Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh Yeah! És Roch Voisine új albuma, az "AMERICANA III: California" most fog megjelenni június 29-én (persze csak Kanadában).

Ohh! Köszi ezt az ajánlást Countryboy! Nagyon szeretem ezt az albumot!
Odavagyok a francia zenéért is, és Roch-ot még úgy ismertem meg mint nagyon tehetséges francia énekest évekkel ezelõtt. Tetszett ez az Americana "sorozata".. a részérõl egy kis stílusváltás, de nagyon bejött! Ajánlom én is mindenkinek!
(Ha valaki esetleg szeretné a francia zenét, akkor ajánlom a "Je te serai fidèle" c. albumát.)
Roch Voisine: Americana II

Nagyon kellemes hallgatni való!

2010. május 26-án délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - mint mindig, most is a legfrissebb amerikai és kanadai slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Justin Moore - How I Got To Be This Way

2. Lady Antebellum - Our Kind of Love

3. Ron Williams - Margarita Moon

4. Clint Martin - Old Time Old #7 Whiskey

5. Susan Hickman - Hell Still Ain't Frozen Over

6. Chuck Allen Floyd - I Love You Drunk

7. Derek Sholl - When They Come Back

8. Gary P. Nunn - The Girl Just Loves To Dance

9. Richie Allbright - Make Up And Faded Blue Jeans

10. Tena Rae Helm - Nobody's Watching

11. Deric Ruttan - Up All Night (CAN)

12. Corb Lund - Devil's Best Dress (CAN)

13. Diane Chase - I Miss Us (CAN)

14. Terri Clark & Johnny Reid - You Tell Me (CAN)

15. Wyatt - Questions (CAN)

telecaster
Lassan két éve lesz, hogy utoljára Nashville-ben jártam, de én úgy emlékszem, hogy az idõeltolódás megegyezik a Chicago-i idõvel, tehát 7óra mínusz hozzánk képest. Még rémlik, hogy keletrõl, North Carolina-ból autóztunk Tennessee felé, és este 7 órára volt jegyünk az Opry-ba, és azt hittük el fogunk késni. Hatalmas megnyugvást jelentett, amikor valaki felvilágosított, hogy már nem a New York-ban beállított óránk szerint folynak a világ dolgai.

Köszi az infót! Nem semmi! De jó lenne hallgatni. Mennyi az idõeltolódás? 6 óra? A 8 p.m CT az itt szerda hajnal 2 óra? <#wilting> Vagy rosszul emlékszek?

Nashville
Kössz countryboy, de nem találtam sehol sem a This is Ty Herndon lemezt. Meg akartam nézni a jó öreg countryjukebox- on is, de már nem létezik a hub...

Contemporary Country Music

telecaster
Jammin' for Flood Relief: One-Of-A-Kind Opry Guitar Jam to Stream Live on Opry.com May 25
When Grand Ole Opry superstars Vince Gill, Brad Paisley, Ricky Skaggs, and Steve Wariner pick up their guitars and hit the Opry stage next Tuesday, the world will be able to watch them live at opry.com, powered by iClips. The show will also be broadcast live on 650 WSM-AM and wsmonline.com.

....szóval, aki tudja, nézze, hallgassa!!!!

A kiadatlan album címe: This is Ty Herndon (2002)

De vigyázat, ez nem a Greatest Hits válogatás, ugyanis az is hasonló címmel jött ki, This is Ty Herndon: Greatest Hits címmel.

Tracklista:

1. If The Road Runs Out

2. Heather's Wall

3. I'd Move Heaven And Earth

4. Remember When

5. A Few Short Years

6. Learning How To Love

7. When Yesterday Was Mine

8. If I Ever Fall In Love

9. Stained Glass Window

10. The One You Run To

11. Stones

Nashville
Kössz a korrigálást, megint gazdagabb lettem egy kis infóval, hogy mi mindent tudsz Te! A kiadatlan album címét elárulod? Megpróbálok utána nézni, ha már így felkeltetted az érdeklõdésemet. 😊

Azért egy ilyen programra beneveznék:

Na, jön valaki? 😊

Nash, kijavítanálak, Ty Herndon-nak van egy 2002-es lemeze, ami soha nem jelent meg (polcon maradt a kiadónál), persze a netrõl letölthetõ, mert kiszivárgott az anyag még a "meg-nem" jelenés elõtt. Errõl a kiadatlan CD-rõl másolták ki a Heather's Wall címû dalt, ami csak a 37-ik helyig vitte a listán. Ezért a kiadó úgy döntött, hogy a biztos bukást elkerülendõ, nem adják ki a CD-t. Nekem megvan ez a lemez mp3-ban, egész jó anyag, de tudni kell, hogy Ty karrierje ekkor már lejtõn volt (és azóta sem állt meg a lecsúszásban, magánéleti balhék, bûnügyek, drog, stb, tiszta Mindy McCready...). Hiába ad ki bármit, már senki sem kiváncsi rá. 2002 óta nem is turnézik. Felejtõs a csávó, kár, mert az elsõ 3 albuma igazán jól sikerült.

A lényeg, a Right About Now 2007-es bukása elõtt 5 évvel is volt egy Ty album, csak éppen nem jelent meg (helyette kiadtak egy válogatást ugyancsak 2002-ben).

Nashville
Na, majd a következõ albuma. Azért becsúszhat ritkán egy-egy gyenge eresztés, többek között Toby Keith- nél is találkoztunk már ilyennel, vagy éppen Ty Herndon- nál, akinek a 2007- ben megjelent Right About Now albuma nem volt valami sikeres, pedig 8 évet kellett rá várni (ha nem számítjuk bele a Greatest Hits- et és a karácsonyi albumokat). Remélem, ebben az évben megmutatja, hogy mit tud és mennyi energia lakozik még benne a 90- es évekbõl. Június 8- án fog megjelenni a Journey On albuma. Kíváncsian várjuk!

Kirus ott volt? Na, azt nem hiszem el, olyankor Õ gyermeket altat! 😊

Na igen Chely Wright albuma szerintem sem lett túl jó..mikor elõször hallgattam és nem tetszett már kezdtem gyanakodni hogy rossz hangulatomat kapta el vagy ilyesmi.... de sajna másodszorra sem lett jobb.<#csodalk>

Érdekes hogy pont Õ lett az, aki leszbikusságával "történelmet" írt... na meg hogy egy magyar cikk is megjelent róla! 😊

Képzeld Nash a tegnapi Country járatra még Kirus is ellátogatott! <#kacsint> Na meg volt Zac Brown Band is.. az elmaradhatatlan!
Chely Wright még 9 mm-es pisztolyt is tett a szájába, annyit gyötrõdött a dolgon, durva...még egykori pasija, Brad Paisley sem tudott az egészrõl semmit (mármint gondolom a kettõs nemi életérõl)....

"Few of her friends and most of her family didn't know that Wright was a lesbian, nor did her former boyfriend Brad Paisley, who Wright says was cruelly confused by her actions and secrets during their well-publicized romance. That sort of wrenching disconnect between the truth and the lie is why Wright says that she put a 9-mm gun in her mouth at one point and tried to find the terrible courage needed to pull the trigger. She didn't, thankfully, and instead found a purer bravery required to face the world — even if it means career suicide."
Nashville
Örülök, hogy örülsz a Carrie klipnek!
…a mázlista Blake! 😊 Reméljük Õk is olyan jók lesznek együtt, mint Garth Brooks és Trisha Yearwood.
Chely Wright albuma meg kell, hogy valljam nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Röviden: gyenge! Egy-két szám egészen hallgatható, de ennyi, semmi több!
Akkor én is szolgálok egy kis pletyivel, magyarul: Chely Wright az elsõ nyíltan leszbikus countrysztárEz van...
Remélem, hogy tegnap nagy volt a hallgatósága Magyarország Countryjáratának! 😊
Zac Brown Band DVD nálam is favorit, tetszik, hogy semmi sallang nincs benne. Nem véletlenül játssza Füves barátunk oly’ sokat a rádióban. A zenéjükre még a country- t nem ismerõk is felkapják a fejüket, remélem hamarosan a Neo- ban is. 😉

