5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Vidéki lány
    ... olyan kevesen vagyunk itt lányok a fórumokon, hogy nekünk muszáj összetartani,... meg aztán ki fog titeket helyrerakni, ha mi itt egymás haját tépjük?:))))
  • Vidéki lány
    Te csak ne szítsd a tüzet!
  • Nashville
    Mai ajánlatom Russel Barron, akiről csak annyit mondhatok, hogy jó hangja van. Albumot nem ajánlok tőle, mert lehet, hogy még nem publikus.
    Úgy látom sok mindent előad a fickó, vegyesen minden stílusból. Épp most New Country- t hallgatok tőle. Érdemes rákeresni!

Az információ kiegészíthető, ha valaki többet tud róla...
  • Nashville
    Nem volt egyértelmű a rádiós dolog, mindig tanul az ember. Amúgy meg nem vagyok haragtartó, de néha kiakadok. Ha nem tetszik valami inkább megmondom, mintsem hogy érdektelen legyek.
    A nyávogást én sem bírom, nem abból a fából faragtak, de az intelligenciát elvárom a számomra fontos emberektől!

Kirus! Próbáltál rendet tenni , de azért az is biztos megér egy misét, ha a Cowgirl- ök hajbakapnak.
  • Old Cowboy
    Négyen. A másik fórumról Firehair29 jelezte, hogy ő is jön. Eddig még nem mondta le. Talán lesz még jelentkező.

Keep It Country
    OC
  • countryboy
    Már csak hárman lennénk??? Na, nem lesz ebbő' se semmi!!!
  • KRISZTINA28
    Nagy GÁZ van!!!!
    Nem tudok elmenni a shoping citybe, így ugrott egy autólehetőség!
    Sajnálom, csak ma tudtam meg, így nem tudtam előbb szólni.
    Bocsi
  • Vidéki lány
    Látom, vágod, amit mondtam!:)
  • countryboy
  • Vidéki lány
    Jól van na! Meg ne egyél már!:)
  • elgreco
    OFF
    Lányok(Kirus, Krisztina28)nyomjátok át telcsiszámotokat priviben, mindig elfelejtem elkérni tőletek.
    OFF
  • countryboy
    Vidéki lány: nem mondtam hogy nem megyek...
  • countryboy
    azt hittem ez egyértelmű hogy a rádiók kizárólag slágereket játszanak és nem csak úgy találomra választanak ki dalokat a cd-kről. Bocsi, nem volt szándékomban kioktató hangvételben írni, így sikerült. De azért Nash: nem vagy egy kissé sértődékeny????
  • Vidéki lány
    Most látom csak, már reflexből az indexes nevemet írtam... szóval itt: Countrygirl=én...

Pussz,
    Timi
  • Vidéki lány
    CSatlakozom Kirushoz! Mármint a 2503-as állítást illetően...
    És van képetek azt állítani, hogy a nők hisztisek!!!

Lányok! Úgy látszik, csajos-country-buli lesz szilveszterkor!!:))))) Krisztina+anyu, Kirus, Countrywoman, Countrygirl...:)))))
    És persze OC és csapata!:))))
  • KRISZTINA28
    Hi!
    üdv Goru!
    Én is szívesen megnézném a helyet! És Elgreco jól beszél, kell a hely a táncnak :)
  • kirus
    Ülök a verdába :)! Mikor megyünk?
  • kirus
    Na, akkor most kéne megjegyeznem, kedves pasik a fórumon, hogy hisztisek vagytok, és úgy viselkedtek mint a fürdős kurvák! Nagyon vicces :-). Ha nem tudnám, hogy lehetetlen, azt hinném hogy menstruáltok! Eh!
  • elgreco
    GoRu, üdv a fórumon! Én is csatlakozni fogok majd a Kirushoz és valamikor meglátogatjuk az éttermet:)
    Képgaléria alapján nagyon tetszik a hely, igazi vadnyugatis, viszont ha nagyobb tömegeket szeretnél odaszoktatni innen a fórumról akkor egy nagyobb táncparketre is szükséged lesz valamint az Old Cowboyal is fel kénne venned a kapcsolatot!

