5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • Észventura 22
    Sziasztok...

Country, Bluegrass & Mountain Music

Egy nagyon jo album ráadásul meg lehet találni bármelyik torrente oldalon ha van az embernek bit comment-je ja és érdemes letölteni, mert szerintem megéri.

• countryboy
    a friss klipp ajánlat adott: cmt.com

én a pc-n nézem inkább a klippeket, mert a divx-es lejátszóm nem ismerni a random funkciót...én viszont szeretek keverni :)
  • kirus
    Sajna semmi extra nincs benne, de nékem tetszik. Amúgy meg legalább ezzel tudlak zsarolni, hátha így többet látunk !

Akarjátok hogy átírjam a filmet? Hehe
  • Nashville
    Én is inkább a cowgirl- ös változatra szavazok!

Fogadjunk Kirus, hogy a csizmádat csak élőben mutatod meg! Ide fel sem tennéd a fotót! :)
  • Nashville
    Szinte éreztem a választ, alighanem máshonnan kell majd beszereznem, ha annyira be fog indítani. Van is már egy ötlet, vagyis kettő! Csak először a DC- ig jussak el, mert kellenének már az új videók!
    Vettem egy DivX-es DVD lejátszót és oltárira élvezem, tiszta CMT- s feeling!
    Van valami friss klip ajánlatod?
  • kirus
    MÉGSZÉP!!!
  • countryboy
    El kell hogy keserítselek, Nash...a Hometown News második albuma nincs meg se a DC-n, se a torrenten.
  • Vidéki lány
    akkor csak egy szóban válaszolj: mész 10-én linedance-re?:)
  • kirus
    Azt hiszem debil lettem. Tényleg egyfolytában magamat ismételgetem? Két szavassá vált a szókincsem...leamortizálódtam. De mingyá' összeszedem magam!
  • kirus
    Roger Wallace tényleg jó, mármint az a pár dal amit meg tudtam hallgatni. Azt hiszem rástartolok!
  • kirus
    Bele hallgattam. Tényleg jó. Azért kíváncsi voltam az első albumra is:Wheels
  • Nashville
    Belehallgattam ITT! Egészen jó, meg fogom szerezni frankó minőségben!

Ajánlatom mára, egy kellemes tiszta hangú ausztrál hölgy: Tania Kernaghan
    Elég jó kis énekesnő, elfér mindenkinek a virtuális CD polcán!
    Egy pár kedvenc szám a csajszitól: "Dunroamin' Station", "True Country", "Chasin' the Train", "Goin' Off".

Na és még egy ajánlat: Roger Wallace. Igazi jó kis Texas- i Country. Na, most már ráérzek 1000 km távolságból is a texas- i stílus szagára! Ezt hívom tapasztalásnak! Olyanná válik az ember, mint a cápa. Countrycápa...
    Track: "I Ain't Gonna Waste My Time", "You're Gonna Break My Heart", "Drinking or Crying", "Don't Tell Me You're Not Cryin".

• kirus
    A legjobb hely, a legjobb eladókkal!
  • countryboy

• countryboy
    És egy ajánlat azoknak, akik szeretnék country köntösben élvezni az Everly Brothers és a Simon & Garfunkel zenéjét. A két srác formációjának neve: Hometown News. Egyszerűen fantasztikus vokálharmóniákat hallhattok a debütáló lemezükön, amely 2002-ben jelent meg Wheels címmel.

http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drf700/f722/f72215zb24v.jpg

Második CD-jük idén jelent meg, de már nem lett annyira erős, mint az első volt.

http://image.allmusic.com/00/amg/cov200/drh000/h018/h01827oyoc1.jpg
  • countryboy
    Mintha már a te is vettél volna ott CD-ket, Kirus! :)

Most mondd, hogy nem profi az a bolt! :)
  • countryboy
    Ma megkaptam egy CD-t. Nem hittem hogy az év egyik legjobb county albumát tartom a kezemben, míg meg hallgattam. Egyszer, kétszer, háromszor. Na kérem, ezt hívják úgy, hogy C-O-U-N-T-R-Y.

1. Country As The Day Is Long
    2. Wayfaring Stranger
    3. Still They Call Me Love
    4. Same Ol' Song And Dance
    5. American Made
    6. She Rules The Roost
    7. One More Pillow Fight
    8. Don't Forget To Remember
    9. Girl On The Billboard
    10. Our American Heroes
    11. My, My
    12. Wreckin' Machine, The
    13. Baby, Confess
    14. The Walk
  • kirus
    Így van, vegyetek CD-t a mammutban!! Hehe
  • countryboy
    Nem értem miért nem a Mammutba mentek ha zenét akartok venni...dupla country CD polc, teli újdonsággal, country DVD-k...
  • countryboy
    Én politikailag totál inkorrekt vagyok, úgyhogy nálam buzik és nem melegek, slussz. Ha két szép cowgirl lenne benne, alig várnám hogy láthassam :)

Kirus, elfelejtetted a bivalykoponyát a két szarvval!
  • Endiman
    Voltam ma a Duna Plaza-ban, a Hungaroton Records-ban (volt Virgin Megastore) és hát elkeserítő mi van ott....
    A country cd-s szekció teljesen megszűnt, ha még tartanak egyáltalán country-t, a "nemzetközi pop-rock" jelölés abc soraiba száműzték.Country dvd mindössze Willie Nelson valamilyen amszterdami koncertje volt, egy Garth Brooks és egy Emmylou Harris koncert meg VHS-en (ezt majdnem megvettem).Szóval gáz.Itt régen volt rendesen country cd választék sok Cash-t vettem itt Ő is eltűnt.