Tegnap este is volt egy jótékonysági koncert Nashville-ben, amit a GAC élõben közvetített. <#hawaii> Képek az elõzõ link alatt.
Fellépõk többek közt: Brad Paisley, Keith Urban, Martina McBride, Lady Antebellum, Dierks Bentley, Rodney Atkins, Kellie Pickler.
Molnibalage
Nem olyan rossz, de ettõl függetlenül még mindig nem értem, hogy mitõl ekkora sztár. Csinosnak tényleg csinos, de a hangja néha egyenesen fülsértõ számomra. (A ritmusa és dallam jó a számnak.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez a Dierks Bentley szám nem rossz. A klipp is jóféle. <#eljen>

A Neo-ban Lady Antebellum??!! El sem hiszem... <#vigyor2> Csak így tovább!
Köszi Nash Carrie-t!! 😊

Egy kis country pletyivel had szolgáljak:
Blake Shelton eljegyezte Miranda Lambertet. <#law>

Junius 22-én egy jótékonysági koncert szervezõdik az árvíz miatt: "Nashville Rising: A Benefit Concert for Flood Recovery".
Eddigi fellépõk: Tim McGraw,Faith Hill,Jason Aldean, Brooks & Dunn, Luke Bryan, Miley Cyrus, Amy Grant, Miranda Lambert, Lynyrd Skynyrd, Martina McBride, LeAnn Rimes, Michael W. Smith, Taylor Swift, Carrie Underwood.

Köszi Füvesnek és Countryboy-nak a heti rádiós country élményt.
Dierks Bentley-nek nagyon tetszett a first single-je a rádióban, már videó klip is készült hozzá:Dierks Bentley - Up On The Ridge - most találtam.

Zac Brown Band dvd-je tényleg nagyon jól sikerült!! Elég sok egyéb fellépõ is volt, nemhiába szerepelt az "and friends" a dvd címében. <#eljen> Hihetetlen a gitárjátéka..egyszerûan az ujjait nem látom!!!
Nashville
Legújabb feltöltésem annak, aki FULLHD- ban szereti: Carrie Underwood - Undo It ezúton is köszönet érte 2nafish barátunknak, akitõl a remek minõségû videók származnak!
Megvan ilyen minõségben Brad Paisley - Water klipje is, akinek kell szóljon!

ps.: csütörtökön hallotttam a NeoFM rádióban Lady Antebellum - Need You Now számát, haladunk...! 😊

Füves Sámán
Sajnos nem ennyire egyszerû de köszönöm a választ Countryboy! Azt tudom, hogy Dolly, Porter Wagonernek írta ezt a számot, viszont a filmben egy jó hangú férfi énekes énekelte és nem Kenny Rogers mert azt a verziót is ismerem. Bocsi csak bekattant az agyamba most ez a dal és megkockáztatom, hogy az összes verzió közül nekem az tetszik a legjobban...de lehet azért, mert nincs meg. <#hawaii>

Matt féle zene annyira nem jön be, de a klipp az érdekes, tetszik.

A Teszveszen meghirdetésre került jó pár country CD a 90-es évekbõl egy ezresért/db (pl: Doug Supernaw, Dude Mowrey, Tammy Cochran, Brady Seals, Paul Jefferson, George Ducas) ha esetleg valakit érdekelne 😊
-adta 😊
Az I Will Always Love You egy Dolly Parton szerzemény, õ is adta énekelte fel elõször 1973-ban. Lehet, hogy õ szólt abból a zenegépbõl?

Füves Sámán
Hm, ez eszembe sem jutott! :-) Bár a wikipédián egy külön fejezet van az elõbb említett dalnak, amit végig olvastam, becsületére váljon aki készítette, de az áhított információt nem tudtam meg onnan sem...

Molnibalage
A film végén a stáblistában elvileg benne kell lennie az elõadónak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Füves Sámán
Kedves lányok, kedves "fijjug" segítsetek! Napok óta keresem azt a dalt ami a Több mint testápoló <#vigyor2> azaz Bodyguard címû filben volt. Természetesen az I Will Always Love You címû eposzról van szó, DE! Engem az a változat érdekelne ami a jukeboxban szólt abban a kis Pub féleségben mikor Kevin Costner és Whitney Houston táncoltak. Csodálkoznék ha valaki nem tudná.... <#help>

Füves Sámán
Én is köszönöm, nagyon jó érzés ha rögtön jönnek visszajelzések a hallgatóktól - még akkor is ha picit néha bohóckodnak vagy kötöszködnek. Hallgassák minél többen Countryboy és az én mûsorom - szerintem kezd a country is kedveltebbé hallgathatóbbá válni a kívülállók számára is. Jó ez a Matt Kenon videó, nagyon hatásos!