Üdv
    elgreco-sheriff
  • Nashville
    Ezt legalább úgy mondod, mintha már legalább egyszer elmagyaráztad volna. Ja, nem fogok legközelebb kérdezni, na de akkor minek a fórum? "Írogassunk amit akarunk, aztán semmi kérdés, mert leteremtenek."
    Biztos, hogy van olyan téma amihez te nem értesz, vagy nem hallottál róla...aztán majd megkérdezném, hogy mit nem lehet ezen érteni, azán a végére biggyeszteném: Vágod már?
    Ilyen egyszerű! Nah, mentem!
  • Endiman
    valahogy éreztem,hogy ezt mondod
    (persze jogos)
  • countryboy
    tök gagyi...nemcsak azért mert nonstop ismétel, hanem mert ezen dalok egyike sem volt kislemez.
  • kirus
    A Music Station-ös fiúk már ajánlották a helyet. Előbb-utóbb csak letalálok oda is.
  • GoRu
    Sziasztok!

Először is szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani egy újonnan nyílt helyet.
    www.aranylaz.com
    2 kedves ismerősünk ajánlotta a fórumot, így találtam rátok.
    Mivel a hely még csak most nyílt, ezért nem nagyon volt lehetőség felmérni az igényeket, de ami biztos, hogy januártól rendszeresen fel fog lépni a Music Station 3 1-2X péntekenként. (sajnos a szilveszterük már foglalt volt, amikor megkerestem őket)
    Azóta egy másik bandát is felkerestem, de ők vissza sem írtak, így letettem a szilveszteri buliszervezésről egyenlőre.
    Amennyiben érdekelné a társaságot egy közös szilveszteri buli, kérek szépen visszajelzéseket az [email protected] címre (ötletek, előadók, jelentkezések...)
    Előre is köszi mindent!
    GoRu
  • Endiman
    az általam ajánlott Country way rádión sajnos egy hete már csak ezek mennek (nincs frissítés):
    - The Clark Family-Going Away
    - Dwight Yoakam-Let's Work Together
    - Holy Dunn-City Limit
    - Meredith Edwards-Slow Learner
    - Dwight Yoakam-The Distance Between You And Me
    - The Tractors-Thirty days
    - Dwight Yoakam-That's Okay

Countryboy, ezek mennyire újak, vagy le vannak maradva a srácok?
  • countryboy
    nem értem Nash miért nem érted mit jelent a kislemez és a rádió közötti összefüggés. amióta világ a világ, a rádiók kislemezeket játszanak. minden albumról lejön 1,2,3,4 vagy esetleg 5 kislemez is, ezeket a rádiók felkapják és orra-szájba játszani kezdik, igy keletkezik a sláger. komoly rádióállomások nem játszanak album cut-okat (mint pl Trishától a Pistol), csak single-eket (Georgia Rain és most a Trying To Love You). Vágod már?
  • Vidéki lány
    Az akkor úgy elég érdekes (és hangulat-gyilkos) lesz... először Station-ék a Monti-val és egyebekkel felkorbácsolják a hangulatot (és az érzelmeket), azután meg hallgathatunk Csókkirályt vagy Csinibabát... az sem rossz, nincs bajom vele, csak hát nekem kicsit mást jelent a country és teljesen mást a Csinibaba-cd... Húúúúúú, ezt a stílusegyveleget, ami ott lesz!:)

Nagyon össze kell fogni a countrygirl-öknek!!!:))) (Cw, Kirus, Krisztina + anyuja, Cg)
  • Old Cowboy
    Az valami DJ, aki egyfolytában "sláger" számokat keres vagy 100 db másolt CD-n. (Ahelyett, hogy country zenét adna.)

