5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
#2640 Nash, imádlak. Mi mondtuk hogy jó a csaj! -
countryboy #2639 Kirus, asszem nagyon jó bizniszt csináltál a Garth box-al Bécsben. Megértük azt, hogy jelen pillanatban (mivel Garth szerződést bontott régi lemezkiadójával, a Capitol Nashville Records-al) egyetlen lemezét sem lehet újonnan, nagykereskedelmi forgalomban megkapni, mivel a Capitol az összes CD további forgalmazásával leállt, azaz out of print-re küldte őket. Szégyen és gyalázat, hogy ennyi pénzt hozott a konyhájukra 16 éven át, és most bosszúból, mert a Wall-Marthoz szerződött, bevonták az összes lemezét. A lényeg: az összes Garth Brooks album forgalmazása megszűnt.
Lásd: (nincs sehol bevásárlókocsi a kiadó neve előtt - fura látvány):
GARTH DISCOGRÁFIA -
countryboy #2638 azt DVD-n kell nézni, nem CD-n hallgatni...akkor majd elájulsz :) -
#2637 én most egész este Rhonda Vincent Ragin' Live cd-jét hallgatom a hifimen, hát a bluegrass engem valahogy jobban elvisz az amerikai zene gyökereihez,állati ahogy ez a nő nyomja. -
#2636 hm, Carrie mellben sem gyenge -
countryboy #2635 a három nagy kedvencem: Carrie Underwood - Andy Griggs & Shelly Fairchild
-
#2634 Sziasztok! Megint egy kicsit OFF leszek és reklámozom a weblapomat ahova felkerült egy pár újabb kép a tegnap esti buliról. Továbbá kérném azokat akik fényképet készítettek(ha jól láttam voltak egy páran) és meg szeretnék osztani velünk akkor küldjék el nekem, hogy felrakjam az oldalra.
Krisztina28! Nem tudom miért de egyelőre a te képeiddel gondjaim vannak ezért egyelőre azok nem lesznek fent az oldalamon.
Üdv
elgreco
weblap -
#2633 sajnos valóban nem tudtam hallgatni tegnap a Moha-t, nekem kicsit rossz a du. 1 órás időpont, ekkor még vagy alszom v. mutterrel kell menjek nagybevásárolni... -
countryboy #2632 Érdekes...nekem első blikkre nagyon bejött a csaj...aki jó, az jó...Amúgy csak úgy érdekességképpen, a Ride című lemezét per pillanat nem lehet kapni, kivonták a forgalomból, mert egyike azon több száz előadó lemezének, amelyet a Sony BMG teljesen törvénytelenül trója vírussal látott el, és a sok per hatására visszavonták őket. Úgyhogy most senki ne próbálja megvásárolni még használtan se, mert jó kis vírust kap a gépére, ha megpróbálja lejátszani rajta. (a vírus jelentést tesz a gazdáinak, ha megpróbálod átírni, vagy mp3-at csinálni a lemezből, durva...) -
#2631 Úgy, hogy ritkán fordul elő az, hogy egy előadót a korábbi nem tetszéssel szemben ennyire a csúcsra emeljek!
A "Tiny Town" klipp győzött meg róla, hogy micsoda előadó a lány és persze kifinomultak az igazi tehetségeket felismerő szenzoraim! :)
És végül, de nem utolsó sorban: meglepően nagy hatással volt rám egy egekig tuningolt verdában hallgatni ŐT, a barátaimmal... -
countryboy #2630 Nash, hogy kell az érteni, hogy most érett be nálad???? -
#2629 Nash, ilyen miatt sosem leszel megszólva, ezt garantálom
-
countryboy #2628 és különben is: milyen gagyi már...Világzenei óra műsorban country-t játszani...mi köze van a countrynak a világzenéhez??? Semmi... -
countryboy #2627 bezzeg az én műsorom, nem hallgattad, fogadjunk...pedig én be is mondom mit játszom! -
#2626 A Gazdasági rádión Countryzene MOST! (Világzene-óra 7-tól 8-ig)
Előadókat sajnos nem mondanak, de zenei színvonalban élen járnak a kereskedelmi rádiók között.
105,9 -
#2625 Igazi klasszikusok! De ha hallanád a maiakat!!!
Na, most ért be nálam, ez a hölgyike: Shelly Fairchild
Video ajánlatok: "You Don't Lie Here Anymore", "Tiny Town", nagyon ütősek!
Na, és nem megszólni Nash bácsit, de ilyen is van róla:
-
#2624 Joey Daniels: Take Me Off The Market, Jessica Robinson: Hummingbird albumokhoz hozzájutni nem azt mondom, hogy képtelenség, de nem könnyű. Jövőre csak meg lesz... -
#2623 IDEVELEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! -
#2622 Van rá egy fogadásom, hogy Kirus ezt meg fogja tőled rendelni -
countryboy #2621 KIRUSNAK:
1. Would You Go With Me
2. Baby's Gone Home To Mama
3. No Rush
4. Your Man
5. Loretta Lynn's Lincoln
6. White Noise
7. Angels Fall Sometimes
8. Lord Have Mercy On A Country Boy
9. Me And God
10. Gravity
11. Way Down South
Január 24-én! -
Észventura 22 #2620 Sziasztok.
Megint én vagyok csak egy név és más semmi
DONNA LEE HOLMAN MEGÉRI MEGHALLGATNI NAGYON NAGYON SZUPER ZENE.
ÁÁÁÁÁ NAGYON TETSZIK... -
htlecso #2619 Tudnátok nekem előadót ajánlani ami ilyen stílusú mint #1572 ?
