5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countryboy #2680 ...és megint egy ide nem illő, felesleges megjegyzés... -
#2679 :-) -
#2678 pedig a ruha alatt minden férfi ilyen...
...bár honnét is tudnád te ezt... -
htlecso #2677 álszent prüdség. -
#2676 Ez a csupasz pacák elég visszataszító!
Fúj -
#2675 Hát elég gázos a pali, de még honlapja is van:)
Felőlem leszedheti a moderátor, csak hát ezt nem lehetett kihagyni
nagyon OFFhttp://www.nakedcowboy.com/OFF -
#2674 Az még hagyján, de volt a VH1-on, hogy Garth egy közös koncertjük alatt, két szám között kérte meg Trisha kezét. Több tizezer ember előtt. Merész...
Ennyi ajánlóval jól el leszünk látva karácsonyra...
A moderátornak üzenném, hogy az a félpucért cowboyt tüntesse el, de gyorsan..pliiiz!
(bocs, Elgreco, ez nem személyes ) -
#2673 Mindegyik szám 'sample'-jét végighallgatva, elsőre nekem eléggé tetszik Reba Mcentire [URL=http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=6946661&style=music&cart=292266647]#1's[/URL]
Cd-je, ha jól nézem akkor ez valami 'best of' lehet vagy ennyi száma volt annó listavezető nem tudom majd Countryboy megmondja.Ja, és dupla cd. -
#2672 Meg is szereztem! Kössz a tippet! Ez egy szép érzelmes klip!
Ajánlatok videózásra:
Sugarland - Something More
Matraca Berg - Back In The Saddle (With Trisha Yearwood,Martina McBride,Patty Loveless,Suzy Bogguss)
Toby Keith - American Soldier
Toby Keith - Beer For My Horses (with Willie Nelson)
Travis Tritt - Best Of Intentions
-
#2671 Klipp? Hanna&McEuen: Ocean...........csodálatosanszépségesgyönyörű -
#2670 Hoooooooooooooooogyafenébene! Már egy hete! Jó sok basszus van benne! És ez mind semmi. A héten szerintem lesz még vagy harminc CD-m! GYÁRI! Mielőtt még lecsuknak. -
#2669 Részleteket nem tudok, az már nem az én reszortom!
Biztosan fel fog kerülni ennél jobb kép is tőletek, csajok!
Ha már új albumokkal nem vagyunk úgy ellátva, mint eddig -itt az év vége- jöhetnek a klip ajánlatok!
Nem csak újakra gondoltam, jöjjön a nosztalgia!
Countrygirl! Ha időközben sikerül meghallgatnod Ray Scott- ot, jöhet visszajelzés! Kíváncsi vagyok, hogy neked hogy jön be.
Tényleg Kirus! Neked meghozta már a mikulás Ray- t? -
#2668 ...úgy látom Kirus, nem csak én akartalak összeboronálni benneteket Countryboy- al...
A Kiss Me tényleg bulis szám, be is kapcsolom kicsit, "szeressük oszt kész"! -
countrygirl #2667 jóóóóó van! okés..jó szám! mondom én!!
-
#2666 Mármint miért? Hogy lehet ezt érteni? Szeressük oszt kész! -
countryboy #2665 a csókolózás countrys himnusza...hehe -
countrygirl #2664 himnusz? Ezt most értsem úgy, ahogy értem?! Bár kétségtelenül a Kiss Me jó választás! -
#2663 Úgy látszik Shelly Fairchild akkor csak countryboynak és nekem volt kapásból szerelem. A Kiss me nálunk már olyan mint egy himnusz. -
#2662 Nekem csak hétfő, szerda, vasárnap kéne ! A többin átengedem, ha gondolod. -
countrygirl #2661 Te láttad meg elsőnek!! De majd ha már meguntad...szólj! -
countrygirl #2660 Shelly Fairchild-nak is kellemes a hangja, bár még nem hallgattam tüzetesen végig a Ride-ot, csak úgy meló mellett! De ami késik nem múlik... Egyébként nekem se szerelem volt első látásra. Úgy látszik ez egy olyan hang, aminek érnie kell a hallgatóság számára!
Trisha Yearwood és Garth Brooks dec.10én végre összeházasodtak! GRACA!!