OC
  • Vidéki lány
    Mi az a Slágerklub, vagy mi a szösz?
  • Old Cowboy
    Hi,

A szilveszter jónak ígérkezik, ugyan kicsit aggaszt az éjfél utáni "ereszd el a hajamat", mivel Attiláék addig játszanak csak, de ha sokan leszünk, esetleg tehetünk róla, hogy másképp legyen. (Pl. a DJ-nek töménytelen mennyiségű country lemezt viszünk.) Az ára adott, a tulaj nem hajlandó lejjebb menni, azt mondja, máshol sem kevesebb és a DJ is meg a zenekar is többet kér a szilveszter miatt. Mindenkit kérek, hogy, ha helyet foglaltok, hangsúlyozzátok, hogy a Footloose Linedance Club-hoz tartoztok.

Más:
    Fórumot a honlapon nem tervezek - van itt kettő is -, de minden hozzászólást észrevételt a klub működésével, a rendezvényekkel kapcsolatban szívesen látok, s azt fel is teszem egy tervezendő "hozzászólások, észrevételek" linkre.

Keep It Country
    OC
  • KRISZTINA28
    Sziasztok!

Én úgy néz ki bevállalom a szilvesztert jóanyámmal :)
    Végül is nincs sok lehetőségünk country-val szilveszterezni !!!!
  • Nashville
    Ha megnézed a postádat még sikerülhet!
  • Nashville
    Részemről Tyler Wayne tesztelve! A feeling megvan! Még nem volt időm eleget hallgatni Ray Scott miatt!

A Bering Strait sem rossz, de nem pörget fel eléggé.

Garth Brooks- t én nem tartom a Country koronázatlan királyának, ahogy a rádióban mondtad, bár kétségtelenül tiszta hangja van. Nekem valami hiányzik belőle. Ami hiányzik belőle, azt pótolja a felesége Trisha, de nem értem, hogy a Pistol számát miért nem teszik fel arra a misztikus kislemezre, amit a rádióban emlegetsz.
    Most már végre lehúzhatnád a leplet a kislemezes témáról. Nem vagyok otthon rádió ügyileg. ...ja és nem mondd, hogy utána lehet nézni az interneten, mert párbeszédes kommunkikáció folyik itt vagy mi.
  • Vidéki lány
    Jajjjhh... basszus... Terri Clark. El kellene már küldeni neked, mert a végén még meg leszek gyanúsítva, hogy ott sem voltam... pedig igen!:)
    Hmm... nem tudok jó érvet felhozni..:))))) Pedig töröm ám a fejem!!!

Szilveszter: lesz vki, akinek összejön? Csak kérdem... mert mi Countrywoman-nel mennénk, csak jó lenne, ha többen tudnánk ott lenni.
  • Nashville
    Ez a szilveszteri buli frankón hangzik, attól függetlenül, hogy nekem nem fog összejönni. :(

A Bojtorjános megoldást egy kis erőfeszítéssel én is kitaláltam volna , de kirus lett a gyorsabb! Majd szilveszterkor felpontozzátok a dolgot. :)

Még mindig nem jöttek a Terri Clark- os fotók, de ez az utolsó ajánlatom, hogy felteszem ide.
  • Nashville
    Egy kicsit hamarabb lett csütörtök , ezért!!!:
    Ray Scott - My Kind Of Music
    EZ A LEMEZ KIHAGYHATATLAN!!! Egy pár jó track a lemezről:
    - Gone Either Way
    - Makin' My Way
    - Different Kind Of Cowboy
    - Walls
    - My Kind Of Music
    - Plowboy
    - I Didn't Come Here To Talk
    - Dirty Shirt
    - Time
    - Rats Don't Race
    - Fly With An Angel
    - Gypsy
    - Bear With Me Lord
    Azt hiszem egyet sem hagytam ki! Sőt, van még egy bonusz track is: "The Devil"

• kirus
    Azt még megértem, hogy én be tudnék lógni basszus, mint padlócirkáló! De TE??? Hehe
  • Vidéki lány
    Countryboy,

nem lehetne a fórumosoknak vmi kedvezmény?:)))

Az "Érdeklődni"-t meg tényleg nagyon elírták... de ki foglalkozik vele?:))))
    Country-s szilveszter!:)
  • countryboy
    azt az Érdeklődni-t nagyon elírták

belógni nem lehet?
  • kirus