Country

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elgreco
OC amikor a cuccait rendelte a Sheplerstõl Belgiumban élt és nem kelet-európában.
Sajna ez van!Sheplersnek ezt üzenem:<#mf3><#gunyos1><#gun><#boxer><#violent>

Nash!
Kösz a torrent ajánlásokat, Carrie Underwoodnak tényleg szuper hangja van, nagyon tetszik nekem is.

Nashville
hmmmm, olvass vissza egy kicsit újra, mondjuk a tegnapi hozzászólásokat.
Ha már õk sem tudják bearanyozni a napodat akkor...már csak a sheplers telefonszámát kell megadnod, és úgy letolom õket magyarul, hogy megemlegetik!
...ha mégsem lenne sikerem, akkor kérdezd meg OC- t, hogy õ hogyan csinálta, mert neki már jött onnan cucc. Jó kis kalapjai vannak, felpróbáltam párat úgy emlékszem...

Ma reggelre megszereztem Ryan Shupe albumát. Nem rossz, különleges hangzásvilág!
Azt hiszem Countryboy is játszott a rádióban tõlük egy számot: "Banjo Boy"
A következõ albumfotó sok mindent elárul róluk, vidám fickók:

Contemporary Country Music

kirus
<#beka3>

I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu

gregorius maxi
aranyér

van ami rock n\' roll, van ami nem

egy régi Whitesnake dal jut eszembe: Is This Love? <#szeret>
kirus
<#love11>

Ajánlom magamat!!!! <#vigyor2>
kirus
Akkor találjatok ki nekem is valamit, ami bearanyozza a napomat! A szemét sheplers törölte a megrendelésem.<#mf3><#falbav>

Nashville
Nem "fedeztem", hanem "fedeztem fel"! <#vigyor3>

Nashville
Mai ajánlat:Chasen Powell Éppen pár perce fedeztem! 😊 Nagyon kellemes hangja van, mindenkinek ajánlom, aki szereti a tiszta, dallamos Country- t. Bearanyozta a napomat!

gregorius maxi
tegnap banjo és mandolin cincogására ittam a söröm :-)
szerencsére sok jó zenész van és mindig fõ valami a bográcsban...

kirus
Passz! Rendeltemm, kaptam e-mailt, várom hogy mi fog történni! Ha semmi, akkor felkötöm magam! Vagy ha a hegy nem jön Kirushoz....

Lenne mára is egy nagyon nagyon jo ajánlatom.
Szerintem mindenkinek el fogja nyerni a tetszését még country boy-ét is.

Robert Earl Keen - Picnic nevû albuma nagyon nagyon érdekes és dallamos zene.
Nekem tetszik. Ja és NEM KÕKORI ZENE.

elgreco
Kirus!
Sikerült rendelned a Sheplers-nél? Nekem visszaírtak, hogy az itteni régiós problémáik miatt csak valami bank által jóváhagyott papírt fogadnak el, illetve a faxon leadott és utána a bankszámlájukra utalt összeg után foglalkoznak veled.
Én is probáltam bankkártyával de nem jött össze.
Viszont a MrBoots illetve Drysdales-rõl rendeltem pár cuccot, ott nem volt gond!

Üdv
elgreco

Nashville
Kirus most hallgasd a Total Country- t: Josh Turner - Your Man. Senkivel össze nem téveszthetõ hang!
Na, most már tényleg lelépek

Nashville
A Total Country- n most megy a M.O- i MOHAA Country rádióban is játszott Shannon Brown - Corn Fed. Lenyûgözõ, fel is forrt a vérem! Megyek is mára! Bye!

