Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Majdnem személyiségzavarom lett, amikor megláttam countrygirl beírását... uis a másik fórumon én vagyok a countrygirl..😊))))
A vásárlási gondok megszüntetése érdekében javasolnám, hogy alkalmas közeljövõbeli idõben tegyünk közös látogatást Bécsben, a Shopping City Süd-ben az Indian Dreams nevü, rengeteg westernes árúkészlettel rendelkezõ árúházban. A közös utazás csökkentheti az utazási költséget, arról nem is beszélve, hogy az itthoni árak töredékéért lehet vásárolni. Ki van benne????
Keep It Coutry
OC
van ami rock n\' roll, van ami nem
:-)
Csak lehetnék már többen...még mindig csak max 10-en irogatunk ide...kiba***tt agymosott egy ország!
ehhez képest az én offolásom tömény country enciklopédia!
a gergely róbert meg elmebeteg egy képzõdmény...
ezek csak nevek
dögöljek meg ha valami párhuzamos!!!
de az tényleg agyhalál!
nézz má bele!
:-))
agyhalál...
2. az a rascall akármi nekem se túlzottan jött be, csak épp az ment a radión...
3. ha rajtad keresztül vesszük meg ami köll angliábul akkor megszûnik az ok amiért ki kell menni...
4. azért szeretek én utazni ám :-)
5. a 4. pont a 3. hoz tartozik gondolatilag
2: Rascal Flatts: a legnyálasabb countrybanda a Marshall Dyllon után. Utóbbiak megbuktak, Rascal-ék sajna nem.
3: Kirusé a legszebb segg!!! Aki ezt megkérdõjelezi, velem (C😎 gyûlik meg a baja!
4: Senkinek nem írtam soha CD-t, egyszerûen kaptál egy válogatás lemezt, amit magamnak csináltam, de már nem kellett.
5: Jövõ kedden megyek Angliába. HA valakinek kell valami onnét, most szóljon!
UFF
Ha a Winamp rádióját hallgatod, akkor a Total Country- t ajánlom, azon jó nóták vannak.
Contemporary Country Music
Tényleg régen jártál felénk, remélem tapasztalat szerzéssel teltek hónapjaid! <#papakacsint>#papakacsint>
Nekem is tetszik Martina kisasszony új lemeze a Timeless! Van egy ún. Target Edition kiadása, aminek a végén még van 4 szám amit a "sima" lemez nem tartalmaz. Errõl a kiadásról a "Walk On By" nagyon jó! Most is éppen azt hallgatom...
Meglátod, Carrie nagyot énekel! Szerintem nyugodtan beállhat Martina mellé!
Kíváncsi vagyok mi lesz a vélemény.
london reppentyûvel persze
jegy ócsó, aludni is van hol (eddig volt)
bécs meg csak megyek-jövök lenne...
Nashnak én is hoznék kalapot, mert megérdemli :-)
Nekem meg írt régebben countryboy egy cd-t, most azt hallgatom melóba. Van rajta egy szám, amit neccesen tett rá, mert elég érdekes. Nekem bejött, nemtom még miért nem ajánlotta itt, vagy csak nem emléxem? Nash meghallgatod? Chance: I came to drink
ezen tényleg contemporary country van...
persze ehhez ti értetek :-)
kukn fm
nem ismerem...
Sheplers kinyalhatja! Elveszítettek egy fanatikus vásárlót<#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
Nashville! Az ajánlatoknak meg igyekszek utánanézni, erre a Carrie-re nagyon kíváncsi vagyok, ha már ennyire bejön neked! <#papakacsint>#papakacsint>
Véleményeket, akár "+" akár "-"! Adjuk ki az indulatunkat is, de az elismeréseket is!