Egyébként én azt hittem már házasok, de ezek szerint mégsem... -
#2659 Countrygirl :)! Pasin nem osztozkodom, kívéve ha nem tudok róla hogy osztozkodom! Hehehe. Vagy egyezkedünk? -
countrygirl #2658 Húú, ez a cowboy"ka" nem semmi!! Pláne így a napsütésben...máris szebb a napom! Bár nem elhanyagolható kérdés, hogy jóképű-e...Nash! te tudsz részleteket? A csajok kíváncsiak... -
#2657 Nash, a csajszit mind láttuk a Jolene klippben! Forum talin ment! Még női szemmel is jó. -
#2656 Ez mán jobban tetszik! De jóképű? Mert ha az, akkor nem gond a ruha :-)! Gyorsan tudok vetkőztetni. Hehehehehe -
#2655 Ez pucér Cowboy, csak nem látszik a sötéttől. Ha nadrág vagy egyéb ruha sziluettjét véled felfedezni, az csak azért van, mert hátulról fel van ragasztva, elől semmi!
-
#2654 Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj! Erre én fel nem ülök! Köll a francnak!
-
#2653 Megnéztem Danielle Peck klipjét! Ígéretes Country-hölgy!
Itt egy link az egyszerűség kevéért, bár nem akarok senkit sem elkényelmesíteni: Katt!
A "live" pedig azért van ott Sherrié- nél, mert az élő fellépésnek a varázsától másként vágódok a padlóra!
Egyébként még nincs meg minden klipem amit akarok!
A Bilborézangyalát neki! Megy az ember 100- al, de még így is kell egy év, minimum! Ez egy kódolt üzenet Countryboy, valószínű csak te érted. Hehe... -
-
#2651 Gondolom nem ilyen cowboyra gondoltál de hát a feldobott labdát le kell csapni
-
#2650 okés, akkor lehet rajta kalap, egy farmer, és egy csizma....meg én a cowboyon -
countryboy #2649 mert ha egy cowboy pucér, az túl buzis...de ha egy cowgirl pucér, az gyógyír minden bajra :) -
#2648 Jah! Srácok, pucér cowboyokat mér nem raktok fel? He?
-
#2647 Wow! Megint milyen sok új CD-m lesz! -
countryboy #2646 Kirusnak:
Új Pinmonkey album március 7-én, Nagy, csillogó-villogó autók (Big Shiny Cars) címmel fog megjelenni!
hehe -
countryboy #2645 Mai ajánlatom Danielle Peck, akinek első lemeze február 7-én fog megjelenni. Dögös csajszi, az első videóját már láthatjátok a cmt.com-on. Imádom a hangját!
-
countryboy #2644 hehe bírom ezt a Nash kollegát...Streets Of Heaven (live)...miért éppen live? nincs meg az eredeti klipp??? -
#2643 Utalva Countryboy 2632- es hozzászólására:
"A neves Windows-szakértő, Mark Russinovich legfrissebb blogbejegyzésében megdöbbentő hírt közöl: a Sony zenei CD-ken egy rootkittel oldották meg a másolásvédelmet... A rejtett állományok elemzése során kiderült, hogy a First 4 Internet cég által készített digitális jogkezelő szoftver települt Russinovich rendszerére. Egy interneten talált hír szerint az említett cég a Sony-val működik együtt, ezzel az információval már letisztult a kép: a szakember nemrég vásárolt egy Van Zant zenei CD-t, melyet a Sony adott ki, másolásvédelemmel van ellátva, és csak a lemezen lévő programmal lehet lejátszani az albumot."
Ez kérem, a vásárló botrányos megtévesztése, olvassátok csak el a cikkeket teljes egészében!: Link 1Link 2Link 3...és éppen a Sony...felfordul az ember gyomra!!! -
#2642 Ez egy nagyon előnyösen beállított kép! Kihasználta az alkalmat az a ravasz Andy! Jól tette!
Kedves férfitársaim, vajon melyikünk rohant volna el, e "kompozíció" terv hallatára?
Mindhárman fantasztikusak, a mai Country zene meghatározó alakjai, a jövő reménységei.
Én még egy hölgyet szívesen odaállítottam volna, mondjuk a nyakába (most magamból indulok ki, mondjuk én állnék ott)...ez a Country-angyal nem más, mint Sherrié Austin!!! Ebben az évben kellett volna új albumot kiadnia, ha a tradícióhoz tartotta volna magát. Remélem, "csak" egy évet csúszik és nem éri be 4 CD kiadásával! Lehengerlő hang!!!
Ha látnátok a "Jolene" klipben. Huhhh...Nagyot énekel!
További klip ajánlatok Sherrié- től: "Singing To The Scarecrow", "Drivin' Into The Sun", "Lucky In Love", "Put Your Heart Into It", "Streets Of Heaven (Live) ". -
#2641 Hé! És akkor mi lesz a többi CD-vel? Azokhoz nem jutok hozzá?
Elgreco: Majd kiválogatom a publikus képeket, aztán küldöm.