Üdv hol szoktak ilyen bulik lenni mert akkor tényleg meg lehet egy találkát beszélni meg legalább buliznánk egy jot egy két pohár igazán jo bor mellett

Nashville
Trisha megy éppen, a nagyszerû albumáról a "Trying To Love You".
Jól linkeltél!

kirus
<#crazya>már észrevettem

kirus
Shupe! Én csesztem el!!!!!!!!!XM Highway 16

Jól linkeltem be?Vagy jót? Eh tudja a fene

Nashville
Én írtam jól! Ryan Shupe

Nashville
...na ezért nincs, mert még leírni sem tudom: Spuhe

Nashville
A rádió linkjét esetleg?
Ryan Shupe- m még nincs. 😞

kirus
XM Highway 16! Tök jó volt! Múltkor Ryan Spuhe nyomta élõben...

kirus
Kalap, és öv/nadrágszíj...mit hordanak a csajok. Ja, kalapból hármat, amit soha nem fogok hordani, csak line dance-re...

Nashville
Nagyon jó a srác! Melyik az a rádió?

Nashville
Csizma?
Szoknya?
Kalap?

kirus
Egen, rendeltem. Na, majd felteszem! Amúgy Jason Aldean élõben nyomja az általam hallgatott country rádióban! Tyû de jó!

Nashville
Rendeltél? És... belinkeled ide a képet? Ha már a Wanted fotód után a kocsidat is felrakta egy jóakaród! Mi ez már neked! <#hawaii>

kirus
Na most elgondolkodtam rajta, hogy a sheplers.com-nál hogyan tudtam volna bevetni bájaimat....Ha ez elõbb eszembe jut<#fejvakaras>, spórolhattam volna egy kis pénzt. <#crazya>

gregorius maxi
kalap:
ma voltam a reklámtáblásunknál és ott látok a polcon egy igen-igen fasza kis fekete bõrkalapot...
egybõl felajánlottam neki, hogy ha nekem adja akkor cserébe nem húzok el azonnal a konkurenciához... :-)
értette a viccet, és megígérte, hoz nekem egy hasonlót, mikor megy londonba legközelebb...
szóval heteken belül lesz egy igen jó kis fejfedõm...
van amikor én is bevetem a "bájaimat" tárgyi eszközök beszerzéséhez :-)

kirus
Hehe, alig gyõztem olvasni. Nash az extrafanatikus. Ezért imádjuk<#vigyor2>

Nashville
Nem baj, csak jöjjön aminek jönnie kell! Elõre is köszi!

Juujj... tényleg! Azzal adós vagyok... annyi csak vele a probléma, hogy utána majd tûrnöm kell a cseszegetést, hogy ilyen erõvel bárkit odaállíthattam volna, mert baromira nem látszik, hogy Terri az...😊))
Azért behozom, bescannelem és majd rágyúrok, hogy álljam a sarat a kritikákkal szemben...😊))
Nashville
Legalább láttad volna a Red Western csizmáját, és beszámoltál volna, hogy mindig abban van-e? 😊))
De nem is lényeg, csak meglepõdtem rajta. Tényleg frankó zenét játszanak!
Hol is vannak azok a Terri Clark- os fotók? Megajándékoznád a fórumot vele?
Ígérted annak idején, nagyon kíváncsi vagyok!
Remélem nem utasítod vissza! 😊

Na, ezzel az ajánlással fájdítottad most a szívem... õket nézhettem volna meg USA-ban... koncerten...😞
Nashville
Na, még egy ajánlat mára:

Írtózatosan jók!

Egy videoklip: She Don't Tell Me To Az a piros Western Boots nem passzol, de mindegy, ez is egy stílus!

Na megyek, mert rám fogjátok, hogy irigy vagyok! Nem adok teret a fiatalságnak! 😊))

Nashville
A track tényleg jó, de a stílusuk béna. Elég egy bohóc a Country zenében, akirõl rögtön látszik, hogy nem odavaló, mihelyt megszólal.
Le sem írom a nevét, mert utálatom iránta, határtalan! Ennyit megér: C.....Troty.

Nashville
Csak Internet Explorer-rel megy a dolog! Ha azzal sem, akkor a tûzfalad beállítása nem megfelelõ. Én Operát használok, de nem viszi, a Firefox szintúgy. Kénytelen vagyok Explorer- ezni ebben az esetben.
Vagy van még más ötletem is...ha nem boldogulsz, írj egy mailt!

