5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
-
countrygirl #2720 Countrygirl elég messze lakik, ezért nem "ugrott" még be a linedance club-ba! Remélem egyszer alkalmam nyílik rá... -
countryboy #2719 countryboy számára (főleg a munkája miatt) nem acceptálható a linedance helyszíne, ezért nem láttad még ott... -
Vidéki lány #2718 Hát persze Elgreco, rád is, meg Krisztinára is...:)))
Csak a számomra újak közül nem ismertem meg senkit Kiruson kívül...:)
Countrygirl, The Dreaming Tree, Nashville (ő tudom, hogy nem volt ott...), Highwayman, ....
Countryboy-t már ismerem, viszont egyszer sem találkoztunk még linedance-klubban.. pedig megnézném, ahogy linedance-t tanul.
-
#2717 Gondolom még rám is emlékszel?? -
#2716 Összetéveszthetetlen? Most hallottam Patty Lovelesstől a Lovin' all night-ot. Kedvem lett volna táncolni. -
Vidéki lány #2715 Kirus,
már privátban meg is tettem!:)
Szombaton ki volt ott line-dance-en erről a fórumról?:) Kirust megismertem (összetévesztheteten!:)), és többiek?:)
Üdv. mindenkinek!
Timi -
#2714 Nah, téma lezárva. Vissza a zenéhez. Ez megint kezd gyerekessé válni.
Magyar countryban amúgy Vidéki lány tud neked segíteni. -
htlecso #2713 Nézd, engem nem érdekel hogy a bajszodat húzogatom, mert nekem te legalább olyan idegen vagy, mint ő, és legalább annyira hidegen hagysz. Az meg hogy Kirusnak rossz kedve, a vita szempontjából teljesen indifferens. Persze megbélyegezhetsz idegennek, de ettől még nem sírom tele a lábost. Én, mint friss "tag" abszolút jószándékkal akartam becsöppeni közétek, mint country-kedvelő. A fórum etikettet meg nem kell bemuatni, az egyik amerikai zenekar magyar portáljának szerkesztője vagyok. Én nem így szoktam viszonyulni az új tagokhoz. AMúgy ha visszaolvasod az eddigi hozzászólásaim, talán átértékelődik a véleményed. További jó forumozást, szép napot Nektek. Ha esetleg normális hangnembe is van kedvetek beszélgetni, szívesen dumcsiznék veletek a zenéről, mert nekem a "kántri" műfaj relatíve új a zenerepertoáromban. -
#2712 Hát igen. Nem lenne gond a szórakozással. -
#2711 Mivel rohadtul nem ismersz, szerintem ezt most fejezzük be. Nem szeretlek, neked sem kell szeretned engem, még így ismeretlenül sem. Nincs kedvem a fórumot rongálni. Elég szar a kedvem. Már nem ronthatsz rajta. Hagyj engem békén. Köszönöm
Amúgy meg tök édi ugri-bugri vagyok -
countryboy #2710 OFF...aki Kirussal kötözködik, az az én bajszomat húzogatja! Hátrább az agyarakkal, idegen!!!
Nem szeressük mi itt a lecsózabálókat!
és most vissza a zenéhez...
ON -
#2709 És most nyilván nem a zene miatt mondom... -
#2708 Hát szeretnék én ilyen bárokat itthon is Nem semmi... -
htlecso #2707 OFF
Én nem kötözködöm. Hogy szavaddal éljek: én is csak lereagáltam. Miért, amúgy ki vagy Te hogy veled nem lehetne kötözködni? Amúgy egyetlen kommentemben sem állítottam hogy érdekel, csak demagóg hozzászólásod igazságtartalmának cáfolataként írtam be. Amúgy elnézést az OFFért, csak ne mszeretem amikor ugribugrik leosztanak, ki is törölheti akár a moderátor a kommentem. -
#2706 Ezek tényleg jók :) -
#2705 Jóval kötöszködsz baszki. Volt egy köcsög beszólásod. Lereagáltam. Eztán is ezt fogom tenni. És kit érdekel hogy a fiúkat szereted vagy a lányokat? -
htlecso #2704 OFF
Heteró vagyok,szóval ez mellépuffant. Az meg hogy kivel dugatod magad piszokul nem érdekel.
ON: Tudna nekem valaki ajánlani magyar countryzenekarokat? -
Észventura 22 #2703 http://www.flatt-and-scruggs.com/earlbio.html
hát igen a country-t soha nem lehet elég korán kezdeni aranyos fotó:))) -
#2702 -
countryboy #2701 Kirus take the wheel, 'cause I can't do this on my own.... hehe -
#2700 Nah, jó. Javítok Carrie Underwooddal kapcsolatban. Megnéztem a klippeket. Lassan megszeretem a csajt.
Fiúk! A play something country klippje? Hehe -
#2699 Ez tényleg két jó kis honlap, már végigjártam a múltkor az Academy of Country Music- ot, akkor Kenny Chesney szólt benne! Most meg Reba McEntire..., akiért szintén odáig vagyok!