Most néztem végig a Zac Brown Band dvd-jét tényleg nagyon szuper koncert lehetett kicsit ott éreztem magam. Úgy tûnik, nagyon figyeltek arrra, hogy a közönség egy percig se unatkozzon.

Nagyon profi és fegyelmezett az egész banda, minõségi produkció. Zac Brown pedig sokoldalú tehetség megérdemelték a Grammy-t azt gondolom.

Nashville
Tegnap este fergetesen jó mûsor volt a Rádió 35- ön 22:00-23:00 között. Köszi Füves!
A country fórumról Countrygirl- el együtt voltunk online és igyekeztünk Füves barátunk szolgálatába állni a Countryjáraton, na meg egy jót szórakozni. 😊 Az üzenõ fal nem maradt szárazon, aminek felületét kedves ismeretlenek is tarkították, akiknek szintén tetszett a mûsor.

Füves mûsorában kértem egy számot Sherrié Austin- tól , melynek klipjét ide töltöttem fel: Sherrié Austin - Lucky In Love
Régebben is megállapítottuk már, hogy ez a nõ tudott valamit, jókor volt jó helyen ott a 90- es években. Nagy kár, hogy már nem is lehet hallani róla, a honlapja is kezd az enyészetté válni. Szerintem itt, ezen a helyen sem hagy senkit sem hidegen Sherrié egyénisége és hangja.

Countryboy mûsorát éppen most hallgatom az archívumból és meg kell hagyni ez is jó kis válogatás, és lám most Shane Yellowbird sem maradt ki! Thanks!

És a végére maradt Matt Kennon új videóklipje:

Ha valaki szeretné letölteni az ide fáradjon: Matt Kennon -The Call
egy nagyon jó minõségû konvertálást sikerült megoldanom, szóval kitûnõ minõségû avi- s verziót találhattok a megaupload-on, ettõl a Jeff Bates- re hajazó úriembertõl, aki mellesleg elég tehetséges. Kíváncsi leszek majd a lemezére, mely tegnap jelent meg.

2010. május 12-én délelõtt 9 órakor ismét MoHa Country a Civil Rádióban - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

USA:

1. Blake Shelton - All About Tonight
2. Court Yard Hounds - The Coast
3. Keith Urban - I'm In
4. Randy Houser - I'm All About It
5. Zac Brown Band - Free
6. Gwen Sebastion - V.I.P. (Barefoot Girl)
7. Locash Cowboys - Here Comes Summer
8. Dierks Bentley - Up On The Ridge
9. David Bradley - Soak It Up
10. Zona Jones - Prove Me Wrong

Kanada:

11. Gord Bamford - Day Job
12. Ladies of the Canyon - Follow Me Down
13. Jason Blaine - Dumb
14. Marshall Dayne - Love & Alcohol
15. Shane Yellowbird - Watching You Walk Away
16. Gloriana - The World Is Ours Tonight
17. High Valley - I Will Stand By You

WOW!! Lady A-nak GRACA!! Csak így tovább!! Tehetségesek!

Carrie Underwood new videóklipje itt már megnézhetõ!! 😄 Nem semmi! Nagyon szeretem ezt a számot!
Áttörés!

a Lady Antebellum No.1 country dala, a Need You Now a héten a 27-ik helyen nyitott az hivatalos angol slágerlistán. És még csak most kezdik el felkapni õket! Ez aztán a meglepetés! Így tovább!<#eljen>

telecaster
Azért nem kell annyira elkeseredni, a Ryman mûködik, téli idõszakban amúgy is mindig odaköltözött az Opry.
Addig is jó régi és új country videók nézhetõk itt:
http://www.singingfool.com
Még a 80-90-es kedvenceimet is megtaláltam itt.