Nashville
Hírek! Régebbiek és újabbak:
Itt olvastam régebben a népszerûtlenségrõl: Link. ...ami persze nem biztos hogy így is van. Szerintem az Old Countryra gondoltak, de mégis a Dixie Chicks fotóját rakták oda.
Ki tudja mi az igazság! Nem is érdekes, lényeg, hogy mi szeretjük!
És ilyen is van: Link???

Jó honlapgyártást, szinte érzem a nagy munka szelét!
Én is akartam készíteni egy honlapot, de idõm nincs rá, pedig olyan frankó oktató videókat tudnék beszerezni, hogy azzal nem lenne gond egy flash animáció elkészítése sem, meg százféle egyéb dolog.
Ezt persze pénzért árulják (nem is sokért, éppen most olvasom a hírlevelüket, hogy akcióznak), de vannak ingyenesen letöltött anyagaim, oktató videóim. Ha kellenek akkor szólj és megbeszéljük!

Old Cowboy
elgreco!
Gratula a zenékhez. Azt hiszem jól ki fogjuk egymást egészíteni. Ha van valami logod, küldd át, beteszem a linkek közé. Thx
Keep It Country
OC

Egyben egyezzünk meg: csak Amerikában lehet country mûfajjal megasztárt nyerni...
Old Cowboy
Hello Nash!
Ne haragudj, hogy az alábbi állításodat kétkedve fogadom: " Azért el tudom képzelni, hogy az amerikai „Megasztár” nézõi, hogy meg voltak lepõdve, hogy a kis üdvöskéjük a Country világát választotta." Az a helyzet, hogy Amerikában az az elõadó, aki nem hódol a - zenei mûfaj majnem felét kitevõ - country fanok hatalmas táborának, el is veszett. Cb biztos megerõsít ebben. Na folytatom a honlapgyártást. Üdv

Nashville
Honlapodon??? Nem is tudtam, hogy a tiéd! Te még egyszer tánctanár leszel!
A bal oldali oszlopban a 3. -ik képet nem lehet nagyméretben megcsodálni!
Sürgõs javítást kérünk! 😊

Azért nem csak a tánccal foglald le magad! Hol vannak a régen megszokott ajánlások és vélemények? Hahhh, régi szép idõk...
Keep It Country!
Nash

Mai ajánlatom egy nagyon friss dolog. A banda neve: The Fruit Guys. Elsõ daluk a You Can't Over Love Your Underwear (Az alsódgatyádnál nem tudsz jobban szeretni semmi mást - vagy valami ilyesmi 😊

http://www.fruitcountryvideo.com/

Itt nézhetitek meg az elsõ videóklippet. Viccesnek tûnik, de van saját stílusok. A dal pedig szép.
Nashville
Ebben van valami, így járt OC is a Delelõ mûsorban. Ha a mûsorvezetõnõci Rednex- et akar, akkor más nem is lehet. Na, ennek a hozzállásnak kellene megváltoznia!
Egy próbát, azért még lehetne tenni. Neked meg is van a tudásod és tapasztalatod hozzá. Nekem még egy pár évnek el kell telnie, hogy ilyenre merjek, tudjak vállalkozni.

Nashville
Kössz!
Majd egy Line Dance shown és is ott leszek, de remélem nem lesz bunyó!
Inkább ez:

gregorius maxi
nem ismerjük egymást személyesen, de akárki is vagy, jó fickó vagy!
:-)
egy igazi jó írás... ma jó napom van!

a szerintem szerinted akart lenni...
Próbálkozott a tököm, minek? Szerintem van esélye egy amatõr rádiósnak bekerülni egy "profi" rádióba, ahol a külföldi tulajdonos megszabja, hogy csak gagyi és kommersz zene szólhat???

Felesleges...