-
#2618 Félreírtam...szokás szerint. Mármint Country...hehe. Totál kreatív vagyok -
countryboy #2617 ez kész van! -
#2616 Én vagyok a csacska nőcske,
Joey Daniels, a szőke
Befutottam szeptembörbe,
Contry nótát énekőve! Hehehe
-
Észventura 22 #2615 http://music.download.com/2001-7981_32-0.html?tag=nav_dir&
ezt pedig ajánlom mindenkinek mindenki talál szerintem rajta magának való stílust, bár nem tudom hogy ismeritek-e már az oldalt...
ja az előbbi zene engem nagyon megfogott már azóta el is kezdtem az albumot tölteni alig várom hogy lejöjjön....
nah üdv mindenkinek majd még jövök ha találok valamit.
-
#2614 Jah, de hogy azért Joey Danielsnél is fikázódjak egy picit...azért az a szív a i betűn a pont helyett....no comment -
Észventura 22 #2613 http://music.download.com/nashvilleelectriccooperative/3600-8943_32-100639724.html?tag=chart_topdls_artist
ezt nashville-nek és country boy-nak -
#2612 Meghallgattam Jessica Robinson Hummingbird albumát. Nekem baromira nem tetszik. Vernyogós, lagymatag...most utáltok mi?
Viszont a Joey Daniels album nagyon tetszett. -
#2611 a Film+ -on sok film megy Willie Nelsonnal, Kris Kristoffersonnal de többnyire nem énekelnek benne. -
#2610 Van egy új tv csatorna: CINEMAX legalábbis az újság szerint. Ment ma rajta egy film:
COUNTRY TEXASBAN!!!!
( Willie Nelson )
A gáz az ,hogy nálunk nem lehet fogni ezt a csatornát, de nálatok hátha és biztosan ismétlik majd! -
countryboy #2609 és egy újabb fantasztikus album ezúttal Kanadából: a holnapi műsorban hallhatjátok is:
Jessica Robinson: Hummingbird
Micsoda hang!!!!
Hummingbird / Smoke And Mirrors / I’ll Save My Prayers (For Bigger Things) / I Like This Place / There It Is / Little Dirt Road / Leader Of The Band / The Will To Try / That’s Where I’d Be / There’s Something About Planes / Bridges Behind Me -
countryboy #2608 Holnap ismét lesz MOHA country a Civil Rádióban, 13.00 órakor. Benne mint mindig a legújabb country slágerek és most kivételesen egy kis visszatekintő azokra a dalokra, amelyek nem fértek bele a műsoridőbe az elmúlt hetekben és most bepótlom ezeket, érdemes hallgatózni, hátha új kedvencek kerülnek ki közülük.
A tervezett tartalom:
SHeDAISY: I'm Taking The Wheel
Bon Jovi & Jennifer Nettles (Sugarland): Who Says You Can't Go Home
Lonestar: I'll Die Tryin'
Leann Rimes: Something's Gotta Give
Keith Anderson: Everytime I Hear Your Name
Jessica Robinson: I Like This Place
Kentucky Headhunters: Chug-A-Lug
Fanny Grace: Counting On Love
Chris LeDoux: Airborne Cowboy
Orville Davis: Knockin' At My Door
Seth Taylor: Get A Nightlife
Joey Daniels: Swinging Door
Mark McGuinn: Bring 'Em Back
Paul Overstreet: I Think She Only Loves Me For My Willie
Tobias Rene: Mexico
Chris Campbell: Ordinary Guy
Mollye Rees: Heart Shaped Tattoo
G. Bush: Country Country
Susie Luchsinger: There's Still Hope
Jó szórakozást!
-
countryboy #2607 Készüljetek!
A jövő év nagy reménysége: Jamey Johnson. Első album: január 31-én!
-
countryboy #2606 A mai ajánlatom egy szeptemberben megjelent album, amely csak most jutott el hozzám. Pár napja azt írtam Leland Martin lemezére, hogy a legjobb ami mostanság hallottam a neo-tradicionális honky tonk stílusban, most erre a lemezre is hasonló jókat mondok: egyike a legjobb kortárs country lemezeknek, a női előadók között:
Joey Daniels: Take Me Off The Market
(első kislemez: Swinging Door)
-
countryboy #2605 utálom a kamerás verziókat...inkább várok...
számítottam rá, hogy lekoppintják a Ray-t...Cash-re... -
#2604 torrenten már elérhető a walk the line film kamerás verzióban. aki nem Cash fan annak is érdemes megnézni! nekem nagyon bejön, de nagyon hasonlít a Ray filmre. -
countryboy #2603 nem rossz dalok...annak idéjén mind a kedvenceim voltak... -
#2602 Na jó! Tartozom egy vallomással! Átgondoltam a dolgot és az a 16 év countryzene szeretet, valójában csak 13! Elszámoltam kicsit!
Viszont összeszedtem a gondolataimat és megosztanám veletek az akkori ( és mostani ) kedvenceimet.
Szóval:
Billy Ray Cyrus-Three little words
Toby Keith-Does that blue Moon
Az első szám amit meghallottam a CMT-n:Rodney Crowell-től volt.
Nagyon szeretem Tracy Lawrence-Texas tornado c. számát.
John Michael Montgomery-Beer and Bones
Imádtam colin Raye-Little Rock c. számát, marha jó volt az On the verge és a The gift!
Ja és ott volt Neal McCoy-Than you can tell me goodbye c. dala.
...és a tuti befutó,amit ma is bármennyiszer meghallgatok egymás után
CLINT BLACK-SOMETHING THAT WE DO!!!!!!!
...hát most ennyi telt tőlem :)) -
countryboy #2601 ???