De a legnagyobb mellbevágás nekem a kb két éve megszűnt Fotex Records volt a Szervita téren...hogy az milyen jó volt
  • kirus
    Lenne eszed mi? Majd adok én neked!! Én vettem 3kg gumicukrot...hehe. Na meg azért egy csizmát, meg egy Garth Brooks cd boxot, 6 cd-vel. Szupi
  • TheDreamingTree
    Hékás! Senki sem dicsekszik a szombati zsákmányaival! Vagy ezek szerint senki nem vett semmit? Azért kiváncsi lennék, hogy sikerült az út!

Meleg cowboyok ?!?! Te jó ég. Ha még legalább két cowgirl lenne.... :)
  • kirus
    Én azért is megnézem! Éljenek a meleg cowboyok
  • countryboy
    Ez a Brokeback Mountain című modern cowboy dráma lehet hogy nem is érdekel annyira. Két buzi cowboyról szól, akik egy farmon dolgoznak, egymásba szeretnek és szakítaniuk kell mikor végetér a munkájuk. Rohadt előítéletek!!!
  • kirus
    Sehol nem látok Cowboy Crush-t....Érjem be a nobody ever died of a broken heart-al?! Ennyi?!
  • htlecso
    Nekem nagyon bejön, hangulatos.
  • kirus
    Megallgattam...nekem azért nem volt hihetetlen. De ahogy countryboy mondaná, egy dalból ne ítélj
  • htlecso
    Hogyne. Eddie Spaghetti Gonna Get Drunk itt!
  • kirus
    Hát ha adsz valami elérhetőséget ahol bele lehet hallgatni, akkor megkagylózom. Lutrira nem szerzem meg az albumot.
  • htlecso
    Annyira nem vagyok otthon a countryzenén belüli elhatárolásba, de nekem ez ilyen rockandroll country (pld. a Gotta get drunk) annyira ütős hogy hihetetlen.
  • htlecso
    Az az igazság, hogy egy fájlcserélőn töltöttem le az albumát (The Sauce) címmel, a számcímek alapján feldolgozásokat játszik, és úgy tudom hogy egy Supersuckers nevü zenekarban játszik (ez pedig egy szólólemeze).
  • TheDreamingTree
    Röviden : nem :)
    Amúgy az úriember milyen tipusú zenét játszik ?
  • htlecso
    http://www.inmusicwetrust.com/articles/65c01.html
  • htlecso
    Még egyszer megkérdezem hátha valaki válaszol: Eddi Spaghetti-t nem ismeri valaki?
    Van egy The Saucve nevü őrületesen jó lemeze.

http://www.eddiespaghetti.com/
  • countryboy
    Nyah lássuk, mire lehet számítani a jövő év elején...

JANUARY
    Jack Ingram Wherever You Are -- January 10th, 2006
    BR-549 - Dog Days -- January 10th, 2006
    Josh Turner - Your Man -- January 24th, 2006
    Rosanne Cash - Black Cadillac - January 24th, 2006
    Amber Dotson - Amber Dotson -- January 31st, 2006
    Alabama - Livin' Lovin' Rockin': The 25th Anniversary (Box Set) -- January 31st, 2006

FEBRUARY
    Cletus T. Judd - Boogity, Boogity -- A Tribute Ray Stevens -- February 7th, 2006
    Tim McGraw - Greatest Hits, Volume 2 - February 7th, 2006
    Marty Stuart - Live At Ryman - February 7th, 2006
    George Strait - Live At Texas Stadium - February 7th, 2006
    Danielle Peck Danielle Peck -- February 14th, 2006
    Hank 3 Straight To Hell (2 discs) -- February 28th, 2006
    Trent Tomlinson Drunker Than Me -- February 28th, 2006
    SHeDAISY I'm Taking The Wheel -- February 28th, 2006

MARCH

Kenny Rogers - Water and Bridger - TBA
    Rockie Lynne - TBA
    Dixie Chicks - TBA - March 21st, 2006
    Cactus Hill Keep On Dreamin' -- March 31st, 2006

APRIL

Alan Jackson TBA -- April 2006
    Shooter Jennings - Electric Rodeo - April 4th, 2006
    Steve Azar Indianola -- April 25th, 2006
  • countryboy
    Hát akkor legyen jó a kontroll és amúgy is ők profik, ezerszer elénekelték már ezeket a dalokat élőben...ne bizonytalankodjon a hanguk! Égő!
  • Vidéki lány
    Vagy a kontoll volt sz@r... ha már többeknél előfordult...
    Vagy nekik már lehet...:)

Viszont olyat is hallottam már, hogy szándékosan tesznek bele egy-két "nem eredetinek hallatszó" (é: hamis) hangot, a live-show miatt.
  • countryboy
    Másodszor is megnéztem a CMA-t. Több hamis hangot fedeztem fel Sara Evans-nál, Lee Ann Womack-nél, Alan Jackson-nál és több intonációs hiba volt sok más énekesnél is. Azért ez ciki...
  • Vidéki lány
    Inkább mentem volna A.J-ra, mint T.C-ra.. gondolhatod. De csak erre vitt el a pasim..:) (azóta már nem a pasim... nem TC vagy AJ miatt)
    A Montgomery Gentry-t csak azért nem választottam, hogy - ha már nem annyira rajong a country-ért - legalább neki is legyen vmi esztétikai élménye.
    Mellesleg azon kívül, hogy az alkonyatban a nagyszínpadon milyen haláli jól szólt a steel (meg mellesleg kicsit tudott játszani rajta a bácsi), nem sok maradt meg... ja, de a Little Gasoline...:))))) Nem szeretek koncertet majdnem az utsó sorból nézni és utálom, ha visszafognak!:)