Füves Sámán
Hát tényleg elszomorítóak a képek. De valószínûleg ennek hatására néhány érzelmes jó country nóta születni fog, sõt lehet, hogy új sztárok is felbukkannak így....

Köszönöm Nash a vendégkönyvben való megemlékezést!

Jelenleg így néz ki az Opry... 😞
Reméljük az árvíz nem fog még hetekig tombolni és gyorsan sikerül eltakarítani a romokat...
Egyébként az elõadást ha más helyszínen is de folytatják, nemhiába.. "the show must go on..."
Nashville
Kép szöveg nélkül: Nagyon elszomorító!

Háth ezen a videón jól látszik hogy mi van.

telecaster
Rossz hír:"Opryland Closed For Months After Flood Damage"!!! - A barátaim most hívtak telefonon Amerikából, és a hír sajnos igaz. A Cumberland -folyó annyira megdúzzadt a felhõszakadások miatt, hogy elöntötte Nashville,TN alacsonyabban fekvõ részeit, és az Opryland így hónapokig nem lesz látogatható.Többszáz ház, iskolák...stb ment tönkre, és 10 halálos áldozat is van.
Nem tettem fel videót, tele van a YouTube vele, aki akarja megtalálja.
Sajna, ez van. Rájár a rúd mostanában a country-ra.

YouTube-ra írd be, hogy Jewel videos és találsz párat tõle!

Amúgy õ egy songwriter pop énekesnõ, csak 2008 óta csinál country-pop zenét.

Legnagyobb pop-slágere az 1995-ös Pieces of You címû lemezérõl volt, a "You Were Meant For Me" heteken át volt elsõ az amerikai listákon.

Molnibalage
Tõle tudnál linkleni pár számot, ami szerinted jó? Sohasem hallgattam tõle semmit eddig.

Nashville
Füves, másnap este meghallgattam a mûsorodat, ahogy ígértem az üzenõ falon. Jó volt, mint mindig!
Itt van a rögzített anyag, ha valaki lemaradt róla: Countryjárat 2010.04.27
Remélem, holnap este sikerül gép elé ülnöm és szerintem a jövõ héten összehozhatunk egy ausztrál, vagy egy kanadai órát.

Matt Kennon - Matt Kennon (megjelenés: május 11.)

Cherryholmes - IV Common Threads (megjelenés: június 1.)

Lee Brice - Love Like Crazy (megjelenés: június 8.)

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51fJ5%2Bl2d5L._SL500_.jpg
Jewel - Sweet & Wild (Deluxe Edition) megjelenés: június 8.

Az álltalam #5313 -ban beszúrt száma szerintem qrwa jó, attól függetlenül lehet hogy a többi szar, de ha már ennyire megy a nemtetszés kifejezése, hallgatom tõle ezt az egyet, csakhogy az illúzió megmaradjon.

2010. április 28-án 9 órakor ismét MoHa Country - a legfrissebb amerikai és kanadai country slágerekkel!

www.civilradio.hu

Tartalom:

1. Brady Seals - Been There Drunk That

2. Alan Jackson - Hard Hat And A Hammer

3. Alex J. Robinson - Mindemoya

4. Will Peppers - I Hope Heaven Has A Dirt Road

5. Rodney Atkins - Farmer's Daughter

6. Savannah Jack - I Know

7. Karli Whetstone - I'm Having A Good Day

8. Scott Lindsey - You Only Call Me (When You're Drunk)

9. Easton Corbin - Roll With It

10. KC Ford - Culver Creek

11. Cold Ford - Chicken & Biscuits

12. Jessie Farrell - Heart of Gold

13. Jeremy Lesley - Cowgirl Tough

14. Nathan Lee Jackson - Inside

15. Sam Millar - Thank You Very Much

16. Stan Martin - Blue, Blue Tears

Teljesen véletlen bukkantam Blake Shelton véleményére a neten: (Tárgy. Laura Bell Bundy)
"Um @laurabellbundy SUCKS She cant sing, dance, etc. Even the gays hate her!Hey Timberlake when does YOUR album come out?!"

Aki látt a CMA díjátadót tudja mirõl beszél! Ennek az énekesnõnek senki nem említette meg hogy van táncoljon vagy énekeljen... de inkább egyik se! <#nyes>