Country
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar viszonylatban azért vitatnám a "kár" illetve okozott kár fogalmát...
itt jóval drágább egy CD mint mondjuk londonban, ahol 8-12 font között vannak az árak és gyakorlatilag egy órai munkabérbõl 1 CD-t lazán vehetsz...
nem tudom, hogy magyarországon egy CD illegális másolásából származik e számítható kár...
talán nem, mivel bevételkiesés sincs, mivel a CD átírása nem egy alternatívája a beszerzés módjának, hanem sok esetben egyetlen útja...
ha nem lenne fizikailag lehetõvé tenni egy CD átírását akkor sem lenne magasabb bevétele a kiadóknak mivel itt magyarországon egyszerûen PÉNZ nincs ilyesmire.
persze valamilyen szintû növekedés lenne, ez biztos...
ez olyan, mintha csak mercedesek lennének és valakinek erre nem lenne pénze és építene magának egy opel astrát a garázsban, és a mercedes beperelné õt bevételkiesés miatt...
remélem követhetõ a logikám... countryboy szerintem jobban rá lát ezekre a dolgokra, gondolom tud egy gyors cáfolatot is esetleg, mivel nem azt állítom, hogy a fent leírtak szerint kellene gondolkodni, ez csak egy kis elmélkedés...
azt sem hiszem, hogy minden esetben automatikusan "magyar módra" megtaláljuk a szinte ingyenes forrásokat
pl. ha "ciki" lenne a cd írás, a köztudatban elterjedne mint szégyelnivaló dolog akkor talán javulna a probléma...
a kukából is egész olcsón hozzá lehet jutni kajához de azért senki sem kezd el kukázni, pusztán spórolásból...
ha a CD illegális másolása morálisan a kukázással lenne egyenértékû akkor nem sokan írogatnának CD-t... büszkén megvennék a boltban...
a kiadóknak is kellene csinálni olcsóbb meg drágább kiadványokat egy azon zenei anyagból...
ez a téma erõsen "off" de mivel itt egy közösség van ezért gondoltam leírok pár sort... szerintem mindenkinek van hozzám hasonlóan véleménye...
itt jóval drágább egy CD mint mondjuk londonban, ahol 8-12 font között vannak az árak és gyakorlatilag egy órai munkabérbõl 1 CD-t lazán vehetsz...
nem tudom, hogy magyarországon egy CD illegális másolásából származik e számítható kár...
talán nem, mivel bevételkiesés sincs, mivel a CD átírása nem egy alternatívája a beszerzés módjának, hanem sok esetben egyetlen útja...
ha nem lenne fizikailag lehetõvé tenni egy CD átírását akkor sem lenne magasabb bevétele a kiadóknak mivel itt magyarországon egyszerûen PÉNZ nincs ilyesmire.
persze valamilyen szintû növekedés lenne, ez biztos...
ez olyan, mintha csak mercedesek lennének és valakinek erre nem lenne pénze és építene magának egy opel astrát a garázsban, és a mercedes beperelné õt bevételkiesés miatt...
remélem követhetõ a logikám... countryboy szerintem jobban rá lát ezekre a dolgokra, gondolom tud egy gyors cáfolatot is esetleg, mivel nem azt állítom, hogy a fent leírtak szerint kellene gondolkodni, ez csak egy kis elmélkedés...
azt sem hiszem, hogy minden esetben automatikusan "magyar módra" megtaláljuk a szinte ingyenes forrásokat
pl. ha "ciki" lenne a cd írás, a köztudatban elterjedne mint szégyelnivaló dolog akkor talán javulna a probléma...
a kukából is egész olcsón hozzá lehet jutni kajához de azért senki sem kezd el kukázni, pusztán spórolásból...
ha a CD illegális másolása morálisan a kukázással lenne egyenértékû akkor nem sokan írogatnának CD-t... büszkén megvennék a boltban...
a kiadóknak is kellene csinálni olcsóbb meg drágább kiadványokat egy azon zenei anyagból...
ez a téma erõsen "off" de mivel itt egy közösség van ezért gondoltam leírok pár sort... szerintem mindenkinek van hozzám hasonlóan véleménye...
van ami rock n\' roll, van ami nem
Mivel Old Cowboynak elkészült a honlapja:www.linedance.hu, ezért én is átszabtam egy picit az enyémet és remélem, hogy ez még Countryboynak is tetszeni fog.<#nevetes1>#nevetes1>
elgreco honlapja😊
elgreco honlapja😊
Fõleg ha az ember szereti az újabb elõadókat is.
Itt egy másik link ahol vannak country elõadók is érdemes néha megnézegetni elég gyakran frissitik.
Nashwille neked ajánlanám.
http://www.latest-music.com/albums.php
Nashwille neked ajánlanám.
http://www.latest-music.com/albums.php
Hidd el nekem is nagyon szimpi zenét játszik sõt mondhatjuk hogy a kedvenceim közé tartozik.
http://www.maxalbums.com/full-album-Johnny%20Cash-The%20Legend%20Of-5435.asp
Aki keres talál.
