindig elszórom vhova... ha átküldöm neked, feltennéd ide? Fog.sincs, hogy kell!:)
    [email protected] írj egy mailt!

Pussz!

• kirus
    Jah, Blue County tesztelve. Ordít itthon ezerrel. Király. Good little girls...
  • kirus
    Szia Timci!
    Téged "ismerve" bojtorjánra tippelnék! Hihi. Csak viccnek szántam. Miért gáz az ha én dec.24-én inkább lájndenszelni szeretnék?
    Kántris szilveszter? Tyű, ennél jobb ajánlatom eddig még nem akadt.
  • Vidéki lány
    Sziasztok!

Van már hír arról, hogy mikor lesz a köv.klub?
    A karácsony miatt - gondolom - át kell szervezni, mert a 2. hétvége épp dec.24. és bármennyire is szeretjük a country-t "el ne feledd, karácsony napján otthon a helyed"... (idézet megfejtéséért 1 pontos labda!).

Szóval mikor?:)

Country-s szilveszter lesz az Árbócosban,... ki jön?
  • countryboy
    mert Alan Jackson és George Strait két tipikus honky tonk előadó...zenéjük gyógyszer ha éppen egy kocsmában akarsz felejteni...
  • Endiman
    Most jó, müxik! Firefoxot és kekszplórert használok
  • elgreco
    Nem tudom milyen böngészőt használsz, de nagyon szívesen ajánlom figyelmedbe az Avant browser-t! Nagyon régóta barangolok a világhálon és nekem ez vált be eddig a legjobban. Szerintem egy próbát megér!http://www.avantbrowser.com/
  • Endiman
    Valóban egész jó, asszem a honky tonk doctor tetszik a legjobban (említi Alan Jackson-t és George Strait-et a számban de miért is?
  • Endiman
    El, nekem most spec egyik böngészővel sem jön be a honlapod.
  • countryboy
    Mai ajánlat: Tyler Wayne 2005

Jó hang, 100 % honky tonk.
  • kirus
    A Bering Strait is pipálva. Nekem bejött. A safe in my lover's arms-ot kapásból rögtön háromszor hallgattam meg...álmodik a nyomor
  • elgreco
    Sziasztok!

Remélem mindenki kipihente már a szombat esti fáradalmakat és most már a számítógépje előtt ül, mert így meg tudja nézni a klubnapunkon készült újabb képeket.
    Továbbra is kérem, hogy akinek van fényképe a linedance estéinkről és meg szeretné velünk osztani az küldje el nekem.

Üdv
    elgreco
    elgreco's webpage
  • kirus
    Nnnnnnnnnnnna, rástartoltam az ajánlásokra. Endiman, végre meghallgattam a Luxury liner albumot. Hát, nem mondom hogy nem hallgatom meg többet, mert jó kis zene, de én maradok Keith Urban-nál.
    Jó ez a Garth Brooks - The lost sessions. Most hallgatom.
    A Bering Strait, Eli Young Band, Blue County, Darren Coggan estig még tesztelve lesz, aztán nyilatkozom.
  • Észventura 22
    de azért a link jo volt?
  • Észventura 22
    igy van van egy ember aki figyel a részletekre
    ügyi vagy countryboy de tényleg
  • countryboy
    hehe, nincs is új albuma Alan Jackson-nak
  • Észventura 22
    http://www.artistdirect.com/nad/music/artist/card/0,,447981,00.html?src=search&artist=Alan+Jackson