Érdekes végignézni az új fotókat, és a 10 évvel ezelőtti ismereteinkhez hasonlítani. Úgy látszik, telik az idő, főleg ha még mi is beletekintünk a tükörbe... :) -
#2698 Megegyeztünk! Pálma mindkettőjüknek! Úgy együtt, maga a menyország! Bírom nagyon a duetteket!
Jó a Christmas album ajánlat! Már meg is van! Jamie hangja tényleg varázslatos! Alison Krauss is gyönyörűen énekel benne! Suzy Bogguss- tól pedig szóhoz sem jutok! Imádom! -
countryboy #2697 Igen, jó az ajánlás, ez az egyetlen olyan karácsonyi album, ami az idén country kategóriában megjelent és van rajta pár új dal. -
Észventura 22 #2696 Sziasztok
Rouge Bluesgrass Band
http://music.download.com/roguebluegrassband/3600-8239_32-100158391.html
http://images.google.co.hu/imgres?imgurl=http://www.hotbands.com/artists/7011/original.jpg&imgrefurl=http://www.hotbands.com/artistpage.php%3Fid%3D7011&h=626&w=522&sz=71&tbnid=VKdNa6N-vUgJ:&tbnh=134&tbnw=111&hl=hu&start=1&prev=/images%3Fq%3DRogue%2BBluegrass%2BBand%26svnum%3D10%26hl%3Dhu%26lr%3D%26sa%3DN
-
#2695 belehallgattam valóban nagyon kellemes.
csak kekszplórerrel müxik. -
countrygirl #2694 Karácsonyi hangulatkeltőnek egy új album, VA: Christmas Angels! Jamie O'Neal Holy Night-jától majdnem ledőltem a székről! Pedig annyian feldolgozták...mégis olyan szép volt! De énekel még az albumon pl. Alison Krauss és Suzy Bogguss is, ja és ami külön meglepetés volt...Tanya Tucker!
Itt meghallathatjátok..érdemes!
Christmas Angels -
#2693 academy of county music
CM hall of fame
nézzétek meg nagyon jók :) -
countrygirl #2692 Valahogy én nem éreztem ezt a "Carrie átadta a végszót Jamie-nek"... Mindketten fantasztikusan énekeltek, és hihetetlen volt a hangjuk együtt!! Nekem inkább úgy tűnt mint két egyenrangú hang találkozása, egy tapasztalt énekesé és egy őstehetségé!
Carrie új klipje is tetszett, a "Jesus Take The Wheel", a hangja tényleg "kristálypoharakat törő"! Ennél már csak Brad Paisley new klipje volt jobb, a "When I Get Where I'm Going", a klip témája elég érdekes. Megnézhető a cmt.com-on! -
#2691 Jah :-) tüzesrókával nem megyen? Akkor én is úgy prószálom. -
#2690 Csak Internet Explorer- el tudod lejátszani, más nem viszi nekem sem. -
#2689 Hogy a bánatba lehet az, hogy nekem csak a reklámokat játsza le?! -
#2688 Egy fantasztikus hang!: Duane Steele Egy kanadai úriember, egy újabb hatalmas tehetség, a nagy Kanadából!
Feltétlenül szerezzétek meg! -
#2687 Carrie Underwood- ra még néggyel emelem a tétet! :)
Videók:
1: Jesus, Take the Wheel
2: Does He Love You (CMT Greatest Duets, with Jamie O’Neal)
3: Moment 1
4: Moment 2
Ahogy ma hallgattam az albumát, mindig azt vártam, hogy kieressze a hangját. Mindegyik számánál él a hangja varázsával, különlegességével. Nézzétek csak meg a Jamie O'Neal- el énekelt duettet! Szeretem Jamie- t és kicsit meg is sajnáltam, amikor a Carrie akkorát énekelt, hogy a kristálypoharak majd' szétroppantak a vitrinemben, a közönség meg alig tért magához.
Azért szép volt Carrie- től, hogy a végén átadta a "végszót" Jamie- nek! -
#2686 -
#2685 Úgy látom, megint kezdődik a műbalhé! Gregorius még egy pár évig bírd már ki, hogy nem itt intézed a szennyest, egészen jól megvoltunk nélküled, meg minden kekeckedő nélkül!
A fórum témája még azóta sem változott, a gumiszobában még van hely, akinek nem tetszik a rendszer! -
countrygirl #2684 Nekem csak az a naplementés kép tetszett...a másik -
#2683 Puszi csajok :))) -
Vidéki lány #2682 Jelentem, Naked Cowboy nekem sem jön be...:) De felöltözve sem.:) -
#2681 Az álszent prüdség az, ha otthon 3 faszival dugatom magam, itt pedig lefikázok egy ilyen hulladék hapsit, mint amilyet elgreco feltett.
Ha neked ennyire tetszik ez a faszi, mássz rá. Ízlések és pofonok. Nekünk nem jön be, neked lehet.