Ha szeretitek Johnny Cash-t akkor klikk erre az oldalra.
Ha szeretitek Johnny Cash-t akkor klikk erre az oldalra.
Sajnálattam olvasom, hogy Nashville barátunk feladta a keresgélést. Pedig aki keres: talál.
Mint pl countryboy, hiszen ráakadt egy új énekesnõ elsõ lemezére, amely november 8-án jelenik meg. A nõci neve Bonnie Bishop, az album címe pedig: Soft To The Touch (kiadó Smith Music Group).
1. Love Never Knows
2. Trains
3. The House That Jack Built
4. Soft To The Touch
5. Something The Doctor Didn’t Order
6. Brent Rollins
7. He Took Me To The River
8. I Must Want It Bad
9. Give It Up To Me
10. Red Moon
11. Stillhouse
12. Fallen Angel
Mint pl countryboy, hiszen ráakadt egy új énekesnõ elsõ lemezére, amely november 8-án jelenik meg. A nõci neve Bonnie Bishop, az album címe pedig: Soft To The Touch (kiadó Smith Music Group).
1. Love Never Knows
2. Trains
3. The House That Jack Built
4. Soft To The Touch
5. Something The Doctor Didn’t Order
6. Brent Rollins
7. He Took Me To The River
8. I Must Want It Bad
9. Give It Up To Me
10. Red Moon
11. Stillhouse
12. Fallen Angel
...belefáradtam az új elõadók keresgélgetésébe, tegnap óta falakba ütközök.
Most gõzerõvel Travis Tritt- et, Martina McBride- ot és Patty Loveless- t hallgatok...no meg Shania Twain - The Woman In Me albumát! Visszatérek a régiekhez...<#worship>#worship>
Most gõzerõvel Travis Tritt- et, Martina McBride- ot és Patty Loveless- t hallgatok...no meg Shania Twain - The Woman In Me albumát! Visszatérek a régiekhez...<#worship>#worship>
Contemporary Country Music
Ha már a kisembereket kezdik el b...ni a hatóságok az régen rossz, ugyanis nem nagyon fognak olyan embereket találni akinél minden jogtiszta. Hallottam én már olyant is, hogy megvásárolt számítógép konfigurációhoz másolt operációs rendszer lemezt adtak. Errõl ennyit!
A cégeknél kellene elõször körülnézni.
A cégeknél kellene elõször körülnézni.
Csak óvatosan...tudtátok hogy egyetlen átírt vagy nem eredeti lemez kárértéke 2500 ft??? Ha van otthon nálad mondjuk 100 írott CD és azt megtalálják egy házkutatás során, akkor a kiadók felé máris fizethetsz 250.000 ft-ot, plusz a büntetést. Van egy ismerõsöm, akit 60.000 ft-re büntettek meg 4 db átírt cd miatt. Tehát egyszer van a kiadók kára + a büntetés a per végén.
Vigyázzatok!
Vigyázzatok!
Valahol igazad van Countryboy, ezért akinek kellenek a zenék az küldjön egy mailt és elmagyarázom hogyan müködik a zene az oldalomon.
Pontosan mit nem értel?
Elgero Sheriff!
Minden elismerésem, de azért mp3-akat pakolni egy magyar szerverre, mikor erre ugranak a netkommandósok (apeh, mahasz) nem kis bátorságra vall. Helyedben óvatosabb lennék.
Minden elismerésem, de azért mp3-akat pakolni egy magyar szerverre, mikor erre ugranak a netkommandósok (apeh, mahasz) nem kis bátorságra vall. Helyedben óvatosabb lennék.
Még raktam fel egy táncot a honlapomra amit tanultunk! Remélem sikerült a jó zenét feltennem hozzá, ha nem jelezetek vissza.
Kellemes hétvégét!
elgreco
elgreco's webpage
Kellemes hétvégét!
elgreco
elgreco's webpage
melyik lépés menne hozzá szerinted ?
van benne egy 2/4 lüktetés, illetve nemtom pontosan milyen :-)
de jó...
van benne egy 2/4 lüktetés, illetve nemtom pontosan milyen :-)
de jó...
tegnap este Gerendás Pétert hallgattam, nem country, de egy isteni finom élõ zenei élmény ami feltölt.
ahhoz, hogy kalapot meg ilyesmit vegyen magyar földi halandó, még mindig jobb a lemenõ nap felé orientálódni, de ez a fickó itt van, 1 km-es körzetben folyamatosan tavasz van körülötte mikor játszik... irigylem a barátait.
ahhoz, hogy kalapot meg ilyesmit vegyen magyar földi halandó, még mindig jobb a lemenõ nap felé orientálódni, de ez a fickó itt van, 1 km-es körzetben folyamatosan tavasz van körülötte mikor játszik... irigylem a barátait.