na egy kis segítségre itt egy link
  • Észventura 22
    Apropo hallgattátok már Alan Jackson uj albumát nagyon ott van.
  • Észventura 22
    Ja és amit ajánlottál nem rossz
  • Észventura 22
    Lehet hogy igy van de a régiségek voltak a mostaniak elődjei és ha nincs régi akkor nincs uj sem és a régiben eléggé otthol vagyok
    Emiatt meg bocs ha ki volt tárgyalva nem tudtam
    és nem is találkoztam vele a forumban
  • countryboy
    örülök ha tetszett...
  • Endiman
    Végre én is tudom hallgatni a MOHA country-t!
    UPC kábelen FM 106.3
    jippíáájéé
  • Nashville
    Minden elhangzott ajánlást meg fogok hallgatni, ha majd győzni fogom!
    Csak így tovább!
    Viszlát csütörtökön!
  • Nashville
    Jó a műsor! Most nincs időm besegíteni a műsorvezetésbe :), de a hangfalak dübörögnek a háttérben!
    Az előadók listájának szerkesztése, megint jól sikerült!
    Viszlát csütörtökön!
  • countryboy
    Ha valakit érdekelnek 2000 ft-ért eredeti CD-k, töménytelen mennyiségben, mostantól fogva szóljon és megoldjuk. Összeismerkedtem egy angol sráccal, aki eladja a több ezres gyűjteményét. Sajnos postaköltséggel 2000 ft a vége, de még igy is megéri.
  • countryboy
    hehe, mert az is vagyok
  • STRING
    Elgreco köszi, hogy beszúrtad a linket, attól félek megfertőződök az internetes zenehallgatástól, egész nap ez szól ma:-) Előbb-utóbb arrafelé fog fejlődni a technika, hogy neten keresztül is lehet majd nézni normális minőségben, mondjuk a CMT-t, ami sajnos a hazai KTV-ken jó ideje nem elérhető. Ha eljő a kánaán, komolyan gondolkodóba esem, hogy beruházok egy egész falat betöltő TV-re... Azért persze a szívem csücske mindig is az élő zene marad, amit hús-vér emberek adnak elő személyesen :-)
  • kirus
    Vajon ezt meg lehet majd itthon is szerezni?
  • STRING
    Countryboy te tényleg egy kétlábon járó lexikon vagy. Időnként mindig rácsodálkozom.

• countryboy
    A holnapi MOHA countryban a következő vadi új kislemezeket hallhatjátok:

Craig Morgan: I Got You
    Jeff Bates: No Shame
    Jo Dee Messina: Not Goin' Down
    Keith Urban: Tonight I Wanna Cry
    Natalie Grant: What Are You Waiting For
    Brice Long: Anywhere But Here
    Rhett Akins: Kiss My Country Ass
    Jamie O'Neal: I Love My Life
    Rockie Lynne: Lipstick
    Jack Ingram: Wherever You Are
    Trent Tomlinson: Drunker Than Me

és még ami belefér...
  • elgreco
    DARREN COGGAN!!! Próbáljátok megkeresni, nagyon jó! Balancing Act és Hometown a két nagylemeze címe. Néhány szám amit ajánlok: Rosie, The ghost of fisher's creek, The cowboy!!!!
  • countryboy
    egy box az egy box, a netről nem tudod letölteni....
  • Endiman
    összesen 5,343ft?? a hülyének is megéri..
    akkor a sima JC Legend Box Set miért kerül 15 ropiba, a dvd-s meg 70ezerbe?
    nem tudják már mit kérjenek érte, irreális árak.
    és csodálkoznak ha inkább netről töltenek.
  • countryboy
    Ismét módosult az új Josh Turner album, a Your Man kiadási dátuma. Legújabb információm szerint január 24-én fog kijönni a CD.
  • countryboy
    ja és mindez csupán 25 dollárért...elképesztően olcsón...
  • countryboy
    A mai nap jelenik meg az USA-ban, kizárólag a Wal-Mart terjesztésében az új Garth Brooks box-set, benne egy egy vadi új cd-vel, amin eddig ki nem adott dalok szerepelnek.

A CD címe: The Lost Sessions

A box tartalma: az összes eddig megjelent CD, egy DVD videókkal, interjúkkal, eddig soha nem látott koncertrészletekkel és egy 68 oldalas könyv.

• countryboy
    Hanna McEuen az év egyik legjobb lemeze lett, kétség sem férhet hozzá... Lássuk mit ír róla az AllMusicGuide:

"Thankfully, their debut, Hanna-McEuen, is noteworthy for another reason: it's a hell of a record, one of the best debuts of 2005."

• kirus
    Na végre, eljött az én időm is. A Total Countryn Hanna&McEuent játszanak! Jeeeeeee!
  • countryboy
    Észventúra túl sok időt töltöttél a régiségek kutatásával és így kissé le vagyol maradva az újdonságok tekintetében...