Rémlik valami a Wiener Stadthalle-val kapcsolatban nekem is! <#nyes>#nyes>
Szorgalmasan szavaztam a CMA jelöltekre!! <#smile>#smile>
Szorgalmasan szavaztam a CMA jelöltekre!! <#smile>#smile>
Na szóval, alátámasztandó korábbi hozzászólásomat a country népszerûségérõl Amerikában, íme egy idézet a http://www.roughstock.com/history/garthnew.html honlapról:
"Building on the astounding success of Garth Brooks, Randy Travis, Reba McEntire, Alan Jackson and many others, Country has become the most popular radio format in America, reaching 77.3 million adults--almost 40 percent of the adult population--every week."
A cikk többi részét ne fírtassuk. De azért az a 40% nem semmi.
Mikor? Nekem mindegy, bármikor ráérek, de ha hatan leszünk 2 kocsi kell, akkor viszont szervezzünk még valakiket.
Keep It Country
OC
"Building on the astounding success of Garth Brooks, Randy Travis, Reba McEntire, Alan Jackson and many others, Country has become the most popular radio format in America, reaching 77.3 million adults--almost 40 percent of the adult population--every week."
A cikk többi részét ne fírtassuk. De azért az a 40% nem semmi.
Mikor? Nekem mindegy, bármikor ráérek, de ha hatan leszünk 2 kocsi kell, akkor viszont szervezzünk még valakiket.
Keep It Country
OC
November 4-e, hivatalos Kirus nap...és én Cross Canadian Ragweed-et hallgatok....<#taps>#taps>
I\'m a pirsoner of the Honky tonk www.sixrebels.hu
Bécs? Jöhet! Valami kalap beígérés hangzott el itt ma <#vigyor5>#vigyor5>... méghogy én megérdemlem
Hogy ne maradjatok ajánlás nélkül, ezt hallgassátok meg (Internet Explorer):
Just Like Us
I've Got a Song For You
Related to the Wrong People
Egy fiatal srác énekli, Johnny Bulford, akinek még fejlõdnie kell, de legalább van hangja, nem úgy mint Billy Gilman- nak, aki még csak 17 éves, de már 5 albumot kisajtoltak belõle.
Vélemények?
Hogy ne maradjatok ajánlás nélkül, ezt hallgassátok meg (Internet Explorer):
Just Like Us
I've Got a Song For You
Related to the Wrong People
Egy fiatal srác énekli, Johnny Bulford, akinek még fejlõdnie kell, de legalább van hangja, nem úgy mint Billy Gilman- nak, aki még csak 17 éves, de már 5 albumot kisajtoltak belõle.
Vélemények?
<#nemtudom>#nemtudom>enyi lökött pasit...<#puszis>#puszis>
Hiába no, Josh Turnert nem lehet nem szeretni... MY MAN, bár én nem a gitár miatt szeretem<#szeret>#szeret><#worship>#worship>
Hiába no, Josh Turnert nem lehet nem szeretni... MY MAN, bár én nem a gitár miatt szeretem<#szeret>#szeret><#worship>#worship>
Hmmm, hallgatom ezt a "The difference between a woman and a man"-t (Josh Turner)
Zseniális.
FRETLESS BASS rules! Ráadásul kettõ is! Csak drága, meg nehéz rajta játszani 😞
Aki ismeri Peter Gabrielt (a zenéjét, persze 😊, van neki egy Blood Of Eden c. száma. Na ahhoz hasonló "feeling"-je van a dalnak. Ez persze egyáltalán nem von le belõle, sõt.
Zseniális.
FRETLESS BASS rules! Ráadásul kettõ is! Csak drága, meg nehéz rajta játszani 😞
Aki ismeri Peter Gabrielt (a zenéjét, persze 😊, van neki egy Blood Of Eden c. száma. Na ahhoz hasonló "feeling"-je van a dalnak. Ez persze egyáltalán nem von le belõle, sõt.
Már hatan vagyunk OC!!!!
Hello! Én is mennék Bécsbe, legalább újra látom a Wiener Stadthalle-t. Van aki tudja miért érdekes ez 😊
Kirus meg akkor is bambanõ. Ja nem, bombanõ...<#vigyor3>#vigyor3>
smár
Attila
Kirus meg akkor is bambanõ. Ja nem, bombanõ...<#vigyor3>#vigyor3>
smár
Attila
A torrent! Az igaz, majd elmagyarázom! Most mennem kell, hívnak a Countrycsemeték. 😊))
Kirus a rugalmas, hehe!!! 😊
Akkor már vagyunk 5-en! Lassan kisbusz kell !
Akkor már vagyunk 5-en! Lassan kisbusz kell !
Én vagyok a legrugalmasabb. Nekem bármi megfelel csak menjünk :-))
Nash! Még lógsz valamivel! Mikor pótolod?<#wink>#wink>
bocs, mégse lesz ma mandolinos buli, gerendás petire megyek jazz gardenbe
winamprádió...szélessávon kitünõen, cd minõségben szól.
Na tényleg elég 😊. Egyszerû vagyok mint a faék, és semmi extra. Bombázó meg fõleg nem vagyok. Gyere bulizni, és meglátod!